Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppper
csendes tag
Sziasztok, tudtok nekem olyan mobilt mondani aminél mindkét SIM tud 3g-t kezelni? Leírásokban ez nem igazán egyértelmű nekem hogy melyik tudja és melyik nem
. Pl Samsungból van ilyen aminek max 4.5 - 4.7 a kijelzoje? -
paolinho
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Hát én emlékeim szerint ilyen felhajtható részt nem láttam, de ha hazaérek, melyebbre hatóan megvizslantom a szerkezetet. Mindenesetre megrendeltem egyet az Aliról, aztán majd meglátjuk.
-
törölt tag
-
eszementális
tag
Hali!
Nem tudtok valakinek olyan szándékáról, hogy indítana egy ip68-as telefon csoportos rendelést mondjuk egy Jeep Z6-ot elég strapa kis telefonnak tűnik csak hát a tréfa nem teljesen szimpatikus
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Utóbbi években Sony párti lettem.
És meglepődve tapasztalom, hogy a sony megcsinálta a Z3-at dual simesre is.....
Van erről bárkinek infója, hogy érdemes-e egy ilyenbe beruházni? Ami a specifikácion nem látszik, pl a Bluetooth. Létezik, hogy nincs benne? Összességében, mivel nem volt soha dulos telom, nem tudom, mi lehet a buktató. -
mazsó
aktív tag
Üdvw
Huawei Honor 3x (G750) 30-as kártya 1db másik foglalat üres. Barátnőmet akinek 30-as száma van, illetve pár 30-as számot ha hívok és felveszik nem hallok semmit és ők sem hallanak... Ha ők hívnak semmi gond...
Lenne vkinek rá ötlete mit lehetne tenni hogy megjavuljon?
Köszönöm előre is!!

-
RBJ
addikt
cubot s168 létezik már?
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
A melyik okostelot vegyem topikba javastoltak, h irjak ide is. Korabban ott mar kertem a segitseget/javaslatotokat egy smartphone vasarlasa kapcsan. Akkor ugy nezett ki a Lenovo S660 lesz a befuto, de a forumot olvasva egy kicsit elbizonytalanodtam es igazabol nem artana, ha lenne masik alternativam, amivel osszehasonlithatom.Leirom az elvarasaimat:
- Árkategória. - kulfoldi vasarlas miatt inkabb euroban adom meg az osszeget: 150-200 Euro kozott. Tobbet nem szeretnek raszanni.
- Használt vagy új - csak uj garancias keszulek erdekel
- Hol vennéd meg? - Uj keszulek, nem elofizetesre, mert csak magara a keszulekre volna szuksegen. Pl: a fentebb irt s660-t a pandawill.com oldalan neztem.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Attol fugg mi a hosszutav, de semmikeppen nem vagyok az, aki evente csereli a telefonjat, plane ha az 100%-an bevalik. Tehat 2 evet biztosan szeretnem hasznalni.
- Mire használnád? telefonalas, sms, mail kuldes/fogadas (nemcsak wifin), gps idonkent, foto keszites idonkent (lehessen felismerni a dolgokat es ne csak elmosodott pacakat csinaljon), skype
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - android
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) pl lenovo s660 es az ellenfelei.
- Fontos tovabba az aksi teherbirasa, mert nem akarom mindennap 5 orat tolteni. Tudom a nagy kijelzo es az intenziv jatek leszivja, de jatek talan idonkent lesz rajta es akkor vallalom a toltest. Szoval jatek nelkul napi 5-6 telhivas es 20 mail/sms re hasznalva birja ki a 2 napot, tudom kb 3000MAh+-s akksival kell szamolnom. Es a kijelzo merete legyen 5" alatti, mert nem peklapattal akarok maszkalni. Es dual-sim slotre volna szuksegem a ket kartya miatt.Koszonom elore is a segitseget!
Udv,
M -
mike1334
veterán
Melyik teló a legjobb választás 50-55eig?
dual, 4g képes, min 4 max 4.5 col, normális kijelző, üzemidő és kamera (kategórián belül értve a normálist), lehetőleg droid kitkat l eséllyel, játék,nem, csak net, mail, viber, voip, zene.
köszi! -
McReay
aktív tag
Leagoo Lead 1-et szemeltem ki egy ismerősömnek, mennyire megbízható a készülék?

-
csendes
addikt
Ez most komoly vagy csak elírás?
Végülis mindegy, mire hazaérek úgyis elfogy: Antelife-on Lenovo P780 100,69 USD+ÁFA [link] -
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia! Nem neked mondtam személy szerint!!!! Az írtam, hogy ezen a fórumon!! Ne vedd magadra!

-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Figyeljmár kicsit.
Hol látsz olyat a postomban hogy fikáznám a cubotot?
Nem kötelességed tudni, de én ponthogy elismerően szoktam írogatni a B-brandek új képviselőiről (cubot, doogee, stb...), ha másért nem az egyedi formaterveik miatt...Az meg hogy az X6-hoz volt/van sok és sokféle rom, még nem változtat a tényen hogy a konkrét kérdezett modellhez szar sincs (még?).
Ezek ismeretében kérlek mielőtt nekiállsz kardoskodni valami mellett, vizsgáld meg hogy meg lett e egyáltalában támadva a bevédett objektum.
Köszi
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlanátok olyan $140 környékén? Telefonálásra, netezésre, videonézésre illetve némi játékra lenne használva. Jó lenne ha 4.5"-nál nem lenne nagyobb.
-
svgyula
addikt
válasz
alengyel
üzenetére
Gyárit! Vagy NEEDROM-on ez a három
(#88675) aytukabozs
Én tudom, hogy itt a "nem ajánlott" (húúúúúúúú
)típus! Azt nem, hogy miért? de a needrom-on valahogy minden típushoz van minden! Ez azért érdekes nem? Nekem is volt 3 típus de eggyel sem volt gond. A gyári rom mindegyiken jól működött. A fenti kérdezett telóhoz is adtak ki gyári frissítést, és nagyonsok típushoz van CM11, meg MIUI ROM is. -
-
svgyula
addikt
Szia! +1 az előttem szólónak! Az LTE itthon akkor lesz érdekes ha nem bitenként kell fizetni! Az emberek nagy része arra használja, hogy villogni tudjon vele. Na meg egy egy f*ngot meg tudjon osztani a fosbukon!
Majd ha egy bizonyos összegért(a kábel szolgáltatók tarifája közelében
) korlátlan hozzáférést biztosít akkor lehet beszélgetni. Addig sokaknak csak látható SCI-FI! Mert ez Magyarország 
(#88666) doongoo
Én is torrentezek a tablettel de csak wifi-n keresztül, mert a fogyasztása lényegesen kevesebb mint az asztali gépnek. -
-
punky10
addikt
válasz
west76
üzenetére
Ez(sajnos) így nem igaz.Vidéken, ahol nincs fullon a térerő, nagyon észrevehető az LTE nagyobb sebessége.És nem csak amiatt, hogy nagyobb sávszélességgel dolgozik, hanem azért, mert nincs annyira leterhelve...
Igaz, ez csak addig lesz előny, amíg el nem szaporodnak az LTE-képes telefonok... -
alengyel
csendes tag
Sziasztok!
Milyen ROMot javasoltok a Cubot S208-ra? Olyan kéne, ami nem csili-vili, egyszerű, stabil, nem fogyaszt sokat. Kösz előre is!
LA -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért lenne nagyobb? A Note-ban ugyanabban a házban jött ki az LTE-s.
A képen nekem úgy tünt, a ház itt is marad.
A Huawei Honor 3C is ugyanabban a méretben lett LTE-s.
Ha nagyobb lenne, és pláne ekkorával, az nem a Redmi 1S lenne.BREAKING:
Azonnali hatállyal használatba veszi a Magyar Telekom azokat a frekvenciablokkokat, melyek használati jogát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2014-es frekvenciapályázatán szeptember végén elnyerte. Holnaptól duplázódik a 4G-s sávszélesség és drámaian nő a lefedettség is a Telekomnál.
http://www.hwsw.hu/hirek/53027/telekom-4g-lte-internet-mobilnet-frekvencia.html
Ezért mondom, aki a jövőre gondol (és ez nagyon gyorsan eljött), az 4G-s telefont vesz.
Lefedettségben ugrások lesznek, sebesség, jobb ping idők,stabilabb és gyorsabb mobilnet.
Már nem elég a 8 magra meg 2-3 giga ramra ráizgulni, LTE is kell. -
remekkelek
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ó így már értem.
Köszönöm!
-
zkosaras
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Értem, köszi!
A hardveres képességeket nézve teljesen igaz. Engem is csak a két év szoftveres támogatás miatt érdekel...Esetleg egy másik fórumot tud valaki?
-
aytukabozs
addikt
válasz
remekkelek
üzenetére
"" leOK-ztad volna" észrevételed mire vonatkozik?"
-
remekkelek
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia aytukabozs!
Köszönöm a segítő szándékodat!

USB Hibakeresés be volt kapcsolva.
" leOK-ztad volna" észrevételed mire vonatkozik?Másik laptoppal a MtkDroidTools-s mentés elkészítve.
MtkDroidTools v2.2.7 írási hibával igaz de lement..

Ez, hogy miért volt azt majd megnézem./olvasok, keresek és tanulok /

MtkDroidTools v2.5.3-mal már írási hiba nélkül ment
A saját gépemen még nem ment de majd remélem ezen is összejön előbb - ütőbb.
(#88526) Upo
Köszönöm a részletes leírást a problémám megoldásával kapcsolatban.

A gépemen megnézem amit javasoltál majd munka után.

Talán ezen is összejön majd egy mentés.
-
SimS
senior tag
Üdv
Reméltem, hogy okosabb leszek, erre elbizonytalanodtam!
A V5 home gomb pl. nagyon jópofa, de a coolpad-ok is impozánsak.
Nyilván nem lövök mellé kb. egyikkel sem, köszi a tippeket.
SimS
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én meg csak várok, csak várok az LTE-s Hongmi 1S-re.
-
aytukabozs
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
ahova becsatlakozik a szalagkábel, az egy ilyen kis zsanéros nyavaja elvileg (G2-t még nem láttam nyitva, de gondolom az elv ugyanaz a legtöbb telóban).
a kábel felőli része felpattintható és olyankor lehet mozgatni/cserélni a kábelt, ha nyitva van.(#88651) salytmasztor
Nyugi, amint látod nem kifejezetten neked címeztem a dolgot...
Meg szóltam is hogy fejeket behúzni
-
Mottie
őstag
válasz
salytmasztor
üzenetére
Mert már régóta kikívánkozott neki

WOT, szobakutya: Köszi

-
salytmasztor
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet a helyesírásra.

Általában figyelek rá és tudom, hogy ár-érték aránynak írják, csak most siettem és elírtam.
Viszont azt nem értem, miért kell egy elírás miatt egyből ilyen idegbajos stílusban visszaírni.
-
-
KTU
addikt
ZTE RED Bull V5 1GB, a mininél $139.99 [link]
vagy volt már?
csak meg kellene rendelnem

-
paolinho
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Az a baj, hogy a bekapcsológomb alatti kis érzékelő, ami egy kis szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz, szakadt el. Így az nem oldaná meg a problémát, ha a gombot kicserélném.
-
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Android One telókról (Karbonn, Micromax, Spice) vélemény, tapasztalat?
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam semmit. Be lehet ezeket szerezni valahogy nálunk is, egyáltalán érdemes-e velük foglalkozni. A vas tűrhetőnek tűnik, az áruk sem vészes, szoftveres támogatás is van, elvileg.Előre is köszi a segítséget!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére

Jogos!! Ez tipikussan a "kinek , mi a legjobb"
Többnyire mindenkinek az amit megelégedetten használ napi szinten..
-
aytukabozs
addikt
mindenki fedezékbe, kiszabadul belőlem a grammarnáci!!!!
ÁR_ÉRTÉK_ARÁNY az úristenit!
Nincs olyan hogy valami jó ár-értékű...
Bocsánat, ez már kikívánkozott egy ideje.

-
paolinho
addikt
A csajszim Jiayu G2-esén érintő képernyőt kellett cserélnem (mert naná, hogy leejtette, és naná, hogy törik a gorilla glas), azonban sajna a bekapcsoló gomb szalagkábele elszakadt az akció során. Így hiába sikerült volna a manőver, sajnos bekapcsolhatatlan lett a készülék. Nincs véletlenül valami ötletetek arra, hogy mit tudnék ezzel kezdeni? Javítható ez a probléma, vagy esetleg valahogy be lehet mégis kapcsolni a készüléket, legfeljebb többet nem lesz kikapcsolva? Vagy alkatrésznek el kell adnom?
Előre is kösz. -
citkar
addikt
Én egy Iocean X8 mini prot vettem nemrég.
Akkor akciósan 185 USD körül volt.
6592-es SoC, 5 col, 2 GB RAM, 32 GB ROM, nincs bővítési lehetőség.
A GPS hamar talált jelet, de még nem tudtam kipróbálni városban navigálni.
4.4.2-es Android, magyarul is tud.Tudásában nem lóg ki a sorból, én a külseje miatt vettem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
THL T6S telefonról van valakinek tapasztalata? Második telefonnak kellene semmi extra.
-
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Pedig nem lett volna rossz, főleg ennyiért! Akkor dual active-ból továbbra sincs olcsó megoldás.
-
salytmasztor
aktív tag
THL W200C 140 dollárért jó vétel?
Esetleg valami negatív dolog erről a típusról, amire vigyázni kell?
Ár-értékben van most jobb vétel ennél?
(Több pénzt is áldozok rá, ha van jobb ár / teljesítményben.) -
SimS
senior tag
Üdv
Szeretnék ajánlatot kérni, hogy melyek most az ajánlottabb készülékek, az alábbiaknak megfelelően:
RAM: min. 1GB (elfértem eddig rajta), ha 2, az nem baj
ROM: ha van SD kártya lehetőség, akkor majdnem mindegy, de min. 4GB
SIM: a kettő slotból lehetőleg 1 normál méretű legyen
Kijelző: 4.5" körüli lenne az ideális, de ilyen úgy sincs értelmes, úgyhogy a tetejét mondom: max. 5.5"; IPS lehetőleg HD
OS: legújabbnak örülnék (4.4), illetve ha van community és esély a nyalókásra, az plusz
GPS: működjön!
Akksi: az eddigit repülő módban tartottam leginkább, wifivel elment 2-3 napot, 2200-as akksival, ennyit elvárnék
Extrák: tap to wake jó lenne, külön státusz LED nem fontos
Ár: nem volna ha rossz, ha mindenestül 50k körül kijönne, de akár valamivel lehet több isAmit néztem: THL T6 PRO, Coolpad F1; jó felé tapogatózom?
Köszi,
p.s.: ha ezeknek teljesen megfelelő nincs, csak nagyrészt, vagy sokkal többe van, az is érdekes lehet
SimS
-
aytukabozs
addikt
válasz
bubu256
üzenetére
az még csak 1:1 lenne, de sajna a coolpad oldalán is csak dual standby-os

Az van hogy ha valaki értehetlen okokból dual active telót akar akkor mindíg az etotalk gyüjtését vesszük elő, mert más webshopnál nem lehet erre szűrni.
De akkor ezt most megjegyeztük hogy csak a következő telótól érvényes a lista.
-
-
mlaci01
tag
Megérkezett már pandawilles biztosítással valakinek bármilyen készülék ?
Esetleg kupon kód ( a NEWBUYERCOUPON-on kívül)
-
mike1334
veterán
Lenovo A328-ról van vmi vélemény? Nem nagyon találtam róla semmit..mennyire ajánlott? Főleg az első generációs Moto G-hez, és Jiayu G2f-hez képest mennyivel rosszabb? (nyilván rosszabb, azért teljesen más árkategória, legalábbis a Moto G..)
Illetve van ahol azt írják fix fókuszos a kamera, van ahol meg nem..esetleg erről tudtok vmit? Köszi
-
sssirius
tag
Ha valakinek aktuális... egész jó áron THL 5000
Ha már linkelte valaki, akkor bocs. -
tfalcon96
aktív tag
A minidealen a sima és a Snapdragonos Hongmi is csak 140 USD. Érdekes, a múltkor valami rekordszámú eladásokról hallottam az 1S-e kapcsolatban, de úgy látszik mégsem fogyik olyan jól.
-
törölt tag
Nem hinném, hogy ez az MTK telefonokra lenne kimondottan jellemző.
Azaz nem az MTK miatt, az olcsóbb árfekvésű telefonokra olcsóbb kamera szenzor kerül.
Van olyan készülék amire Sony van olyan amelyikre OmniVision szenzor kerül.
Bár nem vagyok jártas a fotózásban, de szerintem inkább ez lehet az oka. -
rtzui
csendes tag
Valamelyik tesztben olvastam, hogy általában a kínai telefonok kamerája nem szokott olyan jó képeket csinálni, mint az európaiak. Ez tényleg így van? MTK-sokról már nem először olvastam, hogy nem a képeiért szeretik.
Lehet, hogy ársáv függő a dolog? -
-
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy kínai telefonom, ami egy ideig felismerte a 16 gigás SD kártyát, egy ideje viszont már nem. Azt mondja, hogy "SD card damaged..." Ilyesmi:

Többször megformáztam, de semmi eredmény. Nemrég kiszedtem a kártyát, és azt tapasztaltam, hogy minden adat rajta van, amit korábban rámásoltam (viszont akkor mit formázott meg?). Próbálok megoldást találni, de nem nagyon jutok közelebb. Van ötletetek? Ami biztosan nem oldja meg, ha bármiben (notebook, fényképező, másik telefon) eszközzel megformázom. A kártya teljesen jó, nem azzal van a baj.
Köszi!
-
törölt tag
Előre leírom, nincs ilyen telóm, csak automatizálással kapcsolatban találkoztam a szituval. Van egy MTK Control nevű alkalmazás, amivel kapcsolgatni lehet. Ez Tasker plugin, vagyis Tasker -ben (és E-Robot -ban is) megjelenik a külső beépülőknél. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolgatást automatizált műveletekbe lehet illeszteni.
Az átirányításra pedig írták már a kódot, aminek futtatása szintén automatizálható.Dominó85:
Választ sajnos nem tudok, csak topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Pl Samsungból van ilyen aminek max 4.5 - 4.7 a kijelzoje?

Végülis mindegy, mire hazaérek úgyis elfogy: Antelife-on Lenovo P780 100,69 USD+ÁFA

)típus! Azt nem, hogy miért? de a needrom-on valahogy minden típushoz van minden! Ez azért érdekes nem? Nekem is volt 3 típus de eggyel sem volt gond. A gyári rom mindegyiken jól működött. A fenti kérdezett telóhoz is adtak ki gyári frissítést, és nagyonsok típushoz van CM11, meg MIUI ROM is.
) korlátlan hozzáférést biztosít akkor lehet beszélgetni. Addig sokaknak csak látható SCI-FI! Mert ez Magyarország