Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
Pandawillnél kiegészítőkhöz tudtok valami kuponkódot?
-
válasz
Vjankovics82 #44496 üzenetére
Harmadszor is: A hibakeresésben fontos volna tudni, hogy lépésről lépésre mit és mivel csináltál.
Tudom, hogy az ember hajlamos a kapkodásra, főleg akkor, amikor valami nem stimmel (én is átéltem párszor, amikor 4x féltéglát csináltam az A820-ból, 8x a V970-ből
)
Próbáld meg összefoglalni, hogy mit csináltál.
Illetve azt is, hogy mit csináltál legutoljára, ami után már nem kapcsol be.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #44494 üzenetére
na ezt megszívtam cappa még recovery menü is eltünt!
na most mi lesz azt a ...
-
dlaj
őstag
válasz
Vjankovics82 #44494 üzenetére
Hú... x2 (bocs, de ez tetszik)
-
válasz
Vjankovics82 #44489 üzenetére
Hú ezek a megnevezések olyan furák.
Ha esetleg root-olt, akkor inkább a link2sd programmal nézd meg, az kiírja a csatolási pontokat, és pontosabban definiál.
Erre kéne még válasz: A hibakeresésben fontos volna tudni, hogy lépésről lépésre mit és mivel csináltál.
-
dlaj
őstag
válasz
instantwater #44488 üzenetére
aksi kérdésben igazad van, DE:
"az Android 4.2 ami ezeken van olyannyira őskövület lesz, hogy az asszonypajti kedvenc féjszbúkk alkalmazása sem fog futni rajta."
..... ezzel vitatkoznék, ugyanis a 2.3-as androiddal a mai napig lehet telefonálni, faszbukkozni, miegymás. Az már más kérdés, hogy a pár évvel ezelőtti 2.3 -as átlagos telefonok harmat gyenge hardverrel voltak "megáldva", ami a mai 4.2-es droidhoz kevés.
A kérdező által kérdezett Zopo telefon bőven van annyira erős, hogy évek múlva (lehet 10 év múlva is) ellátják egy átlagos juzer igényeit. Nem mindenki akar hard core játszani a telefonján. -
F.B.I.
veterán
válasz
instantwater #44488 üzenetére
Elég nagy hülyeséget írsz: LG P500, uj rommal még simán megy és az aksi sem kuka csak egy egyszerű példát felhozva.
-
alexw801
senior tag
válasz
ekrisztian #44483 üzenetére
Mindkettő roamingolt itt Pesten.
Köszi a tanácsot. Semmi bootloop, mindkettőn szakszerű CWM Recovery és ROM csere történt, Bruno féle kipróbált ROM-ra.
Esetleg újra csinálunk "wipe data / factory reset" + "install zip from sdcard"-ot, Recovery-ben, és újra betesszük a SIM kártyákat. -
válasz
zalman90 #44475 üzenetére
3-4 évre?
Lehet hogy kibírja a garanciás 1 évet, talán 1,5 et is, ha Lenovo, ZTE, és baromi nagy mázlid van, akkor talán jó esetben 2 évet.
DE
Addigra az akku ezekben a kínai csodákban egy darab kaki lesz, a pótakku meg az állásban megy tönkre.
LG Optimus 2X em volt. 2 éves korára az az akku elég gáz volt már.
Tegyük fel még az akku is kielégít 2 év után, akkoris, addigra kb az Android 4.2 ami ezeken van olyannyira őskövület lesz, hogy az asszonypajti kedvenc féjszbúkk alkalmazása sem fog futni rajta.Ha 4 magosat akar ami 3-4 év múlva is oké lesz, az csak tepsi van, 2 magosból van nem tepsi, de az már most elavult...
Személy szerint én egy ilyen kínafonnal kb fél évre tervezek.
Miért?
Mert fél év múlva is nagyon jó áron el lehet adni, és kb nulla befektetéssel lehet a legújabbra cserélni, mert egyre jobbak egyre olcsóbban jönnek. -
válasz
Vjankovics82 #44486 üzenetére
Ezzel a programmal pl. lehet: [link]
De mielőtt nagyon visszaállítod - és tényleg vissza is tudnád állítani:
megcsináltam a memóriakiosztást de nagyobb játékot nem tudok telepíteni nincs hely!!! lenovo a660!
Mit ír ki a beállítások --> tárhely?A hibakeresésben fontos volna tudni, hogy lépésről lépésre mit és mivel csináltál.
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
nem tudja valaki hogy tudom visszaállítani az eredetit: http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/belso_memoriakiosztas_modositasa_sd_kartyak_sorren/hsz_1-50.html#rel_msgs
megcsináltam a memóriakiosztást de nagyobb játékot nem tudok telepíteni nincs hely!!! lenovo a660!
-
SimS
senior tag
Üdv
Köszi mindenkinek!
SimS
-
ekrisztian
őstag
-
szpali
addikt
válasz
Ferenc1989 #44474 üzenetére
ettől függetlenül tartok még picit a p780-tól, de napok kérdése és megérkezik egy ismerősömnek
-
kisskerko
tag
ThL W100 vagy Jiayu G3S vagy ha a kicsi méret a legfontosabb[ L:http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html]Jiayu G2S
qualcommos pedig Huawei G520, igaz ez a leggyengébb szinte mindenben (ram, akku, kijelző) -
SimS
senior tag
Üdv
Valami olyasmit keresnék, mint a Lenovo A820, de mégsem..
Valami kicsit (4-4.5"), dual sim, nem fontos a 4 mag, 1 GB RAM, Qualcomm SoC, $170 környéke - van ilyen?
MTK SoC-al sok van, akkor a fentit választanám (az jó választás, vagy van jobb?), de anélkül..SimS
-
zalman90
őstag
átlagossan a Zopo és hasonló kaliberű társai mennyi évig bírják ki ?
asszony szeretne egyet de 3-4 évre akar telefont venni
-
pinterto
tag
Amoi N850-ről van valakinek tapasztalata?
-
szpali
addikt
válasz
Ferenc1989 #44471 üzenetére
csak amikor váltottam, ha ma megfogom a defy-t csoda, hogy nem dobom el
de a hüvelyben legalább érzem, hogy van anyag, a defy mindig is olyan kis pihének tűnt
-
-
bazsy_
tag
válasz
Ferenc1989 #44455 üzenetére
Köszi ,sajnos még bankra várok.
Súly témához: most lenovo a820-am van, 170g tokkal , p780: 178g Ezt sem érzem nehéznek és a +8 g nem hiszem h annyit fog számítani p780-nál
. Ha meglesz majd beszámolok.
-
okmaci
csendes tag
válasz
instantwater #44464 üzenetére
Tudom ,hogy semmit nem jelent, de elég rég óta követem ezt a fórumot (meg másikakat is) ahhoz, hogy tudjam, ez azért a mininél elég nagy arányban azt jelenti, hogy ők feladták a telefont. Én bízom bennük, hiszen már személyes tapasztalatom is van velük.
-
BaginZe
tag
válasz
instantwater #44458 üzenetére
Minideal szerint 155g és 178,4g.... van olyan, aki 23gramm különbséget észrevesz?
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek hozzáértő szaktársaktól! Ma megérkeztek a két hete rendelt készülékeim (Lenovo A830, ZTE v967s, Minideal) és szükségem lenne olyasvalakire, aki fizikailag elvégezné nekem a szükséges módosításokat a készülékeken (megfelelő Rom, amire nincs szükség eltávolít, amire szükség lehet felrak, optimalizál, beállít, ellnőriz, stb.). Természetesen akár térítés ellenében is. Választás előtt állok, látatlanban nem ment, de így sem könnyű... Bp, Gödöllő előnyben. Köszönöm -
-
okmaci
csendes tag
válasz
Ferenc1989 #44459 üzenetére
Én hétfőn kaptam el olyan pillanatot, amikor ismét in stock állapotú lett a minin a P780, megrendeltem, kinai idő szerint 18:10-kor, tegnap kaptam az emailt a tracking számmal együtt, hogy feladták, az oldalukon szintén tegnap proccessing-ről complete-re változott a státusza.
-
Ferenc1989
tag
válasz
instantwater #44458 üzenetére
Elég nagy a felhozatal ugyanazon hardverrel szerelt telefonokból.. így logikus, hogy a kinézet alapján dönt az ember
nekem pl a p780 jobban tetszik mint a w200
-
válasz
banderasz77 #44460 üzenetére
Gondolom van reset mint a P780on, de én $130 ért ötöt vennék, mert kétszer annyi a rendes ára kb
Nagy ázli kell ahhoz hogy megvedd. -
banderasz77
addikt
válasz
Ferenc1989 #44459 üzenetére
THL W11 130 dodóért milyen vétel lenne? Totál gáz a beépített akksi? Mi van ha tényleg fagy és nem lehet az akkut kivenni?
-
Ferenc1989
tag
válasz
banderasz77 #44456 üzenetére
Azon kívül, hogy tényleg jó, a kolléga is ilyet akart rendelni szintén minideal-ről.. Neki írtam, hogy most van, igaz délelőtt azt írták chaten, hogy talán 10 nap. aztán meglátjuk, hogy fel is adják-e vagy csak a pénzt akarták érte
A másik amin gondolkodtam az a G4 volt, de az annyira nem tetszett mint a lenovo és szintúgy kifogyott..
-
válasz
F.B.I. #44457 üzenetére
Az elmúlt pár hétben úgy10-20 dollárt esett az ára
Én MOST nem vennék.
Majd veszek karácsonyra.
Bár azt mondják akiknek van, hogy neház mint a sár....
Pehelykönnyű W200 után furcsa lenne megszokni
Karácsonyra lemegy 220 ra simánRáadásul szerintem a W200 hoz képest csúnya.
-
F.B.I.
veterán
válasz
banderasz77 #44456 üzenetére
Ennyiért, ekkora akuval nem nagyon van jobb, szerintem.
-
banderasz77
addikt
válasz
Ferenc1989 #44455 üzenetére
Most ez a teló tényleg ilyen brutál jó? Az akku a lényeg?
-
alexw801
senior tag
válasz
ekrisztian #44445 üzenetére
Mindkét telefon dual SIM, ZTE V970 és ZTE V987.
Mindkét SIM külföldi, és nekik idegen országban (Magyaro.) helyeztük üzembe velük a telefonokat.
Ezután mi a válaszod?
Én is járok az én magyar T-mobilos V987 telefonommal mindenfele, roamingol ahol kell, és nem, ahol nem kell. -
szpali
addikt
-
Minstrel
senior tag
válasz
KurtCobain #44443 üzenetére
Köszönöm
-
Crytek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44398 üzenetére
Csaoda hogy normális méretben normális tudással is csinálnak még telefont!
Arról van info mikor jön az a G5?
Gondolom nem igen lesz ez 300$ alatt! De akkor várunk amig kb 250 környékére redukálódik! -
ekrisztian
őstag
válasz
alexw801 #44435 üzenetére
Szia!
Gondolom mind2 telefon csak nem rossz.Azt is gondolom dual simes mind2.Én is jártam mind2 országba roaming-al és tökéletesen működik, igaz nem ZTE.
Alap esetben 1 vagy két kártyával használjátok?Van-e internet csomag a kártyán és/vagy mind2 kártyán?Melyik a magyar szolgáltató?
Be lehet állítani melyik sim foglalat menjen 3G-n és melyik romingolhat illetve melyiken legyen adat.
Ha hívást indítasz rákérdez (ha roamingol a sim) hogy helyi vagy roaming hívást akarsz.
Illetve ugye azt is be lehet állítani milyen funkcióra (adat/hang/video)melyik sim legyen alapértelmezett. -
Minstrel
senior tag
Létezik MTK6589 és MT is vagy csak valahol így írják máshol meg úgy?
-
Megjott a No1 S6
,
Eddigi használat alapján (kb 30 perc
) Így aksi és GPS próbálgatás még nem volt
Tetszik:
- kijelző
- sebesség
- menü
- mini doboz.
- minőséginek tűnő töltőZavaró:
- az oldalsó gombok kezelése elég nehézkes (nehéz benyomni őket)
- oldalsó gombok kicsit lötyögnek
- egyik sim foglalatom furán működik (nem tudom kivenni a simkártyát belőle ... mintha beleszorult volna)
- nekem nem volt benne headset -
masztah
csendes tag
Topikban nem hirdetünk.
Az alapelveket illene elolvasni![ Módosította: wwhy ]
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #44433 üzenetére
nem benned van a hiba ahány ember annyi méret, ízlés, stb..... de én ellenben 5" alatt nem veszek többet telefont. tegnap volt szerencsém megtapogatni egy vivo xplayt és az 5,7" fel se tünt....igaz a gazdája csodálkozott, hogy egy kézzel babrálom kényelmesen, de ez én vagyok. nekem az ascend mate is jó volt még a maga 6,1"-jával
-
Zeki
nagyúr
válasz
alexw801 #44435 üzenetére
Ha otthon hazai hálóban roamingol egy sim kártya, és azt a szolgáltató ki is számlázza mint roaming, ott valami nem kerek a történetben.
Számomra.
Biztos nem hívtak, nem kapcsolódott netre itthon egyik kártya sem, hogy roaming díj legyen kiszámlázva? Nem is fogadtak rajtuk hívásokat? -
alexw801
senior tag
Kérdés roaming ügyben:
Két ZTE-t helyeztünk üzemben Budapesten, egyiket szlovák, másikat brit SIM kártyával. Mindkettő készülék (V970 és V987) hazatérve zavarodottan működik, roamingol hazai szolgáltatójánál. Ez odáig fajult, hogy fiamnak kiszámláztak egy összeget roamimg díj címén, pedig csak hazai brit területen telefonált.
Mi van rosszul beállítva, mit kellene kitörölni, módosítani? -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44430 üzenetére
Nokia Lumia 610
6cm x 11.5cmNa ekkorában bizony jó lenne valami másik nem gagyi okosteló.
De nem gyártanak. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
andatti #44431 üzenetére
defyt használtam 2,5 évig, az a méret bőven elegendő!
azon is meg tudok nézni hirtelen bármit, minden másra ott a TV, PC!
az kényelmesen elfért a zsebemben, akár meló közben is...
én azokat nem tudom megérteni, akik 5" feletti telefonokat vesznek
komolyan nem jövök rá, mi a fenéért jó, de biztos velem van a hiba
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44430 üzenetére
Igen, ez a keret valóban mindnél túl nagy.
-
andatti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #44405 üzenetére
Akkor neked igazából a sony ericcson régi mini telefonja felelne meg, csak okos verzióban... Emlékszem egyszer volt a kezemben. Kisebb, mint egy kávéscsésze, mert kinyitva volt majdnem akkora, nemhogy összecsukva...
De azzal biztos nem menne a játék, meg netezés órákig. de nekem legalábbis biztos... Igaz, azt kifejezetten nőknek árulták. Amúgy elárulod, neked miért csak a kis telók felelnek meg?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44427 üzenetére
1cm is valami.
-
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #44422 üzenetére
A 6577 7,2 Mbps / 5,76 Mbps a 6589 meg 21 Mbps / 5,76 Mbps-et tud szóval lehet eltérétés.
-
tonyrulez
őstag
válasz
domesz #44413 üzenetére
Szerintem a Huawei Ascend P6, nemrég kezdték adni a reklámját is. 6.18mm vastag.
Az Oppo R809T ezt is túl akarta szárnyalni a 6.13mm vastagságával, de végül csak 6.9mm lett, és nem is olyan jó mint a P6. -
Zeki
nagyúr
válasz
KukkSteve #44421 üzenetére
Nem csak neki.
Nem kell mindenkinek nagy érintős.
A Nokia jól kihasználja ezt a szegmenst, a 4" alatti okostelóival.
Sajnos ezen kívűl csak a gagyitelefon gyártókat érdekli a kis méret. 4"-ban már csak a Jiayu G2/G2S ami itt-ott kapható, oszt csókolom. Meg talán a nagyon kifutott Lenovo P700i.
Ha ezek is eltűnnek, komolyan veszek a T-nél egy 4"-os fehér Alcatelt a feleségemnek, akinek úgyis csak VOIP telefonálni kell majd. -
KukkSteve
senior tag
válasz
Gyahh...4" alatt telefon?
Elvész a kezemben.
Jó ez a méret, de írj egy csingcsungcsángnak hogy gyártsanak neked kisebbet. -
Al3xT
tag
válasz
CoolBoy323 #44417 üzenetére
A G3S-ben mas chip van, mint a sima G3-ban.
-
bazsy_
tag
válasz
Ferenc1989 #44399 üzenetére
Nekem annyit mondtak h check website. Én antelife-ról fogok rendelni p780-at elvileg nekik van raktáron,2 x rendeltem tőlük , nem olyan gyorsak mint minideal-nél de nem volt velük gond. Mondjuk a "shipping in 24 hours" az én esetemben 1 hetet jelentett míg feladták
-
mlaci01
tag
Leírom, hátha valakinek jól jön.
Newman K1.
Mint itt is írtam pl. videó lejátszásakor akad,szaggat,röcög stb...
Antutu eredmények (igazából bármilyen teszt) rendben vannak, hozzák az elvárható pontszámot.Próbáltam legalább 4-5 fajta ROM-ot, de mindegyikkel ua. a probléma. Olvastam sok fórumot (kínai,orosz,olasz) de sehol sem láttam hasonló problémát (csing-csang-ékhoz még írtam is kung-fu betűkkel). Egyszer aztán hol volt hol nem, az oroszoknál valaki azt írta, hogy van valami THL W8 alapú ROM ami tök jó. Nosza próba, és lőn a videók gyönyörűen simán futnak ahogy kell, minden gyors jó stb.. csak egy probléma van, a HOME gomb nem működik.Nem írom a sok próbálkozást, a vége az, hogy az az gész kulcsa az "uboot.img (lk.bin)". Most egy olyanra vadászok, ahol nincs akadás, és a home gomb is működik. A kínaiak nem válaszoltak, a 4pda.ru -ra meg nemtudok regisztrálni
-
Al3xT
tag
válasz
CoolBoy323 #44414 üzenetére
Az hogy sz@r a netem nem valasz a kerdesemre.
HSDPA+ chipes telefonok ugyanezen a halozaton(3 UK) hasitanak (10-20 mbps). Novembertol, meg jon az LTE. -
Al3xT
tag
Sziasztok!
Lehet mar tudni, hogy mikorra varhatoak az LTE chipes telefonok? A Jiayu G3 kiabranditoan lassu (max 3mbps, az atlag 1.5mbps).
-
maxiking1
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az iNew i7000-es telefonról tud - e valaki mondani valamit. Mennyire megbízható, stb. Több oldalon is megnézegettem már, és van ahol 12 MP-s kamerával ( tmallbox ), van ahol ( többek közt az inew oldalán is ) 8 MP-s kamerával hirdetik. Létezik egyáltalán 12 MP-s kamerával?
Illetve tudtok - e ajánlani hasonló kategóriájú telefont, amit érdemesebb lenne megvenni, olyan 200 +/- 20 dollárért!?
Köszi
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #44408 üzenetére
Az alatt pedig nemigen találsz négymagos vasat, pedig ha jól sejtem pont ilyesmit szeretnél. Valakinek kompromisszumot kell vállalnia és ha már a gyártók nem teszik meg neked ezt a szívességet...
-
Thrawn
félisten
válasz
3.5"??? Az a ZTE Blade kategória, nótenksz!
-
janosgal
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett antelife-ról a TCL Idol X-em(S950).Eddig jónak tűnik,bár még nem sok időm volt tesztelni. Hosszabb beszámolót később tervezek. Ha valakinek van kérdése szivesen válaszolok.[link] -
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #44398 üzenetére
Ez a telefon kijelző szempontjából visszalépés a G4-hez képest?
G4: 4.7"
G5: 4.5"
Nem is értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest