- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31364 üzenetére
Hdmi 1.4 elmeleti savszelessege megvan a 144hz 1080p nek de tobbnyire 120 hz szokott menni alapbol, legalabbis amit en lattam. Valoszinuleg kis nvidia control panel beallitassal menni fog, de tradicionalisan display port szokott lenni ami a monitor felol legjobban kezeli a maximalis hzet, ugyanakkor nezz utana a monitornak, mert az sem biztos hogy hdmin meg a gsync.
-
steelsec
aktív tag
-
blue_23
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31349 üzenetére
Va panel fura lesz az ips 144hz es beepitetthez kepest foleg ekkora meretbe curvvel, de elvileg a laptop hdmi 2.0 szoval azon is kiadja vagy es inkabb ezt javasolnam inkabb nezz type-c display port kabelt erre a celra, mert nem biztos hogy a kiszemelt monitor is veszi hdmi-n, ennek nezz utana.
Arban amugy kb ugyannayiert van IPS 144hz 1080p AOC 24G2U ami nem curved
Ezen kivul mar rajtad all hogy amit jatszol eleri-e a 144fps-t -
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31337 üzenetére
Ez olyan nevetseges, hogy egy ilyen kis dolgot nem adnak oda a geppel... Nemreg vettem egy Dell inspiront felesegemnek es abban ott volt a 2.5 drive mount-ban, de ugylatom akkor most ez az uj trend ha van 2.5 es akkor ne tudja a user hasznalni, Acernel is lattam mar igy....
-
$atirka
őstag
válasz
Exelsior #31314 üzenetére
Volt egy kis hátszelem...
Tehát ha 60%ra van állítva, akkor az kíméli... Értem.
Az a baj, hogy nem a gombból van letörve, hanem a házban a fém kis pöcök, amibe bepattan a gomb.
Mindegy, egérrel is lehet használni, de azért meg szeretném csináltatni. Csak még egy márkakereskedésben sem tudták megmondani, hogy az egész billentyűzetet kell cserélni, vagy csak a touchpadot, vagy csak annak egy külön részét.
Köszi. -
-
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #31169 üzenetére
Szia! Játszottam a Performance és Turbo beállításokkal, wow-ban 82 fokos lett a CPU. Bal oldalon lévő windows beállítással 67 fokos, ugyanannyi FPS. Első körben próbáld ki, hogy nálad is ugyanez a jelenség, mert szerintem az armoury cratre profilok feleslegesen pörgetik túl a CPUt és csak hőt nyersz vele... Újrapasztázás viszont sokat hoz, nekem 5k volt FixDirectnél (hivatalos Asus szervíz, 20 perc alatt kész), ezt követően CPU stressz tesztnél 7 fokkal hűvösebb lett. Illetve UV segít sokat a CPU/GPU-n, nekem 140/40 van beállítva (mindenkinél máshol stabil).
-
-
ervin1979
tag
-
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #30828 üzenetére
300k egyáltalán nem sok egy gamer laptopért, 4 éve vásárolt laptopom volt 250k, azóta bőven volt infláció is...
Nem drága az RGB billentyűzet, viszont miért rakják 300k-s laptopba? Mivel adnák el a drágább laptopokat, ha nincs új funkció?
Sose az eszköz a drága, inkább a fejlesztés, marketing, garancia illetve profitot is szeretnének termelni.
UI: Ha megveszel valamit, de nem azt kapod amit hírdettek, 14 napon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged