- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winnie The P #31499 üzenetére
Okok
-
blue_23
senior tag
válasz
Evil Snowman #31493 üzenetére
Nem tudom, de szerintem neked is egyszerűbb ha olyan konfiggal veszed ami megfelelő, mint később mókolni rajta...
-
válasz
Winnie The P #31496 üzenetére
Igen azok elegendőek, viszont most nézem a kijelző felbontás nagyon gyenge. Fhd ips. Amúgy használt géppel jobban jársz, üzleti kategória 1-2 év garral.
-
válasz
Winnie The P #31494 üzenetére
Értem, csak ha már veszel akkor jobb az ssd mindenképp, főleg amire írtad: doksik azért ne olyan nagyok, a nezetés meg nem kíván akkora tárhelyet.
Arra azért elég 256gb is bőven. Igen most nem lesz hordozva ez igaz.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Pyttawrx #31492 üzenetére
Köszi a választ.
Néztem a topikot, de csak a kérdések szaporodnak a válaszok nem igazán. Nem lenne hordozva ( főleg most). Igazából tételek kidologozása, facebook, meg a többi közösségi oldalak használata. Azért gondoltam erre. Az ssd-vel szerelt gép drágább, főleg amiben nagyobb van. Abból legalább 500Gb körüli kellene. -
-
válasz
Winnie The P #31491 üzenetére
Szia. Én a HDD miatt nem venném meg, már ssd-vel szerelt gépeket szoktuk ajánlani.
De EBBEN a topikban kapsz pontosabb választ. Mindentől függetlenül én nem javaslom. Hordozhatóság iatt szerintem nagy, inkább 13,3"-14,1" közt nézelődnék, IPS panellel, ssd-vel. De ez csak egy vélemény -
Winnie The P
őstag
#31483-ra tényleg senki? Ennyire kihalt a topik?
-
blue_23
senior tag
-
törölt tag
válasz
blue_23 #31487 üzenetére
Az addig rendben van, de mivel mindenhol máshogy tüntetik fel az sRGB-t azért gyanakodtam erre, asus oldalán is pl 100% sRGB-t ír, míg a notebookcheck már 89%-ot. Indiai videókról ne is beszéljünk...
[link]
Annyi videót megnéztem, teljesen összezavarodtam már, 120Hz-es G531-re is 100% sRGB-t írnak, de az meg 60%, baromi érdekes... -
törölt tag
Sziasztok!
Ennek a 2 laposnak lehet tudni valamit a kijelzőjéről? 120hz 15” vs 144hz 17”
Gondolom a 17”-es színhűsége kisebb, már csak a 144hz miatt is, azonban pontos infót a világért nem találok, főleg a G731-ről nem, indiai/afrikai emberek magoknak vagy saját anyanyelvükön, vagy valami őslakos angol szinten..
[link] vs [link]
hordozhatóság szempontjából mindegy, inkább a kijelző adatai lennének fontosak, színhűség, sRGB stb. -
Winnie The P
őstag
#31483-ra valaki? Online venném.
-
Nem igazán egyszerű ez... Asus Zephyrus M = G csak a G-ben AMD proci van?
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
A kisebbik lányomnak tanulásra (középiskolás) [ez a gép] megfelelhet? Ha esetleg nem akkor valami más hasonló árban jöhet. Köszönöm.
-
person
senior tag
válasz
mondeo61 #31479 üzenetére
Igen a pc-vel lehet a gond, csak ha hardveres akkor nem szeretném házon belül megoldani, erre való a gari. De miből fogok tudni megbizonyosodni?
Két router van itthon, mindegyikkel csinálja, és a legrosszabb egy harmadik hálózat volt ahol váratlanul munka ügyben használnom kellett, de fél órát szívtam vele mire volt rajt net..
Persze meg fogom nézni a céges hálózaton is, ott nem lehet hiba. Köszi az eddigieket! -
warzsy
friss újonc
Sziasztok! Mit tehetek? Van egy asus x552w laptopom. Újra telepítésnél a bios-ban ki akartam választani hogy usb-ről bootoljon. Véletlenül rányomtam a disable-ra.Azóta nem látja a bios a hdd-t
-
válasz
Mikulásbá #31470 üzenetére
Köszi szépen! Ezt az ellenőrzést hogyan lehet csinálni (link is tökéletes)?
Bár pár más helyen is láttam még (de ki tudja, lehet hogy csak nem frissítettek honlapot), digiprime csak tartalék lesz akkor.Ez a kék szín jól látom hogy ilyen ezüstbe hajló (videón láttam élőben nem)? Mert lehet hogy egész szimpi akkor (kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Szerk., MaxxDamage: Nekem volt Precision M6600-am 6 évig. Dell gari nagyon jó (de kellett is többször), és maga a készülékház is nagyon stabil volt.
-
-
válasz
MaxxDamage #31467 üzenetére
A dell G sorozattól én is eltántorodtam ahogy utánaolvastam. Egyenlőre a csodák nincsenek kategóriában azért sokkal jobbakat olvastam hűtésben és kijelzőben erről az M Zephyrusról. És éppen hő dolgok miatt szerintem bőven elég lesz nekem a 1660ti. Apropó a digiprime és radius bolt még mindig olyan szörnyű megbízhatóságban mint pár éve (kezdetben voltak róluk rémmesék)? Mert náluk van igazán sokféle.
-
válasz
Tom1939 #31464 üzenetére
Szia,
G752(VSK) i7-7700HQ+GTX 1070 az max. 85c CPU és 80c GPU temp. ami volt (Prime95 Blend+FurMark GPU Stress teszt alatt) és a mai gépek nagy része 90c+ (inkább 100c közelébe lenne) G7-m (i7-8750H+RTX2060 CPU temp. 101c volt (CPU) pl. repasted előtt)
Nem érdemes ezt a teszt kombót a mai gépekre rá ereszteni, inkább csak FS (FireStrike) teszt is bőven jó/elég.
MSI GT/Clevo gépek jók lehetnek neked, de árban nem olcsó, bár matyee is árúba bocsájtott egy jó kis Clevo gépet (i7-8700+GTX1080) ami kb. mindent visz, de nem 17" (csak 15.6") de ár/érték arányban verhetetlen és a hűtése is az egyik legjobb! /nem okoz csalódást/
Hosszútávra gondolkodnék a helyedben -
válasz
blue_23 #31465 üzenetére
Köszönöm! Sajna ez a méret kellene, és mindenes gép lenne, olyan sok játék nem menne (és gyakran abszolút nem erőigényes stratégiák, a top talán a warhammer 2 erőigényben). Igazi ellenfele a lenovo x1 extreme ami jóval drágább és ott is van hűtési gond. Ilyen formátumban ez sajna benne van. 3-4 évet kibír akkor ok.
-
blue_23
senior tag
válasz
Tom1939 #31464 üzenetére
Mikulásbának régebbi Zephyrusa van, 90-92 fokos játék alatt gtx 1070-nel, ami kb 1660 ti szint. 1660 TI általában kevesebb hőt termel, mint az rtx 2060, mivel kisebb a fogyasztása. Ha új címekkel/hardverigényesebb játékkal szeretnél játszani, szerintem nem a legjobb választás, nagyon fog melegedni, hiszen ez egy vékony, könnyű gép, bár gari végéig valószínűleg kitart.
Arról nincs információm mennyire szereti a hordozást.
-
Sziasztok!
Van valakinek itt [ilyen Zephyrus M GU502] gépe? Méretkorlátaim is vannak, az előző generáció már kicsit nagy nekem. Igazából a 1660ti változat is elég lenne (meg így képről a kék elkezdett tetszeni). Hordozgatnám minden nap, mennyire jó ház minősége? Illetve milyen a hűtés a kategórián belül (gondolom nem a pár éve egy helyen használt G752 szintje, az egy 17-es monstrum, de az tök jól szolgál)? Apropó az 1660ti ugye kevesebb hőt termel mint a 2060?
szerk +1: igazából windows-os változatot vennék, de most ugye nincs válogatás ha éppen van egy. Ezért kérdezném ha veszek külön windowst és magam telepítem akkor gyárilag mellékelik az asus segédprogramokat (főleg hűtés beállításokat) vagy egyszerűen letölthető? Mert akkor kb mindegy a gyári windows.
Köszi az infókat.
-
pista1235
tag
sziasztok!
Vivobook-okról mi a vélemény? X509 és X512 típusokat néztem, különbséget csak abban láttam hogy hol fújja a levegőt. 509 oldalt míg az 512 hátul a kijelző aljára, ettől nem melegedik jobban? tudtok még valami különbséget ami nekem nem tűnt fel? valamint minden véleményt szívesen fogadok
-
Exelsior
őstag
válasz
Evil Snowman #31460 üzenetére
Ha van rá pénz akkor igen. Nekem nem volt. Ez fért bele sajnos. Pedig ezt akartam én is.
-
Inkább dobj rá egy kicsit és inkább ez szerintem. [link]
-
A hűtése vékony géphez képest elég jó,olyan 90-92 fok volt a max. CPU,amit eddig mértem játékok alatt-de throttling nem volt soha,tehát tartja a 3.9-4 MHz-et is.
A kijelzője rendben,semmi pixel hiba,IPS-hez méltóan bevilágítás van,alul lent,de mivel ott megy be a kábel,szerintem azt is lehet még korrigálni. -
mondeo61
tag
válasz
person #31449 üzenetére
folyt... egy érdekes hasonló hozzászólás egy másik fórumon:
"Hasonló problémával került hozzám egy masina tegnap (2020. 03. 10-én)
Kábelen jó volt a hálózat, a Wi-Fi-t 1-2 percenként eldobta...
Szolgáltatónál nem volt hiba, más gépbe tesztelve a használatban lévő Wi-Fi stick, abban rendben működött, W10-es meghajtóprogram nincs stickhez, a W10 automatikusan fölismerte.
Az gép nem volt frissítve OS tekintetében... ( a 1803-as W10 HOME verzió uralta a gépet)
A 2020. 03. 10-én este megjött rá a 1909-es 18363.719-es frissítés (kábelen!).
Újraindulás után UTP kábel ki, csak Wi-Fi!
Azóta tökéletesen műxik..." ilyenen is múlhat. -
mondeo61
tag
válasz
person #31449 üzenetére
Nem hiszem, hogy az akkutöltő csatlakozó érintkezése a Wi-Fi jelre hatása lenn, inkább az akku töltésére. Én inkább driver hibára tippelek, azokat kellene először frissíteni. Az energiagazdálkodási beállításoknál a gyors rendszerindítás elől próbaképp a pipát kivenni, egyes laptopoknál bezavar a Wi-Fi-re csatlakozásnál.
-
blue_23
senior tag
Képek alapján szerintem nincs touchpad, ez a legolcsóbb kiszerelés G531-ből amit kinéztél.
G sorozatot szerintem innen a legjobb venni, mivel legjobb árban, Asus gold partner, illetve csak náluk vásárolható +1 év hivatalos Asus garancia. Szériaszámot ettől függetlenül érdemes ellenőrizni, bárhol történhet hiba a rendszerben.
-
person
senior tag
válasz
mondeo61 #31446 üzenetére
Szia, köszi, eddig még nem jutottam el.
Viszont azt észrevettem (totál véletlen), hogy a töltő csatlakoztatásától függő a dolog.
Az utolsó mérés töltővel. (persze többször is próbáltam)
Az energiagazdáslkodási profilban hiába állítom legnagyobb teljesítményre a vezeték nélküli adaptert, nem változtat a dolgon. -
blue_23
senior tag
Hűtőpasztát cserélned kell (lehetőleg szervízben, kb 7e, 20 perc), fontos, hogy dual channel-be legyen a memória (kb 20% teljesítmény különbség single channel-hez képest), ezt követően viszont jó gamer laptop. Kijelzője IPS, de színlefedettsége csak 65% körül van (bár ebben az árkategóriában többi laptop se remekel).
(Zárójelben megjegyzem, digiprime oldalán akció nélkül is olcsóbb ez a konfig)
-
beer1
aktív tag
Sziasztok
[link]
Valakinek van ezzel a laptoppal kapcsolatban tapasztalata? -
person
senior tag
Sziasztok,
Nemrégiben vettem: ASUS X409FL-EB062T
Elégedett vagyok a wifit leszámítva.
Sokszor akadozik vagy nincs net, újraindítás után is nehezen áll helyre. Több hálózaton is próbáltam, a többi eszköznek semmi gondja ezeken a hálózatokon.Csináltam sebesség és ping tesztet. A sebességgel nincs gond (volt 120 Mb is) viszont a ping elég vacak még akkor is amikor épp jól működik.
Ötlet? Vagy gari?
ASUS: -
beer1
aktív tag
Sziasztok!
300k környékén melyik gép lenne a legjobb választás ? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Adott egy egy ASUS X554LJ laptop. A gond pedig az hogy hiába dugom be a fülest a csatlakozóba, folyamatosan csak a laptop hangszóró szólnak. A füles nem szól. Letöröltem majd újratelepítettem az ASUS honlapjáról letöltött V6.0.1.7571 Realtek drivert de nem hozott eredményt. Szerintetek mi lehet a gond vele ? Próbáltam több fülessel, fejhallgatóval is de a helyzet változatlan. Vagy netalán maga a csatlakozó aljzat lenne a hibás ?
-
-
steelsec
aktív tag
válasz
melbourne #31438 üzenetére
Nem vagyok profi a dologban, de:
a, nem kapod meg a teljes teljesitmenyt ha csak akkurol vagy
b, erre valo (nem hiaba nem kivehetoek az akksik mar) van beepitett szofveres / bios vedelem az elavulas ellen
c, semmikepp nem javasolt szerintem mert igy elveszted a "szunetmentes" modod, macera is, es ha valami aramingadozas van akkor jobb ha ottvan, ezen felul pedig ha epp annyira kell aram akkor nem csak a falbol huz hanem az akkubol is...
Csak viszonyitas keppen, G751-em mostmar 5 eves es mostanra lett kuka az akksi, mindig benne volt folyamat bedugva, csere erett a gep is, nem csak az akksi, hasznalati targy nem arra van, hogy babusgassuk. -
melbourne
csendes tag
sziasztok!
Van egy Asus K55V laptopom. A lenne a kérdésem hogyan tudnám legjobban kímélni az akkumulátorát?
a, töltő nélkül aksin megy, ha jelez elkezdem tölteni.
b, mindig hálózat alatt marad aksival.
c, feltöltve elteszem és akkor használom ha kell. Időnként ellenőrzöm a töltöttséget.Gyanítom a C a megoldás, csak van valamilyen érintkezési hibája az akkunak, mivel felrakott teli akkut lemerültnek érzékel. Kicsit eljátszva vele felismeri, türelem játék. Ezért nem igazán kedvelem a C megoldást. Az is lehet hogy szoftveres hiba okozza, mert minden szépen illeszkedik a helyére, feszegetve, leejtve nem volt.
THX
-
válasz
Remekelek28 #31435 üzenetére
Értem pl [link] ez, akkor maradjon a régi laptopod a linkelt ssd-vel. Ezek az olcsó laptopok kukába valók, már bocsánat
-
blue_23
senior tag
válasz
Remekelek28 #31435 üzenetére
Ezekkel a laptopokkal nem leszel elölrébb, jobban jársz ha régi laptopod bővíted.
-
válasz
Remekelek28 #31433 üzenetére
Nem jobb, ezek mind ilyen olcso semmilyen laptopok. Inkább vegyél ennyiért használt normális gépet. Lenovo t450 pl, vagy hp, dell ...stb
-
válasz
Remekelek28 #31431 üzenetére
Este megsasolom
-
Remekelek28
őstag
válasz
Pyttawrx #31430 üzenetére
Jah,8 éves lenne,csak hiányos lett :)
Intel pentium b970 a proci tipusa. Az összehasonlitó oldalakon 51 pontot kapott,az n4100 pedig 56 pontot. Tehát elvileg erősebbnek kell lennie. Ráadásul ez 4 magos,a régi csak 2.
A 8gb ram,illetve az ssd is inkább teszi gyorsabbá a gépet,mint lassabbá
Nekem nem krll,hogy 3 mp alatt kapcsolja be a gépet,illetve csak böngészésre használom. Nagy ritkán 1-2 játék. Ezért is kérdem,hogy a régi asusomban 1 gb 5470 videokari van,ebben pedig intel 600 as. De ez nem tudom mit jelent. Menyivel jobb vsgy rosszabb a grafika.Mosz látom fentebb elirtam a tipust. Nem C543,hsnem X543MA
-
válasz
Remekelek28 #31429 üzenetére
ezt több procival is szerelték, mi a pontos típusa? a 8-ast nem értem.
-
válasz
Remekelek28 #31427 üzenetére
Szia. N-es procival nem szabad gépet venni. Gyenge lesz. Linux van rajta nem windows. De igen a linux alatt menni fog minden nem kell driver. Ha windowst teszel rá, gyártói oldalról szedd le a megfelelő drivereket. De küszködni fog windowsal.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Vettem egy ilyen [link] Asus C543 laptopot.. Van esetleg valakinek ilyen? Meg vagytok vele elégedve? Amugy még csak hétfőn jön meg. Driverek rajta lesznek alapból,vagy lesz hozzá cd? -
Exelsior
őstag
válasz
pamesz #31423 üzenetére
Szia.
Hát nem tudom. Ennyiért kapsz egy jobb VGA-t meg jobb kijelzőt. Kérdés neked megéri-e vagy sem. Szerintem igen. Plus az már rendes kiadás nem G. Meg jó lenne tudni hogy melyik típus pontosan mert így az életbe nem tudjuk meg melyikbe mi van pontosan. Ha van pénz inkább az erősebbet. Elvileg ezekben már jobbak a hűtések mint a G-ben. Bár ahogy a kolléga mondja 2070 azért kemény. Nézz róla tesztet a neten előtte. Amugy amire kell bőven elég. a kisebbik kiadás is. Amit érdemes hogy ha veszel ilyet akkor el kell vinni pasztáztatni. Minőségi pasztával 10 fokot lehet nyerni majdnem.
-
válasz
blue_23 #31424 üzenetére
Szerintem a szokásos probléma lesz, mint minden más webáruház esetén egyszerűen a Scar képeit teszik be. Asus hivatalos honlapján látszik, hogy nincs Keystone és a fedlap logo sem világít, ellentétben a Scar-al.
Asus ROG Strix G széria -
Exelsior
őstag
válasz
pamesz #31420 üzenetére
Nekem is ez van. Nem fém a fedlap hanem műanyag de a jobb minőségűből.Lógó nem világit és nincs keystone. sajnos csak egy zonás. Nekem 300K felett ordas nagy olcsósitásnak vélem amiért nagyon haragszom az Asus-ra viszont árban egy jó gépet kap az ember. Én nagyon szeretem.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Notebook-ot szeretnék vásárolni, leginkább a Telekom kínálatából.
Az Asus Vivobook-ot néztem ki magamnak:
[link]
Munkára (SAP, Office), és itthon némi játékra (World of Tanks) kellene.
Mit kell tudni erről a gépről? Win-es gépek terén nem vagyok képben. -
pamesz
tag
Sziasztok! Asus g531 vagy g731 laptop vásárlása előtt állok. Az egyik 120hz-es a másik 144hz-es képernyővel van szerelve. Visszaolvastam az elmúlt 1 évet, és azt írtátok, hogy a 120hz-es színhűsége olyan 60%-os, míg a másiké majdnem 100. Ez a valóságban mit takar? Annyival rosszabb a 120hz-esé? Nagyon nagy lenne a különbség? Vagy alapvetően a 120hz-es panel is tökéletes választás lenne? Segítsetek! Köszönöm!
-
-
csnorbi11
újonc
Sziasztok. Asus TUF fx505du laptopot néztem ki a napokban. Sokat olvastam arról hogy túlmelegszik. Szóval a kérdés hogy van egyáltalán olyan ember akinek nem lenne ilyen nemű problémája? Mert ha nem igazán akkor rá sem nézek többet
-
válasz
MGaa73 #31413 üzenetére
Akkuról összesen 2x használtam. 5-5,5 óra volt böngészés és YT videó nézése.
Amúgy folyamatosan hálózatról megy. MyAsus progiban belőttem a Maximális akkumulátor élettartam módot. Ilyenkor 60%-nál megállítja a töltést.
Oka:
- akksiról 60Hz-en megy a monitor, tápon 120Hz-en
- Armoury crate-ben akksi használat során csak Windows, Silent, és Performance mode van. Tápegységről pedig elérhető a Turbo és a Manual. Én a Manual-t szeretem használni, mert ott beállíthatom, hogy mi legyen a minimum és maximum CPU és GPU FAN speed. (személy szerint 70-100% közé van beállítva, de csak akkor ha játszom). -
MGaa73
tag
válasz
Evil Snowman #31410 üzenetére
Neked mennyit bir az akkumulatora?
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Asus GL504GM vagy GL703GM vélemények, tapasztalatok?
Kijezlő,hűtés, minőség, akksi stb ?
I7 8750/1060-6gb -
MGaa73
tag
válasz
Evil Snowman #31410 üzenetére
Már küldtem
-
-
-
MGaa73
tag
válasz
Evil Snowman #31407 üzenetére
A leszallitott laptop nem tartamazza. Annyit sikerult kinyomozni hogy van olyan is amelyiken nincs touchpad/numpad. Csak az a poen hogy ezt az elado bolt nem tudja? Visszairtak ugyanis hogy szerintuk en nem raktam fel a drivert hozza. Vigyem be vagy kuldjem be es garancia. De hat nem rossz csak nem olyan mint amit hirdettek. Ha nincs benne az garanciaban sem javithato
-
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73 #31404 üzenetére
Ha úgy gondolod nem azt kaptad amit vásároltál vidd vissza, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Szerintem nem a bolt dolga felhívni a figyelmed mit is veszel, vásárló dolga utánanézni. Ami probléma, hogy hibás adatok szerepelnek a honlapon és megtévesztőek. Ezért is vásároltam Digiprimenál, Asust szerintem tőlük érdemes, még garancia kiterjesztést is vásárolhatsz.
-
MGaa73
tag
válasz
blue_23 #31403 üzenetére
Igen, látom. Csak az zavar, hogy látszólag azt sem tudják mit adnak el. Sokkal inkább csak attól paráztam, hogy azt a típust kaptam-e ami hírdetve volt? A másik ami zavar, hogy nem hívják fel a figyelemet erre. A harmadik pedig akkor ha ugyanolyan árban egyébként numpad-es gépet is eladnak mondjuk ugyanabban a rendelési időszakban. Nekem nem fontos a numpad, de ha eladásra kerül később akkor lehet éppen valakinek ez hiányzik. Tudom...gamer gép, de első sorban én is munkára vettem, mert ebben van olyan teljesítmény/hűtés páros ami sztenderd teljesítményt nyújt több óra munka során is és nem kell amiatt aggódni, hogy hőmérsékelet miatt a processzor visszaaszabályoz.
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73 #31402 üzenetére
Fórumokon említették, hogy nem minden G531 laptopban van numpad a touchpaden, szerintem neked is ilyen verziód lehet. Fényképek legtöbb boltban csak illusztráció, nem olyan laptopot kapsz, ezért is érdemes Gold partnernél vásárolni... Ha megfigyeled, itt egyértelműen látszik, hogy nincs semmilyen jelölés: [link]
-
MGaa73
tag
válasz
Evil Snowman #31401 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest