Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
wwenigma
üzenetére
lehet valamit vele kezdeni?Egy rohadt clone telefon ami ugy kezdte a problámát,hogy el tünt belőle az emai szám,mielőtt kapnék jelzem nem az enyém hanem az egyik haveromé.Azért hoztam el,hogy majd droid toolsal visszarakom az emai számát.Időhiánya miatt csak ma este jutottam el odáig,hogy nekiálljak de bekapcsoláskor az fogadott,hogy nem tutam a képernyőzárat kioldani mert nem reagál az érintésre.Szerintetek mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő