Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Ez Win hiba lesz szerintem. Chrome-nál csináld azt, hogy beállítások/indulás az legyen, hogy ahol abbahagyta ott folytassa. Így bármi van ott folytatja ahol abba hagytad, illetve kaapcsold ki az energiabeállításiknál, hogy elmenjen alvóba.
3 éves gépnél, ha már nincs rága, akkor érdemes pasztázni (Alphacool subzero), illetve ahol van thermal pad azt k5 pro "folyékony" thermalpad-ra cserélni, ha kell. A "csak" portalanítás keveset ér.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia.
Ezt keresed? [link] -
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Még nem hallottam meg nem is tapasztaltam ilyet. Akksit nézd meg azért.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Szia.
És BIOS-ban is fennáll a probléma?
Esetleg nem púposodik az akku? -
válasz
zoltaneger
üzenetére
Szia. Ez vmi sw bug volt.
-
válasz
Angalet79
üzenetére
A WiFi és a BT egy kártya szerintem. Rakd át töröld azzal majd tedd a vissza a másikat.
A másik megoldásom meg jó ide az wifi kapcsolatokra él, azt benéztem. Még tedd meg azt hogy az eszközkezelőben a BT-t és a wifit is eltávolítod (illesztőprogit is), majd újrraindítod a géped. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ne állítsunk már butaságokat kérlek. 2022-es gépen használtam sokáig win10-et hibátlanul, mert a win11 egy rakat egy valami.
Ami ihaz hogy vannak olyan gépek amik nem mennek win10-el, de ez nagyon kevés. Itt is van megoldás lehet.
Vélhetően ez nincs fent, vagy nem jó van fent: Intel I2C Driver, vagy BIOS-ban van elállítva vaéami, ha van ott ilyen. -
válasz
zoltaneger
üzenetére
Driver frissülhetett, és kellett neki a reboot.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ahigy írták a my asusban, de szerintem felesleges.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Szerintem max 1-2 töltési ciklus 10-15% alá ne menj. Majd töltsd fel 100-ra utána be kell álljon.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Még nincs feltöltve. Meg ugye még most kezded majd használni.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Szuper. Mehet a menet. Kapcsolható.
15.6-inch, FHD (1920 x 1080) 16:9 aspect ratio, IPS-level Panel, LED Backlit, 60Hz refresh rate, 250nits, 45% NTSC. Belépő IPS, gyenge színek.
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Elég 1 óra is. Sőt. Meg ne várd a 22:45-öt. Elvileg nem sok idő. Maga win 11. Már be kell hogy kapcsoljon. Látszik a töltés?
Am ha erről van szó: Asus Vivobook X1504ZA-BQ926W Notebook + Win11, akkor nem kell aggódj. Az lcd az gyatra lesz. -
válasz
Kiflikoch
üzenetére
Szia.
Amikor az "Ez a megfelelő ország vagy régió?" ablak megjelenik, ahol kiválaszthatod Magyarországot és a magyar nyelvet, nyomd meg a SHIFT + F10 billentyűkombinációt. Ez egy parancssori ablakot nyit meg.
A parancssori ablakba klikkelj bele és utána, gépeld be a következő parancsot: oobe\bypassnro, majd nyomj ENTER-t.
A telepítő rendszer ez után újraindul!
-
válasz
Kapanyél
üzenetére
De most írtam tényeket ahogy használom, és ahogy viselkedik a saját eszközöm. Saját tapasztalatok. Tényleg kérdezem, ezek rossz értékek ilyen használat mellett?
Nem vitatkozni szeretnék, de ha rosszul tudok valamit azt is el ismerem. Miért ne? De még ez nem jött el most, hiszen nem volt eddig ebből károm. Mindig szerencsém lenne?Az is rossz hogy minimum 3-5 évig rendben vannak az akksijaim úgy hogy mind napi használatban van? Stabilan megy nem esik a teljesítmény hirtelen… stb.
Igazad van, mindenki úgy használja ahogy szeretné.
De köszönöm hogy írtál.
-
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Miért kellene???

Minden nap 7:30-tól használva van a noti 90-95%-ban töltőről. Kb hajnali 1 óráig. Illetve hetente kell használnom akksiról legalább 1x, olyankor 10-20%-ig merül. Ez teljesen megfelel a normál kopásnak.
Ne tegyünk már úgy mintha egy akksi több év használat után is 100 körül kell legyen. Az olyan akksik szoktak behalni hirtelen, oszt megy a fejvakarás.És ismétlem arról beszélünk hogy van használva is az akksi és nem csak heti 2-3x van használva.
Pl sose kapcsolom ki a notit. Hibernálom mindig. Havi 1-2x kapcsolom vagy csak indítom újra.Csak a teljesség kedvéért: kiállított darab volt, így kb 4-6% elhasználódás volt benne ha jól emlékszem, de lehet vol 8 is. Ez passz.
-
válasz
Kapanyél
üzenetére
ŐŐŐŐ, ez megvan?
Van az akksikban ilyen védelem:Túlmelegedés elleni védelem (hővédelem)
Túlfeszültség elleni védelem
Túláram elleni védelem
Túltöltés elleni védelem
ZárlatvédelemUgye jól tudom? Vagy a gyártói leírás hazudik?
Gyári akksikról beszélgetünk, plusz a gyári töltők is védelemmel vannak ellátva, ergo az hogy feltöltöd 100-ra az akksidat abból nem származhat semmilyen hátrányod, vagyis nem teheti ez tönkre az akksit. Én így is használom
Asus zenbook: 22,4% kopásszint 155 ciklus van benne. (2022.09.26-tól)
NEm sokkal bír kevesebbet, mint új korában.
Apple telóm: 2% kopásszint 195 ciklus (2023.10.15-től)
Szintén gyári érték
Szerintem ezek nem arról árulkodnak, hogy kárt okozok bármiben is.
Szóval az akksi azért van hoy normálisan használjuk, nem kell ilyen-olyan kímélés neki. Úgyis merül, meg használódik. azért van. Nem teszek vele jobbat azzal ha kímélő vackokat beállítok!
Vélhetően lett volna bosszúságom, hog ymikor kell 4-6 órát hogy bírjon, akkor hopp csak 3-4-et bír. Na ez nem kell.
Ha tönkre megy 3-5 éven belül, akkor cserélem, megszolgálta az árát, és gyárit veszek bele. -
válasz
Kapanyél
üzenetére
Nálam eddig semmilyen kárt nem okozott sehol. Nem ment tönkre, hiszen a védelmek miatt nem lehet túltölteni ezeket. Sőt azt se tudom mikor cseréltem notiba akksit. 3-5 éves korban általában cserélek notit, (eddig így volt), de egyikben sem kellett akksit cserélni.
2 éves kb most is a notim napi használatban van, amikor lehet töltőn van.
Ez tapasztalat. Én ezt tapasztaltam. -
válasz
hegegabi80
üzenetére
Tedd fel a gyártói drivereket, akkor is ha az win 10-hez van csak.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Teljes mértékben ok
-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Szia. Ha csak nem fontos, hogy többet bírjon mint 1-1,5 óra, akkor én hagynám. Amúgy gyárit vegyél ha veszel.
-
Ez az amikor semmi sem jó. Van több lehetőséged. Ez bárhol előfordulhat. Ezért még nem biztos hogy így kell vélekedni sem az asus-ról, sem pedig a termékről. Tudod valamit kell a vásárlónak is tenni. Ez van.
Nyilván értem, hogy kellemetlen, de te is törekedj a megoldásra. -
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szia. Pont ez lett volna ajavaslatom, hogy a armoury-t hagyd ki a "játékból"
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
75-80 az terhelés alatt jó szerintem.
-
válasz
Begbiebike
üzenetére
Simán, nekem is zenbook van. [link] Bátran vehető.
-
Dolgozik valaki, vagy van valamilyen kapcsolata itt valakinek hivatalos ASUS szerviz terén? Egy VivoBook-ról lenne szó (S533EA-BN5999VT). Privátba kérem keress meg, szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm. -
válasz
azbest
üzenetére
Sajnos adták ezt több helyen így:
Asus VivoBook S14 Flip OLED TN3402YA TN3402YA-LZ032W laptop Ezüst hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 7530U • Memória: 16 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 14,1" Érintőképernyő, IPS / WVA, Fényes • AMD Radeon Graphics • Operációs rendszer: Windows 11 Home • Gyártói garancia: 3 évÍgy viszont igen jó lenne majd tudni a panel típusát, mert nem mindegy.

-
válasz
PIROPLAST1
üzenetére
Szerintem ez nem normális. OLED-es laptopot használok, de semmi ilyet nem tapasztalok
-
válasz
PIROPLAST1
üzenetére
Szia. Bocsi, nem védem őket, de a kereskedő cég nem hibás, ő "csak" árulja meg segít neked, de a szervizhez semmi köze. De ez nem lényeg, csak leírtam 2 nem látom a fotókat. Plusz az LCD pontos típus számát is jó lenne ha leírnád. Köszi
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szia. Engedd ezt el, hagyd fullon. Havonta 2x merítsd le meg töltsd fel teljesen. Hagyhatod töltőn amúgy.

Semmi baj nem lesz. Nézd meg így hogy mit csinál. -
válasz
tpeter77
üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy ez nem arra való ez "gyenge" U proci, mindenre való ami nem konvertálás, ugye alap iridai műveletekre tökéletes, de konvertálni nem is kéne vele.
Ahogy írod szenvedés és sok idő, meg ugye ez hozza magával, hogy pl nagy eséllyel hamar kinyírod a ventit is vele.
Az hogy sokan erre akarják használni erre nem tudok mit írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja ok, csak aképből indultam ki

Pyttawrx