Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Megvagyok lőve urak. Aki járt már így, kérem igazítson útba.
Pasztát és memóriabővítést+SSD kapott a gépem, minden flott, azonban a nagy stressz teszthez be lett állítva, hogy elsődlegesen az integrált helyett nyilván a 1060-as dedikáltra feküdjön a gép és ne magának válassza ki. A hűtőventi azóta hangos, az nvidia control panel és az nvidia experience se indul. Azt az infót kaptam, hogy az integrált driverét kell ujratenni.
Mindent legyalultam DDU-val, majd a jó manuális "programok eltávolítása" opcióból is Vezérlőpultból, majd restart. Honlapról driver leszed, szépen feltelpít sikeresen hiba nélkül, majd harmadik próba után is ez vár:
Ha tudjátok az elixírt ne tartsátok magatokban
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az asus g55vw notin nem vált át fejhallgatóra ha bedugom win 10 en. Próbáltam felrakni a drivert, akkor látszott hogy headphone, de akkor is hiába tettem át arra, nem szólt. Sima headset ha nyomtam rajta a gombot akkor szólt de a noti is szólt közben. Mi lehet a megoldás?
Üdv: Fishor
-
kory24
őstag
Sziasztok!
ASUS notebook-ra van olyan program, ami kijelzi akku elhazsnálódását?
Köszi
-
gudpikcs
tag
hello all help kéne
életem első laptopját venném.
persze Asust.
ezt néztem ki.
[link]
ilyesmi Rog kéne.max kb 350 körülig.17 es moncsi val mindenképp.
játszanék,(csakis rts,mert az otthonin tolnám a nagyobba gamékat)filmeznék meg föleg videot kodolnák.
az a bajom hogy ugy nemtudok hogy ssd es vinyo is legyen benne?kérdeztem a laptopszalont erröl de mondják amibe igy az ssd benen ők már nem szerelnek bele hdd-t.pedig az 512öt kevesellem.föleg ennyi pénzé.vagy az ebben lévő vinyok azért gyorsabbak mint az asztalikban,de gondolom az ssd az mindenhol ssd.
tehát ha tudtok vmi jó tipust ami kb ilyesmi az ötleteket szivesen fogadom.köszi elöre is. -
MaxxDamage
félisten
válasz Project: A #30590 üzenetére
Ha "ülnek" is rajta, akkor az csak azért van, mert a berendelt alkatrész idő mire be érkezik (úgy rendelik be) és van mikor nem egy helyről érkezik a rendelt alkatrészek többsége (összessége)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Project: A
tag
válasz MaxxDamage #30578 üzenetére
FixDirect.
Ha nem ülnek rajta 1 hónapot, akkor megfontolandó.... utánajárok...
Köszi. -
skylinelaca
senior tag
Sziasztok!
GL504 Scar II-vel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Én 7 hónapja vettem egy GL504 Scar II-t (i7 , 16gb , gtx1060) , 3 hónap után hangszórókat kellett cserélni. Ma adtam le ismét szervizbe mert zöld foltos lett a monitor, a jobb oldali ventilátor darál és megint néha rossz a hangszóró.. oké , még garis szerencsére, de nem gondolnám , hogy ez normális. Lehet én fogtam ki egy rossz szériát, bár a hangszóróproblémát más Scar II tulajtól is hallottam. Pedig vigyázok rá, még mindig a hozzá adott puha "tasak"ban tartom. Előző notim is Asus volt, (még a GTX 860m korszakból) Annak semmi baja nem volt , pedig 4-5 évet használtam.
Nagyon jók a tapasztalataim az ügyfélszolgálattal és a szervizzel is (fixdirect) , csak elég aggasztónak tartom , hogy nincs 1 éves a noti és már ennyi bajom van/volt vele
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dinter #30587 üzenetére
Azt csak le kell megfelelően ragasztani
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dinter #30584 üzenetére
Teljes gyári állapotban ajánlott vissza küldeni. (ahogy a dobozán a címkén szerepel spec. szerint és ahogy véve lett újonnan)
-
blue_23
senior tag
válasz Dinter #30584 üzenetére
Ami nem gyárilag volt hozzá vedd ki, mert:
1. nem köthetnek bele
2. nem kalódik el a szervízbenCsomagolni a vásárlásnál kapott dobozban érdemes, avagy szerezz hasonlót, megfelelően kipárnázva, hogy utazás közben ne sérüljön (dobálhatják is a dobozt).
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Dinter
addikt
DVD olvasót visszategyem a visszaküldött gépbe? Mennyire foglalkoznak vele, hogy bővítettem e? Hogy csomagoljam be?
-
mzeperx
tag
válasz Dinter #30581 üzenetére
Hát ez a poén, hogy app nélkül sehogy, max ha ki be huzgálod PWM üzemmódban. Ezek még a korrektebb gyártók, akiknek van ilyen app lehetősége, van ahol nincs, ott marad vagy az, hogy kiveszed, ha kivehető az akksi, vagy magad próbálsz írni hozzá programot, ha tudod a belépési pontokat
Sony Vaio FW31ZJ bevált... de nyugger már, most Asus G731GU
-
Dinter
addikt
válasz MaxxDamage #30578 üzenetére
Ha ezt tudom, nem írom oda az akksihoz hogy "tudom hogy nem garanciális, csak az ár érdekel".
mzeperx: wow, ezt is jó tudni, akkor ezért ment tönkre nekem is. Akkor mostmár én is így fogom használni. Amúgy egyébként ha nem használsz appot, akkor hogy kéne? Kihúzod a kábelt?
[ Szerkesztve ]
-
mzeperx
tag
sziasztok!
Akit érint, hosszas viaskodás után (Asus Taiwan ügyfélszolgálat, MS Store USA ügyfélszolgálat telefonon angol nyelven (ami nekem kihívás volt azért ) , majd az amúgy másodszorra már segítőkész magyar Asus szervíz ügyfélszolgálattal történt kommunikáció eredményeként elérhetővé tették és frissítették a Myasus app-ot a MS Storében , amivel a G731 G531 sorozat akksiját 80 vagy 66 % max feltöltésre lehet állítani (többet között) Amúgy még egy rakás tipushoz megfelelő az app. Miért jó ez? Mert ha folyton dróton lógsz és 100% on van az akksid, akkor 1,5-2,5 éven belül biztosan elpusztul. 80%-on ez 2,5-3,5 év, 66%-on pedig akár 5-6 év is lehet. Tapasztalat! A tól-ig azért van, mert nem ismerem az akku minőségét, és nyilván függ a töltés merítés ciklusok számától is. Ja és nyilván, ha tudod, hogy terepre mész, előtte feltolhatod 100ig. Ha valakinek van infoja erről a sorozatról az ossza pls, ha pedig valaki kérdezne, akkor próbálok válaszolni.Sony Vaio FW31ZJ bevált... de nyugger már, most Asus G731GU
-
MaxxDamage
félisten
válasz Project: A #30577 üzenetére
FixDirect? Nekem csak jók a tapasztalataim velük (összességében) és utolsó felküldésre már azt is cseréltettem velük amit akartam, mert 4-5x-i szét szedés/össze rakás után már kijelzőn kívül a gépház és bill. részt is cseréltettem (illesztési pontok nem voltak szépek, egyenletesek az egyenes részen - ahol szét pattintós) és gond nélkül cserélték. Aksit mindig azt kaptam vissza, amivel küldtem. (esetembe pedig nem kivehető - hivatalosan csak szerviz által és nem olcsó alkatrész ez sem)
Azt tudom javasolni, hogy cseréltesd ki az aksit újra, de arra lehet csak 1 év garanciát adnak - valahogy úgy rémlik. /nekem azt is cserélték volna ingyen, a gari 2.-ik évében/
-
Project: A
tag
A hivatalos Asus szervizről...
Januárban vagy Februárban beküldtem a gépem, vissza is jött még akkor. Ez eddig rendben.
Viszont, azóta fokozatosan szart be az akkumulátora.... Visszajött a gép, már akkor csak narancssárgán villogott a visszajelző..., hát franc sem akarta visszaküldeni... aztán csökkent a százalék szépen.. Tegnapi napon sikeresen elérte a 0%-t, továbbá tölteni sem hajlandó...Gondolom kilopták a jó aksit belőle, és beletettek egy szart... gratulálok, valamiből meg kell élni..
Más észrevétel még így utólag, úgy jött vissza a gép mint ami háborúban járt...
Karcok, feszítés nyomok... Gyári doboz makulátlan állapota is oda veszett a hosszú harc alatt, érdekes...Jól gondoljátok meg, és címkézettek fel mindent amit tudtok.....
Legközelebb ha ilyen van, hagyom elpusztulni a gépet.... -
mzeperx
tag
válasz blue_23 #30570 üzenetére
még adok nekik egy esélyt, meg aztán nem vagyok benne biztos, hogy talalva éreznék magukat az ügyben, hogy magyar helyett cseh nyelvű egy app a májkroszoft bótjában, hiába az asus van megjelölve szerzőnek. Elsőként az érdekelne, hogy másoknál is igy néz e ki a shop tartalma.
-
mzeperx
tag
sziasztok, beszámolnék a ROG STRIX SCAR G731GU-ev005 notebookomról, de két napja szívok vele és már kezdek ideges lenni.... A magyar supporttal hiába leveleztem, automata üzenettel egy szintű javaslatokat kaptam, valószínű copy-paste módszerrel,,,,, szóval az érdekelne, hogy akinek g731 vagy g531 sorozatú gépe van, az megnézné e, hogy a hivatalos letöltési oldalról indulva, ami az ms store t nyitja a MyAsus program telepíthető-e vagy valami olyasmit ír, hogy nem elérhető, valamint a billentyűzet részletesebb beállításához használt Aura Creator letöltésénél, ami szintén az MS store ra dob át, a települő app szintén egy cseh nyelvű !!! nem átállítható an cseh és plusz régebbi verziószámú modell (mint ami asus oldalan szerepel verzioszám)
Hiába küldtem el a képernyőfotókat, azt írták vissza, hogy nekik mennek ezek a letöltések, és jók is, az én szoftverkörnyezetemmel van a problem… wtf? ami egy hivatalos win 10 pro frissen telepítve és updatelve, magyar IP-ről magyar OPrendszerrel stb. Kezd kilenni a micsodám, már kétszer ujraraktam, igaz gyorsan megvolt.
egyelőre globális benyomásom, hogy a hardver eléggé oké, de a support szoftver oldalról siralomház, ez látszik is az ms storéban az értékeléseken... ez miért jó az Asusnak?
Addig előzetesben: a support szerint a GU-ev005 nek négyzénás kéne legyen az RGB billentyűzet világítása , már ha menne az app ami cseh és nem is működik, az a másik appból mennek az alapfunkciók, milyen szin, villog nem villog fényerő
a billentyűzete állati jó és a touchpad is, bár olyat ami az insert gombot működésre bírná nem sikerült találnom, csak töröl shifttel és a nélkül is. Nekem mondjuk a kiemelt WASD nagyon nem tetszik, és a mi piacunkra ilyen érkezett, más piacokra meg homogén bill, ami szerintem sokkal elegánsabb, ami még béna, hogy a billentyűk körvonala világosabban fénylik, mint maga a karakter, ahogy átvilágít...főleg ez akkor nagyon zavaró ha nem merőlegesen nézed felülről, hanem kissé hátrább vagy. ….. ez vajon miért jó és kinek?
A legjobban annak örülök, hogy az Armoury Crate appban a teljesítményt a legalsó "Windows" szintre állítva a gép vagy leállítja a ventit, vagy tökéletesen hangtalan és tökhideg is, ez valószínüleg a cpu fesz elvétellel és MHZ csökkentéssel érik el, hogy egy mobilba való chip hütetlenségének szintjén és teljesítményével képes dolgozni, a gép amíg nem indul a gpu meg a játék, addig igen csendes, mérni még nem méregettem, de úgy tűnik terhelésen is elég alacsonyak a hőmérsékletek 74 fok a legmagasabb amit láttam, ilyenkor hangja az van de hallottam én már ennél sokkal sokkal hajszárítóbb gamer gépeket is e körül a kategória körül
tehát aki tudja nézze már meg nekem a MyAsus-t (ez nekem az akku kímélés miatt kéne, mert be lehet lőni a maxot amire töltse és ez 66% esetén min kétszeres élettartam növekedést jelent, miközben ha szükség van rá előtte fel lehet tolni 100% ra. Ez annak aki ismeri a li-ion technológiát evidens, nekem meg már többszöri tapasztalat is, meg hát a Tesláknak is ezért nem cserélik 2 évente az akku pakkját, mert tervezetten alacsaonyabb töltési kihasználtsága a maxnál…. 66-88% villanyautóknál...
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz VágniValó #30562 üzenetére
Olvasd végig, érdemes!
Vannak újabb hírek/fejlemények, de azok nem közzé tehetőek (bizalmas) és majd ha úgy zárul az ügy, akkor közzé teszek abból ezt,azt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Fishor
senior tag
válasz Pyttawrx #30559 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag mindent lenulláztam (ssd és winchester partíciók törlése) és úgy felraktam újra mindent.
Az volt a gond, hogy már a winyón rajta volt a régi rendszer boot, meg helyreállító stb partíció, és ezeket használta fel a telepítő, nem csinált az ssd-re újat vagy összevesztek vagy nem tudom. A bootnál meg azért nem látszott semmi, mert gyakorlatilag így csak egy helyről tudott indulni. Most elvileg minden jó már.Üdv: Fishor
-
addikt
válasz MaxxDamage #30555 üzenetére
Igen, jogos. Olvastam amúgy a blogbejegyzésed a dologról, de a feléig jutottam úgy felqrtam magam
Bachi84 Na, így már más, akkor higgadtság van. Viszont továbbra is jelezném; ha a black matter (fekete) géped van, akkor csak pirosan fog világítani.
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
tegnap kaptuk meg az asus vivobook s15 s532FL típusú notbookunkat, és az a kérdésem , hol tudok utána nézni , hogy hogyan kell a screenpad 2.0-ra telepíteni alkalmazásokat.
A windows storeból letöltöm telepítem ,de nem jelennek meg a indítási ikonok a kis kijelzőn .
Google már kerestem egyenlőre semmi használható nincsen fenn.Köszönöm , hogy foglalkoztok a próblémámal
üdv: Norbi
-
Papooo
senior tag
A DriverBooster és társai Win7 esetén még hasznosak voltak, ha valaki lusta volt összeszedni a drivereket, de amúgy inkább csak parasztvakítás.
A hőmérsékleteket nézted?
A belassulás annak a jele szokott lenni, hogy túlmelegszik a proci, és emiatt behúzza a féket.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
ekszn
csendes tag
Sziasztok, van egy ASUS G56JK (i7 4710HQ 2.5Ghz- 16 GB RAM - GeForce GTX 850M) laptopom és az lenne a problémám, hogy borzalmasan lassú. Windows 10 az op.rendszer jelenleg.
- körülbelül 5perc mire betölt a Windows
- már egy Photoshoptól megőrűl a gép és van hogy nem tudom elmenteni a file-t mert azt írja hogy nincs elegendő memória (pedig van 16gb-om)
- bármit modellezek 3dben akár sketchupban ami nem egy kocka hanem kicsit bonyolultabb már szaggat
- megnyitni egy mappát is percekbe kerül
- kicsit off: de a hangerő is teljesen random vált néha új lejátszásnálTöbbször újratelepítettem a rendszert akár más verziókra is, de nem segített. Csak a hivatalos asus honlapról letölthető drivereket használtam. Próbáltam driver-installáló szoftvereket pl: Driver Booster, de semmi sem változott. Defragmentáltam és semmi változás. A hdd-sentinel szerint nincs gond.
Valaki tapasztalt már hasonlót vagy Lenne ötlete, hogy mi lehet a baj és mit lehetne tenni? Cseréljek BIOS-t?
Köszi a tippeket előre is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz VágniValó #30554 üzenetére
Nem konkrétan Asus aki tehet róla.
FixDirect aki csinálta (szerintem) és nagy valószínűséggel az FD megkapta és a szerviz technikus a konkrét hiba leírást már nem... és tesztelve lett, all test OK és mehet vissza a feladónak "nincs hiba" üzenettel.Nekem is utolsó alkalommal a megszokott szerviz technikus elment szabira (eddig 4x korrektül csinálta amit csak tudott) és más fejezte be a gépem, meg is lett az eredménye...
Amúgy bármit is küld a felhasználó a dobozban (+dokuk, hiba leírások, tesztek eredményei, stb) az nem jut el a konkrét gépet csináló technikushoz...mert nem ők bontják fel, jobb esetben ők csak a gépet, dobozát, tartozékait kapják meg. Ezért én már úgy csinálom, hogy felhívom a szakszervizt, kérem az Asus részleget és ott kérem az adott szerviz technikust aki a gépem csinálja és azzal beszélem meg amit szeretnék és ha kell, akkor megmondom neki kérje ki az általam küldött hiba leírást,teszteket, mindent. (akkor tud mindenről) és jelenleg is szervizbe van a gépem... 07.15.-től.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz Bachi84 #30550 üzenetére
De, mar bocs, ilyen a vilagon nincs. A vasarlo kommentjenel te gondolom jelezted, hogy nem vilagit a klaviatura. Nekik eszerint fel kell tuntetni egy kisero kommentet, ami nem lehet csak annyi, hogy "nem talaltunk hibat" .
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30550 üzenetére
Egyszerű,
Mikor kaptad a mailt, hogy "készüléked javítása megkezdődött" na akkor fel kellett volna hívni külön a szervizt és beszélni kellett volna azzal aki átvette javításra és biztosra menni, elmondva neki is külön a tapasztalt "hibát"◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Fishor
senior tag
válasz Pyttawrx #30547 üzenetére
És az miért lehet, hogy a régi rendszer vinyónál látszik a 100 450 meg 850 megás partíció is, ennél meg nem mutat mást a lemezkezelő, pedig telepítéskor egy 100 megást írta hogy létrehoz. Meg miért nem látszik a SATA configbe a winchester, telepítés előtt még látszott, de ezt leszámítva működik és hasít az új rendszer, csak ez nagyon idegesítő, hogy folyton bejön a bios. Esetleg azt meg tudom valahogy nézni a gép szétszedése nélkül, hogy az ssd-t a régi vinyó helyére rakták, vagy az optikai helyére?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz Pyttawrx #30545 üzenetére
Szia!
Nem találok olyat amit írtál. Lefotóztam a biosom érdekes részeit. Ami fura, hogy a sata eszközöknél nem látszik most a telepítés óta a régi winyó, csak az ssd, pedig a windowsba látszik és használható. Meg az még fura a windowsban, hogy a lemezeknél ahol a partíciók vannak, az ssd n csak egy van, olyan mintha azt a kos 100 megás partíciót oda rakta volna telepítés kor nem az ssd re. Vagy a régi winyón levőt használta? Az érdekes volt, hogy a Windows nem kért aktiváló kódot hanem megjegyezte a korábbi licensz számot. Remélem nem rontottam el valamit. De nagyon zavaró hogy folyton bejön a BIOS.
-
HARDVERAPRÓD
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus g55vw laptopom. Most vettem bele ssd-t és azon van win 10. Uefis re van állítva (azt hiszem), a gondom, hogy minden bekapcsoláskor, újraindításkor bejön a bios, a dátum idő beállítása részhez (ami pontos). Mi ennek az oka, korábban sosem volt ilyen és szeretném megszüntetni ezt a folytonos biosba lépést.
Érdekes, hogy a telepítés óta a boot résznél nem is látok semmi állítható részt csak a windows manager van ott.Üdv: Fishor
-
johnmay
csendes tag
Sziasztok! Asus UX331UA notebookot használok. A notebook alvás üzemmódból véletlenszerű alkalmakkor nem tud felébredni, kizárólag hard reset segítségével indítható újra a rendszer. Az interneten látszik, hogy a probléma nem ritka, azonban az Asus megoldási javaslatai nem segítettek (ideértve az Intel Management Engine Interface letiltását az Eszközkezelőben). A laptopon a legfrissebb BIOS verzió, windows verzió és egyéb frissítések vannak.
Van valami javaslatotok vagy hasonló tapasztalatotok? Kicsi, de nagyon bosszantó hibáról van szó. -
Bachi84
csendes tag
Ma kaptam egy e-mailt, elvileg holnapra itt is van a noti 🙂! Nagyon kiváncsi vagyok mi történt vele. Már csak azért is, hogy én voltam a láma vagy valami olyan baja volt amit én nem tudtam volna orvosolni.
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
az egyik fórumban olvastam vmi furcsaságot ami megzavart
Szóval nekem egy TUF 504GM laptopom van, amin az alsó burkolaton, a pontosan középen lévő csavar felett van egy átlátszó műanyag matrica. én azt hittem eddig, hogy az garanciális matrica, de állítólag nem.
Akkor most ennek a gépnek a házát megbonthatom garanciavesztés nélkül, ha pl M2es ssd-t szeretnék beletenni?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Sidorovich #30536 üzenetére
MSI AB (megfelelően beállítva) sem utolsó
-
blue_23
senior tag
válasz Sidorovich #30536 üzenetére
HWinfo és aida kijelzi a max/mint.
-
Sidorovich
senior tag
válasz blue_23 #30535 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem tegnap este hozzátenni, hogy pontosan miben mértem ezt.
Unigine Valley benchmark, 1080p full-screen felbontás, High Quality, élsimítás nélkül. CPU hőmérsékletet majd még a héten megnézem. Tudtok rá jó monitoring programot ajánlani, ami játék/benchmark alatt is rögzíti? -
blue_23
senior tag
válasz Sidorovich #30533 üzenetére
CPU hőmérséklete hogyan alakul?
Nekem Asus G551JM (i5-4200H + gtx 860m + HDD) fog váltani, illetve rtx 2070-nel veszem. Lehet észreveszem?
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Sidorovich #30533 üzenetére
Az teljesen jó.
Köszi a leírást!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sidorovich
senior tag
válasz MaxxDamage #30532 üzenetére
Én is nemrég vettem egy Asus G531GU-t, és eddig nagyon tetszik. A touchpadja a legjobb amivel eddig dolgom volt (MacBook Pron kívül), első laptopom amin öröm dolgozni egér nélkül is. A teljesítményre sincs panasz. összehasonlítottam a régi laptopommal:
Dell Inspiron 7559 - i5 6300HQ, 8GB RAM, GTX 960M 4GB:
Min: 18 FPS
Átlag: 44 FPS
Max: 80 FPSAsus ROG G531GU - i7 9750H, 16GB RAM, GTX 1660 Ti 6GB:
Min: 41 FPS
Átlag: 130 FPS
Max: 223 FPSA GPU hőmérséklet 72-73 foknál állt be a 3 mérés alatt, feljebb nem ment, és közben nem is volt túl hangos a gép.
-
MaxxDamage
félisten
válasz petinkong #30531 üzenetére
Általános tapasztalatok, vélemény, stb...
G széria az mégis jobb mint a többi G-vel "GL,GM, stb.." kezdődő (sima G a legjobb)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
petinkong
újonc
válasz MaxxDamage #30528 üzenetére
Mire vagy kíváncsi pontosan?
-
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
van egy Asus E402W laptopunk és sikerült az összes partíciót letörölni (OEM és MSR fentartott partíciók). Windows 10 volt eredetileg a laptopon gyárilag, de valamiért W7-et szerettek volna rárakni és így törölték az összes partíciót, hogy a W7-nek újat tudjanak létrehozni. Nem látok a laptop hátoldalán W10 serial számot, de a matrica rajt van, hogy eredetileg W10-el jött.
W7-re nem volt semmilyen driver ezért most kénytelen vagyok vissza rakni a W10-et, de mivel nincs kulcsom hozzá így bajban vagyok. Ilyenkor tudok valamit csinálni, hogy az eredeti állapotot vissza állítsam?
Köszi előre is.
Üdv,
z -
MaxxDamage
félisten
válasz mzeperx #30524 üzenetére
Inkább a G731 mint az Omen !
Majd írd meg mik a tapasztalataid a ROG lapossal.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
petinkong
újonc
Sziasztok! Hasonló gondom lenne,mint egy előttem szólónak, de nekem Rog Strix Scar 3 G531GU van és sehogy sem jön össze valami felület előhozása amivel tudnám a billentyűzet világítását babrálni. https://www.asus.com/HU/support/faq/1037674/ Ezt a leírást követtem de a ASUS Gyorsbillentyű-kombinációk UAP/Driver-rel, ha a jót töltöttem le nem tudom mit kell kezdeni. Egyelőre a billyentyűzet folyamatosan változtatja a színét.
[ Szerkesztve ]
-
mzeperx
tag
Hosszasan vacilláltam, de ma bepottyant a mediamarkt jóvoltábol az ingerküszöböm alá az ára
ASUS ROG STRIX III G731GU-EV005 gamer laptop (17,3" FHD/Core i7/8GB/512 GB SSD/ GTX 1660Ti 6GB/NoOS) .....389 e. Egy gtx1070 szintű videokártyával ami meg kevesebbet is fogyaszt az elműből... remélem nem leszcsalódás, már régóta olvasgatom a tesztjeit és alapból egyy Hp Omen re fájt a fogam, de az hasonlo konfiggal majd egy százassal drágább és még csak angol meg szlovák billentyűzettel kaphatóSony Vaio FW31ZJ bevált... de nyugger már, most Asus G731GU
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30522 üzenetére
Csak nyugalom, esetedben biztosan!
-
Bachi84
csendes tag
válasz MaxxDamage #30521 üzenetére
Azért ez nem semmi
Hát nagyon remélem igazad lesz és tényleg egy-két nap..
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30520 üzenetére
Te esetedben 1-2 nap alatt le is zajlik a gariztatás.
Esetemben hosszú és komplikált esetről van szó, lassan 2 alaplap , komplett hűtés, gépház alja+teteje, paszták cseréje valósul meg az 5x-i javítás alatt /vagy tényleg csere már... - ha érdekel az esetem/[ Szerkesztve ]
-
Bachi84
csendes tag
válasz MaxxDamage #30519 üzenetére
Mióta? Csak hogy tudjam mire számítsak...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30518 üzenetére
Én is a szervizre várok, csere/kp. vissza vagy javítás... (+cserélik amit még kérek)
Ja és kérj egy újra pasztázást is ha már ott lesz! /ártani nem árthat, inkább használ/
-
Bachi84
csendes tag
válasz MaxxDamage #30517 üzenetére
Természtesen
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30516 üzenetére
Majd azért írd meg mi lett a vége.
-
Bachi84
csendes tag
válasz MaxxDamage #30514 üzenetére
Felhívtam őket, a drivert mondták ők is - mondtam azon túl vagyok. Így a futár marad.
A hotkeyek működnek amúgy.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30513 üzenetére
+36 (1) 452-4670 számot felhív, kéred az asus részleget kapcsolják és ott beszélhetsz asusos technikussal aki vagy tud segíteni szóban, vagy be kell vinni / fel küldeni gari futárral. /full hivatalos Magyarországi Asus szakszerviz/
[ Szerkesztve ]
-
codywan
tag
válasz Bachi84 #30507 üzenetére
Pirost vagy aranyt vettél? nálam FX705 nél (piros) felvillan bootolás során. A TUF Aura core meg csak a sárga RGB verziónál működik ha jól tudom.
Előbb megpróbálnám a Keyboard drivert feltenni és FN+Nyíl fel/le ha így sem megy friss win en akkor hardware problem.
Rádió: Sokol 308, TV: Diamant 251
-
MaxxDamage
félisten
válasz Pyttawrx #30509 üzenetére
Mint általában, sajnos
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bachi84 #30507 üzenetére
Tudom javasolni: [link] - ott meg tudod rendelni a gari futárt (háztól-házig ingyenes)
-
-Bandi-
tag
válasz Bachi84 #30502 üzenetére
Szia, én is szenvedtem ezzel a bill témával, aztán ítt a cikk végén leírtak szerint varázsoltam eredeti win t pendrive ra, és arról telepítve érdekes módon jó lett minden.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Bachi84
csendes tag
válasz Pyttawrx #30499 üzenetére
Hívtam az Asust ezt tanácsolták:
- Új szűz telepítésű win
- szerinte tuti nem hardware-es probléma - (ez mondjuk igaz lehet, mert a billentyűzet kifogástalanul működik, és a caps lock is világít.)Na mindegy is este roham haza Win letölt telepítés - (hál Istennek SSD, szóval annyira csak nem fog évekig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Asus Tuf A15 FX506IU - R7 4800h / Gtx 1660Ti / 16 GB RAM / 1TB SSD
- HP 840
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest