Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Engem megzavart ez a HSPA dolog.
Persze régóta itt vagyok,olvasgatom is napi szinten a topikot,de eddig nekem ezekből a hálózati dolgokból csak az jött le hogy a WCDMA az jó,a TDCMA meg nem.
Ezzel a HSPA dologgal még nem találkoztam,de ha volt róla szó akkor elkerülte a figyelmem.
Amúgy meg egyébiránt nem nagyon érdekelnek ezek a hülye röviditések,mert annyi van már belőle hogy egy regényt is irhatna valaki ezekből.
Most is csak azért érdekelne mert egy ismerős szeretne valamit magának és a speckók alapján szerintem amúgy jó kis telónak néz ki ennyiért(neki nem kell dual sim).Csak addig nem akartam ajánlani neki,amíg ez nem tiszta.
De most már oké.
Kösz.
-
stmiklosi
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Szevasz!
Igen, tudja, ott van a leírásában., általában ezt minden szolgáltató "szolgáltatja".
Original Lenovo A8 A806 4G FDD LTE/WCDMA SmartPhone Octa core 1.7G 5.0"HD IPS 2G RAM 16GB ROM 13.0MBasic Information
Model Lenovo A8/A806
Band
2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: HSPA 900/2100MHZ
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHZÜdv: StMiklos
-
Graphics
Jómunkásember
Nem azért reklámozzák a 4G-t agyvérzésig, meg korszakalkotó jelentősége lenne...
a 3G hálózat terheltségén akarnak csökkenteni, ez köztudott, mert a 3G-s mobilnet eléréssel nincs gond, viszont a hálózat kihasználtsága miatt csökkent a "felhasználói" élmény..
Szóval 2in1...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
A 4G/LTE lefedettség jövő év végére 90% feletti lesz a T-nél, de lehet hogy a többieknél is, vagy ennek közelében. A 3G valszeg nem lesz fejlesztve, míg a 4G a 800MHz-nek hála jobb terjedéssel bír.
Én már csak is kizárólag 4G telefont vennék. Persze kinek mi a fontos, valaki a brutál játékokra izgul, hogy azt vigye a teló, én meg a stabil és gyors, és folyamatos lefedettségű mobilnetre, -
Graphics
Jómunkásember
válasz
hevizms
üzenetére
Igen, használható.
A Lenovok közül a T-s jelölésűek nem. Azok belpiacos modellek. Pl ennek a testvére az A808T
A806-os nyugodtan mehet ,volt nekem is. Ajánlott rendszer hozzá, amely tartalmazza a hibajavításokat, és teljes magyar nyelvet.
Lényeges a 4G, mert mi van ha olyan területen lennél, ahol nincs 4G lefedettség, akkor mit használnál?
Mondjuk azt hittem ez a rész megvan
mert elég régóta itt vagy a topicban 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tomi510
üzenetére
Első linken a bugos szoftvert és a kamera miatt húzták le (gyenge megvilagitasu képek zajosak). Előbbi 99%-ban javitva lett, a kamerát még csiszolják, éjszakai fotózásra van ejszakai mód ami inkább állványos és nem igazan kézből lövős de ugy is használható. Rossz fényviszonyok között amugy se telóval fotózzon az ember. Általánosságban szerintem jó a kamerája viszont jelenleg 3rd party kamera appok nem hasznalhatoak vakuval egyutt (csak vaku esetén), mert fehér foltokat okoz - valami gebasz van a feldolgozásban.
Második linken a miatt hogy drága és a gyenge kamera miatt. Előbbit nem tudom mire értették, utóbbit fentebb kifejtettem.
Harmadik linken is a szoftot hozták fel. Az biztos hogy nem volt az igazi, mára Mokee, CM11, MIUI, FunOS, ColorOS, BaiduOS meg t*kömtudja mibol lehet választani. Én a gyárit használom...
Igazabol nem tökéletes telefon mint ahogy egyik sem az, sok sok apro hibája van ami egyeseknek idegesito lehet de másoknak fel sem tűnik. Viszont még van gyári support mert kinaban elég nagy presztízsveszteség lenne a ZTE-nek ha nem foglalkoznának vele... el kell olvasni a kapcsolodo forumokat itt pH!-n, XDA-n vagy akar a ruszki 4PDA-n.
hevizms: HSPA a technologia neve. High Speed Packet Access. HSDPA: High Speed Downlink Packet Access. HSUPA: High Speed Uplink Packet Access. Azaz a fel-le iranyokat jelöli. Ezen felül van még a HSPA+ majd a DC-HSPA, az utobbi jelenleg Telenornál 42Mbitet jelent. A linkelt telefonod tudja ezen adatkapcsolatok valamelyikét/mindegyikét.
-
hevizms
addikt
válasz
stmiklosi
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Viszont azt kell mondjam még mindig nem tudom hogy a HSPA-t tudó telefon használható e nálunk vagy sem.Na jó konkrétan [ez] a telefon érdekelne hogy ez jó-e itthon?
Eleve lényeges-e a 3G ha már tudja a 4G-t?Csak azért nem akartam linkelni mert 1 simes.
-
Mottie
őstag
-
tomi510
csendes tag
Ezeket az értékeléseket láttam róla ( Googleba első helyeken ezeket hozta ki "ZTE V5 rating"-ra)
-
stmiklosi
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Szevasz!
A WCDMA itthon is használható.
A 3G, az a 3. generációs (gyorsabbat, mit a korábbiak) átvitelt jelenti.
Többféle sebesség lehetséges még itt is, ahogy haladunk előre az időben.
Ugyanakkor van magyarországi szolgáltató, amelyik az ország keleti felében csak 900MHz-en szolgáltatja a WCDMA-t, de ezt nem minden készülék tudja. Viszont mindegyik tudja az általánosan használt 2100MHz-et.
A 3. generációBevezetés
Gyakori szóhasználat, hogy a 3G megfelel a videtelefonálás szolgáltatásnak, de a harmadik generáció ennél sokkal többet jelent, mert segítségével lehetõvé válik a beszéd- és adatszolgáltatások egyidejû igénybevétele nagy adatátviteli sebességen. Az elõzõ genereációkat továbbfejlesztve, és azok hibáit kijavítva, az új technológiák támogatják többek között a valós idejû adatátvitelt, és az egy cellában kiadható hozzáférések számának drasztikus növekedését.
A 3G szolgáltatások biztosításához a meglévõ hálózatok nem voltak alkalmasak, a szolgáltatóknak teljesen új rendszer kiépítésébe kellett beruházniuk, új frekvenciatartományokat kellett engedélyeztetni, elkülöníteni (amit a késõbbiekben kizárólagosan mobilkommunikációre lehet felhasználni).
Az elsõ mûködõ hálózatot Japánban készítették el, ahol a gyakorlatban kiderûlt, hogy a felhasználók (a videotelefonálás helyett) nagyon praktikusnak találták a több Mbps-os adatátviteli sebességet, mivel minden olyan alkalmazást igénybe tudtak venni, amihez otthoni környezetükben hozzászoktak.
A felhasználók adatátviteli igényeit az új technológiák a korábbi n x 10 kHz-es csatorna sávszélesség helyett általában 5 MHz-en valósítják meg, hatékonyabb spektrumkihasználtsággal, ami biztosítja a mobil eszközök esetében elérhetõ minimális 384 kbps-ot, és állandó helyû eszközök esetében a 2 Mbps-ot.
Legismertebb képviselõi az EDGE és a CDMA.EDGE
Az EDGE technológia révén lehetõség nyílt a harmadik generációs hálózatok által nyújtott szolgáltatások biztosítására, mivel a rendszer a GSM/GPRS-el történõ adatátvitelhez képest közel háromszoros sebességnövekedést ért el.
Az EDGE-ben lényegében a moduláció az, ami a nagy adatátviteli sebességért felelõs, mert a technolóia egyéb paraméterei megegyeznek a GSM rendszerével (mondhatnánk azt is, hogy az EDGE a GSM továbbfejlesztése). Ugyanúgy 200 kHz-es csatornaosztással és FDMA/TDMA (8 idõréssel) többszörös hozzáféréssel dolgozik. A 8PSK moduláció lehetõvé teszi, hogy a szolgáltatók GPRS rendszernek dedikált frekvenciasávok igénybevételével háromszor több felhasználót tudjanak egyszerre szolgáltatással ellátni.
A jelenlegi EDGE hálózat bevezetése Magyarországon 2004 elején kezdõdött el, és a gyakorlatban az derûlt ki, hogy az átlagos adatátviteli sebesség 75-135 kbps között mozog, de elérheti a 170 kbps-ot is, ugyanakkor a beszédcsatornák egyesítésével (maximum 4 darab) a sebesség meghaladhatja a szélessávú vezetékes hálózat alapsebességét 400 kbps-ot. Ilyen sávszélességen, már kiváló minõségû valós idejû videótelefonálás is megvalósítható.CDMA
A CDMA technológia mûködése alapokban tér el az elõzõekben ismertetettektõl, mivel a spektrum felhasználása meghatározott kóddal modulált majd kisugárzott bitfolyam formályában valósul meg.
Mivel a CDMA DSSS többszörös hozzáférési eljárást alkalmaz, a meghatározott sávszélességen (2x1,25 MHz vagy 2x3,75 MHz), lehetõvé teszi, hogy egyszerre több mobiltelefon osztozzon ugyanazon a frekvencisávon. A DSSS lényege, hogy az adókészülék információs bitjeit (keretjeit) felszorozzák egy álvéletlen bitsorozattal, és úgy sugározzák ki. A szükséges sávszélesség sokkal nagyobb lesz, cserébe viszont elméletileg végtelen számú rádió adhat párhuzamosan ugyan abban a frekvenciasávban interferencia nélkül. Az információ vétele úgy történik, hogy a vevõ oldalon egy korrelációt végzõ áramkör kiválasztja a megfelelõ bitsorozatokat, amikbõl vissza tudja alakítani a hazsnos információt.
A rendszer további elõnye, hogy nagyon hatékonyan lehet a frekvencia újrafelhasználást menedzselni, ezáltal megnõ a hálózat kapacitása, az egyidejû hozzáférések száma.
Az 1900MHz-es sávban az adatátviteli sebesség 144 kbps-tól egészen 4,8 Mbps-ig terjedhet.WCDMA
A WCDMA a harmadik generációs telefónia egyik fõ hálózatának technikai szabványa.
A technológia annyiban tér el az elõzõekben ismertetésre került CDMA rendszertõl, hogy az átvitelhez használ spektrum szélességeként 5 MHz került kijelölésre. A sávszélesség megnövelésének eredményéül elméletileg 11 Mbps-os adatátviteli sebesség érhetõ el.TD-SCDMA
A TD-SCDMA technológia a WCDMA továbbfejlesztett változata. A lényegi eltérés abban nyílvánul meg, hogy az idõrések kiosztása dinamikusan történik. Erre azért van szükség, mert a letõltési és a feltõltési sebességigények a gyakorlatban nem egyeznek meg (aszinkron adatforgalom), így az üresen hagyott idõrések csökkentenék a hálózat hatékonyságát.HSDPA
A HSDPA a legújabb mobil adatátviteli protokoll nem jelent forradalmi változást a WCDMA-hoz képest, ugyanakkor annál lényegesen nagyobb adatátviteli sebességre alkalmas. Fontos megjegyezni, hogy ez a technológia az aszinkron forgalom letõltési irányára van optomallizálva, és letöltési irányban elméletileg 14,4 Mbps érhetõ el.
A HSDPA a WCDMA-t továbbfejlesztett változata, ahol a letöltéshez új, dedikált csatornák (forgalmi és vezérlõ) kerülnek felhasználásra. -
Hungobungo bejegyzése.
De azért csak óvatosan!
A háttere pedig az xda-n szépen érthetően lerva -
hevizms
addikt
Ha a 3G kapcsolatnál nem WCDMA van írva,hanem csak HSPA,az mit jelent a gyakorlatban egy telefonnál?
Használható az nálunk?Mi a hátránya a WCDMA-val szemben?
Kösz a válaszokat előre is
ui:keresőbe beirtam ezeket,de számomra nem egyértelmű,azért kérdezem

-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Van valami egyszerű megoldás arra,hogy az igazi sd kártyát használja a telóm,illetve a belső tárhelyet egyberakni.Mert folyton vinnyog hogy nincs elég tárhely. Az sd maid és a app2sd sem segít. MTK6577 éc CWM van rajta rootolt. Valami link ? -
Graphics
Jómunkásember
Halihó, esetleg valaki tud vmi eldugott shopot, ahol még lehet kapni fehér Lenovo S650-est?
-
tomi510
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb teló? ThL W200C $139.99-ért vagy Xiaomi Redmi 1S $145.99-ért? Vagy esetleg egy más márkát ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Előre is köszi, Tomi
-
Sanyika1
tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Szia!
Igen, kiírt 15 számjegyet a készülék.
-
üszök
őstag
-
Sanyika1
tag
válasz
Laza...
üzenetére
Szia!
Ide is beírom a problémám, itt hátha gyakrabban megfordulsz

Kis segítségre lenne szükségem. A héten érkezett megy egy ZTE V5 telefon, az 1/4-es változat. Gyári rom van rajta, semmi nincs elállítva, viszont a telefonálni nem lehet vele, mert nem látja egyik foglalatban sem a SIM-kártyát, nincs szolgáltatás üzenetet ad. Kipróbáltam t-mobile ill. vodafone (pár hónapos) kártyával is, cserélgetve a foglalatokban és semmi eredmény
Annyi a különbség, ha a SIM-kártyát a 2. foglalatba teszem a térerő ikonon egy piros kérdőjel jelenik meg.Build szám: ZTE V9180_CNUnicomCommon_V0.44
Az egyik fórumtárs javasolta, hogy tegyem fel a v1.12 romot.
Olvasgatva a fórumot láttam készítettél egy segédprogramot, amivel az olyan kezdők mint én is elboldogulnak a Rom-cserével, de a blogodból nem tudom letölteni a bat fájlt, mert az fejlesztés alatt van.
Mit csináljak szerinted, hogyan tudnám letölteni a programot?

Üdv
-
McReay
aktív tag
válasz
include777
üzenetére
Tudnál adni linket, nem találtam rá!

Köszönöm! -
hege21
aktív tag
Kis segítség kellene P770 elszállt a Wifi,se MAC se IP nem érhető el?
A Wifi jel villog keres de se ki se be nem lehet kapcsolni... -
szunyooo
tag
Üdv.Ez használható itthon? T-mobilos kártyával?
Ha jól néztem akkor nem.http://www.minideal.net/original-lenovo-s8-octa-core-smartphone-ram-2gb-rom-16gb-13-0mp-with-5-3inch-ips-screen.html
-
válasz
sesson
üzenetére
Nulladik lépésként ments.
Amig nincs legalább MTKDroidTools-os mentés, addig sehova.Megerősitem az előttem szólót.
Vigyázz, hogy CN vagy ROW a telefonon lévő firmware. És a firmware fajtájához tartozó CWM kerülhet csak rá!
(cn verzióhoz csináltam cwm-met ) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sesson
üzenetére
A lényeg tömören...
Kell keresned egy multlang romot. De tudni kell milyen baseband a telefonod ROW vagy CN tehát külpiacra szánt vagy belpiacos (valsz. ROW lesz de nézd meg) Illetve fontos hogy a olyan rom legyen ami a hw-ednek megfelel vagyis ha 4gb os vagy 8 gb a memória.
Szükséged lesz cwm-re vagy más custom recovery re a telepítéshez! Custom recoveryt találsz a needromon amit rootolás után Mobile Uncle Tools-al telepíthetsz.Ha fenn a custom recovery akkor lehet telepíteni gapps csomagot és megvagy!
Vagy a másik megoldás olyan rom ami flashtoolsal telepíthető.....
Bármelyik formát választod elsőnek egy teljes rendszer mentés javaslott!!A későbbi problémák megoldására!
Mod. Ha a p780 ból indulok ki akor oda kell figyelned arra is hogy a basband-nek megfelelő custom recoveryt tegyél fel tehát itt is fontos hogy ROW vagy CN!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tvamos
üzenetére
Jajj de hát az iphone, az mindenbe jobb.
. Max annyit venni eszre hogy 3G alatt nagyobb pinged van mint 4G alatt de ez se általános. Oldalbetöltésekkor ha sok kontent van max akkor kicsit, de egyebkent semennyire. Sajnos hiaba cserelnel modemet, csak TDD-re lenne jo (kis szerencsével, antenna se biztos hogy idealis benne hozza) -
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Oke, CGS... valahol elcsusztak az emlekeim, tenyleg ugy emlekeztem, hogy kulonbozo a kijelzojuk.
Amugy nagyon jo lenne a masik modem, tetszik az LTE. (Amugy magyarban Vodas vagyok, itt meg 3, nagyon fajanak mondja a kollegam az LTE szolgaltatast, azt mondja, sokkal gyorsabban csatlakozik az LTE-s telefonja a mobil network-re, mint a regi, meg ilyenek. Midketto iPhone...) -
sesson
újonc
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Bocsánat,így remélem értelezhetőbb amit ide vakartam.
Szóval menüből frissítettem, volt rajta Magyar nyelv,ezek szerint nem gyári.Nem gonnd,ha nem lehet visszatenni az előzőt.Az a lényeg,hogy legyen olyan mint az android,mert ez a Vibe Ui felület nem a legjobb. Nem megy rajta szinte semmi,nincs Play,hanem valami lenovo store ami elég hiányos. Pl. : facebook nem megy rajta csak böngészőből, nem értesít bejövő e-mail nél pedig be van állítva stb....
-
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Bocs, ha hulyeseg, de nem ugy van, hogy a V5 sima TFT LCD, A Z7 mini meg IPS?
(#88726) Laza... válasza fateless (#88719) üzenetére

Latom, most uzemidore gyursz mester! En orulok, hogy ezzel a telefonnal eloszor, de biztonsaggal hazaerek melohelyrol. Eddig ez nem sikerult, melohelyen is toltenem kellett. -
sesson
újonc
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Szóval menüből frissítettem, volt rajta Magyar nyelv ezek szerint nem gyári,nem gonnd ha nem lehet visszatenni az előzőt az a lényeg hogy legyen olyan mint az android mert ez a Vibe Ui felület nem a legjobb nem megy rajta szinte semmi nincs Play hanem valami lenovo store ami elég hiányos pl. facebook nem megy rajta csak böngészőből nem értesít bejövő e-mail nél pedig be van állítva stb....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sesson
üzenetére
Nos...Amibe "be mentél" az ugye vagy a gyári recovery vagy az én tippem szerint factory mòd.
" Vibe Ui van rajta és iritál ez a félig
kínai félig angol félig android de mégsem cucc."Ami rajta van az android csak VibeUi felülettel.
Jò lenne tudni mivel frissítettél. Menüből OTA vagy flashtools .....
Illetve ha gyári romot akarod vissza rakni akkor el kell keserítselek mert a Lenovok- gyárilag angol/kínai nyelvet tartalmaznak csak.
Ha neked volt benne magyar nyelv az már nem gyári volt hanem pl. "webshop-os" .
Ha kell a magyar nyelv akkor keresned kell rá egy multilang romot.
Ahogy a kolega írta pl a Needromon
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Persze, lehet extrém kijelzőidőket előhozni telefonokból, de azok nem fedik a számomra valós használatot. Ha lekapcsolok mindent, amit használok, biztosan sokkal több kijelzőidőt produkálnék, de ez nem érdekel még tesztelési célból sem, hogy aztán kirakjak róla ide egy képet.
-
sesson
újonc
Heló kedves mindenki!
Már hetek óta kerülgetem és kutakodom a témában hogy lecserélem a Lenovo S920 ROM-ját.
Elhatároztam magam de azonnal nagy falba ütköztem.Vibe Ui van rajta és iritál ez a félig kínai félig angol félig android de mégsem cucc.
Szóval bemennék Recowerybe de kínai a szöveg így el sem tudom kezdeni a ROM cserét.Az is elég lenne a számomra ha vissza tudnám rakni rá az eredeti Androidot mer az volt rajta csak egy meggondolatlan pillanatomban lefrissítettem és ez lett belőle.
Ha tudnátok segíteni iszonyatosan hálás lennék.
Köszönet! -
válasz
wwenigma
üzenetére
Épp ezért mondtam, hogy valszeg játék is lehetett benne, hogy "csak" három óra volt a kijelzőidő. A kijlezőidőbe pedig mint tudjuk, drasztikusan beleszámít a kijelzőméret, ezért a különbség nem csak másfél óra, hiszen 20%-kal nagyobb az 5,5" kijelző felülete az 5"-nél.
Azt gondolom, játék nélkül a Z7 nem csak három óra lenne, hanem több. De ez mindössze elgondolás. Ha mégis megunom a 3X-et, akkor majd veszek vagy egy 910-est vagy egy Z7 mini-t és megmondom.hevizmus:
GPS természetesen jól működik, használom is, nem csak tesztelgetem az ablakban. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hevizms
üzenetére
Nem tudom, szivesen kiprobalnam Honor 3X-en is a jatekot, mielott véleményt mondanék róla.
De már úton van a G2F, nemsokára kiderül hogy a mobilarénás srácok által jónak mondott funkció mit produkál a való életben.Hogy egy kis ON is legyen, jómúltkorába irtam hogy Aliexpress akciozásban sikerült ütni egy fehér Redmi 1S-t olcsópénzért. Abból nem lett semmi, eladó kitiltva mert allitolag hiba volt a listazasba es nem tudta teljesiteni a megrendelést, pénzt visszakaptam. Ahogy olvasgattam sokan jartak igy mas cuccokkal is, lehetségesnek tartom hogy direktbe az akciok jo resze kamu, ali által leszervezett hogy többnek tűnjön a kiarusitaskor megvehető cucc...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fateless
üzenetére
Akkor per pill 100%-ra vetitve maradjunk 7 ora kijelzoidonel a 3000-es akkuval. 2400mAh-ra vetitve 5,4 óra kijelzőidő. tehát kb. másfél órával tud többet, és nekem ebbe a 4 órába van jatek is amikor megy a proci+GPU rendesen. Egyes fórumtársak produkáltak 6-7 óra kijelzőidőt is a V5-tel, de én ezt nem veszem viszonyitasi alapnak. A kijelzoido ne ugy legyen mar meghatarozva hogy nincs 3G, nincs szinkronizalas, nincs automata fényerő, es pl egy könyvet olvasunk rajta.
Ingress alatt leesik 3 óra körülire a V5 üzemideje(!) - Z7 mini ~2h - de ilyenkor gyk. megy a kijelző+GPS+mobilnet 3G+proci+GPU 100%-on. Kb hasonló terhelés mellett kivancsi lennék hogy a tiéd mit tud (G3C olyan 4-4,5 órát tudott) de ugye még emlékszünk miert valtottam platformot igy kevés esélyt látok rá hogy ez kiderüljön....

-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Neha en is erzem ugy, hogy jobb valasztas lett volna a Z7 mini, mint a V5, ugyebar az LTE miatt... de azer az joval 300 USD folott van, mire atveszem.
Mondjuk arat nem emlitett... -
Black&White
addikt
A Nubia Z7 széria meg akár 4G-t is:

-
Peppper
csendes tag
Pontosan ez a funkció kellene nekem is, mivel 2 ország között fogok ingázni és nem szeretném mindig cserélgetni a kártyákat
. Sajnos kétlem hogy vissza tudom kapni az LG árát az Euronicsban, de talán kicserélik vmi másra. Samsung Core tudja ezt vajon? Olvastam azt is hogy tudja, meg azt is hogy nem tudja... -
ZED58
tag
Én a Star 9500-on menüböl tudok váltani, hogy melyik kártya legyen 3G, és higy melyik kártya adatkapcsolata éljen. A telefonom gagyi kategória (nagy megelődéssel használom egy éve, céges plusz privát sim, mindkettő telenor)
nálam pöpecül működik
kollégámnak lenovo P780 van helyzet ugyanaz -
Zeki
nagyúr
Nem semmi, most jelentették be szeptemberben, és spemallon máris kapni?
Huawei Honor Play 4 4G
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert elég régóta itt vagy a topicban 

Annyi a különbség, ha a SIM-kártyát a 2. foglalatba teszem a térerő ikonon egy piros kérdőjel jelenik meg.

. Max annyit venni eszre hogy 3G alatt nagyobb pinged van mint 4G alatt de ez se általános. Oldalbetöltésekkor ha sok kontent van max akkor kicsit, de egyebkent semennyire. Sajnos hiaba cserelnel modemet, csak TDD-re lenne jo (kis szerencsével, antenna se biztos hogy idealis benne hozza)