Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az úgy kemény ha így letérdelt a rendszer. Én úgy emlékszem 310 körül járok, de nem mernék rá fogadni.
Igaz én TUF vonalon vagyok. Az a baj, hogy annyira automatán jön a BIOS is lefele, hogy kettőt pislantasz, és már rögtön bent is van. Biztos lehet offolni, de ilyet minek
-
malor
aktív tag
válasz
Pyttawrx #34095 üzenetére
Nem nagyon állíthatsz semmit (Intel i5-1135G7), UEFI van. Szerintem nem is lehetne átállítani Legacyre. Secure boot engedélyezve van. Ha nem lenne (kipróbáltam, mert Default-ra is állítottam a BIOS-t és az azonnal kikapcsolta a Secure boot-ot), akkor a Bitlocker azonnal kódot kér.
Elég hülye biztos egy ilyen laptopnak a BIOS-a. Elszórakoztam vele egy kis időt. Neten is nézelődtem, de semmi kézzelfoghatót nem találtam. Gondolom mások is frissíteni fognak 312-ről 316-ra és lehet, hogy őket is várja ez a kellemetlen meglepi.
-
malor
aktív tag
Nem tudom, hogy WIN11 vagy Asus kérdés, de itt kezdenék:
- Asus UX325 BIOS update után "Inaccessible Boot Device" kék képernyőt csinált
- A Windows javító képernyője jön fel utána, de nem tudja megoldani a hibát- A BIOS újraindítás után normálisan frissült egyébként, nem manuálisan lett telepítve
- Ahogy nézelődtem a BIOS-ban, a bootx64.efi fájlra azt írta ki, hogy "Selected file is not a proper BIOS"
- Gondoltam, akkor tegyük vissza a korábbi BIOS-t. Azt manuálisan pendriveról telepítettem
- Visszatelepült, de a helyzet változatlan. Nem indul el a Win és a bootx64.efi fájl a BIOS-ból elindítva ugyanazt a hibaüzenetet adjaA WIN SSD-n van, nincs benne semmilyen más meghajtó. Első BIOS frissítés lett volna, de valami elállítódott. A BIOS-ban semmi érdekeset nem látok, amit át kellene/lehetne állítani
Windows Boot Manager a boot option és az SSD-t is látja. Nem akartam mindjárt újratelepíteni a Windows, gondoltam megkérdezem, hátha később másnak is jól jöhet a válasz. Előre is köszönöm a segítséget
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SshaarK #34090 üzenetére
Elő elő forduló hiba az armoury crate-nél (bár ritka), hogy hasonló probléma van. Ha szűz windows van fent, és minden driver up to date, akkor az Asus oldaláról szedd le, és mondjuk egy revo-val pucold le előtte.
Most jött ki a legújabb verziós Armoury Crate, lehetséges mivel több ideje nem volt használva összeakadt. Szépen át lett dolgozva, több dolog is változott. Turbo mód amúgy miért kell vagy szükséges? Bővebben.
-
SshaarK
csendes tag
Sziasztok, érdekes problémákba ütköztem.
Az alany egy Asus G733QS amit fél év után ujraraktam. Ujratelepítésekkor voltak Nvidia driver gondjaim amit nagynehezen megoldottam, viszont maradt egy olyan hogy ha Armory Crate-ben Turbo modra állítom a masinát, minden játék 3-6 perc mulva kicrashel vga driver szerü hibákkal. -
tyrichie
csendes újonc
Sziasztok!
Ezt a laptopot mennyiért lehetne eladni?
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x543ma-dm614t-p496070937/#termek-leiras
2020.01.30án lett vásárolva, doboz és számla is megvan. Teljesen jól működik, egy karc sincs rajta. -
Kellemes meglepetés ért az utóbbi két napban. Korábban USB-C - DP kábelt kellett használnom, hogy a külső monitoromon is 60 FPS felett menjen át a jel...
HDMI-n keresztül viszont megoldották. Jó sok hónap után, de legalább működik:
-
Skizz
addikt
válasz
Pyttawrx #34082 üzenetére
Hát igen, hogy szó-szó elmegy. De, hogy hogy teljesít a gyakorlatban, az továbbra is homályos.
Kérdezem ezt azért, mert 5600 Ryzennel 400k-ért jó vétel, HA kb. hozza a Zenbook általános szintjét, azaz hűvös fémházas, nem hajlik kétrét, nem recseg-ropog stb. Jutyubon nagyjából ezt mondják az új darabokról, de mivel általában lebeszélnek mindenkit a sima Vivobookról, kissé félek megvenni.
-
Skizz
addikt
Sziasztok
A vivobook pro 14 sorozat hol van minosegben a 14es zenbookokhoz kepest, generalisan?
illetve Intel vagy AMD verzioja ajanlott? Van tapasztalat?
koszi
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Meg sült a laptopomban a hangszóró; nem volt hang, utána elkezdett pattogni, a burkolat körülötte meg jól fel volt forrósodva. Kis idő múlva már lett hang, csak max hangerőn is alig szól.
A képernyőn meg elkezdtek pixel csíkok végig futkosni.
Gondolom ezekkel már vissza küldhetem. -
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus laptop, aminek a tápja csatlakoztatva van és az akksi is benne van, akkor el nem indul a laptop. Ha kiveszem az akksit, akkor már elindul.
Egy akksi csere megoldaná a gondot szerintetek, vagy egyéb is lehet a bibis?
-
M-a-X-i
tag
válasz
Mikulásbá #34073 üzenetére
Most mérlegelni kell - vidéki vagyok. Hogy mennyi az annyi: fel posta Pest - le posta anyag+munkadíj. Vagy megrendelem Kínából az új chipet és környékén próbálok keresni olyat aki vállalja az audio chip cseréjét.
Aztán vagy jó lesz vagy nem, de az biztos, nem tudom mennyi lehetne ennek a munkadíja sacc/kb.Olcsóbb USB-s hangkártya, vagy BT hangszóró jöhetne szóba alternatívaként.
-
M-a-X-i
tag
Szia,
Megcsináltam rendben lezajlott a frissítés de semmi sem változott ugyanúgy nincsen hangja. 😐
Közben ASUS Support válasza szerint is kicsi esély van rá, hogy egy BIOS frissítés megoldja ezt a gondot.
Tényleg senkinek nem volt hasonló problémája itt a fórumon?
Újratelepítés után az eszközkezelőben már rejtett eszközként sem jelenik meg a realtek hangkártya.
-
M-a-X-i
tag
Sziasztok!
A véleményetek, segítségetekre lenne szükségem. Adott egy kicsit régebbi ASUS VivoBook 15 X540UA-GQ010 notebook.
Egyszer csak a hang elment mindenre próbáltam gyanakodni de igazából semmire sem jutottam: nem lehet újra telepíteni (fizikailag nem is látható) mintha ki lenne húzva maga a hangkártya (eszközkezelőben csak rejtett elemeknél látszódik). Újratelepítés, Live Linux Ubuntu alól is próbáltam. BIOS ugyan régi 1. kiadás (BIOS visszaállítás is meg volt), csak a mumosom miatt, hogy megmakkan flashelés alatt nem csináltam még meg.REALTEK chipes ALC 3251
Gyakori jelenség ez? Én az igazat megvallva sosem találkoztam ilyen hibával.
Ötlet, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Esetleg újra forrasztani magát a hang chipet, vagy kicserélni ami chipet néztem nem annyira horror az ára (esetleg másik lapról donort keresni) Igazából a forrasztás amit én nem tudok megoldani.
A munka költségben nem tudom mennyit jelentene a forrasztás (8-15?)?Már ha ez a chip csere megoldaná a gondot..
Próbált már jött valaki javítani itt a fórumon?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát segítség!
Üdv,
Max
-
-
Kapanyél
őstag
Ha a dugó illeszkedik, jó a polaritás és egyezik a feszültség (output oldalon), akkor vehetsz nagyobb amperitásút.
Én is nagyobbakat vettem kiegészítésként: egy otthonra, egy a táskába, a gyári meg az irodában.Egyébként van bennük túlterhelés vagy rövidzár védelem, az le tud oldani. Ha később működik, miután kihúztad-vártál-újra bedugtad, akkor ez volt a baja. Ettől még lehet szar.
-
beer1
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy játék közben túl melegedett a táp és nem töltött. Ez azt jelentené, hogy elromlott vagy van egy ilyen biztonsági funkciója és le kapcsolt. Most kikapcsoltam várom hogy lehűljön.
Valamint ha mégis elromlott lehet e venni nagyobb tápot, mert ahogy nézegettem a V/A más lenne és nem tudom mennyire számít ez. Koszi a válaszokat -
válasz
GoodSpeed #34055 üzenetére
HP notebook topic - PROHARDVER! Hozzászólások
Megtörtént a művelet. Nem volt valami könnyű.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34053 üzenetére
Köszi, de az van, hogy két laptop van itthon
Az egyik anyum öreg laptopja (HP Pavilion 15 cc516nh - 2LE41EA ) 2018-ban volt megvásárolva újonnan, és azóta nem volt még kitakarítva! . Youtube videókat nézek
Szóval van két laptop, meg megvettem az iFixit Essential Electronics Toolkit V2-t volt az Alzában 3000 Ft kuponom mellé, meg le is volt árazva, és így más termékkekel együtt vásároltam meg... de még nem mertem belekezdeni. Óvatosan a HP-val fogom
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34053 üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot vele, segíteni fog : [link]
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Runner_fxr #34050 üzenetére
Köszi az infót.
Lényeg, hogy sikerült
-
válasz
HartgeH3-2.8 #34044 üzenetére
Az IRST driver a kezdeti probléma volt, az ahhoz kellett hogy lássa az ssd-t. Utána felment a windows 11, az asus magyar oldalán nem láttam wifi drivert, majd a nemzetközin fent volt. Nekem is furcsa, hogy egy windows 11 nem lát alapvető rendszer eszközöket telepítés után, de ez van.
-
troland26
őstag
Sziasztok
Van egy asus Fx506ll laptopom . Használat közben egyszer csak elment a wifi . Az ikonja se látszik , hálózati eszközökkel sem , sehol semmi . Próbáltam rendszer vissza állítást , ugyanaz . Arra a következtetésre jutottam , hogy a wifi adapter mehetett tönkre . Mivel a garancia 3 hónapja lejárt így kiszedtem az adaptert . Hol tudnék hozzá vásárolni ilyen alkatrészt ? Ez egy Realtek Rtl8822CE nevű alkatrész . -
válasz
HartgeH3-2.8 #34044 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Runner_fxr #34042 üzenetére
Érdekesség gyanánt, honnan jött végül a megoldó driver? Az ember azt gondolná W11 érában már nincs olyan, hogy hiányzik egy driver
-
válasz
Runner_fxr #34041 üzenetére
Közben megoldódott, megtaláltam a szükséges drivereket.
-
Sziasztok! Egy ASUS FX707ZM típusú notebook-al lenne problémám. Zsír új a gép, friss windows 11 pro telepítés. Úgy tűnik, hogy nincs wifi, nem érzékeli a windows és az eszközkezelőben is hiányzik egy alapvető rendszereszköz és még pár dolog, többek közt a hálózati vezérlő. Pedig mindent feltelepítettem az asus oldalán elérhető driverek közül. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
tomp
félisten
A fix SoC-t még megértem mivel már minden abban van benne úgy mint a telefonnál. Régen még ugye külön volt minden. Ott még mehetett a csere.
Egyedül a kiegészítő GPU-nál látnám az értelmét a cserének. Az most ugye csak annyi van, hogy kéred vagy nem.
A régi K53SC gépemben még volt kiegészítő Geforce MX520 GPU. Mostaniban már nem kértem mert nekem felesleges. A 11gen i3-as videója is tudja azt ami nekem kell. Még a 8K-t is viszi.
Nekem az SoC mellett csak a RAM forrasztott. 8GB de van berakva mellé +8GB. Az SSD rendes cserélhetős 2280-as NVMe. -
HartgeH3-2.8
addikt
tomp: Na igen a régi szép időkben mennyi mindenben sokkal másképp volt. Ahogy titeket olvaslak a gamer topikban, jóval több lehetőség volt laptop fronton is korábban.
--ka :
Jogos tényleg, a papír szívószál meg nem bír ki 8 percet ameddig megittam a zeró fantámat
Én is csodálkozva bámulom, hogy (jó én TUF-os vagyok maradjak csendben), de bakker belépek a BIOS-ba, és gyakorlatilag NULLA hozzáférésem van a gépemhez. Néhány adatot látok nesze jó jó nem nem. Megdöbbentő. Eszemben nem lenne úgy mondván piszkálni, csak érdekes. Ilyen Advanced módot se találtam mondjuk ilyen experiensed userek részére semmi. Nincs ezzel gondom, csak furcsa.
Tiszta szerencse, hogy "még" az SSD, valamint a memória opcióként bővíthető
Persze ott az eGPU, de bakker nézem egyik másik akkora batár, hogy na neeee..... -
válasz
HartgeH3-2.8 #34036 üzenetére
Úgy látom, nem vagy képben. Az új trend a forrasztott RAM és a forrasztott SSD!
Ahogy tomp írja, az alkatrészek cseréjének lehetősége egyre szűkül. Vegyél újat, ettől nő a GDP.
...de a szívószál, meg a zsemlés zacsi, az ellenség. -
tomp
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #34036 üzenetére
A 2011-es laptopomban még cserélhetős CPU van. Ugyan úgy cseréled mint az asztaliban.
Az áprilisban vásárolt gépben már fixen forrasztott CPU van.
Igaz a régiben a CPU az még CPU volt beépített intel gpu-val. A mostani már SoC azaz minden vezérlő benne van. Chipset+wifi+bt, minden. Lehet ezért is fixen forrasztott. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34035 üzenetére
Sosem értettem miért nem lehetett eddig soha szélesebb körben cserélni a CPU, GPU-t is a teljesen természetes memória, SSD, HDD cserék mellett. Ugyan úgy megvenném a gyártótól, kockáztatom felárasan is az erősebb GPU-t, hogy kapjak egy erősebb gépet.
Nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
ékszíj
csendes tag
https://kepkuldes.com/image/Ux2bKL
-
ékszíj
csendes tag
Tehát van annak értelme, ha leszedem róla a win10-et? Mert win7-en teljesen jól ment. Persze nem tudom, hogy hogy kell leszedni, de majd rájövök. Maga a szerelő bácsi mondta, hogy "lehet, hogy nem fogja elbírni a win10-et". De aztán amikor kérdeztem erről, akkor már mismásolt.
-
ékszíj
csendes tag
Köszönöm mindenkinek. Hát ez az, egy szofterfejlesztő mérnök bácsi szerelte meg (???). Nem én láttam neki. Az egy dolog, hogy baromi olcsó volt, a másik dolog, hogy asztali gépemet baromi jól megcsinálta (helyette), a harmadik meg az, hogy most rosszabb, mint volt.
MÉG nem akarom elengedni, tényleg nincs pénzem újra. Az asztali gépem most már jó, a telefonomon is tudok persze netezni, csak azt utálom. -
törölt tag
Sziasztok!
Munkához, tanuláshoz milyennek számít ez a notebook?
ASUS ZenBook 13 UX325JA-EG5999VT Szürke laptop (13,3" FHD/Core i5/8GB/256 GB SSD/Win10H) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34028 üzenetére
+1 Hagytam vissza merülni, azóta csak 60 nem tudom számít e valamit, remélhetőleg igen. Mivel úgy is 99% hálózatról megy, mindegy is.
Régi gépek: Van egy Samu P35-öm. A filmes virágboltba dolgozik, seedel. Agyon csapni nem lehet. Egy harcos. 24/7 megy. Az ilyen gépek értékek
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #33864 üzenetére
Tudtok ajánlani jó minőségű utángyártott akkut?
Wpowernél azt mondták visszaadják az árát, de én kértem kérdezzék meg a forgalmazót, mi a véleménye erről a drasztikus elhasználódásról. Mondták csak sokára fognak választ kapni, de ha nincs megoldás, akkor mást kell vennem. Mondjuk gyárinál nehezebb lesz jobbat találni, de nagyon fura, hogy ez ennyire romlik. -
zsoltix
tag
Sziasztok!
Zenbook ux425 nél beállítottam a myasus programban, hogy csak 60% ig töltsön. Egy ideig tartotta is, de most mégis 100%-ra van töltve a laptop. Mitől lehet ez?
-
De az akár új gépnél is kellhet, plusz annyian értenek ehhez már...
Meg aki ide jön kérdezni, az azért jön, mert ő szeretné megcsinálni, ezért segítünk.
Van olyan eset, amikor nem lehet, akkor megy a szakihoz is. -
válasz
ékszíj #34019 üzenetére
Ez nem szerelem kérdése, ha nem újítasz, szenvedni fogsz, de azt sem sokáig, mert használni sem fogsz tudni semmit, ez már olyan gyenge. Értem én, de ezt nem így kell felfogni. Lehet hamarosan végleg beadja a kulcsot, akkor mindenképp kell valami helyette. Használt gépben gondolkodj, itt a HA-n sok van, akár összeghatárt beállítva is tudsz keresni.
Vagy pl. újat, kamatmentes hitelre 10 hónapra.
Arra a gépre már nem szabad költeni semmit, engedd el. -
ékszíj
csendes tag
Asus X55U. Ennyit már tudok.
-
-
válasz
ékszíj #34017 üzenetére
A gép alján nincs egy kis matrica vagy valami, amin ott a gép pontos típusa?
Ha nincs-vagy már lekopott-egy AIDA64-et fel kellene tenni, onnan a CPU-(GPU)-RAM-HDD(SSD) adatait kellene beírni ide.
Vagy a BIOS-ban biztos meg van a gép tipusa.
(gyanítom, valami őskori maradvány, azért nem bírja már szegény)
Ideje lenne újítani. -
ékszíj
csendes tag
Sziasztok! Van egy ősi Asus laptopom, amit nagyon szeretek. Egy szerelő bácsi újrahúzta, leszedte róla a win7-et, win10-et és ubuntut tett rá. Azóta alig megy. Mit csináljak? Előtte egész tűrhetően elműködgetett, lehetett fórumozni, csetelni, filmet nézni rajta. Most ezeket nem lehet. A gép nem az enyém volt eredetileg, én kb. 2 éve vettem. Típust egyáltalán nem látok rajta.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jogos
Különböző igények, különböző felhasználási területek
Egy mobil klíma nekem is tervben van. Nemrég költöztem. Eddig olyan 26-27 körül el voltam egy torony szobaventivel, de most már lépeget bele a 28-ba. Viszont jó hallani, hogy 0-24 megy gond nélkül, és még mindig az Asus topikban vagyunk
-
tomp
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #34012 üzenetére
"Ami a csövön kifér toljátok az FPS-t, vagy ti is visszakorlátozzátok 60-ra?"
Nem mindenki gamer vasat vesz.
Nekem ExpertBook-om van. Gyakorlatilag NAS szerepet tölt be. 0-24-ben megy, fix helye van.
27fokos szobában(a héten már előveszem a mobilklímát) a proci 48-49fokos. A 2 mag 42-48 között mozog. Ha fut a Dolby Vision script akkor 70-80fokra is felmegy a 11gen i3-as mivel akkor 4GHz-en pörög. Ahogy megszűnik a terhelés 3-4mp alatt visszahűl. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34013 üzenetére
Én elsőre a VP4700 Backpack-et vettem meg. Még alap napi bevásárlásokhoz is elképesztő annyi minden fér bele (iszonyat magas). A 17-es szépen stabilan áll benne kimondottan az a rekesz neki van szvsz. Én a hűtőpad dobozát is belerakom, így kap egy olyan merevséget, stabilitást az egész backpack, hogy gond nélkül bárhova. Ez sok idő volt mire kitaláltam. Védelemnek a gyári "huzatát" használom, eddig még nem szakadt el. Masszívnak tűnik.
Asztalon is ráteszem, hogy ne porosodjon, legalább kevésbé.Tervezem majd azt a másik katonai jellegű hátit is hozzá, de egész jól bevált a backpack.
Nem merem nagyon izzasztani azért döntöttem a FHD/60 mellett, ugye mi az olcsó János műanyag harcosok vagyunk a TUF-nál, (DE) valóban dolgoztak vele ahogy a weboldalán ecsetelik, tényleg foglalkoztak a hűtéssel, plussz rovátkákkal az alján, több hőelvezetés stb. Eddig csillagos ötös.A hosszútáv amire kíváncsi leszek, ugye a gamer noti topikban azt mondják hosszú távon nem fogják bírni ezek a gépek. A garancia miatt viszont nem aggódom. Hímestojásként sem akarom felfogni mert nem a vitrinbe akarom nézegetni, és néha letörölgetni.
Szerintem nálam hűtőpad nélkül gondban lenne a TUF magától.
De csinálok majd egy tesztet csupaszon, hogy mit mérek. -
válasz
HartgeH3-2.8 #34012 üzenetére
Én hátizsákban-de papír-írószer boltban vettem 2 db kisméretű rajztáblát, azt betettem a hátizsákba, úgy teszem be a gépet, hogy a rajztáblák közé menjen a gép-az is még bubis fólia zacsiban van, tehát nem karcolja össze. Így biciklizni is lehet gond nélkül, nem fog ráfeszülni a gépre a hátizsák. Pedig 15.6"-os hátizsákban viszem a 17.3"-os laptopot, de mivel alig van káva, így jóval kisebb lett maga a gép.
Hőfok, hűtőpad, teljesítmény nálam nem ügy, visszafogni sem kell egy Zephyrus S17-et.
Minden játék full maxra állítva, QHD-ban megy gond nélkül.
Egyedül a kupakokat használom, de azt is csak megszokásból. -
HartgeH3-2.8
addikt
Aki esetleg hozzám hasonlóan most vett gépet, mik a tapasztalatok?
Hőmérsékletek, teljesítmények, hűtőpad hatékonyság. Ki, miben hurcibássza?
Ami a csövön kifér toljátok az FPS-t, vagy ti is visszakorlátozzátok 60-ra?Kell rá fólia, vagy nem kell mert az is egy plussz nyűg a hőleadás miatt
Minden infó érdekelne -
Melack
veterán
Sziasztok! Tudtok olyan oldalt mondani, ahol meg tudom nézni, hogy a Vivobook Flip-pel melyik active stylusok kompatibilisek? Mert eléggé el vagyok veszve. Találtam egy Lazarite M Pen-t, de itthon csak a dark grey van, amihez nem írják az Asus Vivobook támogatást. Köszönöm szépen a tippeket!
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy HP dokkolót, ami sajnos nem működik a jelenlegi ASUS Vivobook-ommal. Hiába csatlakoztatom a USB-C portba, nem észleli egyáltalán, maga a dokkoló villog, tölteni lehet vele mobilt, tabletet, úgyhogy a készülék biztos működik. Valaki használt már esetleg ilyen dokkolót, vagy volt hasonló problémával? Van erre valamilyen megoldás vagy nézzek másik dokkoló után?
-
-
-
válasz
GoodSpeed #34003 üzenetére
Windows 11 22H2 build 22621 bug shows "hardware security not supported" on supported PCs - Neowin
Célszerű hagyni... ameddig megoldják. Már mentek visszajelzések.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest