Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Van egy ASUS UM425I notebookom. Tegnapelőtt este lecsuktam, tegnap felnyitottam, le volt merülve. Feltöltöttem és semmi nem történik. A ventilátor pörög, se kép, se a billentyűzet nem világít. Mit tudok tenni? 2 hetes a gép. -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Irodai munkára kell nekem egy laptop és kinéztem egy Vivobook S533ea-t
Szerintetek mennyire jó vétel?
A touch pad itt is tud másodlagos kijelző lenni? -
válasz
BLUE TORNADO #32793 üzenetére
ok
-
válasz
BLUE TORNADO #32791 üzenetére
Értem… akkor addig ez így maradt.
-
válasz
SkyLine3000 #32789 üzenetére
Ez még nem is bonyolult. A palmrestet kell leszedni. 😀
-
SkyLine3000
addikt
Néztem videókat hdd-ssd cseréről, de elment a kedvem tőle. Szét kell szedni az egész notit jóformán. Akksit sem lehet kiszedni simán belőle (hálózatról menne). Egyáltalán nem felhasználóbarát megoldás. Asszem, mást keresek.
-
válasz
SkyLine3000 #32786 üzenetére
Szia.
Erre simán felteszi a win is. -
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
A 12 éves lányomnak vennék egy notit, használtat. Kinéztem egy Vivobook 15-öt.
i5-8250U/8 Gb ddr4/Geforce MX130/1Tb hdd/FHD a konfig. 2 éves.
A jelenlegi Samsung notimnál bőven jobb (i3-3120m, AMD 7670M 1gb/8gb ddr3)
Elvileg ASUS VivoBook 15 A542UF-DM119 a tzípusa, de ilyen a542uf-et nem találtam az asus oldalán. Lehet, h X542UF? Viszont sem Firefox, sem Opera alatt nem igazán jönnek be az oldalak, ahol konkrétan a driverek vannak az Asus oldalán. Ha rányomok egy konkrét típusra, , elkezd molyolni és végül kiírja, hogy "hamarosan visszatérünk, az oldal átmenetileg bezárt, fejlesztés miatt."
Ha szükség lenne rá, honnan lehet hozzá drivereket leszedni? Ez az ivanrf.com oldal, amit itt a fórumban találtam? Bár, gondolom, a W10 fölpakolgatja magának őket.
Holnap mennék megnézni, úgyh ha valaki tudna válaszolni, jó lenne.
(Samunál és Acer-nél simán tudtam leszedni a notikhoz drivert. Van még 3 noti a családban) -
Schizoka
aktív tag
Hello!
A laptopom kb. fél évet a fiókban pihent kihasználtság miatt.
Most kapott ssd-t és sajnos az aksija nem veszi a töltést.
Mielőtt új aksit vennék van-e valami okosság kideríteni,hogy az ment tönkre? -
válasz
BLUE TORNADO #32783 üzenetére
Biosba milyen a kép?
Most milyen driver van fent? -
válasz
BLUE TORNADO #32781 üzenetére
Hű… kábel, vagy lcd? Lesz.
-
botond333
csendes tag
válasz
mondeo61 #32777 üzenetére
Szia! Igen, azt az oldalt többször is átolvasgattam, olvastam fórumokat, beszéltem a supportal is, de nem volt nagyon ötletük. Végül egy offline windows reinstall, és a asus support oldalról az összes driver időrendbeni egyenkénti telepítése megoldotta a dolgot. Sajnos úgy néz ki, azok a driverek, amiket a windows automatikusan felrakott kérdés nélkül, nem voltak jók. Utána kellett még egy frissebb LAN drivert keresnem a Realtek oldalán, mert a support oldalról felrakott max kb 22mbps-ig bírta. Talán ez segít, ha másnak is előjön a hiba.
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Van egy FX506LU Tuf Gaming gépem (10300H,1660Ti). Van esetleg a biosban rejtett beállítás amit valamilyen billentyűkombinációval fel lehet oldani? Vagy megoldás CPU undervoltra? Ezt az alkalmazásokban (XTU, ThrottleStop) nem lehet állítani mert inaktív a csúszka, mivel a biosban le van tiltva. -
mondeo61
tag
válasz
botond333 #32776 üzenetére
Szia!
[ASUS Armoury Crate] Armoury Crate GYIK | Hivatalos támogatás | ASUS Magyarország
ezt olvad át figyelmesen, valószínű benne lesz a megoldás. Ha nem kompatibilis az eszközöd arra is ír megoldást. -
botond333
csendes tag
Sziasztok! Kb 1.5 éves Asus Strix Scar II GL704GW-nél pár hete tapasztalom, h néha random nem működik a billentyűzet. Olyankor a háttérvilágítás is megfagy. Újraindítás van hogy segít, de van hogy csak sokadig újraindításra lesz jó. BIOSban és Windows újratelepítés közben is hibátlan a billentyűzet. Újratelepítés után Windowsban is minden jó, frissítéseket telepítem, drivereket is az Asus oldaláról, és az Asus Armoury Crate telepítése utáni újraindástól kezdve a billentyűzet megint meghal. Láttatok már ilyesmit? Illetve van valami ötletetek, hogy hogyan orvosoljam? (ha lehet kéne az a program a profilok és a fan control miatt)
-
válasz
BLUE TORNADO #32773 üzenetére
Pedig valamitől ez bekövetkezett, még ha nem is a te hibádból. Akkor most egyik sem megy az lcd-vel?
-
válasz
BLUE TORNADO #32771 üzenetére
Értem, remélem töltőről lehúztad, é skivetted az akksit a művelet idejére?
Meg magad sem voltál feltöltődve. -
válasz
BLUE TORNADO #32769 üzenetére
Akkor lcd-t tegyél be próbának, ha azzal sem javul, akkor alaplapi hiba lesz.
-
válasz
BLUE TORNADO #32767 üzenetére
Ez még inverteres, azt hiszem. Is lehet, vagy lcd
-
válasz
BLUE TORNADO #32764 üzenetére
Ha ott jó, akkor driver hiba lesz valószínűleg.
-
skippper
senior tag
Sziasztok! Van egy ROG Strix Scar 15 notim és az tűnt fel, hogy ha akksiról megy, akkor valami rettenetes rosszak a színei. Nehéz leírni, hogy milyen, mintha kicsit túlszaturált és elcsúszott lenne az összes (olyan, mint amikor TV-n rossz színtér van beállítva és HDR-el próbálkozik, de nem jön össze). Ha rá van dugva a töltő, akkor nem jön elő... ötletek esetleg?
-
válasz
BLUE TORNADO #32762 üzenetére
Szia. Biosba sem, vagy csak windowsban?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Asus x59sl az alany. A háttérvilágítás nem kapcsol be. Szerintetek mi lehet a baj? -
Szia.
Ha otthon használja fix helyen (asztal), én az akksit nem erőltetném, kivéve, ha már semmit nem bír és nincs külön bios elem, hanem ez látja el, akkor csere az is. A ram jót tesz neki, mert így lesz dual channel. Ok nem csodát kell várni, de sokkal gördülékenyebb lesz.
Közben megnéztem, úgy látom nincs benne bios elem, így igen kell neki az akksi csere, ha már nulla, és nem bír semmit. Milyen állpotban van most az akksi? -
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Van egy Asus K401LB laptom (i3-5010U, 4GB dd3 1600mhz, 256GB Samsung 850pro, win10pro) amolyan mindennapi böngészős, netezgetős, FHD-ben filmezős gép. Anyukának gondoltam lepasszolom, viszont ráférne már egy új akksi (2óra aktív használat) és a 4GB extra memória is.
Mit gondoltok, érdemes még rákölteni és kielégítő teljesítmény fog nyúltani még pár évig vagy inkább adjam el, csapjak hozzá az említett alkatrészeken felül egy kicsit és inkább váltsak egy fiatalabb, használt gépre?
Köszönöm. -
Giii
senior tag
Fiúk én elsiklottam egy komolynak tűnő hiba mellett.
Valamiért mindig az kattogott a fejemben,hogy háttértár nem tudom miért de most jobban bele turkáltam a HWinfoba és a HD Sentinelbe.
Nos a HWinfo folyamatosan jelzi és a naplózás is figyelmeztetett,hogy baj van.
Háttértár a következő.
Samsung SSD 960EVO 250GB tökéletes állapotban van és semmi hibát nem dob.
Winchester egy HGST HTS721010A9E630
Drive Warningnál 1856-ot ír.
Azon agyalok,hogy kiveszem és csak úgy próbálom meg.Bár ez még így is necces.
A vinyónak 9%-os kondiciót ír viszoont ami fura,hogy teljesítményre 100% viszont itt is 1856 gyenge szektort ír.Az rengeteeeeeg!!! -
Giii
senior tag
válasz
mondeo61 #32752 üzenetére
Ki van kapcsolva minden egyéb dolog.Nincs alvás se semmi.Beállítottam direkt,hogy a merevlemez is 2000 perc után kapcsoljon ki stb......
Megpróbálom monitorral.
Csak itt az a furcsa ha le áll és újra indítod mintha mi sem történne és megy 1-1,5 órát egy huzamba.Ez nem BGA hiba.
Beszéltem ASUS-al azt mondták küldenek egy futárt. Kérdés mennyire megbizható az ASUS és hogy mennyire jó?! -
mondeo61
tag
Az energiagazdálkodás-speciális beállítások-monitor beállításnál nincs véletlen beállítva az írt kikapcsolási idő? Ill. a driverek frissítése rendben van GPU, chipset, stb.? Ezek okozhatnak keveredést lehet, hogy alvóba kapcsolna, de nem tud leállni csak a monitor. + Külső monitorral egy teszt.
-
p06
senior tag
Sziasztok,
Van egy Asus UM425i notebook-om. Ma miután egyszerűen lecsuktam (ilyenkor kikapcsol elvileg), majd egy jó óra múlva felnyitottam, se kép se hang csak fekete kijelző, bekapcsoló gomb világít és a ventilátor forog (melegszik is).
Bekapcsoló gomb hosszan nyomva (tápról) kikapcsol majd azonnal újra bekapcsol magától. Egyedül akkor nem kapcsol vissza ha nincs AC hálózaton. Próbáltam küldő kijelzővel, de semmi. Simán elment ebben az állapotában ~2órát, úgy hogy nem történt semmi, de a proci pöröghet mert melegszik.
A segítséget előre is köszönöm!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Szatekszon #32749 üzenetére
Nincs mit 😊
-
Szatekszon
csendes tag
válasz
DonDragonka #32739 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a sigítségedet. Tökéletesen megy így.
-
Giii
senior tag
Adott egy használt (garancia nincs) ASUS GL753V gémer laptop amit inkább munkára használunk mint játékra.
A laptop egy bizonyos idő kb 1-1,5 óra után lekapcsol.Elsötétül a kép de a laptop megy tovább világít a billentyűzet és megy a HDD is.Ha a kikapcsoló gombal "újraindítom" utána ismételten megy kb 1,5 órát.Újra lett telepítve és kapott friss pasztát is.Folyamatosan monitorozva voltak a hőmérsékletek és tökéletes.Az alaplapon nem találtam égési nyomokat stb.... Kivettem az akksit hátha az okozza de ugyan úgy lekapcsol.
PCH probléma lehet? -
mondeo61
tag
válasz
Keszi86 #32743 üzenetére
Sajnálom, pedig a saját használatija is ezt írja. Akkor vedd ki az akksit és csinálj egy bios resetet, vedd ki az elemet. Ehhez elég szét kell szedni v. szervízbe vinni. Segítség: Reset BIOS settings Asus X551 | CMOS battery replacement - YouTube
-
mondeo61
tag
válasz
Keszi86 #32740 üzenetére
ASUS laptopba a bekapcsoláskor lenyomva tartod az F2 gombot míg meg nem jelenik a BIOS.
ASUS notebook topic - PROHARDVER! Hozzászólások - a 28725-728 hsz-ok olvasd el. -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #32735 üzenetére
Senki????
-
Keszi86
csendes tag
Sikerült valahogy belépni a biosba az esc nyomogatásával, ott állítottam, hogy a cd-ről (ssd) ről bootoljon. Eredmény: bekapcsolásnál most már semmit nem csinál csak a fekete képernyő a biosba már semmivel nem lehet belépni. A gép semmire nwm reagál.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Szatekszon #32738 üzenetére
[link]
Így...
Csinálsz egy mediacreation usb telepítőt és ott elvégzed azt amit linkeltem -
Szatekszon
csendes tag
válasz
Keszi86 #32737 üzenetére
Sziasztok. Van egy Asus tuf gaming A15 gépem, és ehez a géphez alapból járt egy windows 10 home verzió, gyárilag. Sajnos sehogy nem tudok telepíteni más verziót a home-n kivűl, mert nem engedi. A kérdésem az lenne, hogy esetleg erre van valami megoldás? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már hasonló problémával. Adott egy asus x555l típusú notebook. Raktam bele egy ssd-t, hogy frissítsem a gépet, dual-boot szeretnék ezért be akartam állítani. A bios nem jön be sehogyan sem. Próbáltam több kombinációt, F2 nyomva tartás ESC billentyűzet, de egyik sem hozott eredményt. Valaki esetleg tudna segíteni? Előre is köszönöm.
-
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Bekapcsolás után borzalmasan halvány a kijelző. Cseréltem benne LCD invertert is, de ugyan az maradt a helyzet. Valakinek van valami ötlete?
Asus x59sl -
--Disztroj--
senior tag
válasz
blue_23 #32733 üzenetére
Gyárilag fém a hűtőpaszta, szerencsére igényesen lett összerakva a 2021-es G14
Találtam egy tesztet a visszafogott lovas G14-ről. Elégjól muzsikál, közben a teljesítmény sem csökkent, sőt!
Tényleg érdemes visszavenni a prociból, mert alap beállításon turbo boost módban eléggé hevíti vele együtt a GPU-t is, ami nem annyira szerencsés. -
blue_23
senior tag
válasz
--Disztroj-- #32732 üzenetére
Érdemes fém hűtőpasztát használni, hogy jobban elvezesse a hőt, amikor csendesség a fő szempont, energiagazdálkodásban állítsd 99%-ra a CPU teljesítményt vagy lejjebb, ami leveszi a turbót, csökken a CPU teljesítménye, de kevésbé fog melegedni így halk lesz. Amikor viszont szükséged van a CPU-ra ez rossz megoldás, csak headset segít.
-
--Disztroj--
senior tag
Na akkor le is tettem a hűtőpad dologról! köszi a megerősítést
Alapvetően a nagytesót akartam volna, az új G15-t, de sztem még nyáron se lesz elérhető
A kisebb test ára a zajosabb lét / valamit-valamiért / de annyira azért nem brutál a G14 hangja terhelés alatt, csak kényes vagyok erre, ha esti melóm van húzósabb projectekkel tök csöndbenakkor feltűnő.
5900HS-el és a RTX 3060-al egyébként zseni a teljesítménye. -
hito
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #32724 üzenetére
Hűtőpadok 1Ft-ot nem érnek ebből a szempontból. Elvileg a legjobbakkal is 2-3 fok nyerhető. A processzor ilyen feladatoknál sajnos nem fokozatosan melegszik, hanem pillanatok alatt 80-90 fokon van, ezt a ventiknek is le kell követniük, tehát egyből ugranak is. Ezzel nem tudsz mit tenni. A legjobb szándékkal mondom, hogyha a halk működés a cél, akkor gépet kell cserélned. Nekem egy Asus Zenbook Pro Duo-m van, álom a ventik hangja a G14-hez képest. Még terhelés alatt is épp hogy csak duruzsol. Igaz, az más kasztniméret és 1MFt volt az árcédulán. Egyidőben volt G14-em a Zenbook Pro Duo mellett, tényleg leírhatatlan a különbség. Csak kár, hogy el kell adnom
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Lapos vásárlás előtt állok, 250k köröl nézegetek. Általában a laptop.hu-n és a notebook.hu-n nézelődtem, de a telekom oldalán szembe jött ez:
A telekom kínál 225k-ért ASUS Vivobook X509JA-t 3! év garral.
(i3-1005G1, 4GB RAM, SSD256GB+HDD1TB, FullHD)
Van benne még +egy 1TB-s HDD is, de még kell bele 4 GB ram.
Ez szerintem elég jó vétel lenne. Bele még 4GB ram, és kb. 235-ért lenne egy W10-es gép. Szerintetek?A telekom panelt nem ír és pontos típusjelet sem, viszont a laptop.hu-n mind a 4 X509JA változathoz "NanoEdge" 178 fokos betekintési szöget ír. IPS lenne?
-
szucstom
őstag
válasz
homeless09 #32727 üzenetére
Igazán nincs mit. Az USB port pár éve már szinte minden routeren ott van, így 99%, lennie kell a tiéden is
Egyedül az szab határt a dolognak, hogy USB 2.0 vagy 3.1-es a csati.
-
szucstom
őstag
válasz
homeless09 #32725 üzenetére
öhm.... akkor meg ésszerűbb lenne, ha a routerre kötnéd a külső meghajtódat. Elviekben a szolgáltatói routerre is rá tudod kötni, aztán fel tudod csatolni a gépeden, mint hálózati meghajtó. Oda akkor és annyit töltesz, amennyit akarsz, okostévé esetén szerintem még az is látni fogja.
-
homeless09
őstag
válasz
szucstom #32721 üzenetére
Van egy 240-es ssd-m is itthon tartalékba, viszont letöltögetés, fotók videók tárolása miatt gondoltam a hdd-re, ne kelljen mindig a külső hdd-ért futkosnom, hol a tv-be, hol az xboxba van bedugva.
találtam ámerikába asus alkatrészes weboldalt, ott valami gumi keretet lehet rendelni az 509ja-hoz, illetve elvileg a 10pines kábel jó hozzá (nekem 12-es van, az pont két sorral szélesebb hozzámérve a csatihoz) -
--Disztroj--
senior tag
Az nem baj hogy van hangja, csak ahogy kb nulláról dörren be a venti, az az ami nekem kevésbé frankó, szal jó lenne ha a venti lépcsőzetesen/fokozatosan hűtené a rendszert, nem pedig hirtelenjében. Kevésbé lenne zavaró, mint ez a fék-gáz megoldás. Sajnos az asus profilok is csak fokozatok, egyik sem lépcsőzetes.
Egyébként hűtőpad ördögtől való?Az is eszembe jutott hogy kicsit visszafognám benne a lovakat. Simán eldöcögne a melóm kisebb órajeleken is, amivel talán kevesebb hő is járna. Nem tudom erre van e mód vagy sem.
A gpu 60 fok körül maximalizálódik, de a cpu úgy van 80 fokon, hogy közben a kihasználtsága kb 30% multicore esetekben / pl vágás /#32715szucstom: egy 12 magos overpowered asztali rendszerről váltottam, hogy ne legyek helyhez kötve, tehát nekem asztali megoldás már nem pálya, kell a hordozhatóság. Nem várok csodát egy 14es géptől, de finomhangolásban is hiszek
Szeretném elkerülni, hogy maces legyek -
válasz
homeless09 #32719 üzenetére
Szia. Van hozzá keret is meg a szalagkábel. Leginkább az ilyet alin éri meg, vagy itt a hardveren hátha bont valaki ilyet.
De bevallom én nem tennék bele hddt, inkább akkor egy nagyobb m.2 ssd vagy ha ide akarsz tenni, amkkor meg egy 2.5" ssd-t de hdd-t semmiképpen sem.
Szvsz nehezíti is meg, ugye annak lesz "hangja". -
homeless09
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Asus x509ja bq904t noteszt, amely gyárilag egy 128-as lapka tárolóval szerelt. Néztem róla szétbontós videót, majd én is leszedtem a hátlapot, és van egy hdd - ssd hely benne, valamint találtam egy hdd-nek való szalagkábel csatlakozást.
Az előző laptopon egy N751 volt, abból nem tudtam áttenni a kábelt mert szélesebb mint ebben.Kérdés, honnan lehetne ilyen kábelt beszereznem, valamint ha berakok egy hdd-t, azt nem kell csavarral rögzítenem, csak maga az alsó műanyag hátlap tartja?
csatoltam fotót az alaplapról és a hdd helyéről.
-
blue_23
senior tag
válasz
Tivish #32716 üzenetére
Szia! Ezt a topicot javasolom: [NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás]
-
Tivish
csendes tag
Sziasztok!
Beárazásban tudtok segíteni? Van egy gamer gépem amit kihasználatlanság miatt szinte nem is használok. Alapból Photoshoppozni vettem, meg néha játszani.
Az alany:
Asus Rog G752VY
-i7 6820HK
-8Gb Ram (32-ig bővíthető)
-17,3” matt full Hd kijelző
-nVidia GeForce GTX
980M 8Gb Vga
-1000Gb hdd + Vettem bele egy 250Gb SSD-t, ami még azt hiszem garis.
-jogtiszta Win10A gép megkímélt, keveset hasznàlt, Digiprime-ban vettem.
Köszi előre is.
-
hito
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #32712 üzenetére
szeretném ha halk lenne, viszont hatékony is, ha kell.
Ha ez fontos, akkor add el és keress mást! Mindenféle rossz szándék nélkül mondom. Volt G14-em. Ez minden lesz, csak halk nem. Iszonyat hangos a hűtése terhelés alatt és ezzel nem lehet mit kezdeni, el kell fogadni. Vagy füldugó -
szucstom
őstag
válasz
--Disztroj-- #32712 üzenetére
Minden gyári driver legyen fent. Ventit felesleges szabályozni, mert ha leterheled a procit és nincs megfelelő "szellőzés", akkor gondok adódhatnak.
Ja és persze arra se számíts, hogy nem lesz hangja a gépnek. Minden notebook-nak van hangja, főleg, ha folyamatos terhelés alatt áll. Arra pluszban figyelj, hogy közvetlen a noti mögött nagyon ne legyen semmi. -
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Egy zephyrus G14 boldog tulaja lettem és arra lennék kíváncsi, hogy mikre érdemes figyelni, felrakni, miegyéb, hogy tuti legyen a buli.
Gondolok itt arra, hogy ventiket érdemes e szabályozni, amd radeon software-re szükségem van vagy sem és hasonlók.kontextus: Mozgóképpel foglalkozom; vágás, animáció, minimális 3D, Adobe cuccok.
Power user vagyok, de ha már ultrabook, szeretném ha halk lenne, viszont hatékony is, ha kell.Asus oldaláról mindent letöltöttem és felraktam hozzá / még BIOS-t is updateltem /
-
Hofeher
aktív tag
Asus tuf a15 kijelző gondom lett gariztatnom kell mennyi idő szokott lenni
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #32708 üzenetére
Szerkesztés:
Csak a Windows logó háttere piros, az alaphelyzetben (bekapcsolt állapotnál) kék -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Sikerült elindítani a gépet, viszont minden pirosan jelenik meg. Szerintetek mi lehet a baj? -
swoody
senior tag
válasz
Pyttawrx #32705 üzenetére
Nah igen, pedig ugyan az fo tipusa (s533).
Annyira idegesito, hogy milliofele variacio letezik, vagyis az igazabol egy nagyon jo dolog, de az amikor a gyarto a sajat oldalan nem kozli, hogy egy adott tipus pontosan miben mas es ok sem listazzak ki tipus szerint rendesen, az mar fleb@sz. Kiirja tobb gyarto is, hogy milyen fajta cpu-val lehet kerni, ami neha 2-3-4 varriacio, de kodszamot nem ir, hogy mit keresen a buta vasarlo.
-
swoody
senior tag
Most keresgeltem es IPS paneles, ahogy olvasgattam.
RAM velemenyem szerint elegendo, ha azt nezem nekem 4gb van mar 6 eve es 15-20 ablakkal bongeszek meg DOTA2-zok, es az egy core2duo asztali.Annyira nem vagom miert nem lehet leirni specifikacioba, hogy bovitheto-e vagy sem. Hozzaszolasba talaltam, hogy az, szetszedos video pedig nem az. Bar a millio variaciou tipusszamok miatt nem is lehet beazonositani.
Hurcolva nagyon-nagyon minimalisan lesz, szinte csak otthon fogja hasznalni.
Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket. Szerintem megleszen vasarolva.
-
válasz
swoody #32701 üzenetére
Szia. Teljesítményben igen elég is lehet, meg szép biztos, de ezek nem a legerősebb házakkal rendelkeznek, illetve hirtelen nem látom, hogy IPS vagy TN paneles. Ahogy láttam TN paneles lesz. Igazából ez 2 negatívum van ellene.
Ha kevesett hurcolássza talán nem lesz gond, hogy gyenge a váz. Az LCD meg ha neki nem gond hogy nem IPS akkor ez is kilőve
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Otthoni felhasznalasra (net, office, film, konyveleses programok) ezzel a geppel ugye nem nyulunk melle:
ASUS VivoBook S15 S533EA-BQ899T laptop (15,6" FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD//Win10H)
[link]Asszonynak lenne es ugye szamit a kulcsin is.
Igazabol egy megerositest varnek csak, hogy en legyek mar a hibas, haha.
Koszonom szepen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest