- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Evil Snowman #31196 üzenetére
Jó paszta lett, az nt-h2 mèg jobb. 😀
-
válasz
blue_23 #31197 üzenetére
NA még egy utolsó komment ebben a témában és utána eskü befejeztem.
Szóval onnan indultunk, hogy régi paszta nincs UV, Armoury Crate Performance mode, Destiny 2 high resolution -> CPU 89 celsius. Konstans Power limit throttling.
Nagy nehezen megtaláltam a sweet spot-ot.
Új paszta, Core Voltage Offset -0,135V (itt még stabil több user visszajelzése alapján is az i5 9300H), Armoury Crate Manual mode (CPU és GPU Fan Speed 60-100% között, magának állítja), Destiny 2 high resolution -> CPU max 73 celsius, GPU max 64 celsius. Nincs power limit throttling.
Ha fenti kiemelet set-up-ot annyival módosítom, hogy a Manual helyett Windows mode-ba rakom, akkor -> CPU max 81 celsius, GPU max 69 celsius. Nincs power limit throttling.
Gondolom, hosszú távon az alulfeszelés nem lesz káros gépre nézve?
-
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31196 üzenetére
Ezek már szép értékek
Szívesen!
-
válasz
blue_23 #31194 üzenetére
Megfogadva a tanácsodat elrobogtam ma a vizesekhez pasztáért.
Arctic MX-4 (2019 edition) lett a befutó, elvileg ennél már csak a Noctua NT-H1 jobb valamivel.
Hazaérve szétkaptam a gépet és mit ne mondjak eléggé elszörnyűlködtem. Egy 390.000-ről 340.000-re "leértékelt" gépről beszélünk. A gyári paszta nem paszta volt, hanem egy fossá száradt gyurma konkrétan.
Értem én, hogy lehet gyártás után x hónapot egy raktárban áll a cucc, de könyörgöm 1000+ dollárért férjen már bele olyan paszta, ami több hónap állást követően sem szárad ki. Persze most ugrott a garim végleg (ha esetleg az "illegális" RAM bővítés még nem is ugrasztotta volna), de inkább ez, minthogy lefőzzek mindent.
Képek a gyári paszta állapotáról 2 hónappal a vásárlás után (meg franc tudja hogy előtte hány hónap raktárban állás után):
Pasztázás utáni Intel XTU eredmények:
Armoury Crate-ben Windows módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- Thermal throttling: egy alkalommal sem volt
- Power Limit throttling: egy alkalommal sem volt
- max package temperature: 70 celsius
- average package temperature: 69 celsius
- CPU fan speed average: 2800 rpmArmoury Crate-ben Peformance módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 70 celsius
- CPU fan speed average: 3000 rpmArmoury Crate-ben Turbo módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 68 celsius
- CPU fan speed average: 4000 rpmÖsszeségében elégedett vagyok a pasztázás utáni eredményekkel, nem igazán gondolom, hogy UV jelen állapotban kéne. Egyedül az a fránya coil whine maradt, de fülest használok szóval együtt tudok vele élni.
Magával a géppel elégedett vagyok, de a gyártó ilyen téri fillérbaszásával egy gamer gép esetén nem.
Köszönöm a sok tanácsot és segítséget, amit adtál.
-
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31193 üzenetére
Ezek elég magas értékek ahhoz képest, hogy csak a CPU megy, nekem max 74 fokos a CPU, venti fél gőzzel jár. Szerintem nálad is játszik egy újrapasztázás, akár 10 fokot is hozhat.
Illetve játékra "Windows" profilt használj, a performance és turbo feleslegesen pörgeti a CPU/GPUt, nálam 15 fokkal melegebb azokkal, miközben FPS javulást nem hoz. -
Na gyorsan lekaptam az Intel XTU-t.
Az alábbi eredményekre jutottam.
Armoury Crate-ben Performance módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyzve van)
- Power Limit throttling: 1 alkalommal kb 5 másodpercig
- max package temperature: 84 celsiusArmoury Crate-ben Turbo módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyzve van)
- max package temperature: 79 celsiusNekem úgy tűnik, hogy valamiért a Turbo Boost nem kapcsool be, pedig engedélyezve van. Érdemes ezek után egyáltalán undervolt-olni?
-
-
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31190 üzenetére
UV nélkül CPU stressz teszten 74-90 fok között ugrált a CPU, UV mellett stabilan tartja 73 fokot, 4-4,1 Ghz folyamatosan, így szerintem érdemes beállítani.
-
válasz
blue_23 #31186 üzenetére
Én főleg Destiny 2-őt tolok bevallom őszintén. Az alábbiakat tapasztaltam fix 120-as FPS cap mellett.
Full low grafikán olyan 74 fok és a ventik alig hallhatóan mennek. FPS fix 120
Mediumon már 82 fok a ventiuk ugyanolyan hangerővel mennek, mint low graf esetén. FPS 110-120 között.
Highon 84 fok ventik már eléggé hangosak. FPS 100-120 között.
Ultran 84 fok a gép hangja egy kis túlzással kb mint egy sugárhajtómű. FPS 65-90 között.CS:GO és LOL
Ultra, szintén 120-as FPS cap olyan 75 fok, venti alig hallhatóan megy.UV nincs, újrapasztázás majd szerintem tavasszal lesz. Mondjuk én fél évente újra pasztázom. 2 hónapos a gép jelenleg.
-
-
D@ny7
aktív tag
ASUS TUF GAMING FX705GE
Milyen gyorsan dolgozik mostanság a fixdirect?
Ha esetleg személyesen viszem el a notit aznap megjavítják?
A fő venti valószínűleg csapágyas lett. Olyan hangot ad néha mintha beleérne valami a lapátokba, és zakatol. Főleg akkor hallani ha nem vízszintesen áll a gép
Nem akarom hogy újrahúzzák a gépet, minden esetben reinstall-t csinálnak javításkor? -
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31180 üzenetére
Nekem i7-9750H+ RTX 2060 van, world of warrships alatt max 67 fokos a CPU, ventik időnként teljesen halkak, nem hiszem a Fortine sokkal jobban terhelné.
-
Sziko33
friss újonc
Üdv van itt valaki jelenleg? Kellene egy kis segítség Asus rog g551j árat illetően.
-
-
válasz
zlito11 #31181 üzenetére
Szia! Ez egy core2duo procis gép ddr3 rammal. A Háttértár ha HDD, akkor tudod ssd-re cserélni, ez jelentős gyorsaságot ad neki, persze itt sem kell csodát várni. Ha 1db 4gb-os modul van benne, akkor tehetsz bele még egy 4gb-os modult DDR3 1066MHZ-t. az ssd kb 7-12 közt lehet nagyságtól függően, és ezek közül választanék:
WD Green 3D
Crucial BX500
Patriot Burst
Patriot P200
PNY
A ram kb 4-6, azaz kb 15-18-ból megvagy vele, ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e neked. ebben a formában, alpa dlgokra jól használható lesz: net, fil, irodai dolgok. No meg persze az újratelepítés is segít -
zlito11
csendes tag
Kedves Jólelkek!
Van egy UL30A Asus laptopom, amiről nem tudom mennyit érhet ha eladnám, illetve tudnám-e gyorsítani, mivel ajándékba kaptam, de nagyon lassú. A következőket tudja :
U7300 proci 1.3 Ghz
Ram 4Giga
Eredeti Windows 10
Ennyit ír ki a sajátgép tulajdonságok róla, így gondolom nincs benne semmi egetverően kiemelkedő más benne.
Köszönöm előre is jólelkek a segítséget !
Angyal Márton -
-
válasz
Pyttawrx #31171 üzenetére
Szia. 50 %-nál azt írta, hogy 30 perc van hátra. Ennél azért többet bírt, mert kb. 1 óra 10 perc múlva merült le. A fényerő 60 %-on volt és internetezés, programok telepítése történt közben. Időközben letöltöttük az előtted szóló által javasolt Aida64 programot és 41 töltési ciklus mellett 9 % élettartam romlást ír.
Én Mac-hez vagyok szokva, tudom, hogy ez egy gamer gép, de kevésnek tartom ezt a 2-3 órás üzemidőt, ráadásul játék nélkül. -
Dani4891
újonc
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy próblémával fordulok hozátok.A múlt péntek folyamán erkezet vissza gépem garanciális szervizből.Látszólag minden rendben van a géppel,teszi a dolgát.Mind addig amíg nincs játék inditva rajta.Rövidebb hosszabb idő múlva agép ki fagy majd pár másodperc mulva el kezd rajta világítnai a repülőgépes üzem mód lámpa,csak a power gombbal lehet újra inditani.Ez után a laptop teszi a dolgát tovább.alaplap ,memoria.vga tester-t futattam egyik se ír hibát.
asus rog tuf fx504gm -
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #31169 üzenetére
Szia! Játszottam a Performance és Turbo beállításokkal, wow-ban 82 fokos lett a CPU. Bal oldalon lévő windows beállítással 67 fokos, ugyanannyi FPS. Első körben próbáld ki, hogy nálad is ugyanez a jelenség, mert szerintem az armoury cratre profilok feleslegesen pörgetik túl a CPUt és csak hőt nyersz vele... Újrapasztázás viszont sokat hoz, nekem 5k volt FixDirectnél (hivatalos Asus szervíz, 20 perc alatt kész), ezt követően CPU stressz tesztnél 7 fokkal hűvösebb lett. Illetve UV segít sokat a CPU/GPU-n, nekem 140/40 van beállítva (mindenkinél máshol stabil).
-
-
Hali! Vásároltam karácsonyra a gyerekeknek egy 1 éves Asus TUF FX505GE gaming notebookot. Nem volt még hasonló gépünk, de kevésnek tűnik az akksi üzemideje. Meg tudom nézni valahol, vagy valamilyen programmal az akksi állapotát százalékban, illetve a töltési ciklusok számát?
-
Sanyi52
tag
Sziasztok! Asus K50IJ laptop Win 7 Pro verzióval.
Indításkor (10-ből 5 alkalommal) a billentyűzet nyelvének beállítását kéri, alaphelyzetben US van, ezt kell Hungary-ra átállítanom, ca. 10 perc alatt elvégzi, azután leáll. Újraindításkor már jól működik.Megköszönném, ha valaki tudna segíteni! -
válasz
Root Banane #31164 üzenetére
Másik helyen kaptál választ.
-
Root Banane
tag
Sziasztok!
Mégegyszer megkérdezem, hátha. Ryzen 5 3500U/Vega 8 mennyivel marad el egy i5 8265U/UHD620 kombótól? Nyilván inkább processzor teljesítmény szepontjából. Valamint miért van az, hogy a Ryzen 7 3700U/Vega 10 néhány a tesztekben elmarad a Ryzen 5-től? Egy Asus UM431 laptopról lenne szó.
Köszi!
-
gondor53
csendes tag
Jó öreg 10 éves HP laptopom, Core2 proci 4GB ram, vígan hasít rajta a win10, reccenésmentes a facebook, a youtube, az office alkalmazások, a média lejátszók, stb.
Évente kb 1-2 hétig van használatban nyaralás alatt, arra tökéletes még mindig.Ja, és ingyért volt anno, mert leselejtezték egy multinál a kora miatt.
-
Tuomas
addikt
válasz
Evil Snowman #31160 üzenetére
Whoops..
-
-
válasz
mr.tamasbiro #31156 üzenetére
Jó lesz ez, csak ne hurcold sokat.
-
Tuomas
addikt
válasz
Evil Snowman #31157 üzenetére
Jah, bár netezéshez nem feltétlen kellett volna dedikált videokártyával ellátott modellt választani, illetve ebből az árból egy ultrabook kijön, ami kisebb, könnyebb, és tovább bírja.
-
válasz
mr.tamasbiro #31156 üzenetére
Jó konfig, bár adhatták volna ennyiért 512GB SSD-vel. Főnök asszonyom is ilyet vett csak 14 colos-ba. Mohazöld, arany betét kombóval, gyönyörű kis gép.
-
mr.tamasbiro
őstag
ASUS VivoBook S15 S531FL-BQ072T szürke laptop (15,6" FHD/Core i5/8GB/256 GB SSD + 1 TB HDD/MX250 2GB/Win) tulajdonságaiKijelzőKépernyő átmérő (cm / inch):39.6 cm / 15.6 colFelbontás:1920 x 1080 pixelLED háttérvilágítás:IgenKépminőség:Full-HDKépernyőátló:39.6 cmKépernyőátló (col):15.6 colKéparány:16:9Képernyő jellemzői:MattCikkszám:1301197RAMMemóriaméret:8 GBMax. Támogatott memória:16 GBMemória bővítés:IgenProcesszorProcesszor:Intel® Core™ i5-8265U processzorProcesszor gyártója:Intel®Processzor modell:Core™ i5Processzor típusszáma:i5-8265UProcesszor sebesség:1.60 GHzProcesszor magok száma:4Processzor sebessége turbóval:3.90 GHzCache-memória típusa:SmartCacheCache:6 MBVideókártyaVideókártya:NVIDIA GeForce MX250Videókártya gyártója:NVIDIAVideókártya memória típusa:GDDR5Videókártya memória:2 GBMerevlemezMerevlemez:SSD , 256 GB , M.2 via PCIeMerevlemez (2):HDD , 1 TB , SATAMerevlemez típusa:SSDMerevlemez kapacitása:256 GBMerevlemez interfész:M.2 via PCIeMerevlemez (2) típusa:HDDMerevlemez (2) kapacitása:1 TBMerevlemez (2) interfész:SATAOptikai meghajtóMeghajtó:NincsCsatlakozásCsatlakozók:2x USB 2.0, 1x USB 3.1 (Gen.1), 1x USB 3.1 Type-C (Gen.1), HDMI, 3.5 mm mikrofon be/fejhallgató ki jackWLAN:IgenWLAN szabvány:802.11acBluetooth:IgenBluetooth verzió:4.2KialakításOperációs rendszer:Windows 10 HomeHangszórók:BeépítettKártyaolvasó:IgenBeépített mikrofon:IgenMemóriakártya típusa:microSDBillentyűzet:MagyarMegvilágított billentyűzet:IgenCameraBeépített webkamera:IgenÁramellátásElem/ akkumulátor típusa:Li-ionAkkumulátor kapacitás:42 WhAkkumulátorcellák száma:3Tápegység teljesítménye:90
-
Metlacii
csendes tag
Sziasztok!
ASUS VivoBook S15 S532FL laptopot hol lehet venni, és van róla valami tapasztalatotok?
Köszi! -
válasz
mr.tamasbiro #31152 üzenetére
Nyilván. Mindenki 3-4 évre veszi. Csak az a kérdés milyen HW van benne.
-
válasz
mr.tamasbiro #31152 üzenetére
Több változata van, melyiket vetted?
i5 i7, ssd vagy hdd, illetve a ram? -
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Evil Snowman #31151 üzenetére
Nem egy évre vettem a gépet hanem 3-4.
-
válasz
mr.tamasbiro #31147 üzenetére
270k-ért, hogy Facebookozz meg böngéssz, az nice.
-
mr.tamasbiro
őstag
Asus vivobook S531F.
A filmeket is jól viszi de én szinte csak netezek és torrentet töltök le de azt nem ezen nézem. -
válasz
Egy ilyen gépnek nem is csoda, az lenne a fura , ha 270-ért még netezni se tudnál vele. : D konfigja?
-
törölt tag
válasz
Pontosan milyet vettél?
-
mr.tamasbiro
őstag
Hat srácok nagyon jó az Asus vivobook amit karácsonyra vettem magunknak. Kurta gyors és meg se rezzen Facebook alatt. Webes használatra vettem és arra tökéletes. 270 volt az ára de megérte. Ajánlom mindenkinek aki laptopon gondolkozik.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. majdnem 2 hónap késéssel de megjött a ASUS ROG csomag. Egér füles és pad kombó.Annyi a gondom hogy az armory Create csak az egeret látja a fülest nem. Van valakinek ötlete hogy lehet az egész aura sync együtt működjön??
-
válasz
poli27 #31142 üzenetére
Nézd meg ezt a hdd-t hd tune pro-val, ott lehet sebességtesztet is csinálni. Ezt én úgyszoktam, hogy egy asztali gépbe teszem, így nem arról megy a rendszer, ha megfelelő az érték, akkor nem kell cserélni mert nem lesz gyorsabb bármit teszel bele. Ha jó a HDD, akkor egy tiszta telepítés is segíthet. Mekkora ram van a gépbe amúgy?
-
válasz
poli27 #31132 üzenetére
Szia. ennél a típusnál már többszőr belefutottunk ebbe igen, hogy ssd-re nem lehet telepíteni, és még nem sikerült rájönni, valószínűleg chipset miatt. Volt egy maire feltettem és lassabb volt mint hdd-vel meg bizonytalan, a driverek telepítése után már gyorsult, normális sebességre, de fagyogatott, így ebbe a típusba nem teszek ssd-t. Ez csak az én tapasztalatom eddig, lehet már más rájött a megoldásra. 10-ből 7 volt kb az arány, 3-nál nem volt gond. Remélem egyk vagy másik ldalról megerősítenek
-
poli27
veterán
hali
van egy asus k50in laptopom, amibe a wincsi helyett ssd-t tettem 250 wincsi helyett 250 es ssd ment bele... de nem tudok windowst telepíteni, mert vagy nem engedi, azt írja erre a lemezre nem lehet, vagy nem látja a lemezt, vagy látja de nem tudja formázni mi a fuck van ezzel?
-
válasz
Remekelek28 #31130 üzenetére
ment a PÜ
-
válasz
Remekelek28 #31128 üzenetére
Igen ez forrasztva van. Nem bonyolult
-
Remekelek28
őstag
X54 H Videokat néztem,általában forrasztóval bütykölték meg. Meg is van hozzá az új csatlakozórész.
-
válasz
Remekelek28 #31126 üzenetére
Szedtem már ki, de milyen típus.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Valaki cserélt már otthon adapter csatlakozó részt? Már csak úgy érzékeli a töltést,ha erősen mozgatom. Forrasztás nélkül nem lehet kiszedni a régit? Már szét van szedve5 kis ág tartja,de szerintem oda vannak forrasztva.
Csak nincs forrasztóm. -
gondor53
csendes tag
válasz
Pyttawrx #31121 üzenetére
Na frissítettem a biost 309-re.
Változás semmi. Továbbra sem látja a telepítő USB kulcsot.
Valószínűleg ez egy tudatos döntés a részükről.
De legalább lenne róla tájékoztató a felhasználók számára, hogy figyelj marha erre a gépre nem tudsz telepíteni pendrive-ról, ha azt az MS MédiaCreationTool-al írtad meg. -
gondor53
csendes tag
válasz
Pyttawrx #31109 üzenetére
Sajnos nincs.
Nincs olyan sok menüpont a biosban, hogy ne lehetne megtalálni.
Szerintem ebben a biosban nemes egyszerűséggel letiltották, vagy kihagyták ennek a teljesen hivatalos, és legális telepítési módnak a támogatását.
Az is furcsa, hogy a gépen lévő bios 308-as, az asus honlapján viszont a legfrisebb letölthető a 307-es. Most vagy visszavonták a 308-ast, mert észrevették a hibát, vagy még csak egy béta bios, és megszívta az, aki ezzel vette a gépet.
Az asus a panaszomra azt írta, hogy küldjem be a szervizbe. De a gép maga kifogástalanul működik, az usb portjai jók, nincs benne szervizelendő hiba, hacsak az nem, hogy a biosát visszaállítják egy korábbi verzióra. Azt meg minek?
Hallgatnak a hibáról mint a sült hal, remélik hogy a vásárlók nagy része megelégszik az előtelepített linuxal, aki meg pampog, annak visszaállítják a biosát. Tipikus hozzáállás.
Most használatba vesszük, nem küldöm szervízbe, viszont figyelni fogom, hogy milyen letölthető biost fognak kínálni nemsokára. -
-
mondeo61
tag
válasz
mr.tamasbiro #31110 üzenetére
Szia!
A windows hello szolgáltatást kell kikapcsolni. Olvasd el a két leírást: 1. https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/all/win-10-indul%C3%A1sakor-pin-code/48f77b49-37fb-45c5-9d41-2d244ff04027 2. https://hu.athowto.com/how-use-pin-sign-windows-10 -
szinimini
senior tag
Szevasztok,
adott egy FX705G laptop, bővíteni szerettem volna a memóriát,d csak az egyik slotot ismeri fel. A másikban még a gyári memóriával se indul.
Tudnátok erre vmi tippet adni?
Köszi -
mr.tamasbiro
őstag
mr.tamasbiro
senior tag
Sziasztok. Vettem egy gépet és az a kérdésem hogy be lehet úgy állítani hogy ne kérje az arc felismerést illetve ha az nincs akkor a pint mikor bekapcsolom a gépet? Vagy nem lehet beállítani így vagy ezt vagy azt kéri. ? -
válasz
PixelRambo #31106 üzenetére
Hát akkor keresd, mer ott van az
. Lépj át advanced módba F7 gomb
-
válasz
gondor53 #31104 üzenetére
Szia!
Vivobook-ot telepítettem a következő bios beállításokkal:
advaned menü/usb config/legacy usb support, és a usba mass... enabled
boot menu csm diabled
Security/secure boot enabled. Így mennie kell, illetve az usb ne az usb 3-as portba legyen dugva.
Többnyire ezek szoktak lenni -
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Van egy VivoBook 17-es laptop, a minap vettük céges felhasználásra.
Vettünk hozzá win10 oprendszer licencet is. A gépen egy Endless nevű linuxos csoda van, de a cégnél a windows a követelmény. Nos ennek a laptopnak a BIOS-a nem ismeri fel a bootolható telepítő USB kulcsot. Semmiféle beállítás nem segít. A telepítőt az MS hivatalos MediaCreationTool segítségével készítettem, és eddig minden más laptop, PC, gond nélkül települt róla. Hívtam a magyar ASUS szervízt, de ők is csak néztek maguk elé, korrekt magyarázatot nem tudtak rá mondani. Az ASUS hivatalos support oldalán leírtak erre a típusra nem alkalmazhatóak. Az ott tárgyalt Launch CSM funkció nem szerepel a BIOS-ban.Megkerültem a problémát, és egy külső optikai egységről telepítettem, miután kiírtam DVD-re a telepítőt. De azóta is töröm a fejem, hogy egy ilyen viszonylag korrekt cég hogy adhat ki úgy egy eszközt, ami a hivatalos utakon is elérhető telepítési módot nem támogatja.
Írtam az ASUS központi support oldalának erről a problémáról, kíváncsian várom a választ.Addig is, ha valaki belefut hasonlóba, a DVD-ről megy a telepítő, de mivel a gépben nincs optikai meghajtó, ez sokaknak kellemetlenséget fog okozni, ha oprendszert akar váltani.
Találkoztatok már ezzel, és van-e más megoldás, mint a külső DVD drive?
-
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok. Vettem egy gépet és az a kérdésem hogy be lehet úgy állítani hogy ne kérje az arc felismerést illetve ha az nincs akkor a pint mikor bekapcsolom a gépet? Vagy nem lehet beállítani így vagy ezt vagy azt kéri. ?
-
válasz
PixelRambo #31101 üzenetére
Szia. Nézd meg a iosban, ott van erre állítási lehetőség. vagy az esc + fn megnyomásával lockolni tudod az fn-t így is mennie kell
-
PixelRambo
csendes tag
Sziasztok!
Vivobook pro (N705UD) gépen be lehet állítani hogy ne kelljen fn gombot nyomnom például a hangosításhoz? Az asus erre szolgáló programja nem működik (úgy tudom ez normális, nem megy mindenem) és ebben a csoda fancy biosban sem látok erre opciót.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged