- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #31399 üzenetére
Köszönöm, akkor ebbe az irányba indulok el.
-
válasz
MaxxDamage #31397 üzenetére
Szerinted ez garanciás probléma lehet? Ez nem jutott eszembe.
Bár a BIOS-ban sem lehet így elállítani semmit, hogy ne ismerje fel a hdd-t. Az egész azzal kezdődött, hogy pár napja este kikapcsoltam, másnap meg már nem akart elindulni, a javítás funkciók se hoztak eredményt. -
válasz
MaxxDamage #31394 üzenetére
Nem az enyém, garanciás. Az egész kialakítása olyan, hogy szét sem szedném.
-
MGaa73
tag
Sziasztok,
A napokban vettem egy Asus Rog Strix III G531GT AL017 notebookot. Ennel a notebook csaladnal nincs fizikai numerikus billentyuzet hanem a touchpad jobb felso sarkaban van egy num...feliratozott terulet, amit megerintve a touchpad atvalt numerikus billentyuzet funkcioba. Az altalam vasarolt gepen viszont a touchpeden nincs semmi felirat es nincs ilyen numerikus billentyuzet lehetoseg sem. Letezik hogy van ilyen valtozat? Bujtam a netet de G531GTnel mindenutt ott volt a touchpadan a felirat sot a pcxen ahol vettem ott is ilyen kep van kirakva. A gep aljan levo felirat szerint azt a modellt hoztak amit az oldalon kineztem -
válasz
MaxxDamage #31392 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Panthera #31391 üzenetére
Legtöbb drivert a Win alapba telepíti, de Asus Update progival tehetsz egy próbát, vagy hivatalos oldalról a drivert letölteni/telepíteni hozzá.
A HDD lehet azért nem látszik, mert újra kell létre hozni rajta a fájlrendszert, amit a fájlkezelő/sajátgép-ez a gép/kezelés/lemezkezelés alatt tehetsz meg.
Remélem tudtam segíteni! -
-
person
senior tag
válasz
Pyttawrx #31389 üzenetére
Hmm a kijelzőre? Akkor vélhetően ez is.
Nekem pont az emelkedés tetszett kihajtáskor, gondoltam hatékonyabb a hűtés már önmagában is és még jobban kézre áll gépeléskor. De lehet tévedtem vagy pont utálni fogom miatta.Viszont a ASUS X409FL-EB062T -ben a RAM nem integrált ha jól látom? Ez mondjuk még mellette szólna egy esetleges bővítés kapcsán.
-
person
senior tag
válasz
Pyttawrx #31386 üzenetére
Köszi, szerinted mi szól mellette vagy a VivoBook ellen?
A konfig szinte ugyan az.Felhasználás semmi extrém:
99%-ban otthon asztalon lesz monitorral kiegészítve (ezért kell HDMI)
Néha cipelős, gyerekeknek mesenézős.
Szükség szerint (alkalmanként) home-office gép, ezért is kell lecserélnem a jelenlegit, (Chrome, excel de ezekből dögivel, itt kicsit tartok a 8 GB RAM-tól de elvileg elég)
Legyen mobil, ha utazunk nem szeretek nagy gépet cipelni.
Ugyan nem játszom, de ha ahhoz támadna kedvem valami azért menjen rajt.(Ezt váltja 6-7 év után, talán ez többet mond mennyire nem extrém: Lenovo ThinkPad Edge E535 - 15.6" - A8 4500M - 4 majd 8 GB RAM)
-
person
senior tag
Sziasztok,
melyik az ajánlottabb a lenti kettő közül?
Nekem a VivoBook jobban tetszik de a másikhoz picivel olcsóbban van windows is
.
[ASUS VivoBook S14 S431FL-AM113 ezüst laptop (14,1" FHD/Core i5/8GB/256 GB SSD/MX250 2GB/EndlessOS)]
[ASUS X409FL-EB062T ezüst laptop (14,1" FHD/Core i5/8GB/256 GB SSD/MX250 2GB/Win10H)] -
Evil Snowman
őstag
Nincs mit, de azt mindenképpen nézd meg, hogy melyik az a MHz szám amit támogat a géped. Ahogy nézem az Asus oldalán 2400 MHz-es RAM van benne tehát mindenképp olyat vegyél!!!
-
zzola
titán
válasz
Evil Snowman #31381 üzenetére
Köszönöm.
-
Üdv!
Vivobook S15-re hogyan lehet újrahúzni a win10-et? Már nincs több ötletem, nem látszik a pendrive a boot menüben (eddig csak egy Linux sikerült). A BIOS-ban szerintem már mindent kipróbáltam. Köszönöm!
-
zzola
titán
Üdv!
Úgy hozta az élet, hogy vásároltam egy Asus TUF FX505DU notebook-ot.
Memória upgrade-et házilag, gari vesztés nélkül elvégezhetem?
1x8 8GB-ot cserélném 1x16GB vagy 2x16GB-ra.
Van esetleg ajánlott/tuti működő modul javaslat?
Köszönöm! -
retardalt
csendes tag
válasz
Evil Snowman #31372 üzenetére
Yep, csak a hőmérséklet adatok hiányoznak
Mondom úgy, hogy nekem is van egy.
Touchpad hagy némi kívánnivalót maga után, lehet megnézetem, hogy a szalagkábel a helyén van-e. -
beer1
aktív tag
Szisztok!
Mi a vélemény, tapasztalat az Asus tuf fx505du ryzen 7 1660ti gépről ? -
blue_23
senior tag
válasz
pamesz #31369 üzenetére
Árukereső alapján drágán adja T, mivel 240 Hz 512 SSD változat: [link]
Árkülönbség 1 TB SSD vs 512 SSD kb 20k, 240 Hz vs 144 Hz kijelző viszont ennek kb duplája (bár lehet T-nél elírás a kijelző), windows 1-30k.Hűtéssel valószínűleg problémáid lesznek RTX 2070-nel, helyedben gamer topikban megkérdezném, hogy erre a teljesítményre milyen laptopot ajánlanak.
-
pamesz
tag
Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok, kíváncsi lennék a véleményeitekre. T-től szeretném kihozni magenta előfizuval ezt a laptopot. [link] Szerintetek ár érték arányban megéri? Vagy baromi drágán adja a telekom? Ahogy visszaolvastam, írtátok hogy a 120hz-s panel nem a legjobb, ebben 144 van. Lenne még a kisebb tesó szintén a t-nél, de abban pont a 120-as panel van, ezért néztem a nagyobbat. Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
steelsec
aktív tag
válasz
Evil Snowman #31366 üzenetére
Szerintem igen, valamilyen szintig minden freesync mukodni fog gsynccel csak akkor kapjak meg a compatibilis plecsnit ha alacsony fpsnel is kepes sync-ben lenni, szoval nem a 120+ a baj hanem a 50 alatti fps.
-
Evil Snowman
őstag
Hy,
most látom fórumtárs i monitor vásrlás előtt áll. Nekem G531GU-Al060 van. Type C csati hátul, mellette a Display Port logo. Nekem akkor elvileg elég lenne @steelsec kollega álltal korábban linkelt type-c/DP kábel gyakorlatilag?
plusz ha nem gsync capable monitort veszek, hanem csek egy mezeit ami tudja a 144Hz-et, de az nvidia control panelben lekorlátozom 120-ra és minden game-t max 120 fps-ig engedek az elméletben jó lehet?
előre is köszi a válaszokat.
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31364 üzenetére
Hdmi 1.4 elmeleti savszelessege megvan a 144hz 1080p nek de tobbnyire 120 hz szokott menni alapbol, legalabbis amit en lattam. Valoszinuleg kis nvidia control panel beallitassal menni fog, de tradicionalisan display port szokott lenni ami a monitor felol legjobban kezeli a maximalis hzet, ugyanakkor nezz utana a monitornak, mert az sem biztos hogy hdmin meg a gsync.
-
steelsec
aktív tag
válasz
blue_23 #31362 üzenetére
Igen, en is erre jutottam keresessel akkor marad a hdmi 2.0 -> Displayport megoldas, mas megoldas nincs ahogy nezem a kinezett monitor csak hdmi 1.4 szoval az nem lesz 144hz uh talan vmi ilyesmi kell
-
steelsec
aktív tag
-
mondeo61
tag
válasz
Csabesz666 #31351 üzenetére
Szia!
Megoldások:
1, legújabb Wi-Fi driver + chipset driver telepítése
2,vezérlőpult energiagazdálkodásnál a gyors rendszerindítás elől pipát kivenni. -
blue_23
senior tag
-
Exelsior
őstag
válasz
steelsec #31350 üzenetére
Nekem nincs USB C port sajnos. Ezekröl ezt lespórolták ami vicc.
Amit meg linkelték csak 75hz az visszalépés lenne.VA panel-t jobban szeretem ebben a típusban így is elég szar van és csak 120hz-es.
VA paneles a TV-m is ami 400K volt és filmre meg játékra jobban szeretem. -
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok adott egy x541n laptop. Új win 10 telepítve, bios is a legújabbra frissítve, viszont dobálja a wifit.... azt írja ki, hogy csatlakozva, a hálózathoz, viszont nincsen internet elérés. A ruter nem lehet gond, mivel a többi eszköznél tökéletes. a wifi kártyát megmozgattam, kivettem, és vissza tettem, hátha valami érintkezés, de nem. esetleg, valami driver probléma lehet? A segítséget előre is köszönöm!
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31349 üzenetére
Va panel fura lesz az ips 144hz es beepitetthez kepest foleg ekkora meretbe curvvel, de elvileg a laptop hdmi 2.0 szoval azon is kiadja vagy es inkabb ezt javasolnam inkabb nezz type-c display port kabelt erre a celra, mert nem biztos hogy a kiszemelt monitor is veszi hdmi-n, ennek nezz utana.
Arban amugy kb ugyannayiert van IPS 144hz 1080p AOC 24G2U ami nem curved
Ezen kivul mar rajtad all hogy amit jatszol eleri-e a 144fps-t -
Exelsior
őstag
Sziasztok. Az uj Strix G laptopokon ha veszek egy monitort ami tudja a 144hz-et meg tudja majd hajtani full HD-ban?
-
Enton
addikt
Üdv.
Zenbook 14-hez keresnék tokot\táskát de nem igen tudok dűlőre jutni pedig már pár napja dúrom a netet. Számomra a lényeg hogy melóba hátizsákban beférjen de nem baj ha van vállpánt is hozzá ha magában szeretném cipelni. Laptop+töltő meg majd idővel valami egér lesz a tartalom hozzá.
Előny lenne a minél kisebb méret és minél merevebb/stabilabb tartás. Plusz az sem lenne hátrány ha nem plusz 1kg lenne mindez. -
17€ + 25€ postaköltség. Nagyszerű...
De ha nincs más, hát kell -
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31337 üzenetére
Ez olyan nevetseges, hogy egy ilyen kis dolgot nem adnak oda a geppel... Nemreg vettem egy Dell inspiront felesegemnek es abban ott volt a 2.5 drive mount-ban, de ugylatom akkor most ez az uj trend ha van 2.5 es akkor ne tudja a user hasznalni, Acernel is lattam mar igy....
-
Exelsior
őstag
válasz
$atirka #31336 üzenetére
Szia. Szerintem ez lesz az. [HDD FFC 12 PIN CABLE FOR ROG STRIX SCAR II FOR GL704GV REPUBLIC OF GAMERS]
-
Sziasztok.
Tud valaki segíteni abban, hogy hol találok HDD szalagkábelt ROG Scar II laptophoz? (GL704GV-EV022T)
Dobnék bele SSD -t az M. 2 mellé, de a kábelt kisajnálták.
Írtam a FixDirectnek, de még nem kaptam választ.
Köszi -
ktmsx125
csendes tag
válasz
Pyttawrx #31331 üzenetére
Igen, van másik gigabites routerem. Illetve be is tudok lépni a Sagemcom-ba. Ha rákötöm a Sagemcom-ra a gigabites routerem, akkor érzékeli is, hogy 1gbps eszköz lett rá csatlakoztatva. Viszont azon keresztül sem valósul meg a gépemen a gigabites kapcsolat. Azért is kérdeztem meg itt, mert így azt gondolom a gépen kéne valamit állítani, amire nem jövök rá...
-
ktmsx125
csendes tag
válasz
Pyttawrx #31329 üzenetére
Nos: bejön az optikai szál és csatlakozik a Telekom által adott és bekötött Sagemcom 5655v2 modem&routerbe. Ezen gigabites portok vannak. Innen Cat6 UTP kábellel csatlakoztatnám az Asus laptopot amiben gigabites hálózati kártya van, viszont csak 100mbps hálózat jön létre az 1gbps helyett.
-
-
ktmsx125
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy régi, Asus K52JC-EX182D. Telekom gigabites optikai netet kötöttek be, viszont a gép csak 100mbps-es csatlakozást ér el. JMicron PCI Express Gigabit Ethernet Adapter - van benne, de gigabitet sehogy nem tudok kihozni belőle. Próbáltam régi és újabb driverrel is, de semmi. (win7 megy rajta egyébként) Auto negotiation van beállítva neki. Cat5e és Cat6 kábellel próbáltam, jók a kábelek amúgy. 4 éve Digineten hozta simán a gigabites hálózatot, most csak 100mbps. Azóta másik SSD, win7 van. Van ötlet mi lehet a gond? Sok drivert kipróbáltam, de egyikkel sem jó. Mit próbáljak még? -
Papooo
senior tag
válasz
Digger #31321 üzenetére
Ha van microsoft fiókod, és hozzá van rendelve a géped, (bejelentkeztél vele a windowsba, és megcsináltad a fiók ellenőrzést) akkor a win 10 licensz is bekerül az ms fiókodba (amellett, hogy az ms szerverén hozzá van rendelve az alaplapodhoz), és jó eséllyel gépcsere esetén is tovább tudod vinni.
Csak arra kell ügyelni, hogy a megfelelő (home vagy pro) verziót telepítsd. -
_Fefe_
tag
válasz
$atirka #31325 üzenetére
Ha az Armoury Crate app-ban váltasz üzemmódot (windows, silent, performance, turbo), akkor a Windows is automatikusan üzemmódot, sémát vált (power saver, teljesítmény, kiegyensúlyozott, stb) Célszerű a Windows sémákat átnézni, hogy melyikben mi van korlátozva.
A hátralévő akksi időt a win sajnos ilyen hozzávetőlegesen írja ki, és még az sem pontos. A használat függvényében változtatja, követhetetlenül.
-
válasz
_Fefe_ #31324 üzenetére
Köszi a választ!
A Windows energiagazdálkodásban már átállítottam az értékeket, de még finomítani kell.
Kicsit zavaros egy két dolog, például ha ezek ott be vannak állítva, majd jön az Armoury Crate app és átváltom mondjuk balance-ra, akkor a win beállítást figyelmen kívül hagyja?
Na meg az, hogy egyszer 50%os aksira azt írja, hogy 1 óra, máskor meg 2 óra...
Asztali pc után ezek nekem újdonságok... -
_Fefe_
tag
válasz
$atirka #31318 üzenetére
A Windows energiagazdálkodás korlátozhatja a processzor teljesítményt akku üzemmódban, ezt az energiagazdálkodási sémák megváltoztatásával tudod módosítani. A maximális processzorteljesítményt valószínű, hogy 60%-ra korlátozza a Windows, akkuról való használat során. (Nekem így van alapon megadva.) A sémán belül tudod a PCI Express energiagazdálkodását is megnézni, hogy az is korlátozva van-e. Ezek a beállítások korlátozhatják a teljesítményt akkuról való használat során.
Az akkumulátoros üzemmódban való használat/játék nem szabad, hogy károsítsa az akksit, de szerintem ez nem célszerű, mivel így nagyon gyorsan merül akksi, max 1-1,5 órát bírna csak, utána úgyis tölteni kell.
-
törölt tag
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus Flip TP412UA gépem, amit Windows 10 Home (1809) verzióval vásároltam. Szeretném újratelepíteni úgy, hogy már nagyobb SSD-t tennék bele és jó lenne ha jogtiszta maradna a Windows és a megvásárolt és regisztrált Office is művelet után! Mivel nincs rajta Windows sorozatszám, mi a teendő? Rémlik, hogy a régebbi Windowsokhoz volt egy olyan alkalmazás, ami kiolvasta és megjelenítette a sorozatszámot. (Vagy valahol benne van a registriben?)
Az Office újratelepítés után menni fog a korábban ezen a gépen felhasznált sorozatszámmal az ismételt regisztráció? -
Joker88
őstag
válasz
tillatrilla #31319 üzenetére
nem driver,hanem valami asus-program, én úgy gondolom..
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Asus X54 C laptopon eddig win7-et használtam,most win 8.1 van rajta. Minden szükséges drivert felraktam,amire gondoltam,de egy dolog számomra hiányzik. Eddig amikor bedugtam/kihúztam a töltőt,megjelent egy ikon a kijelzőn. AC Mode/Battery mode. Most ez sajnos nincs. Melyik driver hiányozhat?Tudom,hogy ez csak egy +nyalánkság,de hiányzik.
Köszi a segítséget előre is! -
válasz
#93794560 #31317 üzenetére
Az megvan köszi,ott állítottam be a 80%-os max töltöttséget...
NVidia vezérlőpultban van rá lehetőség, hogy egyes játékokat az RTX kártyával indítsa!
Viszont még így is korlátozott FPS-el megy (CoD MW2019 25-30fps). Ha rádugom a töltőt, akkor ~80FPS.
Hol tudnám ezt a korlátozást megszüntetni?
Egyáltalán bírná az aksi, vagy károsodna tőle? -
-
válasz
Exelsior #31314 üzenetére
Volt egy kis hátszelem...
Tehát ha 60%ra van állítva, akkor az kíméli... Értem.
Az a baj, hogy nem a gombból van letörve, hanem a házban a fém kis pöcök, amibe bepattan a gomb.
Mindegy, egérrel is lehet használni, de azért meg szeretném csináltatni. Csak még egy márkakereskedésben sem tudták megmondani, hogy az egész billentyűzetet kell cserélni, vagy csak a touchpadot, vagy csak annak egy külön részét.
Köszi. -
Exelsior
őstag
válasz
$atirka #31313 üzenetére
Szia. Láttam a hirdetést pont lecsúsztam róla. Van az ASUS Control Center ha jól tudom abban meg tudod adni azt hogy akkumulátor kímélő vagy tárolási mód és 60% tölti csak az akksit ha jó tudom ezzel kímélve a cellákat. Lenovo gépemen ami 3 éves volt bevált úgy adtam tovább hogy simán ment 4-5 órát. A gombokat ki tudják cserélni nem hiszem hogy nagyon drága lenne. Persze nem gariban.
-
Szevasztok!
Szert tettem egy GL704G 2060RTX-es gépre.
Még sosem volt notebook-om, csak asztali pc, nem vagyok tisztában sz akku kezelésével.
Szerintetek aptalan a félelmem és engedjem nyugodtan 100%ra tölteni, vagy csak 80ra vagy épp 60%ra töltődjön max az akkumulátor? Mi a jó megoldás, ha hosszú távon gondolkodom?
Csak nem teljesen értem, mi a kímélő megoldás azon, ha nem 99-100% között ugrál a töltés, hanem mondjuk 79-80 között...Másik, hogy hibásan vettem a gépet, azaz a touchpadon a két gomb el van cseszve, látszik, hogy nem magától ment tönkre.
Kérdés, hogy garanciába van esélyem megjavíttatni, vagy zsebbe nyúlós lesz? Mennyi lehet a javításra? A gombok alatt a fém kis kampók le vannak törve... -
christyna4
csendes tag
Sziasztok!
ASUS Vivobook S15 S531 laptopról van véleményetek, tapasztalatotok?
Megbízható? Hangzása, kijelzője milyen minőségű? stb.
Ez a modell nagyon megtetszett: link
amúgy ha ASUS mellett döntök, hol érdemes megvenni? (notebook.hu/ usanotebook/ laptop.hu stb.)
Köszi -
F4Zi
tag
Sziasztok!
Kijelző cserével kapcsolatban érdeklődnék, hátha valaki tudna nekem segíteni. Egy Asus GL753VE-GC016 (2017) tulaja vagyok, sikerült leöntenem a kijelzőt, ami így foltos lett, cserélni kell.
Notebookcheck.com szerint egy ilyen panel van a gépemben:
LG Philips LP173WF4-SPF3
Emag-on meg ilyet találtam:
[link]
Szívesebben rendelnék Magyarországról alkatrészt, lehetőleg nem gyári ROG felárral, hogyha megoldható. A kicseréléssel magával szerintem megbirkózom, csak a jó alkatrész megvételénél akadtam el.
Az emagosat szeretném megvenni, viszont az GL753VD-GC042T -hez írják hogy jó.
Szerintem jónak kéne lennie ehhez is, de azért hálás lennék, ha megerősítené itt valaki, hogy a fizikai méretei és egyéb paraméterei alapján ez is passzolna a masinámba.
Előre is köszi a válaszokat -
mondeo61
tag
Szia!
https://www.thewindowsclub.com/rtwlane-sys-blue-screen-error
Megoldások:
1. energiagazdálkodási beállításokban a gyors rendszerindítás elől a pipát kivenni
2. Realtek kártya driver törlése az eszközkezelőben, gép újraindítás és hagyni, hogy a Win feltegye az illesztőt elképzelhető, hogy nem kellene frissíteni, mert az új driverrel nem kompatibilis a Win/esetleg régebbi Win 8-as gép 10-re frissítve/- saját példa -
Joker88
őstag
én azt javasolnám, hogy egy teljes friss telepítést újra, és egy másik géppel letölteni az az ehhez a típushoz tartozó legfrissebb illesztőket.. És azt az Asus Update programot fel se telepíteném..
írd le a pontos típusát a gépednek, segítünk összevadászni a drivereket, ha nem menne neked.. -
Joker88
őstag
melyik Windows verzió ? Windows 8 /8.1/ vagy 10 ?
Esetleg ide is beírhatod, a Windows verziótól függően : Windows 10 téma vagy Windows 8 téma -
Mizao
friss újonc
Sziasztok! Asus vivobook-ommal lenne problémám. Az itthoni wifinket használom, a másik gépünknek nincs vele baja, sem a telefonoknak, de a laptopom még ha ott is az erős jel, ledobja és nem tud csatlakozni, néha nem is engedi. Ha újra indítom a gpet az sem mindig hatásos már, vagy a hibakekereső lefuttatása néha megoldja, de már újabban 5 percen belül többször is ledob. Asus Live Updater megy, szóval az illesztőprogik, stb mindig friss rajta. Múltkor már ezt csinálta a gép önmagától, ezt eddig csak egyszer.
A laptop paraméterei:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i3-6006U CPU 2.GHz 1.99GHz
Memória: 8GB
64bites op rendszerTippek, tanácsok jöhetnek, nagyon szépen megköszönném! (ha véletlenül rossz helyen kérdezősködök, bocsánat, most először járok ezen a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest