- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula_3925
csendes tag
válasz
aytukabozs #88595 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek újra él a teló.
Eredetileg azért kezdtem el piszkálni, mert nem kapcsolódik googlera. Van net GSMről is és WIFIről is. Azt írja, hogy nem sikerült biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #88595 üzenetére
csak a kolcson telommal nem tudok linkelni....
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a páromnak szeretnék valamilyen DSA ( Dual Sim Active) tudó készüléket vásárolni. És melyik volna a legjobb legmegbízhatóbb?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gyula_3925 #88593 üzenetére
Csak tippelek de ERRE gondolhat...
-
Gyula_3925
csendes tag
válasz
Gyula_3925 #88593 üzenetére
A wipeot csak akkor csináltam miután már megállt az android feliratnál és a wipe már semmit sem változtatott rajta.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Gyula_3925 #88591 üzenetére
Megcsináltad az átalakìtást cappa72 blogjabol?? illetve en altalaban nem szoktam javasolni wipe-ot gyári recobol mert estenkent az is teglazhatja a telot.
-
Gyula_3925
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Kinyírtam a telefonom. CWM-et akartam rátenni. A jó hír az, hogy először mentést csináltam MTKDTvel. SP fashtoolba betöltöm a scatter filet. Betöltődnek a sorok kivéve a PRELOADER DSP_BL CHACE. Akksi le, akksi fel, download, USB bedug, piros 100%ig felmegy, sárga 100%ig felmegy (~400mega), checksum is lemegy hiba nélkül, a végén zöld ok. USB lehúz, 3e recovery megy, wipe data, wipe cache, reboot. Ezek után csak az android feliratig megy el. Ha töltőre dugom pár másodpercig mutatja az akku töltési animációt. A telefon GT-i9300, MT6577, hexing77_ics2, ALPS.ICS2.MP.V1.3, Android v : 4.0.4, MAUI.11AMD.W12.22.SP.V7.P3.
Nem tudom mit csinálok rosszul. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88585 üzenetére
Jó, jó, nem számonkérni akartalak, hanem én is látni akartam, ha ilyen durva hibát követtek el, de nem találtam.
És ez tényleg durva hiba, a Leagoo-tól nem vártam volna, komolyabbnak láttam eddig őket. Remélhetőleg javítják, hamar, biztos kapnak visszajelzést. A klónok-hamisítványok esetében tényleg sokszor látni ilyen "elírásokat", de a Leagoo nem az a terület, nekik ez blama szerintem (is).
-
y300fire
tag
Megjelent a Doogee 2014-re 4.4 android.... Sajnos sokadik próbálkozásra sem ismeri fel a gépem, így nem tudom telepíteni.
Esetleg tud valaki működő mtk drivert? -
csendes
addikt
válasz
aytukabozs #88585 üzenetére
Már én is látom
Lehet, hogy ebolás a kávé és az interneten keresztül is fertőz?
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #88574 üzenetére
Milyen főoldalon? Én sehol se látok HD display kiírást. És ha van is valahol, akkor abban nyilván nem a Leagoo a hibás, az ő oldalukon biztos nem szerepel ilyesmi.
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #88581 üzenetére
Kifelejtettem. A Xiaomi rendszerét legyalultam, mert egy kinai retek fos volt. Most Nova Launcher van fent és egy normális Tablet felület. Amig nem csinálják meg legalább angolra az Mi Box felületét részemről az felejtős. Rengeteg bug volt benne... Persze teljes rom mentésem van.
Az a baj, hogy ezek a settingsek a Xiaomi felületén voltak anno. Qrva jó... ennyit ér akkor a fejlesztői opció.
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs #88580 üzenetére
Tudom ... tudom ...
A star pl az iglo k550-et copypaste-zta+a lead1-et
[link] Azért ha megérti a star-nak valamit copy pastezni, akkor az eredeti biztos nem sz@r
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #88577 üzenetére
persze, ezt már többször kiveséztük, a gyártó (az Oteda) agy bazinagy OEM/ODM cég aki mellékesként 2 saját brandet is futtat (a másik az iGlo (nem, nem a mélyhűtött spenótos
))
(#88579) CineDOG1
Hivatalosan már nem RedBull a V5, szeptember közepén egyszer csak eltünt a céges kommunikációból a vörös bika, már csak V5/V9180 -
Dominó85
addikt
Sziasztok.
Adott lenne egy Xiaomi Mi Box Pro II. Tudom, nem dual SIM android teló, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemhez és az idő sürget. 4 percenként, ha nem piszkálom a ketyerét, akkor bejön a Screensaver. Na már most filmezés alatt is ez a helyzet. Settings -> Display alatt semmi ilyen cucc nincsen. Fejlesztői opciók között pedig be van pipálva a Stay screen ON while chargeing. Privátban valaki kérem mondja el mit kéne csinálni. Root van, android 4.4, Amlogic S802 soc!
-
include777
aktív tag
válasz
Még mindig ott tartunk, hogy kínainak azt se hidd el ami elmúlt.
Amúgy ennek ellenére nekem nem tűnik dzsunka cégnek|és a telefonjaik sem| - Jó nem is egy xiaomi, de ha az ilyen mellélövéseket kiküszöbölik, akkor nem lesz gond velük. -
partxxx
tag
Üdv, pár napja vagy talán egy hete érdeklődtem, hogy milyen telefont rendeljek.
Lenovo S860-t néztem ki, tudtok ár/érték arányban jobbat ?
(Jiayu G4S-t néztem még)
Üdv:
//Árpi -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FYI Display Size 5.0" ergo High Display
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #88572 üzenetére
Hahahah, köszi Leagoo hogy segget csinálhatok a számból;
a főoldalon szép nagy színes képek, alatta felirat: "HD DISPLAY"
a specifikációknál meg:
"Display Size 5.0"
Display Quality IPS FWVGA
Technology 5 points capacitive Multi-touch
PPI 267
Resolution 854*480 " -
TALÁN segítség lehet, hogy a szolgáltatók USSD-kódokkal is lehetővé teszik a hívásátirányítás ki-bekapcsolását, ellenőrzését. Tehát ezt a (ki-/bekapcsoló) kódot eltárolod a készülékben, így egy hívással beállíthatod a funkciót.
A SIM ki-bekapcsolására sajnos, nincs ötletem... -
-
válasz
include777 #88562 üzenetére
Az akku hátulján levő papír sokat elbír
Azért majd várd meg az első tapasztalatokat, hogy belőhesd a valós akkukapacitást, de legyen igaz és adja az ég (meg a szorgos kínai kezek), hogy tényleg 2800-as az akku. -
Saua
tag
válasz
Viktor0610 #88568 üzenetére
....hát igen, előbb kellett volna utnánanézzek, hogy mit jelent a dual standby meg az igazi dual sim full active
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs #88565 üzenetére
Tudom hogy nincs, mert out of stock, és még dátum sincs a kijöveteléről, de erősen bizgerél
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #88562 üzenetére
Ezen gondolkodhatsz.
mer' még nincs -
include777
aktív tag
Leagoo lead 5 ... hmmm 2800ma-s aksi
gondolkodom rajta, asszonynak karácsonyra.
[link]
Esetleg ebben az árban (max 90 dollárig, mert 30ból áfával ki akarok jönni) hasonló aksival bíró 5 colost tudtok ajánlani ? -
Saua
tag
Van egy Lenovo A706, sajnos csak dual standbay tehát amíg az egyik számon beszélek, a másik elérhetetlen. Van négy átirányítási lehetőség a másik SIM-re:
1. always forward
2. forward when busy
3. forward when unanswewd
4. forward when unreachableHa jól értem a dolgokat a negyedik beállítás kellene "nem elérhető" esetén átirányítás a másik SIM-re, hogy a másik oldal ne higgye azt, hogy ki vagyok kapcsolva.
Viszont éjszakára valóban le szeretném tiltani a munkahelyi számomat. Ezt hogyan lehet megoldani? -
Nagya21
addikt
válasz
Blue Eagle #88554 üzenetére
HAli!!
NA a haver addig turta a netet a kukacos klónnal kapcsolatban (imei eltünt, nem lehetett beirni a mérnök kódot), míg vmi programmal sikerült visszairnia a teló agyába (mondtam én hogy szereti a kihívásokat)
Üdv Nagya -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blue Eagle #88554 üzenetére
-
-
törölt tag
Sziasztok
két készülék közül kerül ki a következő telóm
érdekelne melyiket és miért javasolnátokZTE V5 (2/8GB)
Moto G 2 (1/8GB) -
blackfox
csendes tag
De hogy tud az érintő behalni magától kikapcsolt állapotban??Ezt rohadtul nem értem!Amugy szerintem félre értettél mert még semmit nem csináltam vele,csak egy gyári beállitások visszaállitását,de utána még 1 hétig hasznáták de csak netzésre meg zenére,kozben én irtam Cappa72 nek a problémával kapcsolatban de még nem kaptam rá választ.Többször is végig olvastam amit a blogjábban irt igy gondoltam nekiállok,de a telefon bekapcsolásakor a rossz érintő fogadott,tehát nem én rontottam el semmit.
-
blackfox
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #88548 üzenetére
nem ő rendelte,nekem azt mondta ,hogy kártyán nyerte.amikor be akarta üzemelni belerakta a kártyát de nem volt hálozata.át hozta nekem,hogy nézzem meg mi baja lehet,beütöttem az emai lekérő kodot de invalid emai fogadott,csináltam egy hard resetet amire előkerült egy emai szám ami nem stimmelt az akksi alatt lévővel,azt akartam visszairni droiddal.most itt tartok,hogy már az érintő sem megy,ROHADT clónok!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
blackfox #88546 üzenetére
2 lehetőséged van
1. kinyomozod milyen hw van a telefonban valojaban és ehhez megprobalsz romot vadszni de az eselye hogy talasz kb 0.0001%
2. szolsz a haverodnak hogy vegye fel az eladòval a kapcsolatot irja le neki mi tortent es kerje meg kellő alázattal hogy ossza meg a gyári romot mert másikkal nem fog menni.
A blogomban van egy leíras klonokhoz!!
Menteni most sem keso!!
A flash-elest csak akkor csinald ha meg van a gyari rom!!
-
blackfox
csendes tag
válasz
wwenigma #88542 üzenetére
lehet valamit vele kezdeni?Egy rohadt clone telefon ami ugy kezdte a problámát,hogy el tünt belőle az emai szám,mielőtt kapnék jelzem nem az enyém hanem az egyik haveromé.Azért hoztam el,hogy majd droid toolsal visszarakom az emai számát.Időhiánya miatt csak ma este jutottam el odáig,hogy nekiálljak de bekapcsoláskor az fogadott,hogy nem tutam a képernyőzárat kioldani mert nem reagál az érintésre.Szerintetek mit csináljak vele?
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Egy kérdésem lenne a hozzáértőkhöz,el tud szállni a telefon éritője rom hiba miatt?
-
kmisi99
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88538 üzenetére
Az s850 fixen 51 míg az s960 vibe x 40+ ha lesz akkor 10k áfa. Szóval nagyából azonos árak. Átlagosan használja viber, fb, rengeteg telefonálás. Mostani telefonjában 512 van akkor 1gb csak nem olyan kevés. Nagyon tanácstalan mert mind a kettő nagyon tetszik neki külsőleg.
-
kmisi99
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88536 üzenetére
Vajon mindennapokban is visszafoghatja a full hd? Eddig egy 4 magos full hd-s telefont láttam azt tudom, hogy a komoly játékok felejtősek de testvérem nemigen játszik. Na meg a 2gb se mindegy. Nekem nem különb az 1gb ramos telefonjaimtól a 2gb os thl t11. Ha teleszemetelem mindkettő lassú és szaggat.
-
kmisi99
addikt
Ti melyiket vennétek. Lenovo S960 vibe x vagy S950. A vibex 2gb ram 4.2 míg az s950 1gb ram 4.4. Nővéremnek lesz szóval az S950 színe jelen esetben nem hátrány.
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #88523 üzenetére
Ez bizony igaz, nálunk a családban van egy teljesen fehér példány ebből a fajtából.
-
Upo
addikt
válasz
remekkelek #88506 üzenetére
A telefonnal semmi dolog, el se jut odáig. A saját adb szerverhez nem tud csatlakozni.
Még nem találkoztam ilyennel, de rákerestem. Valószínű van egy futó adb valahol.A droidtools-t be kellene zárni.
Azután az adb parancssorba be kell írni:
netstat -aon | findstr 5037A FIGYEL sornál kiad egy számot, ezt kell beírni a következő parancs végére:
taskkill /f /t /pid 6636
segítségKÉPp:
azután megint megpróbálni az adb parancsot, valami ilyennek kellene lennie:
Ha jó akkor még egy
adb kill-server
parancs, azután jöhet a droidtools.Esetleg még jogosultsági gondok is lehetnek, a droidtools-t rendszergazdaként kell indítani.
Vagy a vezérlőpult - felhasználói fiókok - fióktípus alatt ha általános jogú felhasználó van bejelentkezve akkor az is okozhat gondokat. -
include777
aktív tag
válasz
easy...rider #88522 üzenetére
Szia. Igen. Képernyő pihi módban 2 kopp és telefon feléled.
-
Damwise
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy telefont apósnak, paypalon átment a pénz reggel, erre délben rámír a kis kínai, hogy bocsi de plusz 45 eurót kérnek szállításra. Vagy átutalom vagy elküldik kínából a spanyol raktár helyett (igy már +áfa meg minden persze). Mondtam, hogy nem, akkor sztornó az egész. Azóta nem válaszolt.
Nyissak dispute-ot paypalon (ha igen a kettő közül melyiket válasszam?), vagy valami más mód van ilyenkor? Még friss a dolog. Ma reggeli.
Bocsi ha erre van külön topic, de itt is sok a tapasztalt ember, és ez szokott pörögni.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
THL T6S vagy T6 PRO tud gesture wake funkciót? (Smart wake más néven) Hogy taperolásra felold, nem kell billentyűzár gombot nyomni.
-
Hurutka
csendes tag
Sziasztok, valakinek van-e hasonló telefonja? és Tudna-e véleményt nyilvánítani róla?
-
kazan23
aktív tag
válasz
nepszter1 #88508 üzenetére
Keress ilyet!
4,5", 720p, 16k+ antutu, 4.1.2, cseppálló, a fürdetést már kevésbé szereti, de kibírja. -
Vanek25
tag
Sziasztok!
Aki hajlandó Budapesten összefutni, és segíteni - !jelképes összegért!- szoftvert frissíteni és gps-t behangolni az Inew v3-mra, kérem írjon privátot. Valószinüleg profinak 10 perces munka lenne, én nem szeretnék belenyúlni és elszúrni a telefonomat.
Sürgős lenne, előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88511 üzenetére
Lehet nem mind ilyen
és ez csak egy rossz széria volt
-
törölt tag
Ezért az árért nem várhat többet az ember.
A régi Motorola defy + -om az tuti vízálló volt. -
nepszter1
addikt
Keresek por és csepp álló telefont max 40ezer forintért 5" körülit !
-
aytukabozs
addikt
válasz
remekkelek #88506 üzenetére
Már kérdezték valamelyik előző körben de nem emlékszem hogy leOK-ztad volna,
az USB Hibakeresés be van kapcsolva a telefonon? -
remekkelek
csendes tag
Szia Upo!
Köszönöm a segítségedet!
Telefon csatlakoztatásakor a képernyőn nem jön fel se milyen engedélyező ablak.
Az általad ajánlott ADB terminálon "adb devices"-re ez a kép jött elő :Ez a kép alapján nincs megfelelő kapcsolat a teló és a számítógép között. / Ha jól értelmeztem./
USB kábelt cseréltem, de gondolom mivel sikerrel nem jártam nem ez a hiba forrása.
Folytatom majd tovább később, munka után. -
tthom
senior tag
No, átcseréltem az Umi X1-et egy LG L90 dualra.
Sokszor olvasom, hogy felesleges ekkora kijelzőméretben a nagyobb felbontás. Hát, UMIról váltva, ami 4.5" - 1280x720 az LGre, ami 4.7" 960x540 látványosan homályosabb a kijelzője. A színek szépek, meg a fényerő is jó, de azért látszik, hogy nem retina.De legalább jótékony hatással lesz az akksi időre.
-
KTU
addikt
válasz
Zirowe #88501 üzenetére
Nemsokára kezemben Leagoo Lead 3S, csak 1GB RAM,
T6S nekem már nagy 14.39 cm x 7.16 cm x 0.82 cm
Lead 3 / 3S méretei: 133,1mm x 66,6mm x 8,2mm
kisebb akku kisebb kijelző, majd kiderül mennyire jó. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, szülőnek vennék egy új telefont a mostani sensation helyére.
90-100$ között gondolkodom, eddig a thl t6s a kiszemelt.
Látom sokan ajánlják itt a topicban.Kérdés: van-e esetleg más/jobb alternatíva, illetve érdemes-e megvárni a pro verziót (amúgy se sürgős, karácsonyra lesz)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest