- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blue_23 #31194 üzenetére
Megfogadva a tanácsodat elrobogtam ma a vizesekhez pasztáért.
Arctic MX-4 (2019 edition) lett a befutó, elvileg ennél már csak a Noctua NT-H1 jobb valamivel.
Hazaérve szétkaptam a gépet és mit ne mondjak eléggé elszörnyűlködtem. Egy 390.000-ről 340.000-re "leértékelt" gépről beszélünk. A gyári paszta nem paszta volt, hanem egy fossá száradt gyurma konkrétan.
Értem én, hogy lehet gyártás után x hónapot egy raktárban áll a cucc, de könyörgöm 1000+ dollárért férjen már bele olyan paszta, ami több hónap állást követően sem szárad ki. Persze most ugrott a garim végleg (ha esetleg az "illegális" RAM bővítés még nem is ugrasztotta volna), de inkább ez, minthogy lefőzzek mindent.
Képek a gyári paszta állapotáról 2 hónappal a vásárlás után (meg franc tudja hogy előtte hány hónap raktárban állás után):
Pasztázás utáni Intel XTU eredmények:
Armoury Crate-ben Windows módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- Thermal throttling: egy alkalommal sem volt
- Power Limit throttling: egy alkalommal sem volt
- max package temperature: 70 celsius
- average package temperature: 69 celsius
- CPU fan speed average: 2800 rpmArmoury Crate-ben Peformance módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 70 celsius
- CPU fan speed average: 3000 rpmArmoury Crate-ben Turbo módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 68 celsius
- CPU fan speed average: 4000 rpmÖsszeségében elégedett vagyok a pasztázás utáni eredményekkel, nem igazán gondolom, hogy UV jelen állapotban kéne. Egyedül az a fránya coil whine maradt, de fülest használok szóval együtt tudok vele élni.
Magával a géppel elégedett vagyok, de a gyártó ilyen téri fillérbaszásával egy gamer gép esetén nem.
Köszönöm a sok tanácsot és segítséget, amit adtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest