Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
Sziasztok,
van egy Asus AC66UB1-em. A hálózatom úgy néz ki, hogy telekom Sagemcom5655v2 Ont van, onnan megy egy vezeték egy Strong Mesh 1610-be, és ahhoz csatlakozik + 2 db Strong Mesh 1610 vezeték nélkül,most a tv-knél. Igy van lefedve egy kétszintes családi ház. A pc-m a távolság miatt egy Asus USB-AC68 wifi adapterrel kapta eddig a netet. Viszont kellett nekem a médiaszerver, DLNA, FTP, Samba mindenfajta jóság. Gondoltam a wifi adaptert kiszedem, és megy az ACC66 media bridge módban, és abból ethernet kábel a gépbe. 1 gb-es netem van, eddig az adapterrel 200mb-el ért el odáig a net. A gondom az, hogy az AC66-al beállítás után kb. 20 mp-ig van net, majd eldobja, majd megint 20 mp nincs net, és utána visszajön, majd megint 20 mp körülbelül, és újra eldobja. És csinálja, csinálja , gyakorlatilag használhatatlan. Csinálja ezt a legfrisebb gyári firmwarrel, és Merlinnel is. Viszont van mikor többszöri beállítás, pc, ONT, router újraindítás után megjavul és tökéletesen teszi a dolgát, de ez ritka. Jgy lehoz kb. 300 mbitet a pc-nél, tehát kb. 100 megabittel gyorsabb, mint az usb. De ez ritka, most éppen megy, egy 1-2 órás szórakozás után. Több dolgot kipróbáltam. ONT-hez kötve AP módban ilyen nem jön elő, tökéletesen máködik. Egyik tv mellöl a Strongot kiszedve és helyére berakva media bridge módban a routert szintén az van, hogy dobálja a tv jelét, de van mikor ezredik próbálkozásra megjavul. Találkozott valaki ilyennel? Lehet, hogy ez valami beállítás dolog? Már nem garis a router, így nem tudom vissza vinni. Van tippetek arra, hogy hogyan tudnám hozzá varázsolni a Strong rendszerhez mesh módba, mert sehogy sem sikerül. Létezhet, hogy csak bizonyos Asus eszközökkel hajlandó „meshbe” lépni? Létezhet, hogy egy AC1900-at tudó wifi stick, ami baromi erős, 2 szobányi távolságra, csak 200 megabitet tudjon, ahol ráadásul nincs semmi blokkoló tényező? Tudom tudom ezek a számok igen elméletiek, de pl. hozzárakom a géphez az egyik Strongot, és csóri kilök magából 350/350-et, van mikor 400-at is. Ti, hogy rendeznétek át a hálózatomat, vagy ez ahogy most van ennyit tud. Tudom nem egy NAS, de abba most nem is akarok beruházni. A legideálisabb az lenne ha ONT-ból ASUS AC66 AP mód, majd vezeték nélkül valahogy meshen minden más Stronggal. De a Strong meg az ASUS az nagyon nem akar kommunikálni. Gondoltam AP módban gyorsul a letöltés is torrenten, de az is max 10mb le, a fel meg ne is beszéljünk, kb. jóesetben 4-5 mb. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy ott van AP módban vezetékkel, vagy media bridgeben máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest