- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Lenovoból csak laptopom volt, Jiayu még nem volt sose a kezembe, Galaxy S2-m viszont volt. Annál nem volna rosszabb ha nagyobb és jobb lenne amit majd most veszek. Tudom hogy kina termel a világ fogyaszt meg ilyenek..A samsungot is kinába gyártják csak a licensz más. Jiayut nem is ismerem ahogy Navont sem. Előtte a Beex M5 öt néztem de attól eltántoritottak többen is hogy gagyi. Azt hiszem az lesz a legegyszerübb ha megnézem ezt a Kinai telót úgysincs tőlem messze az üzlet, bár nem nagyobb mint a volt Samsungom sajnos de talán ez nem is akkora baj.. majd elválik. Navon ról semmit se találni az ég világon sehol. Ahogy a Beex ről sem.
-
Dominó85
addikt
válasz
BogyóBP #89890 üzenetére
Vegyél egy jobb PC monitort szerintem, mert én kiraktam a 24" 1920*1200 Dell IPS monitoromra és maszatos, szemcsés képet biza nem láttam. No meg gratu az orosz tesztelőnek, hogy egy kietlen, színtelen világot vett fel a G2F tesztelésére. Hja és használta a digitális zoomot videón.... no comment.
Amúgy meg tényleg ne haragudj meg rám, de te nem vagy tisztában saját magaddal... Red Bull kéne, de az drága, hipeolod a f0s MIZU-t, fikázod a sokak által napi szinten használt és már bizonyított Jiayu G2F-et... Akarsz egy minőségi telefont qrva olcsón. Nos üdv 2014-ben! Ez itt nem igazán fog összejönni. Főleg nem hazai garival és az általad talán kicsit magasra rakott mércével. Szóval előbb körvonalazódjon meg benned, mit is szeretnél. Sajnos volt itt már pár hozzád hasonló kolléga, akinek hónapok teltek el (nem vicc), mire ráeszmélt, hogy ezen tötyörésző idő alatt spórolhatott volna egy komolyabb ketyerére is. Semmi bántás, csak tanács.
-
BogyóBP
addikt
válasz
maggi1886076 #89891 üzenetére
Nekem igazából a redbull teló lenne ideális de az drága.
szerk.: lehet hogy meggyőztél ezzel a telóval, elég jó áron van és sokat tud, igaz nem egy téglanagy teló de talán olyan kicsi sem lesz. Viszont a tesztben lévő irásban zavart hogy a videót nem tudta az ürge vele lementeni a kártyájára, remélem nem tipushiba. Viszont az hogy a felvételnél hallatszódik a "REC" hang a videók előtt ez feledtébb idegesítő de annyira nem hasznám videózásra.
-
-
-
tpeter77
addikt
Tanácsot kérnék Tőletek.
LG L70 dual - 50ezer / 1 év garival (Qualcomm MSM8210 Snapdragon 200)
Lenovo A328 - 35ezer / 2 év garival (Mediatek MT6582M)
A többi hardveres tulajdonságuk szinte takkra azonosak.Melyiknek van pontosabb GPS-e?
Melyiknek jobb a hangminősége?
Támogatottsága mindkettőnek rendben van?ha kb partiban vannak, akkor a Lenovot választanám.
-
WOT-H-A-C
veterán
Azt hiszem ez kielégítő válasz volt!
-
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok valaki meg tudja mondani hogy rom csere után ami elvileg multilanguage, miért csak pár gyári nyelv található?
-
vapega
tag
-
válasz
BogyóBP #89862 üzenetére
Lenovo A536 / ennél gyanítom jobb kamerát a Mizu se fog felmutatni....
Lenovo S650 kézből valakitőlZTE Redbull V5 is pl korrekt ajánlat.
Xiaomi Redmi 1S is szóba jöhet.
Szóval van lehetőség, de a nevesincs mizu-t hagyjuk
De ha árukereső alapján akarunk vásárolni, akkor ez a topic nem sok új információt fog hozni a vásárlás szempontjából
-
sbwolf
aktív tag
Sziasztok!
Miskolcon tudtok valakit aki javít kínai telót. Newman k1 micro usb csatlakozó csere. -
-
válasz
BogyóBP #89857 üzenetére
Nézd, ha akarsz vegyél Navon-t ,de csak szopóágra kerülhetsz vele...
Lehet gyári hibás, vagy netán fos tervezés ennyi... Semmi supportja, még csak esély sincs frissebb verzióra, fos kijelző... Gyenge kamera...
Persze meg lehet magyarázni, biztos gyári hibás.... Nem, simán gyenge 'minőség'
Miért akarod ezt a Navont ennyire erőltetni?
-
válasz
BogyóBP #89851 üzenetére
Valami alsókategóriás szutyok. Nem vennék ilyen nevesincs "hazai" márkát.
Olyat kell venni, aminek neve van, vagy van rá esélyed, hogy valaki tudja szoftverezni is
@drk88: Nem minden arany ami fénylik: drágább szállítás az ára a dolognak, csak drága készüléknél buli a dolog.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Pandawillnek úgy hallottam lett EU-s raktárja és ezzel meglehet úszni a plusz ráadás pénz, nem tudom mennyire igaz. Valaki hallott valamit erről vagy esetleg valami biztos info?
Köszi
-
-
Dominó85
addikt
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy Magyarországon csak nekem van és egyben csak nekem lesz Blackview JK450 néven Doogee DG450 telefonom.
Az Aliexpress-ről úgy eltűnt a JK450-es tipus mint a sicc. De máshol se nagyon láttam. Na bazze ez a telefon lehet rajtam marad.
De ha valakinek kell, akkor priviben megtalál.
-
Mottie
őstag
Van bárki aki belecsapott már az Umi Zero levesbe?
-
WOT-H-A-C
veterán
adbdriveristaller "device not found" ot ír nem tudom teleppíteni. Mit rontok el?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
SzigiSzabi #89800 üzenetére
Próbáld meg a VROOT -ot.
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok tudnátok valaki ajánlani aki tudna segíteni egy Huawei honor x1 rom cserében?
-
Laza...
addikt
válasz
svgyula #89801 üzenetére
Ne írd bele a V5-öt, annak is megvannak a maga hibái, mint minden más telefonnak - ugyanakkor én semmit nem írtam a V5-ről, de Te szokás szerint kevered a xart, pedig hidd el, elég ritkán van igazad...
Ugyanakkor az hogy az optikához képest maga az érzékelő (ami mozog a fókuszáláskor) nem áll párhuzamosan, az megbocsáthatatlan hiba a legolcsóbb készüléknél is. Nagyon jól látszik a képeken ez a hiba, a bal széleken a teljes elmosódottság, míg a jobb oldalon élesek a képek. Ha Nálad ez elfogadható, ám legyen, de nehogy azt mondd, hogy ez teljesen elfogadható X összegért - mert nem az
-
BogyóBP
addikt
Ezek a Navon mizu telok milyenek? Valamiért mindig Fluor Tomi jut eszembe erről a telefonról..
-
wwenigma
Jómunkásember
-
RVR400
veterán
-
Drizzt01
őstag
válasz
Viktor0610 #89822 üzenetére
-
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , Szolnok környékén nem tudtok valakit , aki javít telefon igp-t ?
-
Zeki
nagyúr
válasz
pezo00 #89816 üzenetére
Első sorban EZT rendeld meg, és ha valóban leszállítják, örülsz mint majom a farkának.
Utána meg Jiayu F1, vagy leagoo valamelyik darabja kínából. -
pezo00
tag
Sziasztok!
Családba gyereknek(lány) mit ajánlanátok olyan 80-85$-ig?
Köszi előre is a segítséget!!!
-
LPG Doktor
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék hozzáértőt, aki térítés ellenében Sony T2 ultra dual kínai készülékemre valahogy tudna gapss csomagot tenni.
Tiltva van kínában, 8 óra próbálkozás után sem sikerült felrakni. Szeretném inkább szakavatott kezekre bízni.
Köszönök előre is!
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok kéne nekem kis segítség..
Megkértek, hogy segítsek mentést csinálni egy Lenovo A10 tablet
A lényeg MTk-s tabletet nem mentettem még, a droidtools mentés ugyanúgy működik vajon mint telefonokon? Én úgy gondolnám hogy igen de jobb kérdezni...
Illetve win 8.1 re milyen ADB driver kell?
Köszönet ha valaki jártas benne!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
SzigiSzabi #89800 üzenetére
Rootolni tudod a Vrootal vagy Rootgeniusal vagy framarootal stb...
A magyarosìtás a nehéz dió...
Próbálkozhatsz Morelocal2vel de szvsz semmire való ez lefogja fordìtani neked azokat az appokat amikben implementálva van a magyarnyelv aztán ennyi...
Aztán ott a JBart ez már komojabb munkát végez.Bonyolultabb és veszélyesebb is mivel rendszer szinten nyúl bele a dolgokba.Könnyen téglázhatsz.
Ezért én minden féle piszkálás előtt egy teljes rendszer mentest ajállanék.
JBart : Hungobungo blogjában
Mentés: Cappa72 blogjában.
Ha pedig igazán komolyan foglalkozol vele akkor ajánlom ezt az ìrást
by éppelme: http://apeelme.blogspot.hu/2014/01/jbart-android-honositas-tevhitek.html
Ehhez képest a MoreLocal és a JBart semmi...
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #89796 üzenetére
Tőled nem is vártam más választ. De nem neked címeztem. Akinek címeztem már visszajelzett neki tetszenek. Nem mindenki várja el egy alap tükörreflexes fényképező minőségét! Van aki a családi fotókat ilyen minőségben is tökéletesnek tartja. Nem kezdi el kinagyítani az utolsó pixelekig és számolja a szürke meg a fehér kockákat. Őt a te véleményed annyira érdekli mint engem az hogy ausztráliában fúj a szél. Ja még valami ami nagyon fontos nem én vettem és főleg nem is forgalmazom. Tehát én azoknak segíteni akartam akit érdekel DE nem neked. Te favorizáld nyugodtan tovább a V5-öt hisz neked abból van "nyereséged".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest