Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
Elsosorban zopo zp980as tulajoktol kerdeznem, hogy milyen romot ajanlanak erre a telefonra mert a gyari faszan szaggat (2g/32g/6589t).
Nincs valami gyorsabb custom rom ami gyors es nem akadozik? Nem akarom elhinni hogy ez az 1.5ghz quad ennyire nyeszlett, bar a fullhd kijelzohoz karcsu lenne? Nincs valami nativ 720p rom ami csak felskalazva mutat a kepernyo es talan akkor gyorsabb?
Johet privatba is ha van valami lelkesebb tulaj aki megosztana velem hogy mit erdemes erre a telefonra felrakni, mert a gyari eleg hulladek.
Elore is koszi.
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Hasznal valaki Zopo zp980 1,5ghz quad, 2gb/32gb telefont? Ha valakinek lenne kis turelme, es valaszolna par kerdesemre, irjon mar egy privit, nem art ha szet romolta mar

Koszi elore is
-
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni. Pandawillrol szoktam rendelni, es most 2 keszulek is akcios amikkel mar szemeztem is korabban.
Egyikuk a Neken N6 masik pedig az iNew V3. Mindegyik nagyon tetszik es szimpatikus, de azt szeretnem megkerdezni, hogy vane mar ezekkel tapasztalat. Keresgeltem de nem nagyon talaltam, hogy leteznek-e rajuk rendes romok. Valami nem kinai. Tudnatok errol kis infot ?
Needromon van egy keves a neken-hez mondjuk.
Elore is koszi a segitseget.
Legszuperebb az lenne ha privatba tudnek beszelni olyannal akinek van mar valamelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest