- gerner1
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
include777 #86993 üzenetére
Kicsi az aksi, de remélhetőleg szoftveresen javítják
Kis akksit hogyan javítják szoftveresen? Vagy optimalizációra gondolsz, hogy ne szívja annyira az akkut?
Amúgy a beszámolódhoz: elég korrekt kis szösszenetet rittyentettél össze! Ami lejött: az akku olyan amilyen, a fülest a saját Amoi-nál ki sem bontottam, mert esetek 90%-ban sz@r amit küldenek, a vaku fényereje f@s (ez is ilyen szokott lenni. Rémlik, hogy régebben valaki fel is dobta, nem-e lehetne kiforrasztani a gyárit és berakni egy "normálisat"). A többi "rendben" van. Szóval nem tűnik rossznak a cucc.
szerk: jól látom, hogy 4.4 van rajt? Egyre jobb vételnek tűnik.
(Mondjuk a kis Amoi-mat még most sem tervezem cserélni.
)
-
include777
aktív tag
Nagyon szívesen
Ami még tetszett de ez nagyon szubjektív, hogy gyártattak egyedi kinézetű usb töltő kábelt ami nem 1 darab dróttal volt összefogva, hanem kapott 1 ráaplikált pattintós összefogó kábelt, ami meg nem tetszett, az az, hogy töltőfejnek nem oldalt van az usb kivezetése hanem a tetején. Nekem ez azért zavaró, mert pont a párnám mögül töltöm a telefont ha pihenek (ott van 220v).Ugye ha oldalt van, akkor nem tudom esetlegesen eltörni, de úgy meg figyelnem kell arra, hogy nehogy megtörjem, eltörjem, de ezt azért nem említettem, mert ez tényleg abs szubjektív, lehet más észre sem veszi ezeket -
haris
őstag
válasz
Ez nagyon fura. Tegnap este ütött szöget a fejembe a gondolat. hogy kellene rendelni egy ilyen Lead 1-et. Mióta megjelent a cikk a 3ról és linkelve lett a 3S, jár rajta az agyam, de ez jobban tetszik, az ára is az általam preferált 30+áfa kategória.
Most azért léptem be, hogy megkérdezzelek Titeket mik a tapasztalatok, megéri-e.
Erre tessék, még kérdeznem sem kell.
Belevágok. Köszönöm az infókat. -
aytukabozs
addikt
válasz
köszönjük az infókat...
Nagyon úgy fest hogy -pláne a brand debütálása óta kiderült információk ismeretében- simán bekerülhetne a leagoo az összefoglalóban az ajánlott márkák közé.
-
include777
aktív tag
No leagoo lead 1 rövid összefoglaló szűk egy nap után.
Jövő héten majd írok róla hosszabban, akkorra már előjönnek esetleg a nyűgük is
Múlt héten kedden rendeltem ante-tól, tegnap 12-kor ki is szállította dhl.Első benyomások (szűk egy nap után).
Először ami nem tetszik:
Kicsi az aksi, de remélhetőleg szoftveresen javítják (a lead3-as romnál már megcsinálták).
A füles nem a legjobb. Kényelmes, de az énekhang kicsit fos + a basszus is hiányzik egy pöttyet.
Kowalsky nem volt az igazi vele, Ossián már türhető volt, Megadeth-nél (Washinton is Next-el tesztelve) nem éreztem lényegi különbséget az asztali normás fülesemhez képest.
1080P-s fullhd-t nem bírja csak akadozásokkal lejátszani.(streamet).Ami tetszik:
Valami eszméletlen a kép rajta (feleségem annyit mondott, hogy kell neki is egy ilyen).
Hangja füles nélkül tűrhető, picit előjön a szokol rádiós dobozhang de nem zavaróan - ennél jobbal még nem találkoztam, bár biztos vannak jobbak is.
A hardver villámgyors, perpill akadozást nem vettem észre rajta.
Nincs agyontelepítve, gaps van. Gyárilag a 2/4-es rom volt már rajta.
Wifije igen jó és stabil.Amit még érdemes megemlíteni:
Kamera van, de nem túl jó képet csinál vakuval (a vakuja valami atomgyenge), kültérben természetes fénynél jók a képek, de időm még nem volt megnézni, hogy mennyit kell esetleg photoshoppal baszkurálni vele, hogy színhelyes legyen(elsőre úgy tűnt, hogy picit életlenek a szinek, de majd hétvégén szórakozom vele + csinálok a mellettem levő epson 9800-assal 250 grammos fotópapírra is nyomatot 30x40 cm-ben, hogy milyen nyomtatásban a kép). - amúgy 8mp-s a kamera, az van felinterpolálva 13mpre ... hja és sony.
GPS része nekem nem lényeg mert nincs autóm, de kivéve a dobozból 1-2 perc alatt talált jelet, azóta 10-20 mp felépíteni a gps kapcsolatot (IGO-val is tesztelve). - se epot se semmit nem csináltam.Ha más telórol kell applikációt átrakni adatokkal, akkor ne a titanium backup legyen használva, mert annak a 4.2-es jb-s és kitkatos verziója más formába ment, hanem helium, azzal át lehet rakni az appokat
kényelmesen.Egyenlőre ennyi, de kell még egy hét amíg kiismerem magam rajta, és előjönnek a nyűgök gondok.
-
válasz
benceman00 #86989 üzenetére
-
Mottie
őstag
válasz
benceman00 #86989 üzenetére
4" akkor sincs
-
tolvaj!
őstag
válasz
benceman00 #86985 üzenetére
Gigabyte roma r2 plus. DE nem HD, és gyenge az akku. Minden más stimmel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
4" os vagy annál kissebb....hd milyen rég jártál erre???
-
beg
veterán
válasz
A 4 coll szűk keresztmetszet a többi paraméterhez képest. Nem igazán fogsz találni.
-
benceman00
tag
Sziasztok.
Rég jártam már erreEgy kis segítséget szeretnék kérni. Csajszinak kellene 4colos(vagy picit kisebb) telefon.
Ami legyen benne: HD kijelző, 1gb ram, 4mag. Replika nem érdekel, csak a megbízható márkák jöhetnek szóba.
Mit ajánlotok? Köszi előre is. -
Bjorngolf
tag
válasz
SárkánySzív #86979 üzenetére
Szerintem is hamis. 11 eladása volt az eladónak. máshol meg 180-200 USD. Aliexpresen csak olyan eladóknál nézek telefont akik min 10 e eladás felett vannak és 97% feedbackjük van
-
Zeki
nagyúr
válasz
SárkánySzív #86973 üzenetére
Ezt a telót 180-200 usd körül adják, ő meg 108-ért?
Kamu. -
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #86978 üzenetére
Abból csinálj te kijelző védőt
#86979 Sárkányszív
Vagy az eladó tróger és nincs is neki semmi.
-
Bjorngolf
tag
válasz
Nekem viszont az ára az elég gyanús
vagy létezik hogy ennyiért vesztegetik csak?
-
beg
veterán
válasz
Gorilla glass. A google továbbra sem az ördögtől való.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #86971 üzenetére
Vadnyugat. Egy gengszter betér egy kocsmába, leül a pulthoz, előkapja a fegyverét, a plafonra lő, majd felkiált:
- Ha Joe iszik, mindenki iszik!Mindenki örül az ingyen piának, emberünk csak lehajtja, majd újra felkiált:
- Ha Joe iszik, mindenki iszik!Mindenki dicséri a nagylelkűségét, nagyon jó hangulat alakul ki a kocsmában, egyszer csak Joe feláll, az asztalra csapja a poharat és így kiált:
- Ha Joe fizet, mindenki fizet...!(#86973) SárkánySzív: Te is kinézted a more original Honort....
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86969 üzenetére
Dehogy, amit ígértem azt állom is, ne keverd a szezont a fazonnal.
Keressétek meg ti is és akkor nem kell kéregetni
Ennyi ez!Ja azt hittem az aksi használatról van szó, de akkor az antutu tester ami neki kell.
Bocs főnök
Hiába a pedálozás csak ketten kapnak a PÍÍZBŰŰL(#86971) Laza...
Azt gondolsz amit akarsz, ez a legszebb az egészben.
És neked aztán meg pláne nem tartozom magyarázattal.
Én tudom mi van, te viszont nem.
Bocs Ennyi Ez. -
-
Laza...
addikt
válasz
SárkánySzív #86966 üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Amit Te kérdezel, az azt jelenti, hogy a kijelző és az érintő egy fizikai egységet képez. A karcállósság egy teljesen más tészta.
A legjobban ellenálló a Dragon Trail üveg
-
törölt tag
-
ouzohuto
senior tag
Miaz az app amivel az aksit tesztelitek?
-
CoolBoy323
nagyúr
De lököttek vagytok
-
Laza...
addikt
válasz
SárkánySzív #86959 üzenetére
Ezt jelenti. [link]
Amire Te gondolsz, az más
-
Mottie
őstag
válasz
SárkánySzív #86959 üzenetére
Az OGS az a One Glass Solution, nincs köze GG-hez és társaihoz, mivel ez a kijelző technológiára utal nem az üveg minőségére. A full lamination? passz.
-
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi megmondani, hogy az OGS full lamination kijelző mit jelent?
Hol áll az edzett üveg, a gorilla 2, és a gorilla 3 üveghez képest?
Köszi! -
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #86955 üzenetére
Már nem is kell olyan sok hsz és rangot lépek
erre is figyelnem kell.
-
gipsztigris
addikt
Hihetetlen, hogy rostáljátok a fingot már két órája!
MrFrakk, sz@rj le mindenkit! Adom a számlaszámomat, és nekem utald a három rugót! ......a többiek nem érdemlik meg!
-
RVR400
veterán
-
törölt tag
Most már tényleg befejezem, de nagy dolgok ezek akárhogy is nézzük.
Igazatok van, nektek ez tényleg nagy és fontos dolog.Sajnálom.
Tényleg ekkora a baj Debrecenben?
De az ajánlatom él, a borzalmas 1200 forintos tévedésem miatt, ha igénylitek holnap utalok.
Legalább 2 napig nem lesz probléma. -
WOT-H-A-C
veterán
3....2...1.... flame strom
-
törölt tag
válasz
Laza... #86942 üzenetére
Mert olyan piszok menő vagyok, hogy nálam 1200 forint nem oszt nem szoroz.
Bocs.
Emberek halljátok magatokat ahogy 1000-1300 forinton vitatkoztok?
Hát ki nem ...... .., hogy 220-240 a dollár.
Úristen ilyen dologba belekötni.
Mindkettőtöknek, ha küldtök számlaszámot, holnap utalok fejenként 1200 forintot.
Téma lezárva -
GIJoe
addikt
válasz
Laza... #86933 üzenetére
áruljatok már el hogy vásároltok ti MNB bankközép árfolyamon devizát? (tehát szinte haszonmentes) jelen pillanatban ha kártyával vásárolok 244,63 Ft egy $ az OTPnél... (utolsó oszlop) a ti bankotok lemond ennyi haszonról, furi...
(#86914) tfalcon96: Én Jiayu F1-nél lentebb nem adnám, olcsó fonból...
-
-
ben-ga
tag
root van cwm mentés is
-
Alex1970
csendes tag
-
törölt tag
válasz
tfalcon96 #86919 üzenetére
Most a viccet félretéve, ennek legalább ismerős a neve:
[JIAKE Mini G900W ]
Bár Spreadtrum magos, de legalább olcsó. -
WOT-H-A-C
veterán
-
Laza...
addikt
-
tfalcon96
aktív tag
50-60 dollár között tudnátok ajánlani valami még használhatót?
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Erre valakinek ötlet, esetleg?
Köszi -
Lacee1986
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami telefont 100 dolcsi alatt? Annyi a kikötésem hogy legyen benne micro sim foglalat.
Doogee most elég népszerű nem?
-
törölt tag
válasz
Alex1970 #86907 üzenetére
Én biztos nem bajlódnék vele flastool-al feltolnám rá az eredeti official romot.
De hátha valakinek van jobb ötlete erre a helyzetre, én csak azt mondom én mit tennék
[Lenovo A850+ Multilanguage] -
Crvsh3R
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #86908 üzenetére
TWRP van, SuperSu van alapból a romban, de az Android 4.4.2 miatt az almás (SU binary-t akar egyfolytában frissíteni, sikertelenül). Ezért ment fel az egyetlen megoldás a "4.4Root.zip" recoból, ami most frissítené magát, le is tölti az apk-t, de telepítésnél a rendszer nem lép tovább, leellenőrzi az apk-t, hogy oké, majd telepítés nem ér a végére.
-
Alex1970
csendes tag
válasz
cappa72 #86888 üzenetére
No eljutottam odáig, hogy elindul a telefon, ha a kínai recoveryben a ***mcc-ről indítom, de nem működik jól, csak a beállításokba tudok belemenni és telefonálni tudok, semmi mást. Törölgettem ki néhány kínai szart ami fent volt rajta, szerintem az egyiket nem kellett volna.... HWX, talán ez volt a neve.... Próbáljak egy másik ROM-ot rátenni valahogy?
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Erre esetleg valaki? Már feldobtam a mai legfrissebb baralajbi féle romot a telóhoz, de ugyanúgy a Kinguser update telepítésénél nem ér a végére, egyfolytában mozog az indikátor és a "Telepítés" felirat van kint és ennyi.
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #86903 üzenetére
Nem tudom van-e kiállított darab (bár az oldalon sok telefon látható a képen), de ha tapizható az valóban előnyös, illetve az oldaluk szerint: Minden készülékünkhöz tart alkatrészt készleten, így a javítást három munkanapon belül elvégzi.
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #86900 üzenetére
Ez a Pingdigital nem újdonság, de pl az Ioceannek hivatalos forgalmazója, legalábbis az Iocean oldalán is fel van tüntetve. Persze én is (épp a héten) az X8 mini pro-t Kínából rendeltem, mert nem hiszem, ha lesz is náluk, olcsóbb lenne.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
aytukabozs #86900 üzenetére
A lényeg h az árak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest