Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2482) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Sziasztok.

Két kérdésem lenne.

1.) Van most egy AsRock ALiveNF6P-VSTA lapom. Olyanokat csinál, hogy ha áramtalanítom, majd újra konnektorba dugom a gépet (vagy csak a tápon 0-ról 1-re rakom a főkapcsolót), azonnal bekapcsol (tehát nem kell megnyomni a POWER-gombot), ill. elfelejti a BIOS-beállításokat (RESET esetén nem). Elemcsere volt.
A másik jelenség, hogy nem mindig akarja meghajtani a GTS 250-emet, olyankor csak az integrált 6150 SE-vel hajlandó képet adni (de ha a GTS-ben hagyom a moncsit, közben hallom, hogy beboot-ol a Win, csak a monitort nem kapcsolja be - 6150 SE az jó.). De van olyan is, hogy random megjavul. :/ (Ha kellene, pontos konfigom az adatlapomon.)

2.) Az előző küzdéstől függetlenül gondoltam, nem ártana egy alaplapcsere.
Az AsRock K10N78D -t néztem ki a 6 SATAII + 1 IDE, 4 memóslot, az integrált VGA hiánya és az eléggé széleskörű procitámogatottság miatt (meg ugye az ár...).
A kérdésem az lenne, hogy vajh szerintetek kielégítő választás-e?
Minden maradna benne, ami most az adatlapomon van. (Meg nem tudom, hogy fontos-e, de a gépem van, hogy hónapokig megy 24/7.)

Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.