- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75970 üzenetére
Hát nem is DHL miatt tartott két hétig, gondolhatod. Antelife picit húzta az időt, plusz volt egy ünnepük nekik aztán most hétfőn nekünk
Még 200$ felett volt - 210 körül ha jól emlékszem, azóta bezuhant az ára, emiatt kicsit morcos is vagyok. 14khuf-ot kellett ráfizetni. Nem volt éppenséggel az évezred vétele, de már régóta csorgattam rá a nyálam.
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75924 üzenetére
Páran jártak így, többek között én is. Bár én a kuponos akcióban rendeltem, de pár nap után kapásból dispute-oltam (mivel időközben mindenhol olcsóbb lett), és így kaptam a kamu után valódi trackinget is. Elvileg ma kapom kézhez, a futárt várom tűkön ülve. De többet antelife-tól nem fogok rendelni, maradnak az egyéb bevált webshopok.
-
krisi047
senior tag
válasz
axlfsi #75924 üzenetére
Én elsején vásároltam náluk Note-ot, a -25$ kuponos akcióban. Írtam nekik egy e-mail, hogy mi a fene van, erre 9-én küldtek egy kamu TN-t, és hozzátették, hogy feladták 7-én a telefont. Ma chateltem velük, kaptam eredeti TN-t, amiből kiderült, hogy tegnap reggel óta a DHL-nél Shipment information received állapotban van. Ahogy olvastam a fórumot, ez még akár 1-2 hét is lehet mire elindul. Úgyhogy amint feladták, megy a Paypal dispute, és kérem vissza a DHL árát.
-
válasz
axlfsi #75924 üzenetére
Az akciós készülék mindig soká kerül feladásra. Talán a héten elküldik.
Már sok ilyen kedvezményes telefont ettem tőlük, a 10 nap - 2 hét nem szokatlan ilyen esetben - sajnos.Ha most megvennél egy Hongmi Note-ot tőlük normál áron, kb 3 napon belül feladnák feltehetőleg.
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75493 üzenetére
1 nem tilos, csak offba kell tenni.
2 a minideal az tuti megbízhatóbb mint sok más bolt ( igen itt a hangyásra gondoltamde az sem rossz bolt )
3 első körben nem HW- ra gondoltam ha jól elolvasod az elavultságot, hanem a gyorsuló tempóban történő program kiadásokat. Van nagyon sok hasznos program ami nem indul el már csak 4.x androidon... sőt hallottam olyan programról is ami frissítés után már nem indult el 2.3-as droidon, de 4.0-án igen. És igen, valóban drága a hobbim, de nem a telefonok és nem a számtek az, hanem a hangszeres zene... -
-
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75481 üzenetére
a oneplus oldaláról hivatalosan 300 ért rendelheted meg a 16 gb-os oneplus one-t. snapi 801, 3gb ram, gyári cyanogenmod rom. szvsz inkább az 300 ért mint egy "kifutott" xiaomi ha már elég az egy kártya
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi #75411 üzenetére
Magadat, vagy minket győzködsz arról hogy jó lesz Antelife-tól rendelni?
Én vagyok az egyik páciens - nem a posta nyomkövetésével van a gond, mivel DHL-el rendeltem, ami kvázi azonnali.
Majd' másfél hét és három kör PayPal hiszti kellett hogy egyáltalán feladják, gondolom a gari is ilyen jó lehet.Amondó vagyok, nem sokkal drágább, legyen MiniDeal - na AZ korrekt jellemzően.
-
aytukabozs
addikt
válasz
axlfsi #75401 üzenetére
Bocs pontatlanul fogalmaztam, 1 hete várják a FELADÁST!
Merthogy az egyiküknek még TN sincs!
A másiknak van pár napja de csak ma mozdult.(#75405) Chaser
Há' te meg ménem a gyári oldalon keresed az infót ami érdekel?
IPS az![szerk]
rossz link javítva -
válasz
axlfsi #75370 üzenetére
Igen, ez ennyire új, de ne tarts tőle. Több Xiaomi is volt a kezem között, egyben sem csalódtam. (Majdnem vettem egyet én is csak a kíváncsiság kedvéért, de végre győzött bennem a racionális én)
sajtjani:
Találkoztam nagyon jó és nagyon gagyi Star telefonokkal, de ez igaz pl a Jiayu-ra is (mondom ezt úgy, hogy most épp egy G4c-ben van a kártyám). De azt is hozzá kell tenni, hogy vannak márkák, ahol azért a szórás jóval kisebb kilengéseket mutat. -
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75370 üzenetére
vacsi új. a kínai változat már kint van március óta, de a nemzetközi változat, ami nekünk is kell még nincs egy hónapos. sőt annyira új, hogy a xiaomi hivatalos oldalán, még csak egy romcsomag van fent, pedig hetente kapnak frissítést elvileg a xiaomik
én is gyűjtögetem a kis pénzemet rá
-
Rawulf
őstag
válasz
axlfsi #65981 üzenetére
Ide leírtam összefoglalva, amiket eddig mondtam és hallottam erről, mielőtt még nagyobb kavarás nem lesz:
DHL HONGKONG-ról van szó.
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_29718-29718.html -
hungobungo
senior tag
válasz
axlfsi #65970 üzenetére
Szia,
biztosan be tudnak szerezni minden Zopo modellt, csak hát ugye olyan gyorsan jönnek ki a hogy nehéz mindet feltüntetni a listában. THL T200C esetleg? Nem full HD, de olcsóbb jóval.
Most volt nálam egy 6.5"-os HD kijelzős Ulefone U692 is - na AZ nagy telefon- és még annak sem pixeles a kijelzője...
-
Dominó85
addikt
válasz
axlfsi #64216 üzenetére
Nézd meg több tracker oldalon is a kapott TN számot. Rengeteg eltérés van.
Csak egy példa:
- 17track - csomagom kézbesítésre várú
- posta.hu - célországba elküldve
- emstracking - célországba megérkezett
- az előbb vettem kézbe a csomagot!Szóval nem érdemes hőbörögni. Arról nem a Pandawill tehet, hogy a nyomkövető oldalak túlterheltek vagy lassan, xarul frissülnek le. Amennyiben tényleg rutinos rendelő vagy, tudhatnád, hogy a kínai szavára NEM szabad adni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
axlfsi #63208 üzenetére
A fullHD inkabb -, hisz csak felesgesen erolkodik jobban a távröcsögő
A gyro sem hiszem, h sokaknak hianyzik, bar szerintem van benne, az mar elegge alap... Bar en meg szerintem sose hasznaltam, max 1-2jatekhoz kellhet.
Az ilyen licitektol en felnek, vagyis felek is, hisz meg TN se jar, a gari meg hat ki tudja :/ En inkabb kifizetnem a webshop felarat, es akkor biztosabb a dolog. Az a 32es sd meg kuka, 5$t se er
-
válasz
axlfsi #62706 üzenetére
A zte sem tekintendo noname telefonnak a blade super megis egy rakas nem jol sikerult szolaltatofuggo akados szoftveru.... formedveny...
A v970 pedig egy nala gyengebb hardveru megis sokkal gyorsabb es kezelhetobb telefon.Olyan telefont valassz amihez van kozosseg. Es akkor jol fogsz jarni!
-
Zeki
nagyúr
válasz
axlfsi #62706 üzenetére
A kínaiban is van brand meg kevésbé brand, meg a full noname.
A Lenovo, Huawei, ZTE, THL, Jiayu, ZOPO, Xiaomi, Haier, Amoi, Cubot a márkásabbak közé való szerintem. Persze sorrend azért köztük is van.
Én nem mernék nonam telót venni, és nem vennék tft-set sem. Ekkora telót meg pláne. De mindenkinek más a bestbuy a pénztárcájához képest. -
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #62686 üzenetére
A (sima, "snassz") TFT kijelző aggaszt talán egy kicsit, pláne, hogy most egy Note 2-t használok, ami Super Amoled Plusz - biztosan nagy lesz a különbség, ... de ennyi pénzét mit akarhatnék jobbat. Nemdebár?
Mellesleg, szerintem nagyon jól néz ki a telefon! (és még vékonyabb is mint a Nóta kettőm).
A fém keret és a hátlapon az a varrás minta, tisztára a Nóta 3-ra hajaz
http://pic.pandawill.com/media/catalog/product/cache/1/image/309d7dc39e373b178fdbbfcc3c9523fd/s/k/sku50562_7_1.jpgHa tudnám, hogy elégedett leszek a TFT-vel és lesz rá ügyesen root és esetleg custom romok, vennék még egyet... ennyi pénzért!
-
tihibaby
senior tag
válasz
axlfsi #62455 üzenetére
Lett bolt,és nem Litván,a félreértés Lettország/Latvia névből fakad.
Itt kapsz egyébként két év garit,és 4 napon belül a kezed közt van.
Nincs CM.
A gyári ROM jó,pont most jött ki frissítés,amivel pár kisebb hibát orvosoltak,bővebbért nézz be a topikjába mert mint feljebb is írtam van!
Root-olni kell. -
-
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #62290 üzenetére
OKé, közben rájöttem, ahogy a végére értem, hogy adott az opció:
Express Shipping(FROM CHINA) 3-7 working days,normally, shipping by DHL, sometimes by EMS or Fedex. $34.80
Express Shipping From European Warehouse 2-5 Working Days. Customs tax duty free for European Union Countries. $57.00
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged