Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Helló mindenkinek!
Van egy öreg X540LA-xx02t amit tegnap felújítottam, került bele 8gb mem a 4 helyett + 2 ssd.
De lenne két kérdésem amire nem találtam eddig választ, hátha itt tudja valaki.
1. az akksi nem a legjobb volt eddig sem benne, de múködött AC kábel nélkül a régi konfiggal csak hamar lemerült. De a felújítás után csak tápkábellel kapcsol be, anélkül nem és mindig 46%-ot mutat. Nem vágom miért (mondjuk az új akksi már úton van). Erre valaki?
2. ugy a wlan kártya csak n-es. néztem a neten hogy az intel 7260hmw jó bele, de ugye ebbe a laptopba csak egy antenna kábel van, ahhoz meg 2 kellene (dual band miatt ugye). Azt tudom hogy létezik a piacon Realtek 8821CE ami dual band és direkt csak 1 antennás kivitel de ha jól láttam ez nem kompatibilis ezzel a laptoppal. Szóval valaki tud valami jó megoldást?
Köszi a válaszokat! -
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #33191 üzenetére
Nekem is 11 van, és ott van, ahol írtam. De ez a régi rendszermenüt hozza be.
-
válasz Mikulásbá #33190 üzenetére
Köszi. 11 alatt máshol lesz:
Gépház - Adatvédelem és Biztonság - Eszköztitkosítás
Az előző laptopomon Pro-t használtam, ott egyértelmű volt a kezelés, de így Home alatt nekem ez újdonság volt egy kicsit, hogy titkosított lett a meghajtóm.Köszönöm a tippet
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #33188 üzenetére
Vezérlőpult-rendszer és biztonság
-
Sziasztok! Pénteken lett egy TUF A15(FA506IC)-m. Ami feltűnt, hogy Win11Home alatt Bitlockeres titkosítás lett az SSD-n. Ezt ki lehet kapcsolni valahol, mert tudtommal a Home-ban nincs arra lehetőség, hogy Bitlockeres meghajtókat hozzon létre.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
bkiky01
senior tag
válasz powerray #33186 üzenetére
Van annál olcsóbb is:
https://aqua.hu/periferiak/gembird-usb-30---gigabit-ethernet-adapter-nic-u3-02-t361202
Ha a proci/ssd/hdd bírja ami a gépben van, akkor mennie kell, de biztosan több lesz, mint 100megabit. -
powerray
tag
Sziasztok!
Van egy Asus x540sa-xx006d laptopom, amin 10/100-as a hálókártya sajnos. Ha veszek egy ilyet: [link] Akkor azzal menni fog a Digis Gigabites net 100Mbps fölött?
Köszönöm!
-
_Flood_
aktív tag
Van nekem egy ux 363ea oledes laptopom, ami ugye támogatja a HDR funkciót. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Ha bekapcsolom a HDR támogatást akkor pl. a youtube-on gyönyörűen működnek a HDR-es tartalmak, döbbenetesen néznek ki. Viszont így a windows nagyon bénán néz ki, nagyon ronda lesz. A streeam-es tartalmaknál pl. Netflix sem működik a hdr. Miért?
-
Bikkrom
senior tag
válasz Mikulásbá #33179 üzenetére
Hát ez az. Van drivere, ledje a noti elején, meg fn+f2-n is ott a wifi jel. Fel nem foghatom hogy nem megy. Tönkrement volna? Eszközkezelő se automatikusan, se a drivert betallózva nem lel wifi adaptert, de még csak ismeretlen hardvert sem.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Bikkrom
senior tag
válasz Mikulásbá #33177 üzenetére
Moslék egy gép, hogy lehet így tartani egy gépet, sosem értettem. Sajnos a laptop házának az a darabja tört le ami a helyén tartja az utp-t, nem a kábel kis pöcökje.
Így nem marad a helyén az utp. Olcsóbb alatt úgy érted, hogy az usb-s wifi adapter működhet?Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok! Szomszédom áthívott, hogy van egy gépe Asus X550L, eddig utp-n kapta a netet, de a gyerek letörte a műanyagot ami tartotta a helyén. Gondoltam easy píszí, win 8.1-es gép, akkor tuti van benne wifi adapter. Ott is van fn+f2-n, van ledje is a lapos elején. De az nem világít, fn+f2 a repülőmódot kapcsolgatja. Driverét leszedtem az Asustól, felrakja, nincs semmi más eszközkezelőben csak az ethernet a hálózat alatt.
Halott lenne a beépített wifi adapter? Vagy a windows 8.1 rossz ami rajta van? Ti mit csinálnátok?
Most azon agyalok, hogy egy 1,5 ezer forintos usb-s wifi adapter vagy egy usb -> upt kábel lenne a jobb 7 ezerért?
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Pocee
senior tag
Sziasztok,Kedvesemnek van egy x541ua laptopja,tettem rá win10et,64bit,van 6-7 eszköz amit nem ismer fel és hiába próbálok gyári drivert leszedni,csak ott vannak mint ismeretlen biost nem is tudok flashelni mert azt írja ki hogy ismeretlen oprendszer pedig ez volt rajta előtte is és az Asus supporton csak win10 64bitet lehet választani...mit rontok el?
Mr.Brightside
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
16 napos Asus S513-OLED kijelzős vivobook-ot vettem. Eddig minden ok volt.
Számomra megfelő volt a gép eddig. Örűltem neki, hogy pixelhiba mentes a kijelző.
2 napja hangosan nyikorog az "A" betű lenyomáskor, és lett egy piros pixelhibám.
Szerintetek ezzel foglalkozik a gyártó szervize? Vagy éljek a 90 napos elégedetségi garanciával?
Felvettem a kapcsolatot az ASUS-al, megkérdezték a szervizüket, kérték, hogy külgyem szervizbe megnézik. De az is elhangzott, hogy 1 pixelhiba nem hiba.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dalares
tag
válasz Pyttawrx #33167 üzenetére
Nem is merném kiadni a kezemből.
Amikor látom, hogy egyes emberek odabent a cégnél úgymond, leb*sszák az asztalra a gépet, a fedelét a sarkánál megfogva nyitják fel, már jön a gőz a fülemből, de nem szólok semmit. Látni is rossz.Ne gondoljátok, hogy szerencse nincs, mert ti nem találtátok.
-
Dalares
tag
Nekem van egy Zenbook UX333FA notim, 2019-es modell. Csak az SSD cserélhető benne, a memória és a proci forrasztott. A zsanérja baromi stabil. Egyetlen dolog, amit mindig is utáltam, az az, hogy a gép aljának levételéhez a zsanér alatti gumitalpakat is ki kell pattintani, mert azok alatt is van két csavar. Egyébként a gép nagyon stabil, és remek összeszerelésű.
Ne gondoljátok, hogy szerencse nincs, mert ti nem találtátok.
-
kenand
veterán
válasz Pyttawrx #33164 üzenetére
Van olyan Zenbook amiben a memória is forrasztott és nem bővíthető. (pl van Core Y procis, passzív, de max 4 GB RAM) na azt én is elkerültem, hiába tűnt jó árnak....
Ha használtat veszek mindig előtte utána nézek, mit és hogyan lehet bővíteni rajta.303-asban half mSATA szintén szívás, mSATA-m2 SATA átalakító sem fér el. Így azt a slotot hanyagolni kell benne. De szerencsére van egy 2.5" hely is. (abból egy új 500GBs 14 000Ft körül is van már)
Dell/HP gépekből kevésbé találtam olyat amiben dedikált VGA van, csinos és megfizethető
-
HARDVERAPRÓD
válasz kenand #33163 üzenetére
Persze nem is ezeket az alkatrészeket írtam. De sok új gépnél már a ram is integrált
Én és nyilván ez csak saját tapasztalat, kerüném a zenbook notikat. Van olyan is amúgy amibe már a speciális csatis (mint az apple) ssd van. Vagy átalakító kell, vagy keresni olyan ssd-t. A multkor pont bele is futottam egy ilyenbe, de szerencsére nem kellett ssd-t rendelni bele. Picit meg is örültem
-
kenand
veterán
válasz Pyttawrx #33162 üzenetére
Nem teljesen, lehet nem olyan szinten mint egy vaskosabb üzleti. Keskeny gépek sajnos a design miatt integráltabbak. De HHD-t, SSD-t Wlant, RAM-ot, akksit lehet cserélni. Egy használtan 70-100 000Ft körül vett gépnél néhány év múlva nem is akarok mást cserélni, akkor veszek másikat. Ezeket cserélgettem bennük házilag. ( 310-ben SSD, RAM és akksi / 32UX-ben akksi, RAM, SSD, Wlan / 303 ban csak HDD ás RAM bővítés és csere volt 1- 4 év alatt mióta nálam vannak) 310-ben az akkis csere nem lett volna muszáj, de hó áron kaptam bele a 60%-os helyett újat, egyik 32UX-ben viszont púpos lett...
A 303 és 310 az Nvdia VGA miatt volt választva
A HP 2530p-s HP-m sokkal jobban szerelhető, de elment vele az idő...
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz kenand #33160 üzenetére
Zenbook-ok szervizelés iszonyat rossz. Elmentek talán az Apple irányába... pl egy lcd-t nem tudsz benne cserélni, csak kompletten hátlappal, kábelekkel, zsanérral... 70-80 ropi. Még amennyi volt a kezembe, hát brutális milyen gyenge érzetet ad. Amúgy gyönyörűek, meg könnyűek, de ilyen használd, ha elromlik valami benne, akkor kuka és vegyél másikat szvsz.
-
kenand
veterán
válasz szita.erno #33155 üzenetére
Zenbookokból is van jó használtan, de figyelni kell, nem kell egyből ráugrani., 1 éve pl 100 000Ft-ért vettem 303-ast Nvidia 9400MX GPU-val. mSTA slot felejtős benne (csak half megy bele ami drága és beszerezhetetlen (, de 2.5" SSD mehet bele), de sok jó típus van jó áron.
-
HARDVERAPRÓD
válasz szita.erno #33157 üzenetére
Ebben az árban használt lesz!
Pl dell lati 5xxx, 7xxx sorozat, hp probook, fuji lifebook (japán), ezekben nem fogsz csalódni.
Van itt HA-n is sok eladó, 1-3 év garral is. De itt [link] is kapsz tanácsot. -
HARDVERAPRÓD
válasz szita.erno #33155 üzenetére
Szia.
Új vagy használt? Mire kell, mik az igények? Mennyi a keret? Ezek azért fontos kérdések? -
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudtok ajánlani egy jó notebook ot asztalit ami gyors és nem kerül 100.ezrekbe? Milyent lenne érdemes vásárolni.
Köszönöm előre is 🙂'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Strezi
őstag
Nem, csak olyan monitor jó töltésre, amin eleve Type-C vagy TB port van.
Átalakítón keresztül nem fog tölteni a lapos. Persze kép lesz, ha a töltés nem faktor, de akkor már inkább egy HDMI kábel és monitor.Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Strezi
őstag
Azért nagyon praktikus egy TypeC / Thunderbolt(ezek drágábbak) monitor, mert arra rádugva egyben tölti is a lapost, nem kell plusz kábal. USB-C Alt mode-nak hívják.
Képminőság ugyanaz HDMIn és TypeCn mivel mindkettő digitális, többé kevésbé azonos sávszélességgel.[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
nagyúr
Mivel az a monitor is aránylag közel lesz hozzád, szerintem a QHD elég.
Jó HDMI kábellel tudnia kell átvinni ezt a felbontást.(legalább 2.0-ás, de lehet elég a 1.4-es is)
A jövőre nézve vagy a munkád miatt-na és ha megteheted-érdemes lehet a 4K-t venni, sima otthoni általános használatra nem-szerintem.[ Szerkesztve ]
-
vibeo
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Vagy két honapja vettem egy Asus Zenbook S UX393, amin van egy HDMI csatlakozo, valamint két Thunderbolt 4 USB C. Én is tanácsot szeretnék kérni hogy milyen kijelzöt vegyek hozzá, ahhoz hogy a legjobb képminőséget lehessen kihozni, és persze milyen kábel ajánlott?
Office-ra használnám, a gaming pedig nem érdekel. 27 colosra gondoltam, de nem tudom hogy érdemes lenne 4k-t venni, vagy böven elég a 2560 x 1440 felbontás?
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Vettem kb. 3 hete egy Zenbook UX425 laptopot i5-1135-G7 procival és 1W kijelzővel. Nagyon örültem neki, mert két hétig a 12-13 órás munkanapjaimat röhögve végigbírta akkuról. Most ez az elmúlt hétben kb. felére esett vissza. A terhelés/fényerő lényegében minden nap ugyanaz, Windows frissítés/új szoftver nem került rá, a MYASUS beállításai is változatlanok. Valami ötlet?
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
A fiamnak veszünk egy ASUS ROG Zephyrus G14-et (R9 5900/RTX3060/32GB/1TB).
A kérdés az lenne, hogy milyen külső Type-C-s port elosztó lenne legjobb hozzá úgy, hogy 2 db külső monitor (1 db HDMI-s és egy db DVI-D-s) lenne rákötve plusz egér, bill és internet ethernet porton keresztül.Fontos lenne, hogy a cucc menjen külső tápcsatlakoztatás nélkül is. A 2020-as R14-nél volt vele gond ugyanis. Ha a laptop és a HUB is kapott tápfeszt, volt, hogy kiégett az alaplap. Ezt a hibalehetőséget ugyan a 2021-es modelleknél kijavították már, de jobb a békesség.
Rappi
-
szita.erno
aktív tag
válasz DonDragonka #33145 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
DonDragonka
őstag
válasz szita.erno #33144 üzenetére
Memórai nem bővíthető. Az a 4GB ami ebben van, hát sok helyet nem hagy a használatnak, de egy SSD-re ha cseréled a winyót és telepítesz rá egy Windows-t akkor biztosan 5-8 perc lesz a boot idő, hanem olyan 2-3 perc tekintve hogy CPU-ból is elég gyengusz kis magocska van ezekben...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
szita.erno
aktív tag
Van egy Asus gépem, mit lehet vele csinálni hogy gyors legyen?Ha induláskor bekapcsolom kell 5-8.perc mire magához tér. Pedig nem sokat volt használva, és nincs tele pakolva semmivel. De nagyon lassú.
Tudtok segíteni, Mivel lehet gyorsabbá tenni?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
DonDragonka
őstag
válasz GoodSpeed #33141 üzenetére
Megy bele második NVMe(csak NVMe jó bele) is, a 980 PRO-t is kezeli de nem futtatja maxon mert csak 3-as az alaplapi csatoló, de a PRO vezérlője lefelé kompatibilis, Kingston SODIM DDR4 32GB CL20as ram tuti jó bele
-
Előbb utóbb muszáj leszek, de emailt is írok az ASUSnak, a kérdéseimet felteszem, mint pl:
Bármilyen márkájú NVMe-tképes e fogadni pl SAMSUNG 980 / PRO, illetve szeretném 16-ról 32 GB növelni a RAM mennyiséget, és ott is az a kérdés, hogy fogad e bármilyen DDR4 3200-as RAM-ot, mert pl PC-nél is megszívtam a GEIL-el anno, pedig benne volt az ASUS M4A785D-M PRO alaplapnak a könyvében a típus
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Edge
veterán
válasz GoodSpeed #33138 üzenetére
Miért nem szeded szét a gépet és nézed meg? Csak pár csavart kell kitekerni és már le is szedheted az alját, csak a led kábelekre vigyázz, szal ne tépd le, csak óvatosan
Egyébként tippre igen van benne mégegy nvme, erre a sorozatra ez jelllemző.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
válasz Mikulásbá #33137 üzenetére
Igen, csak az ezen cikkből származik. A képen egy ASUS ROG Strix Scar 17 G733QS látható.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az vajon miért lehet, hogy ASUS ROG STRIX G713QM-HX1139T-ről mint konkrét modellről alig van infó? Még az ASUS honlapján sem találom, csak ezeket:
A kérdésem az lenne, hogy ebben is két NVMe SSD helyezhető el, azaz lenne egy üres hely?
-
veterán
Asus Tuf Gaming esetében az Armoury Crate proginál mit jelent az iGpu mode off, on és auto? Sejtem mi az, de guglizva nem teljesen egyértelműek a módok. Valaki elmagyarázná?
Ja és még valami. A.képernyő frissítést lehet manuálisan állítani, hogy ne 144 hz legyen folyamatosan? Vagy amúgy is automatán állítja?
[ Szerkesztve ]
-
válasz DonDragonka #33125 üzenetére
-
DonDragonka
őstag
válasz GoodSpeed #33124 üzenetére
Úgy általában, ha van egy külső monitor a notira dugva és nincs engedélyezve semmilyen akció a kijelző lehajtására (sleep, stb...) akkor az kikapcsol magától.
Más kérdés, hogy átszellőzős e a ház típusa mert ha igen akkor nem fog örülni, hogy ha lehajtott kijelzővel használodA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Ha vennék egy ASUS TUF VG249Q monitort a laptophoz, akkor elvileg ha nem hajtom fel a kijelzőt, akkor megoldható úgy, hogy a kijelző a laptopon nem kapcsol be, de én teljes funkcionalitással használhatom a gépet és a monitort?
-
őstag
válasz bkiky01 #33122 üzenetére
A szokasos itthoni 'akciozas" :) eloszor en is azt neztem de mivel nalam ez abszolut egy hazi laptop a hordozhatosag nem volt szempont. Kuponnal best buyok ezek, kivancsi leszek hany db landol majd a hardverapron.....
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
JackassJana
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Adott egy Asus Rog Strix GL502VS laptop. A tegnapi nap folyamán játék közben egyik pilllanatról a másikra a 3-as billentyűm kipattant a helyéből. Ahogy néztem a billentyű hátoldalán a kis "fogak" letörtek illetve a kis fehér műanyag sem jól áll a helyén (megnéztem nincs rosszul beletéve) gondolom abból is letört egy kis műanyag darabka, sajnos.Kérdésem az lenne, hogy tudtok weboldalt vagy elérhetőséget ahonnan lehet külön billentyűt rendelni, vagy egész billentyűzet "panelt" kell cserélni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
őstag
válasz predakon #33104 üzenetére
Ugyan választ nem kaptam de ma átvettem az oled vivobook prot, nagyon elégedett vagyok az összeszereléssel a panel pedig beszarás. Remélem jól működnek majd ezek a beégést megelöző funkciók. Windows 11-et raktam a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Bar123
csendes tag
Sziasztok, ha esetleg van valakinek Asus oled notebook kuponja, amit végül mégsem szeretne felhasználni, akkor nagyon szívesen átvenném. Köszi!
-
válasz Mikulásbá #33113 üzenetére
Köszi
-
veterán
válasz DonDragonka #33111 üzenetére
Akkor annak Wifi 5-ös AC-s wifije van. Legalábbis az Asus oldala szerint...😃
-
A laptop ventilátor takarítását hogyan csináljátok? Láttam szervízben szétszedik és úgy, de otthon is? Egyébként az én laptopomnak porszűrők vannak a beömlőnyílásai előtt, de ettől még átjut(hat). Mennyi időközönként célszerű?
A PC-t Einhell kompresszorral portalanítottam évek óta.
-
veterán
válasz DonDragonka #33109 üzenetére
Na megnéztem az Asus oldalán.
A 2020-as modellek közül az "A" szériának (A15, A17) (Ryzen procisok) csak wifi 5-ös szabványa volt (AC). Viszont az "F" szériának (F15, F17) (Intel procis, 10 gen i5, i7, i9) már tavaly is 6-os wifije volt (AX).
Az ideiek közül pedig már minden változat AX-es 6-os wifivel rendelkezik.
Kérdés neked melyik tavalyi, 2020-as van.[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
[kép] Ez a foltosodás visszaküldős dolog vagy egy ilyen budget laptopnál ezt "el kell viselnem"? Az emagos vivobook-ról van szó. Ha kicsit nyomkodom ott kávát akkor erősödik a folt, gondolom a led nem jól lehet berakva.
-
veterán
válasz DonDragonka #33103 üzenetére
Szép eredmények...😉
Azért érdekes lenne a tufban lévő wifi kártya is, majd nézd már meg, ha tudod.
Ez is ax-es wifi 6-os lesz... -
őstag
Mi a velemenyetek errol a konfigrol? A regi 8 eves dell notimat fogja valtani, ezt az akciot nem tudtam kihagyni.
Van most egy asus promo az oled modellekre, 15%kedvezmennyel 263.000.Vivobook pro 15 oled
Ryzen 5600H
512gb ssd
16Gb ram
Radeon Integrated Graphics
Full hdBevallom kicsit felek az oled kijelzotol de talan 3 ev alatt kiderulha van beegesre utalo jol.
[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz rothfb #33102 üzenetére
Őszintén? Meg kellet nézzem, mert LAN-on használom mindkettőt... A TUF a fiamé lett azon meg most éppen játszik nem tudom megnézni mi az egész pontos WiFi adapter típus...
Amúgy általánosságban nem használjuk őket WiFi-n, minden LAN-on van. Párszor jöttem mentem vele a lakásban, meg ügyfélnél, meg használtam autóban a teló WiFi-hotspot-jára csattanva, de soha sehol semmi gondom nem akadt egyikkel sem, sőőőőt a ROG WiFi6-on hasít mint a beretva...Ezek a ROG mérései:
-
veterán
válasz DonDragonka #33101 üzenetére
Neked milyen wifi kártyák vannak a gépeidben és hogy szuperálnak?
Olvastam, hogy voltak gondok a wifivel. Bár főleg rog-oknál.
Ez egy i5 11400h-s procis lesz amúgy...[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz rothfb #33100 üzenetére
Igen így valahogy, de én abból indulok amit én láttam eddig. Nekem egy 4800H 1660Ti-s TUF-om meg egy 5800H 3080-as ROG-om van. TUF-on nincs manual, ROG-on van. De lehet a 2021-es TUF-ban már lesz, mert elég sok kritika érte érte ASUS-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade