- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
blue_23 #32733 üzenetére
Gyárilag fém a hűtőpaszta, szerencsére igényesen lett összerakva a 2021-es G14
Találtam egy tesztet a visszafogott lovas G14-ről. Elégjól muzsikál, közben a teljesítmény sem csökkent, sőt!
Tényleg érdemes visszavenni a prociból, mert alap beállításon turbo boost módban eléggé hevíti vele együtt a GPU-t is, ami nem annyira szerencsés. -
HolyFire
aktív tag
válasz
blue_23 #32530 üzenetére
3 venti van benne...1-1 nagy a cpu-n és a gpu-n, meg középen egy kissebb. Na a középső csinálja ezt az állandó felpörgést miközben csak épp böngészek vagy csak olvasok épp egy cikket. Tényleg baromi idegesítő mert a két nagy venti totál kussban épphogy csak pörög mert nem melegszik, de ez a kicsi szar össze vissza felpörög, leáll, felpörög 1 másodpercre, leáll. Anno mikor megvettem a notit...akkor is ezt csinálta...de annak már jó 3 éve és totál kiment a fejemből hogyan mit hol állítottam. Leszedtem ezt a ROG Gaming Centert is...régebben az is fent volt és mintha abban állítottam volna valamit...de most semmi állítási lehetőség nincs benne.
-
Vinrael
tag
válasz
blue_23 #32352 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ. Ha valakit érdekel, írtam egy e-mailt az Asus magyarországi címére tegnap este ezzel a kérdéssel, és elég gyorsan válaszoltak:
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.
Garanciavesztéssel jár mindenképp, csak a központi szervizünk tudja elvégezni a bővítést.
https://fixdirect.hu/Static?name=Contact#ContentTop -
H.Tamás
csendes újonc
válasz
blue_23 #32357 üzenetére
Emlékeim szerint mx2 volt itthon, bár nem ma csináltam
de a 90 et írtam is hogy az csak egy másodpercnyi kiugrás volt, tartósan 65-70 fölé nem ment. Ez egyébként csak cpu teszt volt, de a gpu része amúgy is bolond mert idl-ben nincs 40 fok de néha beír 40000 fokot is
. Nem elírtam, tényleg negyvenezret is néha feljegyez. XD
-
H.Tamás
csendes újonc
-
rszik
friss újonc
válasz
blue_23 #32075 üzenetére
Frissen feltelepített gép, nagyon nincs rajta semmi, avast, vpn fut rajta. A cpu core-ok 41-44 fokosak. A task managerben 5-25% között ugrál a cpu induláskor, aztán 5% alatt marad, ha nem csinálok semmit, és ennek ellenére zúg a ventillátor folyamatosan. 40C alá nem esik a hőmérséklet, de felé sem megy nagyon
-
Szajbee27
csendes újonc
válasz
blue_23 #31947 üzenetére
A szervíztől kapott email az átvételről:
"Értesítés javítás elkészültéről
Tisztelt Ügyfelünk! Értesítjük, hogy szervizünkbe a(z) ... átvételi elismervényen javításra leadott ASUSNOTEBOOK azonosítójú - ASUS NOTEBOOK megnevezésű készülék átvehető. Szerviz megjegyzés: Összehasonlító teszteléssel megállapítottuk, hogy a készülék 16 Gb-os memóriája okozza a jelenséget, ezért egy másik gyártmányú, azonos méretű memória modullal is megpróbáltuk, de a merülés mértéke nem változott. Az ügyféllel telefonon egyeztetve a készülék munkalapját lezárom. Asus hardveres tesztek, Asus final teszt-ok. "
Itt le is írja, hogy fennmaradt a probléma. Érdekes. Megtehetem, hogy inkább nem veszem át és ott hagyom, hogy oldják meg? Elég fura lenne így használni még évekig ezt a gépet. Hetente kisüti az aksit, ha újat veszek azt is egyfolytában kisüti.
-
angrydog
csendes tag
válasz
blue_23 #31902 üzenetére
Nekem csak viszonyítási alapom van:
Kipróbáltam 2 hónapja egy akkor még új Acer Helios 300-at (17" méretosztály, i7 9750K, RTX2060, 16GB ram, 512 GB SSD, 1TB HDD). Ugyanezekkel a programokkal próbáltam mint ezt és ugyanilyen értékeket mutatott, de az madnem hatszázezerért (de nem az árával volt végül gondom, akit érdekel annak leírom mi).
Ezek a gamer laptopok mind az asztali gépeknél jobban melegednek. Amelyik hűvösebb az átlagnál, az már magasan a mezőny felett van árban. Aki hideget akar, vegyen asztali gépet, de arra is költeni kell, hogy jó hömérsékleteket mutasson. -
angrydog
csendes tag
válasz
blue_23 #31900 üzenetére
Közvetlenül nem mutatja egy program sem a 4800H hőmérsékletét. Mindegyik program a belé integrált VGA hőmérsékletét jelzi ki, ami lényegében ugyanaz, mert ez ugye egy APU.
Nem végeztem stressztesztet, de futtattam olyan alkalmazást, amely egy órán keresztül szinte folyamatos 100% CPU terheléssel járt és az elviselhető 80 fok körül maradt a hőmérséklet.
Játékok alatt turbo módban is 80 fok alatt maradt a 2060-as és a CPU hőmérséklete (a CPU-t ahogy említettem, VGA1-ként jelzi ki az Afterburner, a VGA2 a 2060-as).
Halk módban engedi 90 fokra kúszni a CPU hőmérsékletet, de a 2060-as így sem melegszik 85 fölé (87 fok a throttling határ az Nvidia Inspector szerint). Afterburnerben látható, hogy szépen tartja az órajeleket és inkább akkor veszi vissza, ha aktuálisan kevesebb számításra van szükség.
Még megpróbálkozok alulfeszeléssel és talán még lentebb lehet vinni a hőmérsékleteket.
Rosszabb eredményeket vártam néhány youtube teszt alapján, de vannak tesztek, ahol az enyémhez hasonlóan elfogadható hőmérsékleteket mértek. Lehet, hogy példánytól is függ.
Csak néhány játékot próbáltam ki: GTA V, Far Cry 5, DOOM Eternal, Prey, maximum beállításokkal. Az RTX 2060-as VGA hozza a megfelelő FPS értékeket (desktop 1070-es szint) full HD felbontásban (én 2560x1080-as monitoron használom most, ezért ezen alacsonyabb értékek vannak, de még így is minden megfelelő).
A 4800H CPU olyan erős, amit a fellelhető tesztek mutatnak, ezt általános használat során érzékelem, desktoposan fürge.
A HID-ekről még nem írtam. A billentyűzet egészen jó, a touchpad is, dedikált egérgombokkal.
Az akkuidőt még nem volt alkalmam tesztelni, de állítólag egy átlag laptop dupláját teljesíti. -
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
blue_23 #31627 üzenetére
Nem volt újrapasztázva, viszont keveset volt használva. Játékra gyakorlatilag alig, a srác leginkább levelezésre és netezésre használta. Annyira nincs lelakva hogy olyan mintha új lenne.
Az nagyon érdekelne, hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni használtpiacon amíg garanciális? -
Marci79
senior tag
válasz
blue_23 #31618 üzenetére
A neten keresgéltem. Leszedtem a Sonic Studio 3-at hozzá- Már lett mélyhang, de nem az igazi az egész. Pluszba megkavarta az mpc-hc-t is, mert abból csak mono hang jön ki, mióta az SS3 fel lett rakva. :/ Nem driver gubanc. Most külsős hangkártya keresés van folyamatban a jobb hangimőségért.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
blue_23 #31487 üzenetére
Az addig rendben van, de mivel mindenhol máshogy tüntetik fel az sRGB-t azért gyanakodtam erre, asus oldalán is pl 100% sRGB-t ír, míg a notebookcheck már 89%-ot. Indiai videókról ne is beszéljünk...
[link]
Annyi videót megnéztem, teljesen összezavarodtam már, 120Hz-es G531-re is 100% sRGB-t írnak, de az meg 60%, baromi érdekes... -
válasz
blue_23 #31465 üzenetére
Köszönöm! Sajna ez a méret kellene, és mindenes gép lenne, olyan sok játék nem menne (és gyakran abszolút nem erőigényes stratégiák, a top talán a warhammer 2 erőigényben). Igazi ellenfele a lenovo x1 extreme ami jóval drágább és ott is van hűtési gond. Ilyen formátumban ez sajna benne van. 3-4 évet kibír akkor ok.
-
válasz
blue_23 #31424 üzenetére
Szerintem a szokásos probléma lesz, mint minden más webáruház esetén egyszerűen a Scar képeit teszik be. Asus hivatalos honlapján látszik, hogy nincs Keystone és a fedlap logo sem világít, ellentétben a Scar-al.
Asus ROG Strix G széria -
MGaa73
tag
válasz
blue_23 #31403 üzenetére
Igen, látom. Csak az zavar, hogy látszólag azt sem tudják mit adnak el. Sokkal inkább csak attól paráztam, hogy azt a típust kaptam-e ami hírdetve volt? A másik ami zavar, hogy nem hívják fel a figyelemet erre. A harmadik pedig akkor ha ugyanolyan árban egyébként numpad-es gépet is eladnak mondjuk ugyanabban a rendelési időszakban. Nekem nem fontos a numpad, de ha eladásra kerül később akkor lehet éppen valakinek ez hiányzik. Tudom...gamer gép, de első sorban én is munkára vettem, mert ebben van olyan teljesítmény/hűtés páros ami sztenderd teljesítményt nyújt több óra munka során is és nem kell amiatt aggódni, hogy hőmérsékelet miatt a processzor visszaaszabályoz.
-
steelsec
aktív tag
válasz
blue_23 #31362 üzenetére
Igen, en is erre jutottam keresessel akkor marad a hdmi 2.0 -> Displayport megoldas, mas megoldas nincs ahogy nezem a kinezett monitor csak hdmi 1.4 szoval az nem lesz 144hz uh talan vmi ilyesmi kell
-
Lionela
csendes tag
válasz
blue_23 #31225 üzenetére
Választ kaptam a numpados kérdésre.
Hiába Asus rog strix g531gu mindkét fajta laptop típusa. Az ezüst színűek valójában sima Rog Strix G-k, míg a feketék Rog Strix Scar III-k.
Full logikus Asus... Logikus....Hát akkor marad a ronda fekete, bár őszintén szólva most hirtelen nem tudnám megmondani mennyire van igényem egyáltalán a numpadra. Szoktam használni, de ugye a felső sorban is ott vannak a számok...
Annyit meg tudnál még mondani nekem, hogy mennyire volt bonyolult feltelepíteni? Csak mert sok helyen olvastam hogy szidták a nem előtelepített windowsos verziókat, hogy kézzel nagyon nehezen lehetett működésre bírni, meg nem mindegy a telepítési sorrend.
-
Lionela
csendes tag
válasz
blue_23 #31221 üzenetére
Mint mondtam kb. hasonló belsőre törekszem.
Pl.
https://www.digiprime.hu/laptop/asus-rog-strix-g531gu-52223-elado
és
https://www.digiprime.hu/laptop/asus-rog-zephyrus-m-gu502gu-50932-elado(a bolt most nem fontos, nem innen tervezek venni, de itt találtam a legjobb keresőt, hogy konfigot keressek XD)
Főképp az érdekelne, melyik csendesebb alapfelhasználásnál. Játéknál tudom, hogy minden laptop felszáll, de azért ne süketüljek már meg egy laptop mellett, attól hogy megy a háttérben egy youtubevideó, és éppen wordbe írok, miközben megvan nyitva két honlap a böngészőben.
Illetőleg kérdés lett volna, hogy lehet-e 2 tárhelyet tenni Zephyrusba (két SSD, vagy egy SSD és egy HDD).
Emellett a Zephyrusról megtaláltam, hogy fémborítású, és a Strix műanyag, de kérdés, hogy mennyire gagyi műanyag, és mennyire melegszik (tapasztalatom szerint a fémborítású gépeken kényelmesen nyáron gépelni, kellemesen hűtik a csuklót, és nem melegszik fel olyan hamar mint a műanyag
)
-
D@ny7
aktív tag
válasz
blue_23 #31189 üzenetére
Sajnos nekem nem jött össze. Pontosabban ha fizetek nekik 7500 HUF megcsinálják 24 óra alatt. Bővítésért 4500 HUF-ot kell leperkálni. Szóval marad a futáros megoldás 2-15 nap.
Bövíteném az alábbiakkal:
Samsung 860 PRO SSD meghajtó 512GB (MZ-76P512B/EU)
Kingston HyperX Impact 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz HX426S15IB2K2/16
Ezek szerintetek megfelelőek lennének bele?
RAM-ot mindenképpen egyformára akarom cserélni, ami benne van Modul neve SK hynix HMA81GS6CJR8N-VK, ilyent sajnos nem találtam kereskedelmi forgalomban. -
válasz
blue_23 #31197 üzenetére
NA még egy utolsó komment ebben a témában és utána eskü befejeztem.
Szóval onnan indultunk, hogy régi paszta nincs UV, Armoury Crate Performance mode, Destiny 2 high resolution -> CPU 89 celsius. Konstans Power limit throttling.
Nagy nehezen megtaláltam a sweet spot-ot.
Új paszta, Core Voltage Offset -0,135V (itt még stabil több user visszajelzése alapján is az i5 9300H), Armoury Crate Manual mode (CPU és GPU Fan Speed 60-100% között, magának állítja), Destiny 2 high resolution -> CPU max 73 celsius, GPU max 64 celsius. Nincs power limit throttling.
Ha fenti kiemelet set-up-ot annyival módosítom, hogy a Manual helyett Windows mode-ba rakom, akkor -> CPU max 81 celsius, GPU max 69 celsius. Nincs power limit throttling.
Gondolom, hosszú távon az alulfeszelés nem lesz káros gépre nézve?
-
válasz
blue_23 #31194 üzenetére
Megfogadva a tanácsodat elrobogtam ma a vizesekhez pasztáért.
Arctic MX-4 (2019 edition) lett a befutó, elvileg ennél már csak a Noctua NT-H1 jobb valamivel.
Hazaérve szétkaptam a gépet és mit ne mondjak eléggé elszörnyűlködtem. Egy 390.000-ről 340.000-re "leértékelt" gépről beszélünk. A gyári paszta nem paszta volt, hanem egy fossá száradt gyurma konkrétan.
Értem én, hogy lehet gyártás után x hónapot egy raktárban áll a cucc, de könyörgöm 1000+ dollárért férjen már bele olyan paszta, ami több hónap állást követően sem szárad ki. Persze most ugrott a garim végleg (ha esetleg az "illegális" RAM bővítés még nem is ugrasztotta volna), de inkább ez, minthogy lefőzzek mindent.
Képek a gyári paszta állapotáról 2 hónappal a vásárlás után (meg franc tudja hogy előtte hány hónap raktárban állás után):
Pasztázás utáni Intel XTU eredmények:
Armoury Crate-ben Windows módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- Thermal throttling: egy alkalommal sem volt
- Power Limit throttling: egy alkalommal sem volt
- max package temperature: 70 celsius
- average package temperature: 69 celsius
- CPU fan speed average: 2800 rpmArmoury Crate-ben Peformance módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max core frequency: 3,99 GHz (pedig a Turbo Boost 4,1 GHz-re engedélyezve van)
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 70 celsius
- CPU fan speed average: 3000 rpmArmoury Crate-ben Turbo módba állítva, 5 perces XTU stress test:
- max package temperature: 72 celsius
- average package temperature: 68 celsius
- CPU fan speed average: 4000 rpmÖsszeségében elégedett vagyok a pasztázás utáni eredményekkel, nem igazán gondolom, hogy UV jelen állapotban kéne. Egyedül az a fránya coil whine maradt, de fülest használok szóval együtt tudok vele élni.
Magával a géppel elégedett vagyok, de a gyártó ilyen téri fillérbaszásával egy gamer gép esetén nem.
Köszönöm a sok tanácsot és segítséget, amit adtál.
-
-
válasz
blue_23 #31186 üzenetére
Én főleg Destiny 2-őt tolok bevallom őszintén. Az alábbiakat tapasztaltam fix 120-as FPS cap mellett.
Full low grafikán olyan 74 fok és a ventik alig hallhatóan mennek. FPS fix 120
Mediumon már 82 fok a ventiuk ugyanolyan hangerővel mennek, mint low graf esetén. FPS 110-120 között.
Highon 84 fok ventik már eléggé hangosak. FPS 100-120 között.
Ultran 84 fok a gép hangja egy kis túlzással kb mint egy sugárhajtómű. FPS 65-90 között.CS:GO és LOL
Ultra, szintén 120-as FPS cap olyan 75 fok, venti alig hallhatóan megy.UV nincs, újrapasztázás majd szerintem tavasszal lesz. Mondjuk én fél évente újra pasztázom. 2 hónapos a gép jelenleg.
-
Myair
tag
válasz
blue_23 #31006 üzenetére
Ezt se kapkodják el:
"
Az ASUS ROG RTX Táska Promójára sikeresen regisztráltál a következő azonosítóval: 201911__--
A promóció végeztével lesz még egy ellenőrzés, hogy továbbra is érvényes-e a regisztráció (elállás, visszáru, gépcsere történt-e, stb.) Ezután, az általad megadott módon eljuttatjuk a csomagot a megfelelő helyre. Ez várhatóan a promó utolsó napja után még 3 hét, mivel a számla keltétől számítva még 2 hétig regisztrálhatnak akik az utolsó napon vásároltak terméket." -
Remiel
őstag
válasz
blue_23 #30845 üzenetére
Nem tartom magam Pistikének, nem azért vettem az olcsóbbat, mert az a 70k különbség volt, hanem mert ezt találtam 2070 nélkül, amivel egyébként 650k körül volt az ára, ami nekem már sok lett volna. Azokkal a kondíciókkal amit leírtam nekem ár/érték arányban pont jó a Strix G is, bár ha ezt előbb látom elgondolkoztam volna természetesen.
Lehet a Digiprime hivatalos magyar Asus GOLD partner, mégis sok helyen a nem ajánlott boltok között szerepel, bár személyes tapasztalatom nincs velük ez igaz, szóval nem tudhatom miért, csak a véleményekre tudok támaszkodni az meg ugye tudjuk mindenkinek van csak senkit sem érdekel.
"Azt pedig hagyjuk, hogy más helyen nincs ugyanolyan laptop, mivel minden bolt árul legalább egy olyan laptopot, ami sehol máshol nincs (laptopszalon, alza, mediamarkt, stb mindegyiken találtam)."
Ezt a részt nem tudom mire írtad, de biztos igazad van, bár nem rémlik, hogy bármi ilyesmit állítottam volna. Lehet erre?
valamiért ahol "hivatalosan" lehet kapni csak a 2070 es kártyákkal szerelt scar 3 van
Akkor ha igen, javítanám, amikor vettem a keresők csak a 2070 es modelleket dobták fel valamiért
Mielőtt megvettem az enyémet körülnéztem és 390 ért ez tűnt a legjobb ajánlatnak, igaz vettem hozzá +8 giga ramot ami még 10k volt, szóval legyen 400 és elvittem pasztáztatni egyből, de azt mondjuk egy scar3 al is megtettem volna. Igaz nem fém házas, meg nincs a számomra teljesen felesleges stick, ettől függetlenül én is azt választottam volna.
-
Edge
veterán
válasz
blue_23 #30845 üzenetére
Sztem nem csoda hogy a G-sekkel árasztják el a piacot a laptop boltok, mivel a különbség a scar III-hoz képes nem sok viszont az árban nagyon érezhető:
-nincs keytone
-műanyag(ami egyébként prémium minőség így is)
-nem világít a logo
-ugyanúgy RGB billentyűzet csak nem zónázható -
válasz
blue_23 #30830 üzenetére
Sziasztok! Csak pl asusnál irdalmatlan sok pénz kérnek silány minőségért, és ez már baj. Több új gép is 220-400 közt volt a kezembe és garancia időn belül volt vele komoly hiba. (Nyilván ez bármelyik gyártóéval megesik, csak asusból 2x-3x több romlott el, és ráadásul még a szervizügyintézésük is egy rakás..... ez csak egy sját tapasztalat/vélemény. Pl beküldtem, hogy nem jó a billentyűzet, erre visszaküldték, hogy nem tapasztalják a hibát, írjam le melyik nem megy... könyörgöm nyiss meg egy notepad-et oszt fél perc alatt nézd meg. Persze másodjára kicserélték, de akkor is, sorolhatnám az asus hülyeségeit.
-
Exelsior
őstag
válasz
blue_23 #30824 üzenetére
Amúgy ez az egyszínű világításért is fejbe ütném a Asus-t. RGB van kiírva meg hogy több zonás. Legalábbis mikor kerestem sehol nem irták hogy egy színű. Megvettem és több színű RGB csak zónánkénti világítás nem megy. Kérdezem miért? mi kell hozzá? le kell programozni? az RGB panel nem tudja? ezen spórolni kész vicc 300k felett. Ez azért zavar.
Inkább csak egyzonás a RGB világítás. Ez is elég csak hát mégis....
Keystone nem érdekel sem a fém ház legalább könnyebb a gép.
Én lenovo legion Y520-at cseréltem le nekem ez a kijelző így is szint lépés a sima IPS-hez képest de ilyeneken spórolni meg ennyi fajta extra butítás is vicc. AZ oké hogy hardver szinten olcsóbb meg drágább de anyagminőség meg hűtés meg világítás stb. ezen spórolni egy adott szérián belül. csalódás. Amúgy imádom a gépet szó se róla.
UI: valaki nem tudja hogy az ASUS promóciós csomagot mikor kezdik kiküldeni? Semmi hír erről.
-
Edge
veterán
válasz
blue_23 #30822 üzenetére
Akkor világosíts fel mert nem teljesen értem, mivel e szerint ugyanaz.
Vagy ez ha jól sejtem hogy a scar III néven a GW végű típus fut a többi meg strix G néven?
Nekem van egy g731gv és vmi brutál jó a kijelző. -
shownomarcy
csendes tag
válasz
blue_23 #30816 üzenetére
Egyrészt általános felhasználás (net, filmezés), másrészt kép- videószerkesztés. Lightroom, PS, Sony Vegas. Játék mellékes.
Ezek a mostaniak már bőven jobbak, mint a mostani PC-m, tehát bivaly nem kell. Ahogy mondod, inkább hosszú távon strapabíró, megbízható laptop kéne. (Mivel pc mellé jönne, nem lenne agyonhajszolva.)
Sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni azzal, hogy 400e alatt nem ajánlott kb semmi -
beer1
aktív tag
válasz
blue_23 #30752 üzenetére
Így eléggé elment a kedvem ettől a laptoptól.
Meg hát jelenleg nincs gépem így azért kellene minél hamarabb egyet találnom.
http://www.laptopszalon.hu/asus/asus-tuf-fx705gm-ew033-fx705gm-ew033-laptop_40828-adatlap
Es ez milyen gép, aki ismeri? -
Remiel
őstag
válasz
blue_23 #30753 üzenetére
lehet, de végül is mindegy miért, én elégedett vagyok a géppel, ennyiért (főleg ha mindent beleszámolok) nem kaptam volna ilyen teljesítményű laptopot, amire nekem kell bőven elég és még tetszik is
ha levonom, hogy a csodás armoury crate mekkora barom módon megcsinált cucc, még akkor is megérte
-
mzeperx
tag
válasz
blue_23 #30570 üzenetére
még adok nekik egy esélyt, meg aztán nem vagyok benne biztos, hogy talalva éreznék magukat az ügyben, hogy magyar helyett cseh nyelvű egy app a májkroszoft bótjában, hiába az asus van megjelölve szerzőnek. Elsőként az érdekelne, hogy másoknál is igy néz e ki a shop tartalma.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
blue_23 #30535 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem tegnap este hozzátenni, hogy pontosan miben mértem ezt.
Unigine Valley benchmark, 1080p full-screen felbontás, High Quality, élsimítás nélkül. CPU hőmérsékletet majd még a héten megnézem. Tudtok rá jó monitoring programot ajánlani, ami játék/benchmark alatt is rögzíti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged