- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus Zenbook UX333FA notit. Semmi gond vele, tökéletesen működik. Azt szeretném megtudni, hogy az ASUS notebook-okhoz létezik-e olyan akkumulátor kezelő program, amiben be lehet állítani, hogy ha töltőről megy, egy bizonyos százaléknál tovább ne töltse, pl. 60%? Anno Lenovo gépem volt, ahhoz járt az Energy Manager, vagy a Lenovo Vantage, amiben ezt be lehetett állítani.
-
válasz
Remekelek28 #31095 üzenetére
oké akokr már jó.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #31092 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #31091 üzenetére
Nekem is ugyanugy vannak a beállitások. Megtudod nézni valsmi eltér e esetleg? [kép]
-
válasz
Remekelek28 #31086 üzenetére
most telepítettem win10-et x54h laptopra. BIOs Advanced menüben:
legacy usb enabled, sata configban ahci, boot menube uefi boot enabled, és megy a telepítés win10-el -
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
Papooo #31085 üzenetére
Az aceremen működött. Az sd re is rufussal csináltam.
Megcsináltam a pendrive ra is. Viszont van egy nagy gond,hogy nem engedi egy particiora se telepiteni. És usb n telepiteném pendriveról ,csak az uefissel bootol be. Végigcsináltam a diskpartos parancsort is,de csak nem engedi. Már ott járok,hogy üres minden particio. Tehát már be se tudnék lépni a windowsba.
Asus x54 ről vsn szó. Mit állitsak át,hogy települhessen ? -
Papooo
senior tag
válasz
Remekelek28 #31083 üzenetére
Sima másolással még nem lesz bootolható a pendrive, ezért kell rufussal kiírni az isot.
Az sd kártyáról bootolás ritka lehetőség, főleg csak windowsos tabletek tudják, de azok se mind -
válasz
Remekelek28 #31083 üzenetére
Rufussal csinálj egy pendrive-os telepítőt. Az SD-re hogy csináltad?
-
válasz
Remekelek28 #31081 üzenetére
Csináld pendrive-ról, az tuti megy
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok Szeretném újratenni az asus gépem SD kártyáról,de nem dobja fel a bootolásnál. Pedig a hard disk van felül. X54h a tipus.
Lehet egyáltalán szerintetek sd kártyáról bootolni,vagy csak usb ről tudnnám? -
válasz
mr.tamasbiro #31078 üzenetére
Mindegy, mehet bárhova.
-
blue_23
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #31078 üzenetére
Bárhova.
-
mr.tamasbiro
őstag
Lehet hogy buta kérdés de ha van SSD tárhely és egy másodlagos is akkor a programot csak az SSD re lehet menteni vagy lehet a másodlagosra is?
-
válasz
Vadászmenyét #31076 üzenetére
szívesen máskor is.
-
válasz
Vadászmenyét #31074 üzenetére
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam erre vonatkozóan információt, tudnátok segíteni, hogy az Asus ZenBook 3 Deluxe (UX490UAR-BE087T) laptop memóriája esetleg bővíthető? Gyárilag 8GB van benne.
-
-
venic
kezdő
válasz
MaxxDamage #31068 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Végül visszavittem a boltba (Média Markt) és kiderült, hogy rossz a gép igy vissza is adták az árát. -
w.miki
veterán
válasz
MaxxDamage #31046 üzenetére
Tesztelni mivel lehet a notikat?
Szeretném összehasonlítani az erejét a Dell e6540,-el.
Főleg böngészek, de érdekelne valami mérőszám.
Milyen wines programmal lehet erőt mérni? -
-
venic
kezdő
válasz
Evil Snowman #31066 üzenetére
Köszi szépen a választ.
A BIOS bejön anélkül, hogy valamilyen gombot nyomnék, ha meg f8-at nyomok akkor semmi sem történik. -
-
venic
kezdő
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen laptopot:
https://www.alza.hu/asus-vivobook-15-x512fl-bq249-szurke-d5655156.htm?layoutAutoChange=1Sajnos akadt vele egy kis problémám:
Az a baj, hogy nem bootol be, hanem állandóan a bios jön be. És nincs olyan lehetőség amivel a bootolást be lehetne állítani. Az F8 megnyomására fel kellene jönnie a BOOT menünek, ahol ki lehetne választani az indítani kívánt BOOT eszközt.
Itt nem jön fel semmilyen boot eszköz, és nem is lehet hozzáadni a biosból hogy legyen valami.
Winchester van a gépben, és van rajta Endless OS. Szóval be kellene állítani a biosban, hogy a wincherterről bootoljon, de azt a biosban nem lehet beállítani, nincs is ilyen opció.
Szerintetek mi lehet a gond?
Volt másnak is hasonló problémája? -
-
-
ottesz
aktív tag
válasz
MaxxDamage #31054 üzenetére
Azért szerintem nem volt rossz vétel(ára szerint)...… Ajándéknak nem szerettem volna használtat...Ilyen konfiggal valaki fortnite-ozik?Használt gép meg ami jó lenne és van rajta min 1 év gyári garancia 160e FT...
-
sanyek2
senior tag
Üdv mindenki!
Hulladékként azonosított Asus x72d-t találtam, és alaposabban szemügyre véve elszállhatott a déli híd.
A barbár szét és összeszerelést leszámítva csak a hő által megpöndörödött védőfólia árulkodik a fizikai hibáról, valamint az, hogy a képernyő be se kapcsol illetve a procihűtő ventilátor meg se nyikkan. Töltést veszi, de sokmindent nem lehet vele kezdeni.
Szerintetek tegyem vissza oda ahol találtam?
Déli híd chipet még sosem forrasztottam át, de telefonokkal már ügyeskedtem ezt-azt.
Szeriintetek hulladék?
Előfordulhat hogy a túlmelegedés következtében kiolvad az ón.
Megpróbálnám, ha valaki ismeri a hőfokot. Eszközöm megvan hozzá. -
ZsoZso126
tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne hogy van egy ASUS k53sj típusú laptopom. Egy atheros ar 9285-ös háló kártyával.A problémám az lenne hogy mindig ledobál az internetről és nagyon gyenge a jelem.Más laptoppal és telefonnal fullos míg az asus al maximum 2-es jel erősségem van. Probáltam már rengeteg driver-t amit a google feldobott.Volt esetleg más is így? Mi lehet a gond? előre is köszi a segítséget
-
-
gergo001
csendes tag
válasz
Evil Snowman #31055 üzenetére
Igen. Felraktam mindent. A billentyűt színét tudom változtatni. De ennyi.
-
-
-
gergo001
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy asus tuf fx 505 du Arany Acél megnevezésű laptopot, de valamilyen okból kifolyólag nem világít a logo a kijelző hátulján. Néztem egy csomó videót róla, ott mondják is, hogy halványan világítania kell. Kapatok segítséget, hogy miért nem jó nekem. Köszi. -
ottesz
aktív tag
Sziasztok. Vettem a gyereknek karácsonyra egy asus x543ua-gq1717 85E FT -ért
Szerintem annyit megért meg több pénz nem volt rá.A fortnite-ot szereti és láttam a videókban hogy intel 620-al low grafikán fut.De nekem nagyon akadozik. Ha veszek bele 8gb ramot(ha lehet egyáltalán bővíteni és SSD-t teszek bel jobb lesz a helyzet vagy engedjem el a dolgot és marad valami egyszerűbb játékok...Nem akarom azt hogy beleteszem a dolgokat és ugyanúgy nem fut szépen raja... -
-
w.miki
veterán
válasz
mr.tamasbiro #31049 üzenetére
Igen, Win10 Home 64, Telekomnál vettem. 200e alatt volt.
-
w.miki
veterán
válasz
mr.tamasbiro #31047 üzenetére
Nem tudnám megmondani.
Van egy Dell e6540-em, azt valahogy megszoktam azt ütöm, ahogy kell.
Ez olyan "pici", meg pici az Enter is, felette az ű betűvel.
Vékony, félek hozzáérni. Meg valahogy gyorsabbra számítottam.
Dell hangosabb is, ez nekem halk. Dell-en Win7 van, nem kér jelszót se, csak benyomom, és megy, nem okoskodik, nem akar frissíteni sem.
Asus Vivobook S15 S530FN-BQ202T(#31046) MaxxDamage : Köszi. Az egyszerű törlés a Win10 meghajtóval elég, vagy a teljes törlést válasszam inkább?
Csak fiókot csináltam, és a Chrome-ot tettem fel, Youtube-ot nézni. -
-
w.miki
veterán
ASUS-on, hogyan lehet visszaállítani a notit, az eredeti állapotra?
Vettem egy notit Asus S530fn
Win10 elindult, kért nyelvet, fiókot, jelszót. Így most jelszóval belépve tudom használni.
Viszont nem jött be a noti, továbbadnám, szeretném törölni a fiókot, az adataimat, és visszaállítani alapra a gépet?
Van valami ASUS recovery, vagy valami, ami ezzel megtehető? -
válasz
Szupercsirke #31041 üzenetére
Az. 120Hz. Én is most vettem 1 hete.
-
blue_23
senior tag
válasz
Szupercsirke #31041 üzenetére
Kép és ár alapján egész biztosan annyi. Árukeresőben rá tudsz keresni a típusra: [link]
-
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok ennek a gèpnek is 120 hz kijelzöje?
[link]
Csak mert media nem írja. -
perfegor17
senior tag
sziasztok lehet valahogy asus rog gl502-es gépekben a vinti fordulatot szabályozni vagy esetleg profilt csinálni neki?
-
vbbb
őstag
Üdv! Van egy ASUS x550lb laptopom. Windows 7 64bit volt előtte amit updateltem Windows 10 64bit-re. Minden driver, BIOS a lehető legfrissebb, de szeret kékhalálozni vagy lefagyni ha csak akkumulátorról megy. Vagy például újraindításnál nem áll le, hanem csak elsötétül és megy tovább a ventilátor világít a bekapcsoló gomb. Hálózatról jól működik, eddig...
-
Myair
tag
Fogalmam sincs hogyan, de végre kijelzi az armoury crate a CPU státuszt is.
[link] -
Lizardman
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus R413M típusú laptop (Intel Baytrail M Dual-Core), amit upgradelni szeretnék, de mivel szinte alig találok infót a laptopról az interneten, így most ebben a segítségeteket kérném.
Jelenleg 2GB RAM van benne, amit 4-re cserélnék (1 slotos), de egy, nem tudom, hogy támogatja-e, másrészt, hogy pontosan milyen típus is való bele?Köszi előre is.
-
válasz
Evil Snowman #31030 üzenetére
Simán jó az úgy [link]
-
válasz
MaxxDamage #31029 üzenetére
Semmilyen matrica nem volt rajta, amit el kellett volna szakítanom/vágnom, hogy felnyissam az alsó burkolatot. csak a srác arra hivatkozott, hogy ez nem szerelő ablakos, ezért nem vehetem le az alját, mert ugrik a gari.
-
válasz
Evil Snowman #31028 üzenetére
Ha volt rajta "gari" matrica (bolt által is lehet rajt, nem csak gyártó által) akkor igen, bukta (de csak a bolti) ha gyári matrica volt rajta, akkor gari ugrott, igen
-
válasz
MaxxDamage #31027 üzenetére
Na ez jó hír, mert a boltbn mást mondtak ahol vettem (notebook.hu).
-
válasz
Evil Snowman #31026 üzenetére
Ez amúgy sem garis dolog...
SSD/HDD/RAM tudtommal tehető bele gari vesztés nélkül (csak ne barmolj szét semmit) -
Köszi még1x srácok. Emiatt nem fogom gariztatni, bár őszintén szólva hivatalosan csak 1 óráig volt gari s amasina, mert otthon beleraktam 2db 8GB-os HyperX-et a gyári 1db 8GB helyére.
-
válasz
Evil Snowman #31023 üzenetére
"Coil Whine" lesz az, biztosan!
-
Tuomas
addikt
válasz
Evil Snowman #31023 üzenetére
Ez nem is garanciális probléma, és ahogy MaxxDamage kolléga által linkelt cikkben is van, nem ártalmas. Szóval hagytam is. Bár nekem nem vinyószerűen recseg, hanem inkább betárcsázós internet hangot ad alig hallhatóan.
-
válasz
Tuomas #31021 üzenetére
és @MaxxDamage igen ez lesz az. csak nekem nem sípol, hanem recsegős hangja van. Kb ilyen, de magasabb tónusban és nyilván halkabban: https://www.youtube.com/watch?v=J09pWNQPK7U
Mindegy, a lényeg, hogy ez normális és baja nem lesz a gépnek. Amúgy is fülest használok szóval innentől kezdve nem is izgat a dolog.
Persze jöhetnék azzal a dumával, amivel évekig felqrták az agyamat az ügyfélszolgálaton, hogy "De há' én nem ezért fizettem ennyit!", de nem fogok.
Köszönöm a válaszokat srácok.
-
válasz
Evil Snowman #31020 üzenetére
Szia,
Erre gondolsz? [link]
-
Tuomas
addikt
válasz
Evil Snowman #31020 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? 3. bekezdés
Íme a válasz rá -
Sziasztok, ismét én
Ugye egy hete vettem egy g531gu-a06 típusú lapost. Elég érdekes jelenség ütütte fel a fejét. H a gép idle állaptban van (böngészés, fórum szövegszerkesztés) és nem pörög a venti, akkor ha nagyon néma csönd van akkor az F1-től az F6-ig tartó részen olyan hangot hallani, mint amikor anno a HDD-t ezerrel nyomatták az írás/olvasás szekvenciát. Biztos tudjátok miről beszélek, ilyen random kerregő hang. Ha bekapcsol a venti vagy nagy terhelésen van a gép, akkor vagy megszűnik vagy csak nem hallom a süvöltő ventiktől.
Maga a gép kifogástalanul működik csak ez a kerregő hang egy kissé idegesít. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
-
-
Exelsior
őstag
válasz
MaxxDamage #31015 üzenetére
Fuuu ez kemény cikk volt. Végig olvastam. Nálam a Promo csomagot nem akarják oda adni. Szerencsére sok telefon és fogyasztóvédelmi noszogatás után kiderült hogy a Csomagom a Euronincs központi raktárában csücsül cirka 3 hete. Vicc kategória. Asus mondjuk segített de csak annyit mondott mindig hogy a logisztika megtörtént a csomag nincs nálunk. Nekünk User-nek mindent csinálni.
-
válasz
skylinelaca #31016 üzenetére
Sok sikert!
Remélem megoldódik a gondod. -
skylinelaca
senior tag
válasz
MaxxDamage #31015 üzenetére
Igen, most az előbb olvastam el , hogy úgy indít az Usa Asus support hogy: "USA and Canada ONLY"
Írtam a szerviznek, remélem értik majd a problémámat , köszönöm szépen a tanácsokat
-
válasz
skylinelaca #31013 üzenetére
Én mikor beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy sajnos nem az ő régiójukhoz tartozom, így nem tudnak mit tenni az ügyemben. kb. ennyi volt.
Mikor meg írtam ticketet (USA Asus-nak, vagy Németnek, vagy bárkinek) na arra is a Magyar Asustól kaptam választItt a szakszerviz aki tud tenni valamit (ha csere, vagy kp. vissza kell) mert ők jelzik az EU központ felé (ami a Holland Asus) és azok döntik el (mi legyen, lehet) és jön vissza a válasz.
Bővebben: [link] -
blue_23
senior tag
válasz
skylinelaca #31013 üzenetére
Rászólni biztosan nem fog, viszont lehet tud segíteni. Nekem 3 éve magyar Asus azt kérte vigyem be szervízbe a laptopot, viszont ami problémám volt 15 percen belül megoldottuk az amerikai támogatással.
-
blue_23
senior tag
válasz
skylinelaca #31011 üzenetére
Magyar Asus-szal nekem is rossz a tapasztalatom, probléma esetén mindig amerikaiakat kerestem.
Live chat este 5 után.
-
Myair
tag
válasz
blue_23 #31006 üzenetére
Ezt se kapkodják el:
"
Az ASUS ROG RTX Táska Promójára sikeresen regisztráltál a következő azonosítóval: 201911__--
A promóció végeztével lesz még egy ellenőrzés, hogy továbbra is érvényes-e a regisztráció (elállás, visszáru, gépcsere történt-e, stb.) Ezután, az általad megadott módon eljuttatjuk a csomagot a megfelelő helyre. Ez várhatóan a promó utolsó napja után még 3 hét, mivel a számla keltétől számítva még 2 hétig regisztrálhatnak akik az utolsó napon vásároltak terméket." -
Remiel
őstag
válasz
Evil Snowman #31005 üzenetére
Mák volt, hogy pont akkor váltottam gépet, amúgy is jó ár/érték aránya volt és épp 0 thm az MM nél, szóval így főleg megérte.
-
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31005 üzenetére
Jelenleg RTX laptopokhoz ad laptop táskát november 30.-ig.
-
-
Remiel
őstag
válasz
Evil Snowman #31003 üzenetére
Bizonyos laptopok vásárlása esetén (G531 és G731 ha jól emlékszem) az Asus volt olyan kedves és promóban adott ajándékba ROG Fusion 300 Headsetet, ROG Strix Evolve egeret és ROG Strix Edge egérpadot
-
-
Exelsior
őstag
válasz
simo9555 #30994 üzenetére
Sajnos még a viszont eladónál sincs. Asus meg azt mondta telefonon hogy kiküldték mindenkinek. Hihetetlen hogy tud eltűnni egy ilyen csomag. Hétfőn újra felhívom az ASUS-t hogy adjanak valami infó hogy esetleg hol lehet. Lehet a GLS-nél van még de akkor kérdezzék meg. Nem tudom elhinni hogy több hét kell pár csomag célba jurtásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged