- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Adott egy UX303UA, két és fél éves, a héten ilyet produkált a drága, van értelme szerelőhöz vinni, vagy ez javítás után máskor is előjöhet? Neten rákeresve nagyon sokaknak volt már hasonló problémája.
-
McJoker
tag
Sziasztok!
Erről (ASUS VivoBook Pro 17 N705FD-GC015T) a típusról mi a véleményetek?
Leginkább átlagos felhasználásra, filmnézésre, alkalomadtán egy kis játékra és GoPro videók szerkesztésére használnám.
A felhozatalból azért tetszett meg, mert 16 GB RAM van benne, illetve egy 512-es SSD és egy 1 terrás HDD. A 17-es méret sem utolsó szempont. Most 1200€ ez a masina, jó vétel lehet? -
szinimini
senior tag
Jó reggelt
Adott ez a laptop ASUS TUF GAMING FX705, a gyári 8gb memóriát bővíteném ki 16ra.
Ha ez szerepel a leírásban: Memória leírás 8GB DDR4 2666MHz RAM
Akkor 1x8 v 2x4 kit van benne? De ezt látom pl a bios-ban is nem?
Milyen márkát javasoltok vételre?
( nincs nálam a gép és ez most jutott eszembe)
1 HDD-vel is bővíteném , itt mit ajánlotok?
köszi
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #30292 üzenetére
Panaszkönyv és fogyasztóvédelem csodákra képes.
-
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #30288 üzenetére
Fixdirect de megy vissza új gépet fogok követelni mert ez már nem állapot,
-
törölt tag
Üdv!
Asus G53sx töltő egy pukkanás után megszűnt létezni.
Sarokban, elfekvőben rendelkezik valaki ilyennel vagy már csak újonnan tudom beszerezni ? (aprón nem találtam jelenleg)
Főbb specifikáció: 19,5V 7.7A 150WKöszönöm!
-
Kaptam Asustól személyre (gépre) szabott driver/szoftver lemezt (.zip-be) amit kiírtam DvD-re és ez fogadott (kicsit elnézték a verziót nem?9
Most megírtam nekik az SN számot és hátha jót küldenek...
-
-
apollo12
veterán
válasz
Blue Eagle #30282 üzenetére
igen teljesen új a rendszer
-
apollo12
veterán
válasz
Blue Eagle #30280 üzenetére
Frissítsem le?
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #30276 üzenetére
legalább másik memot szépen felismerte
16gb kellet neki
-
-
apollo12
veterán
8 hetembe fájt de kész lett a laptop, 8 hét alatt 2 alaplap csere volt benne
4 napot sikerült eddig használnom, reméljük jó lesz
-
válasz
Blue Eagle #30273 üzenetére
Azért, köszönöm a pontosítást
-
-
válasz
Blue Eagle #30271 üzenetére
Igazad van igen, nem voltam pontos.
Rufusba van lehetőség a legacy vagy dual módra is. Nagyon kevés az a régi gép amelyiken megy. Szerintem te is legacy módba írtad ki. Vagy van más mód is? -
G752VSK -n az USB-C csak töltésre használható, adatátvitelre nem is?
Csatlakoztattam Dokkolóval HDD-t az USB-C portra és semmi (nem látja) -
szinimini
senior tag
válasz
MaxxDamage #30267 üzenetére
Azt megtudnád esetleg mondani még,h a Logitech M705 egeret, miért nem tudom használni?
PC-n simán ment....
thx -
-
szinimini
senior tag
válasz
MaxxDamage #30265 üzenetére
Köszi, így már elég egyszerű.
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
adott egy FX705G laptop.
Szeretném a billenyűzet világítást egy adott színen megállítani, ill. váltogatni, ha úgy van.
Ezt ,h tudnám megoldani? Nem volt a google nagyon a barátom ebben.....köszi
-
tobias40
veterán
ASUS TRANSFORMER MINI T103 -at tudtok külföldről lényegesen olcsóbban vagy marad a magyar beszerzés?
Vagy hozzá hasonló paraméterekkel másik alternatíva ami lényegesen olcsóbb?
Lehet külföldi is ha féláron van...Egyébként mi a véleményetek erről a készülékről,pro-kontra?
Köszi!
-
válasz
BLUE TORNADO #30261 üzenetére
legacy-be is tudod (rufus progival), vagy dual boottal
-
válasz
pauliboy23 #30259 üzenetére
Arra elég lehet, de még így is jobban ajánlom a használt üzleti kategóriás gépeket 60-80 közt bőven jobbat kapsz és 1-2 év garral is adják
-
válasz
pauliboy23 #30257 üzenetére
Szia!
Attól függ mire kell?
Kevés a ram benne, és az emmc 128gb sem túl sok . -
pauliboy23
senior tag
Sziasztok
Erről esetleg vélemény: ASUS E406MA-EB031T
-
-
válasz
BLUE TORNADO #30247 üzenetére
Ha nincs UEFI lehetőség a bios-ba nem fog menni a W10, vagy win 8 sem, ahogy ezt már írták is előttem. A gyári oldalon xp és vista támogatás van. Sajnos ezen az xp a legesélyesebb, hogy futni fog normálisan. A win7 is megy, de döcögős lesz
-
Ram, és SSD, én ezeket szoktam ebbe, (mivel a többit nem lehet, mert integrált), ha valaki nem akar másik gépet venni, mert nem is használja túlságosan (tanulás, net film, iroda), mivel ez 8gb-ig bővíthető DDR3L-es rammal (4GB használtan 4000-6000ft), SSD- pedig ebből kifolyólag az olcsóbb is elég (kingston 240GB kb 11000-13000ft újonnan).
Így kb megvagy 15-20-ból max.
Használt normális noti 1 év garral, SSD-vel kb 45-től indul (14", a 15,6" kb 50-55-től indul SSD-vel). És hasonló teljesítményed lesz, viszont több pénzt adsz ki.
Remélem segítettem -
Blue Eagle
őstag
válasz
A Win10, de még a Win8.1 sem fog menni ezeken a régi Asus gépeken. Mikrokód teszi lehetetlenné az újabb OS-ek működését.
-
válasz
apollo12 #30251 üzenetére
Szerintem menne simán.
Nekem első felállásra 1x8GB Samsung CL17 (2400MHz) + 1x8GB Micron CL21 (2400MHz) volt a laposba és mentek párban gond nélkül. Most csak Samsung van mindenből (SSD-k, és 3 db RAM Modul, 4. DIMM üresen hagyva, mert a 40GB bőven elég mindenre)[link] -
apollo12
veterán
hali nagy gond ha más fajta memóriát rakok bele ? most samsung 8gb 2666mhz cl19, egy hynix 2666mhz cl19 vennék bele együtt működne ?
-
válasz
Ha jól emlékszem, az X59SL (volt nekem is anno) XP/Vista lemezekkel volt, tehát azok voltak hivatalosan "támogatottak" így a Win10 kb. esélytelen, hogy menjen rajta. SSD-t én abba nem tettem, így véleményt nem tudok mondani róla.
-
asr27
tag
válasz
Sziasztok!
Adott egy ASUS X540L Notebook. Kérdésem az lenne, hogy mit lehet bővíteni ezen a gépen?
Gondolok itt Ram, Proci, Videokártya, SSD alkatrészekre. -
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv!
Adott egy Asus X59SL notebook. Van benne egy 120 GB-os Kingston SSD. Tavaly csinált egy olyat, hogy lassan töltötte be a Win 7-et. A 10-est nem akarja valamiért elfogadni. Így hagytuk. Egyszer újra raktuk, de akkor is lassan tölötte be. a winyó 98%-os. Múltkor tettem rá külső merevlemeznek USB-n egy másik 120-as winyót, de ez nem SSD. Azóta kicsit gyorsabban tölt a Win. Ez mitől van? Olyan, mintha az új winyó "segítene" betölteni. -
kromatika
veterán
válasz
MaxxDamage #30245 üzenetére
Nem.Csak ezen az egy csavaron van matrica.és meg kérdeztem,az összes gamer,és consumer ketegóriára is ez vonatkozik.Hiába nincs a csavaron matrica .Szóval az SSD cserékkel,gari időn belül csak óvatosan.
-
-
kromatika
veterán
válasz
Pyttawrx #30240 üzenetére
Leírom ide is hátha valakinek jól jön.Szóval meg érdeklődtem,és a garis ASUS ROG Strix GL703GE notimban,amit a Laptoop.hu nál vettem, le lehet cserélni a 128GB-s M.2 SSD-t ,de csak úgy ,ha a be szerelést náluk a FiX Direct-nél (ők a hivatalos ASUS szervíz)csinálják meg,Potom 4500FT ért.
Nem rossz pénzt, összesen két csavar eltávolításáért,és az ssd be rakásáért. Max 5 perc az egész.Még szerencse hogy az SSD-t nem kötelező náluk venni.Mind egy, ezen már nem múlik.
-
-
AattiL
csendes tag
Van egy kis laptop problémám, nem tudom találkozott e már valaki ezzel.
ASUS TUF Gaming FX505DY laptop, ha fel van telepítve a radeon driver akkor kicsi a fényerő a monitoron és ha bedugom a töltőt elmegy a kép. Az a furcsa, ha rádugok egy monitort akkor azon szép fényes a kép, és a töltő rádugásnál is van rajta kép. Ha kihúzom a töltőt akkor a laptop monitorján is megjelenik a kép de ugyanúgy halvány halovány nem túl szép. Milyen beállítás vagy mi lehet a baj gondolom radeon driverben de mi? -
válasz
kromatika #30239 üzenetére
Ha garancia matrica van rajta, márpedig valószínű, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot (még ha csak webáruház is), ahol vetted és elmondják mi a menete. Legjobb egy emailt írni a laptop típusa gyáriszáma stb és ők leírják emailbe hpgy kell eljárnod. Én így csinálnám.
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Adott egy Asus rog noti ami 2018.10 hóban lett véve a laptoop hu nal. A benne lévő 128gb ssd t szeretném ki. Cserelni nagyobbra. De az ssd t fogható csavaron vagy egy matrica. Akkor gondolom érdemes meg tartanom a gyàri ssd t is ha netán gond lenne a notival, hogy a gari ervenyes maradjon.? Vagy nem gond az ssd csere a gari ugyintezes során?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Megtapogattam egy 13"-as zenbookot, gondolom valami flipes lehetett, mert érintőképernyős volt, de összességében tetszett. Korábban láttam 14-es zenbookot is, az annyira nem tetszett.
Tudtok olyan helyet, ahol érintőképernyő nélküli Zenbookot tudnék szemügyre venni Pesten, ami 13-as?
Előre is köszi a segítséget.
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok, Asus x555l gépbe belefér a 240GB Kingston SSD SATA3 2,5" A400 meghajtó (SA400S37/240G) a vinyó helyére?
-
D@ny7
aktív tag
válasz
kalmaristi #30228 üzenetére
Ha rossz driver van fent akkor kapcsold ki az autómatikus driver frissítést.
A regisztrybe módosítsd az alábbi értéket: (Win+R, regedit)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
SearchOrderConfig - Érték átálít: 0Így nem fog ragaszkodni a szar driverhez
Fel tudod majd tenni bármelyik régebbi drivert. -
mondeo61
tag
válasz
kalmaristi #30224 üzenetére
Szia!
A win update futtatása, összes frissítés telepítése után innen tedd fel az ASUS drivereit: https://ivanrf.com/en/latest-asus-drivers-for-windows-10. -
D@ny7
aktív tag
válasz
Szia.
Windows update-al frissítsed le az egész rendszert, utána fel fog települni a legújabb driver.
Az is lehet hogy letölti az update is a legfrissebb drivert hozzá.Vagy próbálkozz régebbi driverrel ha nem akarsz frissíteni windwst.
-
válasz
Szia. Pontosítsd a típust és hogy milyen windows-t tettél rá. Az aljan van matrica? Mennyi ram van benne?
-
kalmaristi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy x507 ma notit! Volt rajta winfos 10 home verzió! Ami a lényeg a tapipad működött rendesen!!
Nosza raktam bele ssd-t + 10 prot. ATK felment de se touchpad driver se smart gesture nem hajlandó települni!
Valami okosságot tud e valaki?régebbről olvastam dolgokat mindenből a legfrissebb drivert probáltam felrakni
Kösz a segítséget! -
Kíváncsiságból megnéztem én is ezt az F1 2018 Gamet (huhh régen de szerettem az autós Gameket - most valahogy nem jön be - már törlöm is le
) és nálam 83-85c fok a max. CPU temp. /azért használja is a gépet szépen/ GPU is 99-100% -n tekert és UHD felbontáson (3840x2160) futott nV Experience által ajánlott beállításokkal (Optimalizált)
-
D@ny7
aktív tag
válasz
kromatika #30218 üzenetére
Szia.
A teszteket olvasd el és dönts. De komolyabb játéknál mindegyik melegedni fog bőven.
Nekem is i7-8750H, GTX 1050 Ti van, és melegszik rendesen ha megnézed a korábban feltöltött képeimet.Nekem csak tesztelés céljából került fel játék, ha komolyan játszanák tuti nem notebookot vennék.
Ugyanezen konfiggal, másik notebook is fog melegedni, max pár fok külömbség lesz, de jelentős mértékü eltérést nem fogsz tapasztalni. -
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Öcsémnek szeretnénk játékra notit. Két konkrét tipikusról szeretnék vélemény kérni. Azonos áron lennének,És hardveresen teljesen meg egyeznek,kivéve hogy az asusnak job 120 herces a kijelzője.Melyiknek jobb a hűtése,és úgy álltalánoságban mellyik a jobb? Asus ROG Scar GL703GE. (7-8750H+GTX-1050-TI-120HZ,8gb ram,120 gb ssd,plusz 1 tb vinyó). vs Acer Predator Helios 300 PH317.
7-8750H+GTX-1050-TI-120HZ,8gb ram,120 gb ssd,plusz 1 tb vinyó)Köszi előre is.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30216 üzenetére
Inkább nem erőltetem
-
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30214 üzenetére
-
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30212 üzenetére
Bejelöltem ezeket, a többit meg kiszedtem.
Crysis 3-t nem tudom megnézni.
jelenleg csak az F1 van játékba ami komolyabb igénybevételt kíván. -
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30210 üzenetére
Nem tudom de mennyit mond, de itt egy kép kb 30 perc játék után:
Ez most egy max, de 86-92 között mozognak az értékek. -
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30208 üzenetére
Majd nézegetem a beállításokat
Bár nálam a gpu 88°C , CPU 84°C az nem túl magas?
Néha felmennek 89°C-ra is .
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30206 üzenetére
Köszi
Ez használhatóbb. FPS értéket be lehet valahogyan tenni?
Nem találam benne.Worms W.M.D-nél 60-65 fok körül mozog a cpu.
F1-nél viszont bőven felmegy.
Az egyébként mennyire normális hogy hálózatról van hasznlva és játék közben merül az akku?
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #30204 üzenetére
Köszi szépen!
Közben találtam egy Asus GPU Tweak II nevű szoftvert is, bár az összes értékre 0-t ír, az fps-en kívűl.
Jah és akadozóssá válnak a játékok mellette. De majd megpróbálom azt is amit írtál.Igazából csak az értékekre vagyok kíváncsi, nem akarok játszani a beállításokkal
-
-
-
mondeo61
tag
válasz
MaxxDamage #30200 üzenetére
https://1drv.ms/u/s!AsORGSNm8Ervh8g7mfGl9YJiAlA-uw
Működni fog vele, én is így telepítettem az ASUS-ra gyári Home helyett a Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest