- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Ez volt a másik lehetőség nekem is novemberben, de media marktban csak az AMD-s tesó volt, amiben igaz,h fele a ram, de volt hozzá Windows. Szerintem jó gépek ezek, hogy legyen egy negatívum um325-nél nincs wifi6, de talán kibírom nélküle..
Az árral és kuponnal nagy szerencséd volt azért ez 3k-s kategória. -
malor
aktív tag
válasz
bkiky01 #33598 üzenetére
A feleségemnek is tetszik. Ő előtte is fényes kijelzőt használt. Neki ez nem új. Kuponnal csaptam le rá én is. A boltban is csak annyit kérdeztek "Mennyi?", amikor személyes átvételnél fizettem érte. Ezt hoztam el 229 ezerért. De helyre lettem rakva, húzzam meg magam a noteboook vásárlós topikban, mert értsem meg ennyiért nincs értelmes új gép, pláne nem használható oled kijelzővel
Én telepítettem, néztem, nézegettem, tesztelgettem cpu-z és userbenchmark progikkal, közben lestem minden irányból, hátha bele tudok kötni. De nem látok benne hibát. Talán annyi, hogy a ram nem cserélhető benne
A 3 év háztól házig gari és a 90 napos elégedettségi garancia meg tényleg jól esik az embernek.
-
bkiky01
senior tag
Nekem, um325 van, hihetetlen az oled az eddigi kijelzőkhöz képest, az üzemidő az eddigi notikhoz képest kiemelkedő. Ez annyira hungarikum, ha nem ismerek valamit azt alaptalanul fikázom, majd megmondom mit vegyél, de ha valami nem okés, akkor én nem mondtam semmit.. Aminek még külön örültem, h asusnál sztem hasonló, ha nem épp ugyanaz a minőség sokkal megfizethetőbb, mint dell, vagy hp-nél.
-
jlaci74
senior tag
válasz
Mikulásbá #33595 üzenetére
Ezen én is hezitáltam, vannak szituációk amikor zavaró a fényes kijező ( egyébként le lehet fóliázni , egy kedves fórumtárssal értekeztünk privátban erről ) , de ahogy egy ismerősöm mondani szokta " előnyöket csak hátrányok árán... " és összességében többet ad az oled , teljesen élhető, ill. a 90 nap próbaidővel nyugodtan belevághattál volna ...
A régi gépemre nem nagyon tudok ránézni ...
A Macbook-on gondokodtam még , de az M1 chippel az AutoCad csak korlátozott módban fut így elvetettem egyenlőre az Apple vonalat. -
jlaci74
senior tag
-
malor
aktív tag
válasz
janeko #33562 üzenetére
A feleségemnek vettem ilyen gépet. A boltban külön felhívták a figyelmem a Driver partícióra
A kijelzője nálad is rendben van? A milyen notebookot vegyünk topikban finoman szólva sarokba állítottak amiatt, mert teljes nyugalommal leírtam, hogy nincs semmi gond az oled kijelzőjével, nem villog. Ennyi pénzért csak rossz lehet, meg az oled amúgy sem jó laptopba (még), egyébként zavaróan villoghat - tettek helyre azonnal
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van valami bevált utángyártott akkumulátor? Asus Zenbook UX303UB-hoz kellene. Illetve mi a gyári száma az eredetinek? Nem tudom, hogy ez pl. jó hozzá? Látom ráadásul ez gyári.
-
JR Veriga
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék hogy öreg Asus K55 a laptopomba DVD író helyére jó ez méretű :
Gembird MF-95-02 , 12,5 mm notebook keret?
Ha nem megírnátok hogy melyik alkalmas ?
Köszönöm a válaszotokat -
salvation
aktív tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani egy ASUS X541N laptop még mennyit érhet kb ? 3 éves gari nincs rá --töltője van csak meg. üdv. Karesz
-
malor
aktív tag
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e egy Asus AIO-val. RAM cserén gondolkodom. Notebook RAM kell bele. Ma először szétszedtem, hogy "kiporoljam" és megnézzem, hogy merre is van benne a memória. Úgy látom ez alapján az útmutató szerint, hogy rendesen szét kell majd szednem, ha tényleg rászánom magam.
Belső [kép] az Asus AIO-ról (alaplapról levettem a fém borítást). Azért vannak különbségek és ebben kérnék tanácsot. A csatolt képen az L-alakú alaplap alsó részén a szallaggal leragasztott, illetve a felső részén a kis fehér csatlakozó (ami fekete pasztával mintha oda is lenne rögzítve), az igazán érdekes számomra.
Ha ebben tudna valaki segíteni, azt megköszönném
-
gerii
addikt
válasz
jlaci74 #33578 üzenetére
Apple MacBook nak van nagyon szép képe
A kijelző lehet csak az AMD verziókban ilyen, szeretik büntetni a nem Inteleseket.
Például a 16"-os kiállított gép tükör sima volt, a 14"-osnál meg olyan mintha hátulról nyomná ki valami a panelt.
Az enyémben is van egy kicsi, de nem látom használat közben. -
jlaci74
senior tag
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Ez a hullámos kijelző meglep picit, első szériás probléma lehet vagy a fényesek mind ilyenek?
A Zenbook matt Oled , ugye jól tudom? Sajnos vidéken nincs lehetőség ezeket élőben tesztelgetni, nézegetni.
Létezik olyan brutálisan jó IPS ( nem Oled ) panel amitől kifolyik a szemem a gyönyörtől?
Nem ragaszkodom az Oledhez ha még nem kiforrott, de legyen látványos a különbség a sok éves gépemhez ha már ebben az árkategóriában keresgélek ... -
gerii
addikt
válasz
jlaci74 #33576 üzenetére
Én is sokat vacilláltam a vékony Zenbookok és a Vivobook M7400 között, végül a VGA miatt a Vivobook lett, R9 procival. Nagyon jó, nem túl vastag és nehéz, simán ölben is tudom használni, és netezés közben passzív hűtésű szinte mindig.
AutoCadhez az egyszálas nagy frekvenciás proci a jó, ezért vettem R9-est. Az usb2.0 és a jobb oldali portokat is bevállaltam, de eddig tetszik a gép.Egy dolgot nagyon nézz meg, a kijelző fényes, de hullámos a felülete!
Én egy gépet nem vettem át, mert középen alul volt egy pukli benne. -
jlaci74
senior tag
Srácok,
Egy ideje keresem a 6-7 éves notebookom utódját és most van ez az Asus Oled akció...
A kérdésem, hogy a két gép közül melyiket érdemes megvenni általános multimédia + AuroCad + Zwift felhasználásra ?
Oké, hogy a Zenbook magasabb kategória, de régebbi proci, gyengébb GPU és Oled panel és mégis drágább. Miért?
( gondolom egy Win és +1 Thunderbolt nem indokolja... vagy igen? )
Ez a két kiszemelt:
-
RGida85
tag
válasz
Pyttawrx #33568 üzenetére
Az akksi nekem is tippem... Csak nem tudom azért rendeljek-e másikat hogy kiderüljön...
A csavar tipped lehet jó, mert használtan volt véve, és hiányoztak belőle csavarok, de lehet nem pont oda tekertem vissza párat... Este megnézem és keresek csavarokat.
Sehol sincs kép (bár mondom újabban van, csak vibrál). -
-
RGida85
tag
válasz
Pyttawrx #33566 üzenetére
De, elindul akksiról, csak nincs kép, és tölti az akksit igen, és minden rendben van. Sőt ha hdmi-vel rádugom monitorra akkor akksiról is van kép...
Este még azt figyeltem meg, hogy amint lehúztam és elsötétült a kép, pár másodperc múlva bekapcsol de nagyon vibrál (lehet kb 10hz....).
Agyaltam hogy valamelyik gpu (inel hd, vagy az ati) döglődik de akkor hdmi-n se lenne jó ha jól gondolom... Amúgy létezik hogy akksiról használva vált a két gpu kötött? -
RGida85
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap cseréltem akkumulátort az ASUS X554L laptopomban. Az a probléma jelentkezett hogy akksiról nincs kép, de amint rádugom a tápot van...
A rendszer, meg minden működik rendesen. Van ötlete valakinek hogy mit cseszhettem el?
Előre is köszi mindenkinek! -
NGA
addikt
Szeretnék az UX330 Zenbookban wifi kártyát cserélni AX-re.
Egy ilyen jó lehet bele?
[Intel Wifi AX]
-
-
ithomas
őstag
Nem volt rajta semmilyen op rendszer, én raktam rá W11-et.
Viszont gyárilag volt rajta ez a mount, ami szintén akkor vált láthatóvá, amikor a VDM setupot kikapcsoltam.
Ez egy 2,5Gb-s lemezkép file (X64W11_21H2_SWP_UX325EA_02.03_L) úgyhogy a mérete miatt nem igazán tudom felpattintani drive-ra..UI: A lemezkezelés alkalmazásba sem látsz egy 5Gb méretű partíciót?
Lehet csak betűjelet kellene neki adni. -
Bossi
őstag
-
ithomas
őstag
Szia,
Pont ugyanilyen laptopom van.
Nekem a hangkártya akkor kezdett el működni, miután a gyárilag ott levő DRIVERS partíción levő installt indítottam el. Az magától felpakolt egy rakás drivert, köztük a hangkártyát is.
Az ASUS oldaláról egyedül a trackpad-hez tartozó drivert kellett felraknom, hogy működjön a numpad funkció is. -
válasz
Russel009 #33555 üzenetére
Erre mondtam, hogy sok minden lehet.
Ha UEFI/GPT a telepített rendszered, akkor a boot pillanatában a Windows (loader) indul, és ha ott gond van, akkor jöhetnek az ilyesmi gondok.
De előbb jó lenne tudni, hogy a hardver rendben van-e. Ezt a MemTest86 nagy biztonsággal megmutatja. -
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok!
Egy valószínűleg hardveres problémával fordulnék hozzátok.
Adott egy ASUS ROG GL553V laptop, ami egyik pillanatról a másikra megadta magát. Indításkor folyamatosan bluescreen (mindig más leállítási kódra hivatkozik, kb 5-7 rotálódik folyamatosan) jelentkezik még mielőtt a windows elkezdene bootolni (ASUS logo után egyből bluescreen), majd néhány másodperc után újraindítja magát a gép és kezdődik elölről. Első gondolatom az volt hogy a windows adta meg magát, de hiába próbálom a telepítő USB-t bootoltatni BIOSból, ugyan ez a probléma jelentkezik, tehát még windows logo előtt beugrik a bluescreen. AOMEI backupper segítségével készítettem USBről bootolható Windows PE rendszert, de továbbra sem tudok életet lehelni az eszközbe.
BIOS-ban felismeri a HDD-t, SSD-t, procit és a memóriát is. Szóval jelenleg teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi mehetett tönkre.
Előzmény: hetek óta random módon produkált a gép használat közben bluescreen-t. Újratelepítés után minden rendben ment, majd az alap szoftverek (vlc, böngésző, office, etc...) telepítése közben újabb bluescreen és azóta van a fentebb leírt probléma.Valaki találkozott már hasonló hibával?
Köszönöm a segítséget!
-
Bossi
őstag
válasz
janeko #33550 üzenetére
Picit olvass vissza megtalálod a válaszokat.
Nekem pár nappal korábban volt ez és segítettek fentebb láthatod
De vagy VDM Setup-disable a Bios-ban vagy a telepítő eszközre kicsomagolva egy IRST driver.
Az utóbbit ott ahol partícionápnál , de nem látja a telepítő a meghajtót ott van opció driver megadására azt válaszd ki és add meg neki az előbb leírt IRST driver helyét.
Remélem érthető. -
janeko
őstag
Sziasztok, vettem egy új laptopot egy Asus UX325E típusút.
Egy olyan problémám merült fel, hogy a windows telepítő betoltodik.. viszont mikor oda érek, hogy ki kellene választani a partíciót ahova telepítem nem lát semmit, így nem is tudom feltelepíteni sehova a windowst.
Biosban írja, hogy felismeri, tehát nem a winchesterrel van a probléma szerintem.
Esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ezt a problémát megoldani, hogy sikerüljön?
Pendriverol próbálom telepíteni és gpt formátumban van rajta, mert az mbr-t nem is bootolja.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Aryon87
félisten
válasz
Tuomas #33548 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem, de gondoltam rá. Elvileg van egy univerzális töltő, még az ezer éves laptoptól, csak nem tudom, hogy a hozzá való cserélhető fejek is megvannak-e még. Bár tervezek venni egy töltőt, mert arra gyanakszom, hogy a jelenlegi esetleg nem bírja a terhelést, ami a laptopnak kellene és az okozza a galibát (most pl nem csinálja ezt a tölt, nem tölt játékot, de mikor írtam a másik hsz-t, akkor már bő 2 órán át kínlódott). Na meg nem tudom, milyen töltő lenne megfelelő a gépnek, mert nem akarom hazavágni, ha olyat kap ami sok lenne neki.
-
Aryon87
félisten
Helló!
Megpróbálkozom itt, hátha ért valaki hozzá és esetleg tud is segíteni.
Adott egy Asus K550ZA modell. Külföldi írások alapján gyári szériahibára gyanakodom, de sajnos kevés az infó, ahogy elnézem nem egy ismert modell ez.
A probléma a következő ezzel a géppel (használtan vettem, nem számoltam a hibajelenséggel): az akku töltése elég instabil. Random lemegy a tápról, mintha kihúznám a csatlakozót, holott fixen be van dugva, majd vissza és így szépen fel, le, fel, le amíg "meg nem unja". Hiába tölt, van hogy jobban merül. Filmnézés közben meg pláne, van hogy ki is kapcsol úgy lemerti magát, pedig töltőn van... És ezzel a játékkal a fényerő is ugrál, a szemem meg majd' kifolyik miatta, emellett meg az agyvizem forr fel. Már kapott utángyártott akkut is, azzal is ugyanezt csinálja, nemcsak a saját gyárijával, aminél azt hittem hogy már öreg s cserélni kell.
2 dologra gyanakodom s gondolom hogy szériahiba lehet: vagy a töltésvezérlő a szar, vagy maga a töltő nem bírja a terhelést, és nem képes tölteni ill tartani az áramot megfelelően.
Van valakinek elképzelése mi a kínja baja, vagy ez ilyen s fogadjam el? Azt még nem próbáltam ki, hogy ha az akkut eltávolítom, akkor mit csinál, bírja-e a szuflát, de gondolkodom hogy meg kellene próbálni.
Driverek elvileg a legfrisebbek, az akkuhoz kapcsolódó vezérlőszoftvert nem tudom frissíteni, nem találom a megfelelő drivert, már ha létezik neki. Eszközkezelőben való eltávolítás csak annyit segít, hogy legalább a fényerő nem ugrabugrál.Köszi ha valaki tud segíteni.
-
Arvalis
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy ASUS TUF Gaming G15 notebookot. Kapásból feltünk, hogy ha rádugom a tápegységet akkor a gép kőzepénél folyamatos sistergés / cicergés (nem tudom mi lehet a jó szó) hallható. Amint kihúzom a tápot elhallgat.
A kérdésem az lenne, hogy van itt akinek ilyen, vagy hasonló notija van? Esetleg tapasztalt ilyet más is?Ez 'normális" jelenség, vagy hétfőn vigyem vissza a masinát?
Van / volt már jópár notim, de ilyennel még nem találkoztam...
-
Ha a így csináltad, akkor valószínűleg UEFI a telepítőd.
Az UEFI-t azért találták ki, hogy ne legyen olyan probléma, amibe belefutottál.
Azaz, hogy a Windows lát egy eszközt, de nem tudja a hozzávaló driverrel működésre bírni.
Az UEFI abban különbözik a hagyományos BIOS-tól, hogy az operációs rendszer sokkal "mélyebben" eléri a hardvereket.
Szóval, ilyen probléma hivatalosan nincs, ha jó az eszköz és jó a driver.
Ha hagyományos BIOS/CSM/MBT telepítést csináltál volna, akkor se lenne szabad ilyesminek előfordulnia, de láttunk már olyat, hogy számított a sorrend a drivereknél.Én a következőt csinálnám. Felraknám a Windowst, hagynám, hogy felpakolja a Windows frissítéseket.
Utána, ha Intel alapú a géped, akkor felraknám az Intel® Driver & Support Assistant programot és hagynám, hadd keressen frissebb drivereket.
Utána megnézném, hogy szedett-e le drivereket a Windows Update, azt is felraknám a nem Intel komponensekhez.
Ha ezek után valami nem működik (pl. sárga háromszög az Eszközkezelőben), akkor az ASUS oldaláról vagy az ASUS Live Update-tel próbálkoznék. -
Bossi
őstag
Szia,
jó messziről indulunk részemről, mert nem igen tudom ezeket hol kell állítani...
Tehát a telepítő pendrive készítését a microsoft oldaláról indítottam tehát letöltöttem majd létrehoztam a USB flash meghajtón a telepítőt... ennyit tudok.
Ezt nem teljesen értem... "telepítőd UEFI és GPT fájlrendszerben megy a telepítés?" Windows 10 a rendszer.
Egyébként ennek az egésznek lehet köze az audio driver problémához?köszönön.
-
Bossi
őstag
Köszönöm a válaszokat a megoldás IRST driver volt...
Viszont most az a problémám, hogy hiába töltök le audio drivert nem ismeri fel a űz audio eszközt... nem értem ASUS hivatalos oldalról töltöm mégsem jó. -
Bossi
őstag
Sziasztok,
Ux325 zenbook.. hogyan lehet beállítani, hogy a laptop lássa az nvme ssd-t.
Nincs rajta Windows a biosdan látni az ssd-t, de telepítéskor azt mondja nincs meghajtó.
Mi a probléma?Köszönöm
-
NGA
addikt
Hátha valakit érdekel: Mióta frissítettem az UX330UAK-t Windows 11-re, stabilan működik, akksiidő hosszabb.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
ASUS TUF FA506 tud Wake On Lan-t? Mert nem találtam BIOS-ban opciót rá (X370-P alaplappal simán működik). Van bármi egyéb módja, hogy be tudjam kapcsolni csukott liddel?
Előre is köszönöm! -
-
válasz
DonDragonka #33519 üzenetére
Arra gondoltam, hogy eddig sem variáltam rajta, nekem arra kell, hogy lássam az ágyból is, hogy mikor van teljesen alvó módban (mondjuk ritkán van ilyen), és akkor ugye pirosan pulzál.
-
DonDragonka
őstag
válasz
GoodSpeed #33518 üzenetére
Ok nincs fent az Armoury, de akkor mivel vezérled a noti RGB színeit, mondjuk Újpest lilára(szándékosan spéci színt mondok, nem RGB-t) hogy állítod?
Mert olyan progit ami vezérli a ROG billentyűzetem és egér RGB színeit találtam. De olyat nem ami a noti RGB színeit is tudja hangolni.
Van már Ultimate Performance, Turbó beállítással, kapcsolható módban, illetve venti vezérlés, de olyan progit ami a noit RGB színeit vezérli nem találtam. -
válasz
DonDragonka #33517 üzenetére
Igen
Mert kicsit tartottam tőle, hogy Windowsban vezérli. Amúgy érdekesség volt számomra, hogy amennyiben kikapcsolom a gépet akkor nem tölti fentebb mint a beállított 60%, pedig ugye a Windows leállt, sőt a gép is. Ellenben amikor elindul, akkor a bootolásig tölti.
Remélem ezzel nem lesz baja
Holnap érkezik elvileg
Január 24-én rendeltem meg, de mindenhol máshol majdnem 10 E Ft-tal lett volna drágább
-
válasz
DonDragonka #33514 üzenetére
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka #33514 üzenetére
Azóta nincs hiba az eseménynaplóban, hogy frissítettem ezt az Intel WDT (watchdog timer) drivert. Gyanús, hogy az okozta a CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hibát induláskor.
-
Thunderbolt
tag
válasz
Thunderbolt #33512 üzenetére
A windows 10 választható frissítések között volt egy Intel WDT driver, frissítettem. Remélem ez volt csak a gond.
-
Thunderbolt
tag
válasz
Thunderbolt #33507 üzenetére
Lehet elkiabáltam, hogy minden ok. Most bekapcsoltam a gépet, és kék (CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT) képernyővel indult a Windows, újraindította magát, majd végül elindult.
-
válasz
Thunderbolt #33510 üzenetére
Klassz akkor nyertél 22 GB tárhelyet
-
válasz
Thunderbolt #33508 üzenetére
A magam részéről csak akkor fontoltam volna meg, ha nem működik az RGB jelzés
A partíciókat ugye legyalultad?
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka #33505 üzenetére
Szia! Tegnap újrahúztam a rendszert, egyelőre Win 10-et. Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy tűnik, hogy jól működik alvó mód után.
-
válasz
DonDragonka #33505 üzenetére
Pontosan! Armoury Crate nélkül
Szerencsére az RGB világít anélkül is megy
-
DonDragonka
őstag
válasz
Thunderbolt #33503 üzenetére
Vagy mondjuk akkor már egyből win11-et
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Vivobook Pro-nál felhasználó által bővíthető-e a tárhely? Van benne egy üres m.2 bővítőhely, de nem volt még Asus laptopom, érdekel, meg lehet-e tenni garivesztés nélkül.
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka #33499 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam, de nem segített. Az Armoury Crate Uninstall Tool-lal leszedtem mindent, és úgy is megvan a probléma. Felpörög a venti 4700-ra, és úgy is marad. Azt vettem még észre, hogy ilyenkor alvó mód után az 5 ghz-es wifit se látja, csak a 2,4-eset, és az Fn + F5-re se állítja ilyenkor a profilokat. Újraindítás után megint minden ok. Azon gondolkozok, hogy lehet újra kellene rakni a Windows 10-et, mert az a windows van rajta, amivel megjött. Hátha az segítene. -
amstro555
tag
válasz
DonDragonka #33489 üzenetére
Kali Linuxot akarok tenni rá. De megoldódott: bios reset. Köszi!
-
válasz
DonDragonka #33500 üzenetére
Már csak annyi, ha sokáig van modern alvó módban a gép, ébredés után nem kap az USB-C-ről DP mode jelet a külsős monitor, de megfigyeléseim szerint, ehhez mindig sokáig kell így lennie.
Mennél magasabb ez a szám, annál biztosabb, hogy csak az újraindítás segít. Bocsi megint nem sikerült rövidebben leírnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest