Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11601) X@b3e


X@b3e
addikt

Hi all,
Windows Embedded CE 6.0-val kapott netbookot meg lehet tanítani vhogy magyarul az angol gyári helyett/mellett? :F

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#11602) Rlaci válasza Mr.Skynet (#11600) üzenetére


Rlaci
csendes tag

Hogy miért rak az Asus freedost-a gépiere nem tudom. Nekem az volt a fontos, hogy ne Win legyen rajta, mert azt meg tudtam venni a tisztaszoftver program keretében jóval olcsóbban.

(#11603) littlejohnny


littlejohnny
tag

Hat gyerekek... en akar fejre is allhatok, akkor sem tortenik semmi... egyszeruen semmi valasztasi lehetosegem nincs bootmenuben... bios tovabbra is hulye... szerintem ebbol szerviz lesz...
Hulye kerdes, de felteszem: nem keverhet be az Asus fele Express Gate?

(#11604) Kroni1 válasza littlejohnny (#11603) üzenetére


Kroni1
veterán

elkepzelhető

(#11605) littlejohnny válasza Kroni1 (#11604) üzenetére


littlejohnny
tag

Na akkor azt hogyan "ganyezom" le... :)

(#11606) Kroni1 válasza littlejohnny (#11605) üzenetére


Kroni1
veterán

Hát más is mondta már, ki kéne venni a vinyot másik gépbe sata portra kötöd azt törlöd a freedost formázol stb. Ha erre nincs lehetőség akkor nem tudom.

A nem csinál semmit azt jelenti hogy hiába állitod a dvd-t első boot opciónak mindig elálitodik onnan, vagy ott marad de mégse bootol arról? Van asusnál olyan (asszem F11 gombbal) hogy nem a biosba lépsz hanem csak egyszeri boot kiválasztás a boot menü, de gondolom ha innen dvd-t választasz akkor se kezd el telepiteni..

(#11607) trefi84


trefi84
csendes tag

Sziasztok! Tönkrement a k50ab notebookom és szeretném szervizbe küldeni. Az a problémám, hogy az azonosító szám lekopott az aljáról, hisz ölbe használtam elég sokat. Tudtok róla hogy hol lehet még ez a sorozatszám (sn number) Remélem van máshol is és nem annyi eszük van hogy egy matricára tüntetik csak fel, ami használatkor lekophat.

(#11608) Kroni1 válasza trefi84 (#11607) üzenetére


Kroni1
veterán

szerintem meg tudják nézni valahogy! Hova viszed gariztatni amugy?

(#11609) littlejohnny válasza Kroni1 (#11606) üzenetére


littlejohnny
tag

Vinyot kivettem, formaztam, semmi...

Igy van, mindig elallitodik. Alapjaban veve minden egyes biosba lepes utan "not detected" fogad a meghajtok helyen...
Bootmenuben sincs valasztasi lehetosegem...

(#11610) Mr.Skynet válasza littlejohnny (#11609) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Hát az elég kalandos, mert ha Not Detected, akkor meghajtót sem lát, hogy várod, hogy boot-oljon valami, most lehet én értem rosszul, de ha nem is lát meghajtót, akkor eddig hogy állítottál boot sorrendet? Vagy ha valahogy megkersteteted vele a meghajtókat, és bios mentés & kilép, akkor elvileg mire visszalépsz a bios-ba újra el lesz felejtve minden ahogy a boot sorrended is, hisz újraindult a gép. Valahogy nagyon nem értem, mi történik vagy mit csinálsz :N

Egyébként ha ennyire tréé a helyzet, akkor szerintem vagy vidd gariba a gépet, vagy ha nem félsz a dolgotól, akkor csinálj egy bios frissítést, hátha ettől észhez tér a bios/alaplap. Vagy atom meghal a gép tőle, egy elfuserált bios update után, amire nemtom érvényes-e a garancia.

(#11611) trefi84 válasza Kroni1 (#11608) üzenetére


trefi84
csendes tag

hát az asus hivatalos honlapján bejelentem, kapom az rma számot aztán elviszik. http://rma.asus.de/pick_eu/h/

(#11612) littlejohnny válasza Mr.Skynet (#11610) üzenetére


littlejohnny
tag

Pontosan az tortenik, amit az elso reszben leirtal... kiveve a bootsorrend. Az marad... csak a meghajtok tunnek el...
Amugy csak a farkastol felek... ;) este adok neki meg egy eselyt...

Szerk.: de ezt mar privatban is irtam neked...

[ Szerkesztve ]

(#11613) littlejohnny


littlejohnny
tag

Uraim! Mindenkinek koszonom a segitseget, ugy nez ki megoldodott a problema.
Az eredetileg rajta levo 207-es biost kellett visszaraknom (amivel megjegyzem uj kora ota nem csinalt semmit sem), ezert frissitettem mar het elejen a 210-esre... Avval sem tortent ugyebar semmi valtozas...
Tobbek kozott nemzavarsz kollega tanacsara ment vissza a 207-es, majd user default, mentes... de korai volt az orom, tovabbra se semmi...
Ujra user default, mentes, most eppen telepedek, mert sikerult bootolnom...
Azert ez nekem egy x-akta marad!
Megegyszer koszi mindenkinek!

(#11614) rekid


rekid
addikt

üdv!
Egy kis segítseget szeretnék kérni. Nemrég páromnak vettünk egy eepc 1005PE tipusu netbookot win 7 starterrel.
A probléma a következő: Elinditottuk , bekonfiguralgatta magat minden ok, kivéve a wifit. Egyszerüen nem tud csatlakozni a wifi halozatunkhoz, melyet egy dlink router szolgáltat egy wep titkosítással. (Megjegyzem telefonrol egy másik laptoprol megy a dolog) probaltam titkositas nélkül de folyamatosan tolja az arcomba a win a nem tud kapcsolódni üzenetet. (Semmilyen szures nincs a routeren se mac se korlatozott dhcp stb...)
A hálózatokat látja , ergó működik a driver de kapcsolódni nem tudok.
Ez ugye lehet windows illetve user error is .. Valakinek valami tipp?

Gyáva népnek nincs hazája!

(#11615) ro_bert17 válasza rekid (#11614) üzenetére


ro_bert17
őstag

Nem tudom hogy lehet-e analógiát találni köztük, de hasonló problémám volt egy XP-s eee 904ha-val. Abban atheros wifi van, és az istennek sem akart csatlakozni. Aztán leszedtem a gyártó oldaláról, egy atheros utilityt. Azóta minden rendben.

(#11616) Csabroncka


Csabroncka
addikt

Sziasztok van egy problémám az ASUS A6M típusú laptopommal, most vettem bele 2x1 gb-os samsung 667-es DDR2 so-dimm -et és csak az egyik megy benne. Ez a ram a régi 512-esekkel is megy mindegyik foglalatban, és egyedül is. A másik sehogyan sem.

Elvileg egy kitt, ami menne dualban:
-amelyik működik: KN1GB0B01683519A2000
-amelyik NEM működik: KN1GB0B0168351992000

nem értem :F

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#11617) Bedepi


Bedepi
tag

Sziasztok

Egy olyan problémám lenne, h van egy Asus G50V notebook-om amit még anno amcsiba vettem. Lassan kezd egy picit elavulni, és szeretném fejleszteni. Azért irok a fórumra, mert reménykedem, h van egy pár olyan ember, aki profi a témában (nem olyan mint én) :)

Procit, memóriát, és videókártyát szeretnék cserélni.

Proc: Azt tudom, hogy a G71V ami tulajdonképpen ugyan ez mármint a lapkészletét tekintve (pm45) abba belemegy a qx9300-as proci, csak az a noti 17 colos. Elvileg az adaptere is ugyan úgy 120w, mint az enyém. Viszont az enyémhez sehol nem irják h belemegy e a quad-os proci. A legfrissebb bios van fent, ha ez számit valamit. :)

Memória: Everest szerint belemegy a DDR3-1066-os memória, és a program azt is irja, h 8 gigáig bővithető, de ide is csak 4GB-ot irnak mindenhol, és nem irják azt sem, h belemegy e a ddr3-om

Videokari: Ebbe a gépbe, állitólag egy speciális asus kártya van, valami mxm formátumú vagy mi fene :) Amit megtaláltam külföldi fórumon, az az, h a 9800M GS belemegy azt viszont nem irják, h valami erősebbet elvisz e.

4. kérdés, h ha bele is mennek a komolyabb dolgok, akkor a gyári hűtés birná e, vagy azt is cserélni kéne? Leégetni nem akarom, tehát nem mindenáron kell bele a legerősebb konfig Őszinte leszek, lehet h egyszerübb lenne venni egy újat, de nem vagyok annyira HC gamer, és nagyon szeretem ezt a gépet. Ennél rosszabb notim, soha ne legyen, úgyhogy nem szándékozom lecserélni, ha nem muszály :)

Mindenkinek köszönöm a segitséget előre is :)

(#11618) drkbl válasza rekid (#11614) üzenetére


drkbl
őstag

FuSi+Atherosnál volt ilyen probléma, a driver, ami elvileg tökéletes volt, csak titkosítatlan WiFihez kapcsolódott. Megnéztem az Atheros pontos típusát a gép doksijában, letöltöttem a drivert a FuSi támogatás oldalról, reklamált, hogy nem ehhez a hardverhez való :Y Felkényszerítettem, onnantól van WPA2/PSK.

Atheros nálam egy jó érv bármilyen konfiguráció ellen.

(#11619) Ranger^41


Ranger^41
aktív tag

sziasztok!

Asus a2500L notiba valakinek sikerült már 1gigás memória modult raknia? Asus honlap szerint 2x 512 a max,van rá esély, hogy 1024eset is kezelje?
Illetve a honlap szerint 20/40/60/80gigás vinyókkal gyártották. Ez jelent valami korlátot max vinyó méretben, vagy akármekkorát rakhatok bele?

(#11620) Mr.Skynet


Mr.Skynet
senior tag

Csabroncka: kb. amit lehetett megpróbáltad esetleg az érintkezés hiba lehetőségét zárd ki, plusz tedd bele egy másik gépbe a memót, ha abba sem megy, akkor a válasz elég egyszerű: viheted garizni a memót... :(

Bedepi: nemtom mennyire egyedi a vga kártyád, de szerintem egy szabványos mxm3 kártyáról van szó, a géped típusa szerint egy 9700GT képében, amiről annyit érdemes tudni, hogy 45W TDP a hivatalosan megadott fogyasztása/hőtermelése. Ami a memóriát illeti, tényleg érdekes főleg ha az Asus téved (ráadásul ők ddr2-őt 800-at írnak nem ddr3-at) maga a chipset viszont tud 8Gb-ot ddr2 és ddr3-at is kezelni max 1066mhz-ig, van nálam 2x4Gb ddr3 1333Mhz (1066-ot is szereti) eladó is, felőlem egy tesztre összefuthatunk BP-n, a procis dolgot is inkább tesztelned kellene valakivel, ha komolyan gondoltad... Viszont a procis dolog is vga fillinges, T9600 a gyártó szerint a legnagyobb amivel összarakják, ez 35W TDP szóval a QX9300 a maga kis 45W TDP-jével nem kevés. Ha kicseréled a vga, cpu-t az általad említett cuccokra, akkor az a gyártó hűtésének tervezett max értékhez még hozzá vágna +30W TDP hőtermelést, és Asus-ék valószínűleg úgy számolták, hogy CPU max 35W + vga 1 félével szerelik az +45W = 80W + amiről eddig nem beszéltünk a chipset, ami még 7W TDP de ez most lényegtelen. Majdnem 1,5x több hőt kellene tudnod eltűntetni a gépedből mint a gyárilag tervezett maximum. A 17" notiba, amit említettél nyilván több hely jut egy komolyabb hűtésnek, lehet direkt van "lebutítva" a géped, hogy ne akarj beletenni olyat, amit képtelen lehűteni, vagy az alaplapi tápellátásért felelős dolgok nem elegendőek komolyabb fogyasztókhoz. Ha mondjuk egy P8600 procid van és a cpu-vga közös heat-pipe hűtésen van, akkor lehetne esetleg olyat játszani, hogy az a cpu csak 25W TDP és vga téren bevállalsz 45 helyett 55W -os kártyát, esetleg megkockáztatod a 60W-os 9800GS-t. Tehát jól írtad, nem biztos, hogy jó 5let gép leégést kockáztatni lehet, hogy hónapokig bírná, aztán váratlanul meghalna az alaplap. Olcsóbb biztos nem lenne, de egy új gép vétele sem kerülne már sokkal többe mint a fejlesztésed... :B Bocs a regényért...
Szerk.: G50Vt most nézem gyárilag 9800GS, csak ki tudja, hogy ugyan olyan tudású hűtése van-e mint a Te G50V gépedben ugye...

[ Szerkesztve ]

(#11621) Bedepi válasza Mr.Skynet (#11620) üzenetére


Bedepi
tag

Mr.Skynet

Köszönöm a gyors választ. Akkor nem hiszem h nagyon bolygatni fogom a masinát :) Nem tudtam, h ezeket a hűtéseket nem tervezik túl egy kicsit. Gondolm cserélni meg nem nagyon lehet. Mindenesetre ilyen alapon a memóriát sem fogom cserélni benne szerintem, mert nem hiszem h érdemben annyit dobna a játékteljesitményen :) Mindenesetre nagyon köszönöm a felajánlást :) Akkor majd valamikor új gép után nézek, ezt a kis gépet, meg megtartom másodlagosnak, mert eladni meg sajnálnám, főleg úgy h nem kapnék érte annyit amennyit szerintem érdemben ér. Mégegyszer köszönöm a gyors választ :)

(#11622) Jokko


Jokko
tag

Sziasztok!

Valakinek esetleg van erről az Asusról tapasztalata (ASUS K52JE-EX225D )?
http://ipon.hu/?product_id=164334

Vélemények, tapasztalatok érdekelnének, meg az, hogy megér-e ez a gép 151ezret?
Válaszokat előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#11623) hocik


hocik
csendes tag

Sziasztok!

Néztem egy Asus K52JC-EX181D típusú lapost. Viszont lenne egy problémám a videokártyával. Vagyis hát nem tudom kinek higgyek. Ez a bizonyos 310m Geforce kártya.Az egyik oldal nVIDIA GT310M 1GB GDDR3-nak írja, a másik nVIDIA G310M 1GB DDR3-nak a harmadik nVIDIA 310M 512mb DDR3. Szóval most mi az igazság? 512-es vagy 1 gigás? Néztem notbookchek.com oldalon ott csak 310M típust láttam. GT310M vagy G310M.et nem találtam pedig több oldalon láttam hogy ezt írták. Szóval tudtok valami erre mondani??:S:S

(#11624) Rlaci válasza Jokko (#11622) üzenetére


Rlaci
csendes tag

Nekem nagyon hasonló notebookom van. Csak a proci jobb benne eggyel: 350-es i3
64 bites Win7-tel használom. Minden eszköz elsőre, rendben telepíthető volt

Általános célra (netezés, office, msn, skype, lányomnak tannuláshoz, időnként régebbi játékok futtatása stb) tökéletes. A kijelző felbontása lehetne nagyobb, de ebben az árkategóriában nincs olyan gép, ami ne 1366x768-as kijelzővel lenne szerelve.

(#11625) suni100


suni100
csendes tag

Sziaszotok,

Érdeklődnék egy ASUS K52JC tulajtól vagy aki biztosan tudja hogy LED-es háttérvilágítása van-e a képernyőnek van sem? A neten elég ellent mondó infókat találok róla, egyik oldal szerint igen másik szerint nem...

Valamint hogy mennyire megbízható ez a típus, mennyire melegszik, mennyire zajos, stb

Köszi

(#11626) Csapi007 válasza hocik (#11623) üzenetére


Csapi007
veterán

Hy
Az mind ugyanaz, max máshogy írják oda a boltok. Nyilván amihez 1GB van írva az annyi is, hasonlóan az 512-essel.

"Csak úgy mondom"

(#11627) hocik válasza Csapi007 (#11626) üzenetére


hocik
csendes tag

Köszönöm a válaszod:)

(#11628) Jokko válasza Rlaci (#11624) üzenetére


Jokko
tag

Köszi szépen az infókat.!

(#11629) Mr.Skynet


Mr.Skynet
senior tag

Jokko: nekem K52JR van, ez annyiban tér csak el a JE-től, hogy fele annyi a vga memória (ami szerintem nem sokat számít, egy ilyen viszonylag gyenge kártyánál) még a cpu, ram, hdd méretben különbözünk, de ez meg ugye csak összeálítás kérdése, szóval az alap gép szinte 100% ugyan... Nálam 7 nap 24 órába nonstop megy, betonstabilan gond nélkül, az egész gép nagyon hűvös, normál használat mellett szerintem elég halk is, ami nekem mondjuk fontos, hogy 12W-ot fogyaszt: minden teljesen energiatakaréks módba állítva kikapcsolt wifi-kijeéző esetén, 150ezret bolti áron szeirntem simán megér főleg ugye az alap 2 év ingyen futár garival, viszont ha esetleg bővítenéd a géped 4Gb memóra, akkor lehet jobban járnál, ha 2Gb memóval vennéd a géped, mert ha 3Gb-al veszed, akkor 2+1Gb esetén ki kell tenni a polcra az 1Gb memót, hogy a helyére tedd a +2Gb modult, az 1Gb-ot a gari miatt pedig el sem adhatod... Az aksi picit harmatos, HD film max fényerővel nálam max 2 óra, full terhelésen max 1 órát bír, irodai használat és wifi 2,5óra körül...

suni100: érdekes, szerintem az összes K52 gép LED világítású kijelzővel van szerelve, egyáltalán létezik olyan HD felbontású 15,6" kijelző, ami nem LED-es :F Egyébként menj be egy boltba, nézz meg egy K52JC gépet és ha a kijelző alatt a műanyag burkolat valahol középen hideg, akkor biztos, hogy LED kijelző, mert ha fénycső világítana LED heyett, akkor annak van egy invertere, ami feltranzformálja a feszkót, hogy világíthasson a fénycső és ezek az inverterek nagyon tudnak melegedni...

(#11630) rekid válasza ro_bert17 (#11615) üzenetére


rekid
addikt

hmm másik titkositatlan linksys rouerhez gond nelkül felcsatlakozik :)

más: kapott egy win7 home-ot, a linux particiohoz nem nyultam amin elvileg ez a quick startos netezos képnézős dolog van. viszont most a gombjara ugyan ugy indul a win mint az on/off gombra. Kell vmi progit telepiteni? (egy s12 es lenovonal volt ilyen gondom de ott egy progit kellett telepiteni es utana ment)
Üdv

Gyáva népnek nincs hazája!

(#11631) feka01


feka01
csendes tag

Sziasztok!

Korábban már írtam problémákat ASUS K50C típusú laptopról. Most a következőt tapasztalom:

Feltelepítettem a windows7-et rá és rettenetesen recseg a hang! 64bites ultimate verzió. A windows saját drájverével nincs olyan zavaró, mint az asus oldaláról letöltöttel. Rettenetes!

Van valakinek valami ötlete, mit is tehetnék vele?

Válaszotokra várva, köszönettel:

feka01

(#11632) ro_bert17 válasza rekid (#11630) üzenetére


ro_bert17
őstag

Oké, oké! Helyesbítek. Egy ideiglenes d-link router volt itthon, mert az előző besz..t. Sokáig nem is volt vele gond. De egyszer csak elkezdődött ez a jelenség: a kis netbug sosem csatlakozott elsőre, hanem csak 5-6 próbálkozás után esetleg. Állítgattam a routert, eredménytelenül. Aztán feltettem rá ezt a utilityt. Azóta sosem hibázott! :K

Szerk: az expresssgate-ről van szó?

[ Szerkesztve ]

(#11633) Jokko válasza Mr.Skynet (#11629) üzenetére


Jokko
tag

köszi az infókat, utánanézek, hogy milyen hasonló gépek vannak 2 giga memóriával

(#11634) Mufanatic


Mufanatic
csendes tag

Sziasztok!

Lehet nem újkeletű problémát írok le:

Asus X52JC -t vettem a múlt héten. Igazából egy kutya a K52j szériás problémákkal.
Ebben 1 GB nvidia G310m van, de sehol nem találok hozzá drivert, ami valóban annak ismerné fel, ami. Mindig a gyári lemez is intel HD-t települ fel, még az nvidia oldalán is, ami kisebb játékoknál multimédiánál ok, de komolyabb játékoknál már nem igazán.Fórumon külföldi tapasztalatok szerint bios frissítés kellene, de az sem vezettet eredményre. Ha van valakinek megoldása a problémára kérem jelezze.
+ ha valami csoda folytán XP driverről is tud valaki, az is írhat, met a win 7 32 bit-et még csak most tanulmányozom...

Előre is köszi a tapasztalatokat.

(#11635) Mufanatic válasza hocik (#11623) üzenetére


Mufanatic
csendes tag

Gyárilag 1 gb Geforce 310m van benne, csak a driverrel kell vele küzködni, mert intel HD-t fog csak tudni felismerni, tehát nem azt ami ténylegesen benne van, így egyenlőre nem tudod kihasználni. Én is és jó páran még a világban ebben a problémában vagy,unk most...

(#11636) fcs_dorci válasza Jokko (#11622) üzenetére


fcs_dorci
csendes tag

az ipontól ne rendeld, megbízhatatlanok.

[ Szerkesztve ]

(#11637) Jokko válasza fcs_dorci (#11636) üzenetére


Jokko
tag

elmeséled milyen "élményed" volt velük? :)

(#11638) kali válasza fcs_dorci (#11636) üzenetére


kali
legenda

ha problémád van velük, akkor van témájuk, ahol leírhatod, ne itt, és ne így véleményezd - akár privátban is leírhattad volna az érintett számára -, ez a topic nem arról/róluk szól, hanem az asus notikról!

[ Szerkesztve ]

(#11639) rekid válasza ro_bert17 (#11632) üzenetére


rekid
addikt

A utility linkjet megtudnad adni?
Üdv!

Gyáva népnek nincs hazája!

(#11640) ro_bert17 válasza rekid (#11639) üzenetére


ro_bert17
őstag

Hm. Ez mondjuk nem kifejezetten gyártótól független utility. Ezért írtam, hogy nem biztos hogy lehet analógiát találni köztük. Az enyémben atheros kártya van. A support oldalon van egy sima driver csomag, és van egy nagyobb csomag utilityvel.
A support oldalon, a Ti netbookotokhoz két drivercsomagot láttam. Próbáltad már mindkettőt, vagy csak az egyik jó a Tiétekhez?

(#11641) Kroni1


Kroni1
veterán

Na kicserélték a HRP-ben az én K52Jr-emben is a belső tápegységet és a sípoló hang szerencsére megszűnt.. :D

(#11642) Kroni1 válasza Jokko (#11637) üzenetére


Kroni1
veterán

Hát nem tudom mi baja lehetett a fórumtársnak nekem mióta kb 3-4 éve rendszeresen ott vásárlok (mivel legtöbb esetben ők a legolcsóbbak) havi rendszerességgel soha semmi bajom nem volt velük. Amit látok a honlapon és megrendelem az kivétel nélkül másnap mindig átvehető volt eddig!!! Garanciális ügyintézést is többször kellett intéznem, ott is teljesen normálisak voltak. Szóval ha volt egy negativ tapasztalat akkor abbol azért ne általánositsunk.. Nekem legalábbis már volt rengeteg kivétel nélkül pozitív tapasztalatom!

[ Szerkesztve ]

(#11643) hocik válasza Mufanatic (#11635) üzenetére


hocik
csendes tag

Hali!

Hát ez így rossz hallani főleg úgy hogy már megrendeltem. Remélem azért nem így lesz :S vagy nem tudom. Megnéztem az NVIDIA oldalát és simán megtalálta: http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html

Hogy jó... azt már csak holnap fogom megtudni. Mindenesetre elég frissnek tűnik.

(#11644) fcs_dorci válasza Jokko (#11637) üzenetére


fcs_dorci
csendes tag

nem akartam róluk rosszat írni, csak olvasgattam neten véleményeket, mert én is náluk néztem ki az új notebookom.

(#11645) suni100


suni100
csendes tag

ASUS N53JF gépről tud valaki valami véleményt mondani?

(#11646) Mexy91


Mexy91
csendes tag

Sziasztok!
Akadt egy kis problémám az ASUS X50SR notebookommal, 2009-augusztusában vettem, tökéletesen működött idén februárig, de valami történt vele, és azóta nagyon lassan tölti be a windows xp/vista/7-t, az USB eszközöket is kb. 2 perc után érzékeli, addig áramot sem kapnak, a optikai meghajtóba pedig berakom a cd/dvd-t és szintén eltelik pár perc mire elkezd olvasni...
Bios-t frissítettem, új rendszert is raktam, többfélét is, de nem segített...
Tudna nekem valaki valamit javasolni, hogy mit csináljak vele?!

Isten csak azért tudta hét nap alatt összehozni a világot, mert nem kellett kompatibilisnek lennie az előző verzióval.

(#11647) rekid válasza ro_bert17 (#11640) üzenetére


rekid
addikt

Megvan a hiba... :W :W :W :W
Ugy nez ki a Dlink-d524 es ithoni routerem route tablaja "ragadt" be .... az eddigi eszkozokkel ment vigan.. az ujjal (eee) nem.. kapott egy full resetconfigot es megy minden...
Én marha meg 3. Os-t telepitettem... ahhh.. 2. alkalommal szivom meg a router miatt... :W

Természetesen a netbooknak semmi baja...

Mondjuk tegnap is elgondolkodhattam volna mi a fenéért nem tudom megpingelni sem routerem annak ellenere hogy ip-t kapok tole... nyugalom szusza higgadt gondolkodás.. :D

Gyáva népnek nincs hazája!

(#11648) kali válasza Mexy91 (#11646) üzenetére


kali
legenda

ha friss/másik bios és oprendszer sem segített, akkor erősen hardveres hibának tűnik, de 2 év garin belül vagy, add/futározd be szervizbe, nézzék meg, aztán majd mondanak rá valamit...

(#11649) ro_bert17 válasza rekid (#11647) üzenetére


ro_bert17
őstag

Mondjuk nálam is egy Dlink DI524 (ha jól emlékszem a pontos típusára) volt pár napig. Az kis eee pc-s problémán kívül folyamatosan a jelet is eldobálta. Le is lett cserélve egy TP-link WR1043ND-re. Azóta minden szép és jó.
Örülök hogy sikerült megoldani a problémát. :)

(#11650) hocik


hocik
csendes tag

Sziasztok!

Vettem egy Asus K52JC-EX181D típusú laptopot. Minden teljesen jó 1 pici dolgot kivéve. 3 giga memória van benne a win7 mégis csak 2,86 gb-ot használ fel : "Telepített memória (RAM) : 3,00 GB (2.86 GB használható). Miért lehet ez? Pedig 64 bites Win7 van fent a gépen. Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.: hocik

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.