- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Csorbi #45093 üzenetére
Nekem most már 100% hogy g700-am lesz, 1-2 héten belül.
Sikerült egyet lőnöm $241-ért, ingyen sing post-al(aliexpress 1$-t fizetsz $20-os kuponért).
Majd írok róla.
ps: Szerintem azzal emelkedik ki a mezőnyből, hogy minden működik rajta. Bár a kamera nem a legjobb, jelenleg. -
kisskerko
tag
válasz
zkosaras #45091 üzenetére
azért, mert értelmes telefon (értsd 4 mag, 1gb ram) szinte csak 4.5" felett van
1-2 kivétel van, pl. Jiayu g2, ami sehol nincs raktáron, vagy Xiaomi mi2s,de az meg brutális áron van és nem is dual simes(#45093) Csorbi egyszerűen csak nem kiemelkedő
-
Csorbi
addikt
Huawei G700-nak van valami buktatója, vagy miért nem nagyon népszerű itt? Esetleg drága a tudásához képest, vagy miért esik róla szó nagyon ritkán? Netán ebben az árban (280-300$) van jobb 900 MHz-es 3G-t és 2GB RAM-ot tudó készülék?
-
Gyuc
aktív tag
sziasztok!
Sok sok kamera appot tesztelek a TS7-en és azt vettem észre ,hogy a kamera alsó részén éles a kép de felül,homályos...Mi lehet az ok?Lehet ezen javítani?
Előre is köszi az ötleteket! -
zkosaras
aktív tag
Tudtok ajánlani valami kínai csodát 4 (max. 4,3) colos kijelzőmérettel, kompakt kialakítással? A legtöbb amiről itt szó esik 4,5 - 4,7 - 5 vagy akár annál is nagyobb megjelenítővel rendelkezik, de nekem ezek már túl nagyok.
-
ModliH
tag
Sziasztok.
Valaki vett már Lenovo p780-ast? (4000 mAh-s akksis)
Ha igen megosztaná a tapasztalatait, érdekelne a telefon, de nem nagyon láttam eddig senkit nagyon irogatni róla (ROM, GPS, esetleges hibák, stb...)
Kösziah most nézem pont írt valaki... nembaj egyéb észrevételeket is szívesen várom
-
válasz
gilimbgalamb #45075 üzenetére
Hm... Jó link, hasznos.
-
nepszter1
addikt
Digimobilnetet rendelt már valaki ? Esetleg használja valaki , ha igen hol tudom megrendelni ?
-
kisteri
csendes tag
Üdvözlet fórumtársak,
Tudna valaki ajánlani nekem jó minőségű s4 klónt 60k-ig.
köszönöm -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #45078 üzenetére
Akkor nem linkelek. Utána tudsz olvasni magad is.
Maradjunk annyiban, hogy normál földi halandók számára nincs releváns különbség a kettő között, míg fotós szakértők vélhetőleg hosszasan tudnák magyarázni, hogy miért is ég és föld a kettő.
-
gipsztigris
addikt
válasz
b0bcat #45077 üzenetére
"Ha elfogadjuk, hogy a PPI és a DPI ebben az értelemben ugyanazt jelölik (ami valójában nem igaz, de manapság szinonimaként használják a két kifejezést"
Miértisnemigaz?
PPI= pixel/inch
DPI= dot/inchA dot és a pixel valójában egy és ugyanazt jelenti pontot.....képpontot. Ennyi!
Ha most egy csomó wikipédia és egyéb guglis dolgot fogsz belinkelni a kardomba dőlök!
-
b0bcat
addikt
-
gilimbgalamb
tag
válasz
cappa72 #45074 üzenetére
Közeben megoldódott a problémám, itt a probléma lezáró hozzászólás/megoldás.
Köszönöm a segítséget, nélkületek nem igen jött volna össze!!!
-
válasz
gilimbgalamb #45069 üzenetére
És ilyenkor van valami lehetőség a helyreállítására?
Épp tegnap volt ilyesmi: [link]
Vagy Mobileuncletools-szal, vagy MTKDroidtools-szal vissza tudod írni az imei-t. Hát a wifi-re most konkrátan nincs ötletem, azt ki kell guglizni. (Ha minden igaz, a wifi-ről is van az nvram-ban infó)Hogy barmolhatták szét? Mondj egy tippet.
Így
Tehát lehet, hogy rátettek valami olyan romot, ami tartalmazott valamilyen nvram-ot, amivel rögtön felül is írták az imei-t, majd csináltak egy factory resetet, hogy szűzen kapd meg a telefont, csak utána már elfeledték lepróbálni. De ez a tipp már nem segít a jelen állapoton. -
-
Bernyó84
aktív tag
Hogy lehet az, hogy a THL W100-nak 4,5" kijelzőjének a felbontása 960 x 540 és azt írják, hogy 240dpi a képsűrűség míg a ZTE V967S 5"-os kijelzőjének szintén 960 x 540-es felbontására is azt írják, hogy 240 dpi?
-
-
vampire17
addikt
válasz
iMaverick #44943 üzenetére
Ezek meg csak ilyen "fantazialgatasok"egyelore marad az Amoi
igazabol egy 5"-os, 720p-s, mtk6589t, normalis aksi meretu telot keresek....
Ebbol ketttot talaltam:
Pulid F17 (aka. Star S5 Butterfly Elite )
WG9500+ (ami viszont klón, az meg nem gyere be...)Egy W200 lenne a jó, 2500-as aksival, de ez csak szep alom....
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45067 üzenetére
"THL nem klón.
A THL az saját márka, csak "ők is ugyanazt a kavicsformát találták optimálisnak" "Értem!
Erre felénk azt mondják, hogy "A mi macskánk meg lovat eszik!"
-
válasz
gipsztigris #45066 üzenetére
THL nem klón.
A THL az saját márka, csak "ők is ugyanazt a kavicsformát találták optimálisnak"A klón az nekem aminek még nevet sem mertek adni.
A THL az név.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45064 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, szerintem!
Mi is a baj ezzel? MTK 6589T 1GB RAM
Attól, hogy a ThL-re vagy a Star-ra nincs ráírva, hogy Samsung, attól még az ugyanolyan fantáziátlan dizájn. Ahhoz nem kell nagy fantázia, hogy egy kamera villanót más helyre helyezzenek át. Szóval, aki nem szégyell egy finoman szólva replika, durvábban szólva hamisítvány telefont használni, annak hardveresen nem lesz vele szégyenkeznivalója.....szerintem. -
-
Maximum1
őstag
válasz
gilimbgalamb #45044 üzenetére
-
Gekoo
csendes tag
Értem és amúgy megbízhatók ezek a klónok? Jól vannak optimalizálva, nem omlik össze a rendszer?
Esetleg ez?: [link] -
válasz
gilimbgalamb #45058 üzenetére
Szerintem legyilkolták az nvram-ot. (Nem akarok tippelni hogyan).
Nincs egészen véletlenül a belső SD-n valami imei.bak vagy nvram.img vagy hasonló? Hátha... -
Gekoo
csendes tag
Mi a véleményetek erről, érdemes megvenni? [link]
-
gilimbgalamb
tag
válasz
instantwater #45057 üzenetére
Totál süket a funkció! Üres ablakot dob. A beállítások-> állapotban: érvénytelen imei. A sim beállításokban(hívásvárakoztatás, átirányítás, stb) hibás imeivel kidob.
Szerkesztve:
Lehet összefüggés a Wifi-s NVRAM WARNING hibával?
-
válasz
*#06# mit mond?
-
-
GIJoe
addikt
válasz
gilimbgalamb #45049 üzenetére
tudom h nem ajánlott az akkut teljesen lemeríteni, de most gondold el, ez vmi teher repcsin jött bekapcsolva rázkódva statizálva, mágneses vihar minden.
-
otps
aktív tag
Kifejezettem EU garanciás dual SIM-es telefonok piaca most hogy néz ki? Lesz az Oppo R819. Mondjuk az alatti árkategóriában (vagy max. annyi)?
Követelmény, hogy 2013-as modell legyen. A Samsung itthon csak tavalyit árul. Pedig az idei modelljei közül mind a Neo, Young és Fame is létezik 2 SIM-es kivitelben. Érdekes mód Angliában a Neót csak 2 SIM-esben kapod meg, itthon csak 1 SIM-esben. Ki érti.
-
GIJoe
addikt
válasz
gilimbgalamb #45046 üzenetére
teljes reset, akku készülék... csak tipp, gondold át ne engem szidj...
most rendeltem 2 telót hangyásoktól remélem nem ennyire trehány banda... -
GIJoe
addikt
válasz
honnan vetted?
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok! Egy órája vettem át a Lenovo P780 telefonomat. Az első kézbe vétel meglepetése h nem volt kikapcsolva a telefon, hanem bekapcsolt állapotban találtam.... A szinkronizálás megkezdése előtt wifi kapcsoltam, ahol egy "nvram warning err = 0x10" hálózatot lát folyamatosan, de ettől függetlenül hozzá tudok kapcsolódni az otthon hálózatomhoz. A nagyobb baj most jön, jön át a haver, hogy nem vagyok elérhető!!!! Ránézek minden rendben, a mobilnet megy szépen. Na mondom felhívlak barátom... ha tudnálak.... tárcsázáskor csend, majd két pityenés és visszadob a névjegyzékbe! ugyanez történik minkét kártya esetében! megcseréltem a SIM-eket, de semmi változás.
Az akksi 2%-on van, de szerintem ennek nem lehet köze a jelenséghez. Észre vettem hogy az állapotnál érvénytelen imei számot ír. A mobilnetem az hibátlanul megy, a telefonhívások pedig nem.
Valakinek valamilyen ötlete?! Segítsetek kérlek, eléggé be vagyok parázva most. -
kosturica
őstag
Üdv!
Egy pár szót írnék az új Inew i6000 telefonomról.
Meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire gondosan összeállított kis csomagban érkezett. A telefon és a tartozékok esztétikusan becsomagolva. A mérete lenyűgöző, valami oltári nagy, de hát mindig ilyet szerettem volna.
A kijelzőn egy ideig észre sem vettem, hogy rajta van gyárilag a fólia, annyira tökéletesen fel van téve. Kaptam hozzá bőrtokot, fehéret, így az meglehetősen koszolódik. Csak később vettem észre, hogy a szilikon védő benne önállóan is használható, tehát már így használom. Elég esztétikus. Miután egy fél óra alatt rájöttem, hogy miért nem tudom bekapcsolni (frászt kaptam már, hogy hibás), le volt ragasztva az akksi érintkezője.
Bekapcsoltam és akkor jött a döbbenet. Eszelősen gyönyörűséges a kijelző. Átmenet az IPS és az amoled között kinézésre. Természetesen IPS. A betekintési szög kiváló, napfényben kitűnően látszik. A fényereje őrületes. Az összeszerelés jó. Egyet nem értek, hogy miért erőltetik a fémgőzölt krómcsíkot az oldalán, mert ez bizony egy kis helyen már meg is kopott. De így szilikon hátlappal a világon semmi további gondja nem lesz.
Tudja a készülék az OTG funkciót!!!
Akkor a tárgyilagosság jegyében néhány negatívum. A zenelejátszó a HTC ONE X-emhez képes valami csapnivaló. A böngésző hajlamos a laggolásra. Az xda fórumon állítják, hogy ez a nagyon rossz optimalizáció miatt van, mert bármelyik Firefly v65 rommal ez megszűnt mindenkinek. A beszélgetés hangereje egy picit halk, majd egy kicsit mókolok a nagybácsi tulsszal
.Sajnos a gps vétele is hagy némi kívánnivalót, majd meglátom ez mennyire szoftveres eredetű. Ha nem kénytelenek leszünk szétszedni és egy kicsit megtuningolni. A fényképezője a kínaiak között véleményem szerint kimagasló minőségű.
Összességében állatira bejön ez a telefon a hibái ellenére. Nekem elsősorban internetezésre kell, arra nem tudok elképzelni jobbat.
-
tolvaj!
őstag
-
szuand1
tag
Minideal friss
Huawei P6 QuadCore 1.5GHz 2GB+8GB 4.7'' HD mobile phone Android 4.2 399.99$
Huawei G700 5 inch IPS screen Quad Core CPU Dual Sim 2GB Ram 8GB Rom 268$
Huawei Ascend G610S 5" IPS Dual SIM White Android Smartphone 189.85$
ZTE V967S Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD 147.99$
ZTE V987 Quad Core Android 4.2 Dual Sim 5.0 inch HD 225.85$
Lenovo S750 Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz 4.5 inch QHD 209.99$
Lenovo p780 4000mAh Battery Android 4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 258$
Lenovo A630 MTK6577 Dual Core (56country language) only 99.85$
Lenovo A390 MTK6577 Dual Core (56country language) only 89.85$
ZOPO ZP980 - 5 Inch 1080p 441PPI Retina Screen1.5GHz 2GB RAM, 32GB 329.99$
UMI X2 5.0 Inch 1080P FHD Screen 2G/32G MTK6589T Quad Core Android 4.2 - Grey
289.85$(10$ discount:444fd)
-
válasz
Magnum_ #45002 üzenetére
Egyik haverom rendelt Goophone x1-et innen a húgának és szerintem eléggé rendben van a telefon. Igaz, hogy 26-28ezer, de ennél olcsóbban nem fogsz kapni.
üszök: ha megbízható nagy telefont szeretnél akkor thl w7s (vagy w7+ attól függ hol veszed több féle neve is van) ajánlom minidealen pont most akciózták le 200$-ra
nekem nagyon bejött
-
üszök
őstag
válasz
tolvaj! #45037 üzenetére
Ajánljatok már nekem 200 dollár alatt készüléket,4 maggal 1 Giga rammal IPS-el,4" felett,mert el veszek a kínálatban. Lenovo A820-at akartam,de most látom,hogy már 830 is van.És olyan megbízható webshopot is,ahol Paypallal lehet fizetni,mert egy gagyi bank kártyám van. Vagy ha van valakinek eladó az is érdekelhet.
-
devast
addikt
válasz
CoolBoy323 #45034 üzenetére
apq8064-hez ? 0 az esélye. Technikailag elképzelhető, hogy meg lehetne csinálni, csak óriási macera / idő / pénz lenne. Nekik erre 100% nincs kapacitásuk. Az összes qualcomm chip-es dual sim telefon msm8225 vagy annak valamilyen variánsa.
-
devast
addikt
válasz
CoolBoy323 #45025 üzenetére
Hazudnak
1 sim-es lesz...
-
tsrt
csendes tag
A ZTE tegnap reggel (100%) óta, úgy hogy most nincs benne kártya, de a wifi azóta megy és jóval kevesebbet illetve jóval ritkábban nyomkodjuk most 84%-on van. A Lenovo a tegnap reggeli 100% óta kártyával és a számomra normál használatnál több nyomkodással, wifi-vel és telefonálásokkal most 41%.
-
tsrt
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #45028 üzenetére
Ott lehet az igazság, mert valóban a mAh száma nem indokolja a tapasztalt jelentős különbséget.
-
sekli
addikt
Sziasztok!
MTK6577 es SoC-cal szerelt készülékekben van digitális iránytű?
-
€uro
őstag
válasz
ccs2929 #45019 üzenetére
Személy szerint nagyon örülök neki. Nem is gondoltam volna, hogy még egy 12 MP-es kamera is belefér az árba. Ráadásul djnice szerint jók hozzá az S3 mini tartozékok és - ami a legfontosabb, hogy - gyors is.
-
Bernyó84
aktív tag
Kameraképben melyik a jobb?
Ha jól tudom valami F/2 kamera volt a Lenovo A820ban, amire azt mondták, hogy egész jónak mondható a kínai mobilok között, valamint olvastam, hogy a ZTE telefonokban is pl a V987-ben is egész jó a kamera.
Nagyon filózom, hogy THL W200, ZTE V967s vagy Lenovo A830 közül veszem valamelyiket... Esetelg egy Jiayu G3S-t... -
citkar
addikt
válasz
Víz Elek #45000 üzenetére
Nekem az Iocean x7 jobban tetszik én azt használtam (s amint visszaér/már elküldték gariból, ahova önmagam hibájából került) azt is fogom. A GPS olyan, mint a többi átlagos kínai telóknál (szerencse kérdése, tűzoltásra elegendő), a képei elfogadhatóak, a kijelzője pedig gyönyörű és az összeszerelés is jó. A fullHD pedig érezhetően nem meríti jobban az akkuját, mint egy HD-nak. Mivel most ez utóbbit használok személyes tapasztalatom van.
Egyedül akkor ne ezt vedd, ha van vmi nagy hardware igényű játékod, amit nem visz, én sokat játszottam rajta, mindent vitt, amit kipróbáltam. Ekkora méretben a fullHD-nek nem biztos hogy érdemi előnye van, de hátrányát semmit se tapasztaltam. -
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Pár tapasztalat a múlt héten átvett készülékeimről (ZTE v967s, Lenovo A830). Felváltva tesztelgettük -felhasználói szinten- , próbálgattuk a két készüléket. Elsőre nagyon nagynak éreztem őket, de már összebarátkoztunk. Szerencsére mindkét készülék megbízhatóan működik, nem tűnik hibásnak. Megfelelő a wifi, gps, nem látok pixelhibát.
Amiben a ZTE tetszik jobban:
-előlapi nézet,
-akkumulátor,
-kijelző
Amiben a Lenovo:
-fogás,
-súly,
-vékonyabb,
Sajnos a négy napnyi "nyomkodás" után sem tudok választani!!! A családban is és a kollégák közt is megoszlanak a vélemények. Érdekelne, hogy esetleg melyik készülékhez elérhető valamilyen átdolgozott, "magyarabbított" (bocs) verzió? Talán ez dönthet. Akksi kapacitásban a ZTE nagyon "odaver", viszont a Lenovónak sokkal jobb, biztosabb a fogása. Tanács? -
benjoe1
aktív tag
válasz
faja0124 #44992 üzenetére
A Jiayu S1 piacra dobásának időpontja engem is érdekelne, elég korrektnek néz ki, Qualcomm, remélem jó GPS-el, Sony kamera... bár amit írnak is, hogy beépített akksi, nincs SD kártya slot, nem dual sim (bár ezt még nem használom ki), kicsit elveszi a kedvem.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #45006 üzenetére
Okés, köszi, ahogy nézegettem tudok még pont venni hozzá egy 16 gigás class 10-es mem. kártyát, hogy beleférjek az 50-be.
-
-
andatti
senior tag
Nőnek, max. 25 ezerig, szept-októberi vásárlás esetén, kis méretű okostelefont mit tudtok ajánlani, fontos a dual sim, meg elvileg legyen piros, (bár én épp olyanokat nem igazán látok-találok...) jah és magyar menü, megbízható működés... (pár webshop címét már elküldtem neki, de nem az a fajta, aki leülne nézelődni, így inkább megkérdezem...
-
Putya
csendes tag
Hello!
4 hónapos UMI X1S-em kijelzője megrepedt hétvégén a zsebemben... Azóta kb az egész össze vissza repedezett, az lcd egyre jobban folyik szét...
Mivel nem elejtettem, nem ütés által szenvedett sérülést, szűk farmerben volt nem a hátsó zsebben, hanem gondolom meghajlott valahogy.
Esélyes lehet-e gariztatni? Találtam hozzá etotalkon 130 dollárért. Ennyit nem adnék ki érte, főleg úgy ha kicseréltem a kijelzőjét úgyis lecserélném egy másikra. Vékonyság meg az üveg nem jó kombó ezt megtanultam, főleg úgy hogy GG miatt nem tettem rá fóliát, de mindig külön zsebben hordtam, amibe csak a teló volt, mégis gyűjötte a kijelző a karcot, akár egy kis homokszemtől is... :/ Valaki valamilyen tanács, hogy milyen módon tudnám minél kevesebb költséggel megoldani a dolgot? Már 50%os önrészű garanciás cserébe is benne lennék, de a 130 dollár nagyon sok, főleg úgy hogy 70 körül van az S1-hez. Ahogy szétnéztem a neten, elég sokan keresnek hozzá új kijelzőt. Választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest