Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Atomcsirke #44289 üzenetére
Azt beszámoltad, hogy van kb 15USD postaköltség?
-
wwhy
veterán
No, a 130USD-on beharangozott Xiaomi RedRice az etotalk-nél 260USD.
Így vszleg nem fogok venni
(ha vki tud jobb áron megbízható boltból, jöhet a link). -
-
Cyborg
őstag
válasz
Vásárlásnál nem volt gondom a Mixeshoppal, a többiről pedig egyenlőre nem tudok nyilatkozni.
Igaz, hogy az azon a napon vásárolt termékek közül a mixeshop volt a leglassabb, de sztem az még belefér,hogy:
07.31 - Termék fizetve
08.05 - Küldemény felvéve
08.12 - postán kézbesítés regisztrálva...ne felejts el kupon kódot kérni skype-on, vagy e-mailben, az az 5 dollár is számít.
-
GIJoe
addikt
válasz
én vásároltam onnan, DHLel, bár lehet mázlim volt 0 vámáfa, de korrektek voltak
garoztatás terén nem tudok nyilatkozni, minden működik onnan... -
Atomcsirke
aktív tag
mixeshop.com-mal tapasztalatok, megbízhatóság, gariztatás terén? A három közül az egyik esélyes, a Huawei G600 még mindig náluk a legolcsóbb.
-
Thrawn
félisten
válasz
maj-viktor #44286 üzenetére
Mert a dual-sim, kétszer annyi hsz-t jelent
-
Thrawn
félisten
Már hogy a viharba ne lenne topikja? Kínai mobil
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44277 üzenetére
Mázlista. Panda semmit szinte. Töltő meg adapter kb.
-
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #44263 üzenetére
Annyiból nekem is csípi hogy rég "kínai okostelefonok topicja" kellene legyen a topic neve, mert arról megy itt a diskurzus, és ha valaki jön nagy néha egy nem kínai dual simessel majdnem ki van taszítva, hogy ez itt off
-
Thrawn
félisten
válasz
scream #44264 üzenetére
Bőven jó az, a RAM szerintem még sokáig elég lesz, a tárhely meg egyébként is bővíthető 64GB-os SD-kártyával. Juteszembe, turbó procis lesz vagy az alap 6589?
CoolBoy323: Azt a JiaYu fülest kipróbálnám, külön is kapható vagy csak telefon mellé adják?
szerk: nemszótam, 10 dolcsi... -
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #44263 üzenetére
Nekem nem csípi a szemem.
Ed3r_X_ is egyet értett velem, hogy off
időről időre meg szoktak jelenni moderátorok itt is és más topicokban is, hogy térjenek vissza a topic témájához, ne vigyék félre, (nem a személyeskedésekre gondolok...)
Itt is kijavítanak a többiek, ha valaki olyat hoz ide, vagy olyat kérdez itt, ami nem ide való, mert nem dual sim-es telókról van szó benne...
Szóval most ezt meg én nem értem. Nem először fordult velem elő, hogy off-ba tettem a mondandómat és mással sem. Sőt, valószínűleg nem is utoljára... -
CoolBoy323
nagyúr
Minideal hírlevél, kuponok:
JiaYu
JIAYU G4 2g/32g in stocks now 319.99$
Gift as follow:Lenovo
Lenovo A390 MTK6577 Dual Core only 89.85$ (10$ discount 346ed)
Lenovo A820 139.99$(56country language)Lenovo P770 149.99$(56country language)
ZTE
ZTE V987 227.85$ZTE V967S 154.99$
-
citkar
addikt
Játékoknál vagy bármiféle programnál nem volt kompatibilitási problémád?
kopidu (#44265) :
Én nagyon elégedett vagyok az Ioceannel (Youth), nem szidják többet, mint bármi más hasonló árú telefont. A GPS szerencse kérdése, a WIFI valakinél nagyobb távolságban gyorsabban gyengül, mint egy Samsung vagy más telóé, de a 35 nm-es lakásomban én nem tapasztaltam semmi problémát. A képernyője viszont gyönyörű. Az összeszerelés rendben van, a fényképezője átlagosnak mondható, akku szintén átlagos (a fullHD meleltt is).
Szerintem jó vétel, ha a külseje tetszik, amiben szerintem kilóg a sorból, ami nekem külön bejött. -
oris
aktív tag
Van tapasztalat arról, hogy a hátsó, második mikrofonos készülékeknél (pl.: UMI S1, Neo N003, Vowney V5) észrevethető-e a hangminőségbeli változás? Egyáltalán használja-e a készülék zajcsökkentésre azt a mikrofont, vagy csupán a videofelvételhez?
Másik kérdés: 5,7 coll-os képátmérőhöz hihetőnek tűnik a 142*70mm-es készülék méret? Konkrétan a GFive G9-ről van szó.
-
_X10Dead_
aktív tag
For those of you interested in buying a 1GB FAEA F2S now take a [look here] and use this code to save $15: FAEAGOLDWAY15.
Source: Gizchina
-
kopidu
csendes tag
Például?
-
kopidu
csendes tag
Sziasztok az Iocean x7 turbóról mi a véleményetek ? Nagyon szemezgetek vele sokan dicsérik a kijelzője miatt.
-
andatti
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #44259 üzenetére
én árról nem írtam... amúgy tényleg jó teló... a kívánságlistával el tudtam volna fogadni 180-200 $ környékén is... legalább 2500-as aksival, + amiket felsoroltam, és akkor elmondhatnánk, hogy igen, 5 col alatt is van minőségi, jó hardveres telefon... befejeztem, mert szétoffoljuk a dual sim-es topicot egy sima sim-es teló miatt...
-
andatti
senior tag
Ez ide off, mert csak 1 sim-es... lehet, nem vetted észre. Amúgy egész jó kis teló lenne, főleg, ha 2 Gb memória lenne benne, meg nem ilyen gyönge aksi... no meg dual sim... hisz gorilla glass-os, vízálló és magas órajelű, bár csak 2 magos... és még a vodás 900 Mhz-et is tudja... de akkor is off az 1 sim miatt.
-
GIJoe
addikt
Haier W910 120$ Android 4.0 Dual Core Qualcomm 8260A 1.5GHz 3G Smartphone Android Phone with Wi-Fi, 1GB RAM & 8GB ROM, Capacitive Touch (Black & Blue)
-
scream
veterán
Na, megrendeltem a Jaiyu G4-et, SG-posttal, remélem hamar ideér
-
bazsy_
tag
válasz
Ferenc1989 #44219 üzenetére
Nah a pandawill kiesett a megbízható helyek közül, megrendelés előtt rákérdeztem hogy van e nekik raktáron(p780) azt mondják persze van ez volt tegnapelőtt, gondoltam ma rákérdezek mi a helyzet erre mondják nincs raktáron
Kérdezik: tudok várni 3-4 napot ,mondom köszönöm nem, refund, azt mondták ok, visszaadják a pénzt 24 órán belül. Remélem így lesz és nem trükköznek azzal, hogy küldenek tracking numbert és mégsem adják fel, mert akkor azonnal disputot indítok paypalon.
Valaki kérdezte a merimobilest: onnan ne 1 hónap után adták fel a telót...
-
b0bcat
addikt
Korábban említettem nektek, hogy számomra zavaróan "csíkos" volt a ZTE V967S képernyője. Találtam egy fotót, amin látni lehet, miről beszéltem. Íme: kép. Ez nem a felbontás miatt van (és nem is műszaki hiba), hanem a képernyő technológia miatt. "Sima TFT" panelen ugyanis ennél kisebb felbontás esetén sem látni ilyen csíkokat. (A következő felbontású készülékek ismeretében állítom ezt: 800x480@5", 854x480@5", 854x480@4,7", 960x540@5,3".)
Nem tudom, hogy minden ilyen felbontású (qHD) és méretű (5") IPS kijelző ilyen "csíkos" képet ad-e, mindenesetre ha még egyszer választanom kellene a V967S és a V987S (HD felbontás) között, akkor a kijelző tekintetében biztosan az utóbbit választanám, pedig felbontásra a qHD is untig elég lenne nekem.
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
rendeltem egy ZTE V967s-t, de most látom csak, hogy a 3G: WCDMA: 2100 MHz.
fog így működni ez nekem?
köszi,
zoli -
citkar
addikt
Erről a 4,3 "-os telefonról: HUAWEI Ascend P1 nem sokat hallani itt a fórumon, netán valaki olvasott róla?
Nem is sok helyen láttam árulni, pedig a kisebb méretet néhányan előnyben részesítik.1 SIM, ezen átsiklottam..na így igen...igaz nem olcsó, de szerintem szép, mivel kevés van ebben a méretben még talán valaki bevállalhatta volna, de 1 SIMmel mondjuk végleg nem jön szóba...
-
blueye
veterán
válasz
chesterboy #44235 üzenetére
Ez a "cikk" gyengébb mint egy hsz itt a topic-ban
-
mlaci01
tag
válasz
janakbacsi #44171 üzenetére
A gravity box nekem Newman K1-en működik.
-
iMaverick
addikt
válasz
chesterboy #44235 üzenetére
Kell is a reklám, mert annyi "buta" (nem sértésnek szánom!) emberke rohangászik ebben az országban, hogy az már szinte fáj. Bemennek a bótba, megveszik a Samu ilyen-olyan modelljeit (persze 2 mag 60eFt-rt), aztán közlik velem, hogy sz@r az Android és inkább az Apple termékeit veszik a továbbiakban, mert az "nem akad", meg "nem kell újraindítani", és a kedvencem: "nem kell hegeszteni a szoftvert, hogy működjön"...
Mindezt egy informatikus-rendszergazda kolléga szájából hallottam... Mikor mutatom neki az Amoi N828-at 47eFt-rt (4 mag, 1GB memó, 4.2.1 droid), erre meg megkapom, hogy "mivel tud többet az Android?" jellegű felszólalást... (Ráadásul azt ott helyileg konstatálják, hogy nem akad, nem fagy le. Az újraindítgatási "kényszer" tényét meg én személyesen cáfolom a helyszínen.)
A "csúcs" az az, hogy még a laptopját is eladta, mert mindenre tudja odahaza használni az iPad-et. (A telefonnak "kénytelen" még az Ace2-öt használni. Gondolom aláírt hűséget a szolgáltatónál.)
Namost azt nem tagadom én sem, hogy egy kis "hegesztéssel" jobbá lehet tenni a felhasználói élményt, de szerintem erre közel nincs akkora szükség, mint azt sokan beállítják. Pl. ha valaki "csak" felhasználó, nyugodtan használja out of the box a telót, nem kell rögtön root-olni... (Az más kérdés, hogy én meg is őrülnék, ha nem lenne root a készüléken.
)
-
chesterboy
tag
Na mar a [hirado.hu] is goglalkozik a temaval.
-
szpali
addikt
én ilyet vettem:
www.ebay.com/itm/160864038218
teszi a dolgát, gyorsan tölt, csak néha elmozdul, de ezt betudom a G Astra szerencsétlen szivargyújtó kialakításának.
Ja, és rohadna le a keze annak a kis kínai köcsögnek, aki ilyen indokolatlanul erős piros LED-et rakott bele... -
v-man
őstag
autós töltőt milyet érdemes beszerezni?
ezt pl meg szabad venni? -
Zeki
nagyúr
válasz
SamWarrick #44228 üzenetére
antelife.com, geekbuying.com, tmallbox.com, dx.com, focalprice.com , pandawill.com
-
GIJoe
addikt
válasz
SamWarrick #44228 üzenetére
minideal.net
-
SamWarrick
csendes tag
Üdv megint!
Ha a fastcardtech.com nem ajánlott, akkor mely oldalakról rendelhetek nyugodt szívvel?
A ZTE V967S már 5", azt nagyollom, plusz nem tudom milyen lehet öt colon a QHD. ThL W100 is jó lenne méretben. Azzal mi a helyzet?
-
b0bcat
addikt
válasz
Én megjártam velük kétszer. Hetekig nem küldtek semmit, és a vége refund lett. De minden webshop-pal volt már valakinek kellemetlen tapasztalata innen, úgyhogy ez magában semmit nem jelent.
-
andatti
senior tag
+ a (#44223) CineDOG1
Na, na, azért éreztem ám az iróniádat...
Én majd 2 méter magas ember vagyok, így meg tudom magyarázni a nagy telók iránti rajongásom, de más is van így, pedig lehet, hogy 150 cm sincs...
Azt is leírtam többször, hogy ha már ilyen nagy kijelzős normális telefont lehet kapni, minek rongáljam a szemem egy kicsi kijelzővel órákig bámulva azt... (ebook, net, esetleg játék... meg legyen rajta voipa tűrhető gps+fotó, esetleg videó pedig bónusz
Visszatérve arra, amit linkeltél az előbb, azért nem tud mindent, kicsi a felbontása, (WSVGA) kisebb az órajele, 1,2 vs. 1,5, csak 1 Gb ram, nem tudja a vodás 900 Mhz-et, pedig van olyan tepsifon 6,5-es ami tudja... csak 5/2-es a kamerája, van ennél jobb is a nagyok között, 3200-as az aksi a nagyobb kijelzőhöz, bár nem full hd, így talán jó... emellett közel 11 cm széles, szemben a 6,5-esek 9 cm-es szélességével, ráadásul 19 cm hosszú, amit nem kell taglalni...
Szóval közel sem tud mindent, inkább közepes, bár nagy kijelzővel... -
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #44220 üzenetére
Nekem 159.99 USD-t mutat.
Coolboy!
Nem ez annak ment, aki a nagy meg mégnagyobb meg legnagyobb, telefonálásra is alkalmas adóbevallás méretű készülékekre izgul.Én meg várnék egy 4" vagy alatti, nem windowsos, megbízható, erős, teljesen fehér okostelóra.
Eccer hátha lesz. -
Ferenc1989
tag
válasz
CoolBoy323 #44221 üzenetére
onnan már rendeltem G3-at és hál istennek nem volt vele gond
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Minire is volt mar panasz boven, csak h ne konnyitsem meg a dolgod
-
-
Zeki
nagyúr
-
bostone
addikt
Urak!
Létezik olyan gyártó a nagy országban, amelynél a kétkártyás készülékek mindkét slot-ja hajlandóságot mutat a 3g-re? Ha igen, valaki elárulná a titkot, mi jelzi ezt az adatlapon?
-
GIJoe
addikt
válasz
Dyingsoul #44213 üzenetére
nem rossz de én inkább Huawei G700
-
x.pet
tag
válasz
CoolBoy323 #44204 üzenetére
Közvetlen tapasztalatom nincs velük, olvastam jót és rosszat is róluk.
-
GIJoe
addikt
válasz
SamWarrick #44211 üzenetére
1. fastcardtech nem ajánlott weboldal
2 Lenovo egyértelmű, esetleg A830, ZTE V967S? -
SamWarrick
csendes tag
Üdv!
Kérek egy kis segítséget, vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni...szükségem lenne egy maximum 4,5" képátlójú, MTK6589 procis készülékre, sikerült is leszűkíteni a kört két gépre. Az egyik a Lenovo A820, a másik a Cubot GT99.
A gond az, hogy nem tudom mennyire bízhatok meg az utóbbiban, elég ismeretlenül cseng (CHENG) a neve. Pedig tudás alapján jobban megérné, fastcardtech.com-on pár dolcsival drágább csak.
Nem veszek telefont minden félévben/évben, tehát az elsődleges szempont a tartósság lenne. Vagy egyik ilyen kínai csodától se kell évéket elvárni? Esetleg a nevesebb gyártók cuccai megbízhatóbbak?
Akinek esetleg van tapasztalata egyik vagy mindkettő készülékkel, az legyen szíves segíteni. Előre is köszönöm!
További szép napot
-
andatti
senior tag
Pre order Gorilla Glass II-vel egy 6,5-es tepsi telefon... Persze noname az oldal is, meg a telefon is, de majd lesz az másutt is... legalább bővül a paletta...
-
alexw801
senior tag
válasz
janakbacsi #44171 üzenetére
Ezt a GravityBox kerdest mar feltettem itt, nem jott valasz. A fejleszto topicjat kell olvasni, mintha MT6589 procira irna.
Az akku allapotanal mindig kell nezni a mV erteket is. 4350 - 3600 a tartomany ennel. Pl. Elixir app mutatja. -
interstate76
addikt
válasz
anonym1s #44162 üzenetére
Ugyanerről írtam én is itt korábban, azaz hogy attól nem jó egy shop, hogy működik a cucc, amit küldtek, ez az alap. A lényeg a supporton van. Ebből a szempontból nálam pl. Antelife 2 esetből 2-szer vizsgázott mínusz 10-esre, a Geekbuying pedig kiválóan kezelte a problémás dolgaimat is. Ezúttal is hangsúlyozom, hogy a tapasztalataim szubjektívek és nyilván a szerencse-faktor is befolyásolta őket. Viszont az tény, hogy AL fizetés után sokaknak csak PayPal claim esetén válaszol, GB válaszideje pedig - nálam legalábbis - 24 órán belül van, probléma esetén is.
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, azt hiszem, a kamerákat már unalomig kitárgyaltuk. Van pár tűrhető darab ezek közt a duálszim csájnafónok között - pl. a ZTE V987-ben - de a többség messze alulmúlja bármelyik óccó' kompakt teljesítményét 20k HUF magasságában.
Na de mi a helyzet a hanggal? Nem, a kihangosítás rég nem érdekel, mindössze csak annyit várok el, hogy legalább fülessel hozza egy W8xx - 9xx sorozatú Sony-Ericsson vagy egy Nokia N95 szintjét! -
-
x.pet
tag
válasz
CoolBoy323 #44193 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44193 üzenetére
Nincs.
Jiayu G2S oszt csókolom.
Kiherélve az erős kis megfizethető telefon szegmens. Mert ugye ez is kifutós.Ha kicsi normális okostelót telefont akarok az asszonynak, kénytelen leszek T-nél Nokiát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest