Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-15 23:23:49

LOGOUT.hu

                                  ASUS routerek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9957) Intelligencs válasza gezatata (#9949) üzenetére

Ízlések és pofonok. Szerintem a leglényegesebb szempont egy routernél, hogy tökéletesen működjön - ergo ne dobja el a netet és/vagy a wifit, ne kelljen hozzányúlni, ne kelljen újraindítani soha. Az AX92U eddig ezt maradéktalanul teljesíti, és, bár ez egyéni preferencia, szerintem egész pofásan néz ki, olyan kis cuki. Apropó, láttad már az AX82U hogy néz ki? :DDD

2,4 GHz-en nem AX-es, so what? A 2,4 GHz-et csak azért használom, mert a kindle e-readerek és az erősítőm nem tud mást, azoknak meg édesmindegy, hogy AX-es vagy sem. Azok az 1 Mbyte-os könyvek, amiket wifin feltöltök hetente egyszer-kétszer, vagy az a 15 mbyte-os FLAC, amit az erősítő lejátszik, aztán nagy sávszélességet nem igényelnek.

Speciel nekem a két 5 GHz-es sáv sokkal hasznosabb, mint bármi más. Mert így végre el tudom különíteni az LG tévémet a többi eszközömtől, ugyanis az egyes, az AC-s, arra szolgál, hogy legyen 5 GHz-es internet a 36-os csatornán (20/40MHz) az LG tévének, ami csak ott hajlandó működni, és már a 80MHz-et sem viseli el. Illetve még ott van a guest network is.

A kettes, az AX-es 5 GHz-es sáv meg van minden más eszközömnek, a 100-as tartományban (80 Mhz), ahol nincs szomszéd, és piszok gyors minden. Végre a tévé miatt nem kell minden eszközt lassabb működésre kényszeríteni. Ami nem kis dolog, lévén van vagy 20 kliens egyszerre fent.

Szóval eddig nekem kiválóan teljesít az AX92U, nem bántam meg, nem is akarok mást.

[ Szerkesztve ]

The Amiga, Born a Champion

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.