- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Nincs bankszamlam.Ha lenne nem kertem volna itt segitseget.
Egyebekben azt sem tudom,hogy zajlik ott egy rendeles,szoval... -
Dominó85
addikt
válasz
-PLevi- #87196 üzenetére
Nem feltétlenül. Attól is függ, hogy a két panel azonos gyártótól van-e vagy sem. LG Ips fogyaszt mint a dög, de cserébe a max fényereje az IPS-ek között kiemelkedő. Sharp IPS, gyengébb max fényerő de kevésbé szaturált mint az LG, ergo szebbek a színei no meg jóval kevesebbet is fogyaszt. No meg az LG IPS paneljeiből nagyon nem mindegy melyik gyártósorról jött le, mert rengeteg foltosodó ócska van köztük, na meg a mostani sláger az LG G2 és G3, amiknek vagy vibrál a kijelzője 50% fényerő felett vagy nem... vicc. Én a Sharp-ra tenném le a voksomat, ha ki tudod deríteni melyik melyik.
-
aszti75
senior tag
Udv.
Tud valaki rendelni minideal-rol?
En nem vagyok regisztralva es kodom sincs,de most jo arban van a THL teloja ami nekem tetszene.
Tud ebben nekem valaki segiteni?
Koszonom elore is. -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kicsit szokatlan kérdésem! Tegyük fel hogy két majdnem teljesen azonos kijelző. Mindkettő IPS, 720p, azonos fényerő stb... Egyedül a méretük különbözik, az egyik 5"-os a másik 5,5". Oda akarok kilyukadni hogy szerintetek a fogyasztásuk egyenesen arányos a mérettel*?*Természetesen négyzetcentiméterben kifejezve.
Köszönöm!
-
Laza...
addikt
válasz
Tommi000001 #87194 üzenetére
Alapból
-
silver10
aktív tag
Én gondolkozom váltásnál ebben a telefonban, csak a 16GB ROM vs no ext SD zavar. Nálam hamar megtelne. Az ár már most is elég jó. És tetszik a JBL hangszórós és külsőtelepes opciója is. A tájékoztatóban 2 GHz van írva, pedig ez BigLitle SoC , talán 4mag 2.1és 4mag 1.7 GHz. Na mindegy. Majd kiderül.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok! Kerestem az összefoglalóban ár szerinti csoportosítást az ajánlott készülékekről, de ilyet nem láttam(ettől még lehet, hogy ott van). A kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb duálos okos teló, amit már érdemes megvenni? Belépőszintre gondolok olyan embernek, akinek ez lesz az első okostelefonja, és nem feltétlenül kell, hogy mindenféle széppel és jóval meglegyen töltve.
Vagy mondjuk ha kaphatnék 3-4 típust, ami közül érdemes szemezni.
-
Laza...
addikt
válasz
Tommi000001 #87187 üzenetére
Létezik többféle. Hongmi (MTK) de csak fejlesztői verzióval, Jiayu G4S, ZTE v5 Red Bull - természetesen nem egyszerre, hanem kapcsolhatóan hogy melyik kártya legyen a 3G. Biztos van több is, én ezeket próbáltam.
-
Tommi000001
aktív tag
Helló
Létezik olyan dualsim-es telefon,amelyiknek mindkét simje alkalmas 3g adatátvitelre?
-
törölt tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Maximum 60-70k környékén keresek olyan mobilt, ami dual simes, relatíve jól fényképez és úgy általában jó minőségű. Ha 2 év garancia van rá az már egyenesen csodálatos.
Eddig a prestigio 5508 és motorola g 2nd generation az ami szóba jött, bár ha jól tudom a motorola csak 1 év garis, de ezek vannak 60 és 70 között korrekt minőséggel.
Itt nálatok a fórumon infót nem találtam az 5508-ról csak a mobilarénás tesztet olvastam ahol ajánlottat kapott és azt írták rá, hogy jó a kamerája.
Ha tudtok segíteni a választásban vagy esetleg eddig fel nem merült opciókkal előállni azt nagyon megköszönném. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
A kettő közül melyik ajánlott, vagy esetleg ebben az árban másik modell (tudja az LTE-t):
Lenovo A916
Lenovo A8 A806Köszi!
-
aszti75
senior tag
Udv!
Kerdesem lenne.Erdemes lenne 26 ezerert "hasznaltan"egy doogee dg 310- et megvenni?
Tulaj elmondasa alapjan uj es csak tesztelve lett.
Jelenleg samsung galaxy ace2-t hasznalok.Nem lenne csalodas ha megvennem?Valszokat elore is koszonom.
-
balazs1011
aktív tag
válasz
aytukabozs #87181 üzenetére
Az sem baj ha nem 100%,de lgalább 90% jó lenne.
1000 féle beállítás van a telefonban és a java része angol.
SZÍVÁS EZ A TELEFON. -
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87180 üzenetére
arra is csak en/cn romok vannak?
én megpróbálnám jbarton áttolni, a v5-ökre is így van kb 80%-os magyar rom.
(mondjuk annyi szerencsém van hogy ezt egy kevésbé lusta tulaj megcsinálta előttem és közkinccsé tette)
A teljes magyarítás tuti nem fog menni, (azért nem mert a NubiaUI tele van olyan dolgokkal ami az AOSP-ban nincs benne, a fordítás pedig ahhoz készült asszem), amúgy még a gyári multilangok sem 100%-osak szerintem a zte-nél.
-
balazs1011
aktív tag
válasz
aytukabozs #87179 üzenetére
ZTE nubia Z7 Max-ot hogy lehet teljesen magyarrá tenni?
Nem tudsz rá esetleg megoldást?MTK 6592 4.2 után nagyon szokatlan
-
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87178 üzenetére
link a fenti HSZ-ben
szerk.
én is snapis vagyok, de ilyen funkcionalitású appal nem találkoztam qualcomm procira....
(mondjuk nagyon nem is kerestem, mivel jól műxik a telómajdnemout of the box) -
balazs1011
aktív tag
válasz
aytukabozs #87177 üzenetére
Tudatlan vagyok!
Mi a neve???
Most már látom
A snapdragonnak van esetleg ilyen tudású appja? -
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87176 üzenetére
Jaj!
Mi is a teljes neve a mobile uncle toolsnak?
-
balazs1011
aktív tag
Snapdragon 801 ugyan úgy kezeli a Mobiluncle Tools-t mint az MTK?
-
Zeki
nagyúr
Érdekes a Lenovo Vibe x2 árazása...
Pandawill még csak presell
Minideal már rendelhető, jóval olcsóbban.
480USD vs 370USD -
Zeki
nagyúr
válasz
Bjorngolf #87171 üzenetére
Emlékeim szerint párszor már kértél tanácsot.
Ott a minideal.net, vagy pandawill.com, és nézegesd a nem noname telókat.
Xiaomi Hongmi (az MTK csipes), ZTE Red Bull
így hírtelen.
De mivel nem én veszem, így aztán nem én tudhatom hogy neked melyik a bejövős, vagy mégmásik.stigma
neked is ezeket ajánlom.
Vagy még a Huawei Honor 3C , amiből már van 4G verziós is. -
stigma
addikt
Sziasztok!
Ha szigorúbban az alábbi paraméterek között maradunk ki mit ajánl 30k környékén? (max +5k lehet a difi)
-HD felbontás
-4 mag
-normális Custom rom támogatás(Miui,AOSP,CM...)
-1 GB RAM
-max 4,5 vagy 4,7 "-os kijelzőDoogee DG350 vagy Jiayu bámely típus, Lenovo, Zopo, ZTE bármi márkának állok elébe, Huaei Y300-at szeretném leváltani!
Segítséget előre is köszönöm!
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Véleményeteket,tanácsotokat szeretném kérni. Új telefont keresek, de nem igazán ismerem a márkákat. Olvastam a forumokat, belenéztem több topikba is, de érdekel hogy ti mit ajánlotok
Amit keresnék:
- IPSes kijelző, 1200-as felbondtással
- Normális GPS (az nem gond h ha lassan-pár perc- alatt talál jelet, csak ne veszítse azt el. pl a mostani telómnak kell kb 3-4 perc mire fog, de azt stabilan tartja)
- 3Gt tudjam használni, Vodás vagyok.
- Ár: 160-180 USDKöszönöm előre is
-
kope32
újonc
Helló mindenkinek most vettem 1 Xiaomi Red Note telefont nem tudok rá mobil netet varázsolni rá valaki tud segíteni ebben nekem?Előre is kösz minden kinek .
-
dwiki
senior tag
Sziasztok, Egy olyan kérdésem lenne, hogy két telefon egyidejű rendelése esetén a posta (vagyis futár ) költség duplázódik vagy egyet számolnak? Chigon fedex-es rendelésnél konkrétan. Mert ha két ugyan olyan telót rakok a kosárba, 1 postát számol, ha két különböző típust kettőt... Ez csak bug? És ha igen melyik a bug? És mi a megoldás? (nyilván a két különböző típusú telefon egy posta volna számomra ideális).
-
aytukabozs
addikt
-
balazsnba
csendes tag
Kedves Urak!
Érdeklődnék, hogy minden hagyományos SIM-kártyával működik-e ez a microSIM méretűre kivágós dolog? Mert az én SIM-kártyámon mintha a szokásonál nagyobb lenne a chip felülete (ilyen van nekem). Ez nem probléma?
Ha biztosra akarok menni (jelenleg Németországban vagyok, kellemetlen lenne elszúrni a magyar SIM-kártyát), melyiket javasoljátok inkább: bemenni egy gsm boltba, hogy csinálják meg, vagy pedig rendelni hozzá vágó alkalmatosságot? Utóbbihoz melyik ajánlatot javasolnátok (Kínából is jöhet felőlem.)
Végül miután már kivágtam, milyen adaptert javasoltok annak megoldására, hogy normál mini SIM-es telefonnal is tudjam használni? (Szintén lehet kínai, már bevált, megbízható eszköz)
Elnézést, ha ezekről már írtatok régebben, rövid keresés után nem találtam egyértelmű konklúzióra ezekben a kérdésekben.
-
andatti
senior tag
Már én is tudom, de nekünk mind bedöglik seperc alatt, most egy ipari porszívót vettünk legalább, 2 év garival... jah és ipari, robot, nedves, nedves-száraz, +2 kategóriára nem vonatkozik az eu-s törvény... eh, csak a szívem fáj egy jó telóért... de jó ez így... majd talán jövőre...
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #87146 üzenetére
Ahogy szokott. Míg nincs, olcsó. Majd azt lesd meg, ha készleten is lesz!
Egy hirdetésemhez nekem is beírták hogy kicsit pofátlan az ajánlatom, mert xy helyen fele ennyi. Csak azt felejtette el megézni, ahol kapható, ott mennyi
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #87132 üzenetére
Vannak azért kivételek! Illetve remélem lesznek. Elvileg holnaptól készleten EU Warehouseban a Lenovo K910 299 USD-ért.
Az bizony ütős ár lesz!
-
válasz
overland #87138 üzenetére
A belső sd eltűnése is ez miatt lehetett? Valószínűleg nem jól lett előtte leválasztva.
Vagy volt valami más is?Én először biztosan kivenném a fizikai sd kártyát.
Ha nem voltak adatok a belső sd-n, akkor engedném, hogy formázza.
Ha voltak adatok, akkor lekérném a
mount
és
cat /proc/partitions
kimenetét, hogy megnézzem, van-e egyáltalán csatolt belső sdVagy menteném flashtool-lal a belső sd-t (persze csak ha nem nagyobb 4GB-nál, mert a flashtoolban ez a limit), majd megnézném, hogy műxik-e.
ja, és akármit állítok rajta cd-meghajtóként látja a telót
Menj a kiadás (vagy leválasztás) menüpontra és csatold le.
(milyen oprendszer?) -
andatti
senior tag
Háát, "hiába" néztem ki egy jó telót a nyáron... meg**tak ezzel az "erős porszívót betiltja az EU szept. 1-től" történettel, így a múlt héten átvehettem egy bivalyerős gépet, de most megint nem tudok jó kis dualsim-es okostelót venni, mert odalett a rávaló... Tudom, nem ide tartozik, de majd "folyamatosan" jövök újra érdeklődni, hogy 5,5 col, vagy felette épp mi van jó árban...
Visszaolvastam párat, ezek szerint a coolpad ennyire bejött, hogy sokatoknak van és elégedett vele? (bár, ha jól emlékszem engem inkább a lebeszéltek volna páran... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Cyborg #87137 üzenetére
Ez engem is érdekel!
Chigonéknál már van az MT6592 SoC + MT6290 kombóval szerelt (wcdma és fdd-lte képes kommünik.csippes)
Coolpad F2 ha 5,5 collos érdekel...Megjegyzem mindmáig nem tudom megérteni hogyha van egy telóban mt6290 chip (ami gyárilag wcdma-képes, akkor mit jelentene hogy "Bundle: GSM " státuszu a Chigon Ali-s shopjában mert miért lehetne esetlegesen NEM-alkalmas Európába??
-
Taru
tag
Hello mindeki!
Pandawill IMPORT TAX & VAT INSURANCE-t próbáltátok már?
-
overland
aktív tag
válasz
cappa72 #87127 üzenetére
szia, segítenél?
formázni akarja a belső memóriát? coolpad7320
mit lehet tenni, ha sérültnek jelzi a belső memóriát és nem látja a laptop a külső sd-t sem?
Valószínűleg nem jól lett előtte leválasztva.
ja, és akármit állítok rajta cd-meghajtóként látja a telót
raktam új romokat is, de nem változott -
diegho
nagyúr
válasz
aytukabozs #87132 üzenetére
Szóval a helyzet változatlan, most is inkább kínából érdemes rendelni. Néztem ezt a V5-öt, egész pofás telefon, de megvárom a következő generációt már.
-
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #87131 üzenetére
Debütált a 6595 EBBEN pl..
Azóta a minidealnek is lett europai raktára, de mint mindegyikkel, az a baj hogy nagyon szűk a készlet, és az ár tök ugyanaz legtöbb esetben áfa nélkül mint kintről rendelve megáfázva...
137mm az már sok?
ZTE V5 annyi és elég kedvelt teló lett itt (is)... -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Pár hónapja nem követem már a kínai telókat. Van most már új MTK chip, vagy még mindig a 6592 a legjobb? Európai készlettel melyik webshopok rendelkeznek emberi szállítási díjak és készülékárak mellett? Jött ki az elmúlt 3 hónapban igazán best buynak nevezhető telefon a 200$ és 135mm alatti kategóriában?
-
bacsi2
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami oldalt, ahol sok telefon adatai megtalálhatók összesítve, és lehet szűrni ezek alapján (kijelző méret, felbontás, RAM, stb.)? Webshop is jöhet, bár pl. TinyDeal-en elég érdekesen működik a szűrés, elég sok hibásan felvitt adatuk van, ezért fals a találati lista.
Elkezdtem Excel-be vezetni manuálisan, de elég körülményes.
Olyan teló kéne, aminek min. 5" a kijelzője HD felbontásban, és 2GB RAM van benne, 4 vagy 8 magos CPU-val, és normális kamera (fénykép/video) van benne. Esetleg tudtok ajánlani ilyet?
-
Alex1970
csendes tag
válasz
aytukabozs #87126 üzenetére
Gondolod? Talán neked nem volt túl hasznos az infó, de másnak lehet hogy igen...
Nyílván te is a vámszakmában dolgozol és rengeteg tapasztalatod van ezen a téren! -
válasz
Alex1970 #87125 üzenetére
Hiába... ezekkel a lkónokkal ez a baj. Nem tudhatod, hogy ténylegesen mi van benne. Ugyanolyan névvel 71féle hardver lehet benne....
De te még jól jártál, mert 4GB ROM, 512 RAM van benne.
Volt aki rosszabbul járt: 512MB ROM, 256MB RAM volt a teljesen hasonló kinézetű "s5"-ben.
(De azért azt is sikerült megrútolni...) -
aytukabozs
addikt
válasz
Alex1970 #87124 üzenetére
Jajdejó hogy osztottad az 'észt'
A legtöbb shop alapból giftet, home&gardent meg egyéb ökörségeket ír a dobozra alacsony értékmegjelöléssel, de mióta a vámnál nem félvak nyugdíjas csimpánzokat dolgoznak azóta ez szart sem ér...
átcsúszás előfordul, de az a véletlen műve, nem a trükköké...
(#87125) Alex1970
"egyébként elég gyorsnak tűnik a teló."
MÉG -
Alex1970
csendes tag
No végre valamiben én is oszthatom az észt!
22 EUR-ig vám és áfa mentes,
22-150eur között csak áfa van, felette vám és áfa.
No de! Mivel a 10 Euro alatti vám és áfa összegeket a hatóság nem szedi be, így kb. 34 eur-ig jó vagy, mert ugyan vámkezelni kell, de az áfát mivel az összeg nem éri el a 10eur-t, nem kell megfizetni.
A legegyszerűbb megoldás, ha írsz a kínainak, hogy írjon rá 21usd értéket, és azt hogy MP3 lejátszó, vagy LCD kijelző, azt nem piszkálják annyira. Ha van időd kivárni a China Post-al küldött verziót, 14-40 nap mire ideér vele, a Magyar Postán valószínűleg átjön simán. -
válasz
Alex1970 #87120 üzenetére
A tényleges RAM méretét szintén érdemes parancssorból lekérni:
adb shell free
Ha így nem megy, akkor
adb shell busybox free
Ha még így sem megy, akkor telepítsd a busybox-ot a play-ről. Indítsd el, ezek után engedd meg neki, hogy telepítse magát.
Utána már valamelyik fenti parancs menni fog.De ez alapján "512MB" - 480188byte.
-
aytukabozs
addikt
jia f1-hez még annyit - asszem még nem írta senki - hogy bár csak fél gigás, de remekül optimailzálták így nem feltétlen érezni a ramhiányt..
Cappa följebb valakinek mély(ebb)vizes gondja van, nézz rá légyszíves hátha van ötleted...
-
mexel
veterán
válasz
cappa72 #87117 üzenetére
Köszi! Lehet hogy valami edigitalos telefont ajánlok majd, megnézem mik vannak. ( nem nekem kell, csak megkértek hogy nézzek valamit, mert alé akartak írni 2 évet telenornál valami Sony, vagy Huawei telcsire tizenegypárezerért, de mindegyik a legalapabb. - Xperia E1 és HuaweiAscend Y530) Ezekről inkább lebeszéltem, de ahogy most látom eltűntek a 20e körüli kínai telefonok amik használhatóak is. Vagy csak rossz helyen nézem
-
hardveraprón is körülnézhetsz, 25kHUF kategóriában vannak egész tűrehető dolgok.
De ha ez a felső limit, akkor szerintem az F1-nek nem nagyon van párja, legfeljebb ha hazai garanciára vágysz, akkor van még az f1-hez hasonló tudású néhány szerkezet (prestigio, akai és hasonló), akár a tecsóban, vagy edigitál kínálatában.
De nem árt körülnézni alaposan. -
mexel
veterán
A Jiayu G2F jó lenne nagyon, de az áfával már átmegy a 25 feletti áron sajnos. Egész jókat olvasok róla.
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #87111 üzenetére
25be szeretne cakkumpakk beleférni...
-
include777
aktív tag
Szerintem meg 1 napot kibír ha nincs agyonnyomkodva.
Perpill a lead1-esem 71%on van. pedig beszéltem vele elég sokat + nyomkodtam is egy keveset.
Abban 2200-as az aksi, de majd jövő héten készítem a leírást róla, hogy előjöjjön minden amit érdemes róla tudni (egyenlőre igencsak meg vagyok vele elégedve).
Az meg a másik hogy érdemes egy kicsit várni, mert jön a lead 3s [link] amiben 1 giga ram van (illetve a lead 5, de arról még nincs infóm semmi hogy mi lesz belerakva) -
válasz
lukaszokni #87108 üzenetére
Olyat nem is találsz, hogy valamivel mindenki elégedett lenne. Én biztos kipróbálnám, hogy nálam hogy működik, de Te tudod...
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, kisebb méretben (4,3") a Jiayu G2F a favorit. Nagyobb méretben a fórum kedvencei pl. a ZTE v5 Redbull, Xiaomi Hongmi, és a Coolpad F1...
-
mexel
veterán
válasz
cappa72 #87059 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A Jiayu jó is lenne, de már szerintem nem kapható kint. ( itthoni használt telefonok iss jók lennének 25 alatt)aytukabozs: nézegettem a leagoo lead 3-at, de nagyon gyenge az akksija, egy napot sem bír ki valószínűleg, a kamerája meg csapnivaló ( mondjuk ennyiért nem lesz más, ez bele kell férjen), és jobb lenne 1gb ram.
Jiayu F1-et lehet még kapni valahol kint? Abból volt több verzió is ha jól emlékszem. Ha lesz időm utánanézek.
Más jó ötlet esetleg az olcsók között?
(most nézem, a Jiayu is 512mb-os csak sajnos, szerintem a Jiayu G3-al keverem)
Lehet hogy egy használt Samu Galaxy S2 jobb lenne ha lenne ennyiért? -
vgavga
tag
ALLVIEW ócsójó
-
válasz
whiskeys #87103 üzenetére
Olvasd el a GYIK-ot az oldalukon, különös tekintettel a "MOST AZOLCSOSAG.HU WEB SHOP VAGY NEM?" és a "HA ESETLEG A POSTA VÁMOT SZAB KI A CSOMAGOMRA, MIRE SZÁMÍTHATOK?" részt.
Sok ilyen oldal van, megrendelik helyetted a telefont Kínából a Te címedre, és minden más a te feladatod... -
válasz
lukaszokni #87101 üzenetére
Ha jól optimalizált a rendszer, akkor elég szerintem az 1 GB is. Esetleg mielőtt lecseréled az LG-t, nem próbálsz ki rajta custom romot? Ahogy nézem van CM is...
-
whiskeys
őstag
Az olcsóság.hu oldalról rendelt már valaki? Ezek fix árak, vagy még jön rá áfa meg szállítási költség is? Megéri innen rendelni? Köszi a segítséget.
-
lukaszokni
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy kínai csodát, még jó, hogy ráleltem eme topikra, mert majdnem az aliexpreess-ről vettem...
Az lenne a kérdésem, hogy általános felhasználásra mennyi RAM ajánlott? Bővebben: nem játszom a telefonnal, nem nézek videókat, viszont rengeteget olvasok, böngészek a neten, akár több ablak is nyitva van napokig, ezen kívül GPS trackert használok még javarészt.
Illetve ha sikerül beszereznem egy pofás kétsimest, akkor vennék egy mobilnet előfizetést és zenét töltenék le és hallgatnék orrbaszájba.
Szóval nincsenek nagy igényeim, 540x960 kijelző megfelelne, meg valami brutál nagy akksi, művész fotókat meg majd csinálok fényképező géppel.
Na de kell nekem 2GB RAM, vagy elég lesz az 1GB is?
Jelenlegi LG O4X HD-val baromira nem vagyok megelégedve, ebben 1GB ram van, de sztem annnyira elszúrták a gyárban a romot, hogy lehetne benne akármennyi is...Megfogadtam, hogy soha többé nem vezsek drága telefont, mert értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest