Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem úgy rakták ki, hogy "in stock", hanem "out of stock" kiírással, tehát nem csinálnak olyat, mint más kínai boltok, hogy átvernek ezzel. Ez inkább arról szól, hogy lásd, náluk is lesz, mentsd el a könyvjelzőbe, vedd fel a "wish list"-re, akkor ők is tudják mekkora az érdeklődés a készülék iránt és úgy rendelnek, meg te is kapsz értesítést, ha megjelent, ráadásul remélhetőleg náluk veszel.
megint én:
várjuk a beszámolót! -
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
A telefonom (Alcatel OT-8008D) auto kikapcs-bekapcs funkciója nem tökéletes, mert mindig kikapcsol ugyan a beállított időben, de reggel gyakran elfelejt feléledni... Arra gondoltam, csinálok egy adattörlést annál az app-nál, ami ezt a felélesztés funkciót menedzseli, hátha az segít, csak nem tudom, melyik lehet az.
Segítenétek?
(tudom, kicsit off, de itt szerintem többet értenek az MTK-s telefonok működéséhez, mint a szoftver topikban, és ez a funkció tudtommal csak a kínai telóknál létezik.)
-
-
megint én
őstag
MEGVAAAN!
Lenovo P780Nagyon jó, nagyon szép!
8nap alatt megjött, jó képet csinál, Az egyetlen negatívuma, (egyenlőre, és remélem így is marad) az, hogy a magyar nyelv közel sem teljes. Olyan 90% magyar, 8% angol, 2%kínai. De ezek csak ilyen eldugott helyeken. A fontos az magyar.
Na majd még írok. Csak meló van. -
Sziasztok!
Mindeal-en kívül melyik webshop megbízható még? Fehér Lenovo A830-at hajkurászok, de nem tudom, hogy az összefoglalóban szereplők közül melyik üzlettel érdemes foglalkozni? (Minideal-nél sajnos "out of stock" a fehér A830).
Előre is köszönöm a segítséget.
-
wiggly
csendes tag
Sziasztok!
De nagy kár volt belinkelni ezt a Jiayu S1-et, mikor már sikerült kicsit leszűkítenem a kívánságlistámat. Tervben volt egy Zopo C2 Platinum vs. Jiayu G4 vs. iOcean X7 körkérdés megírása, de most elbizonytalanodtam.
Kicsit felhomályosítanátok azért a Snapdragon és a MTK6598T valamint a PowerVR SGX 544 és Adreno 320 közötti különbségről? Nagyságrenddel jobb, vagy csak kicsit?
Valamint abban kérném még a véleményeteket, hogy ér-e annyit a Gorilla Glass, hogy azt válasszam a vetélytársa helyett, mikor egyébként hasonló tudásúak, de mondjuk dizájnban a sima kicsit jobban bejön (zopo vs. iOcean).
S1-et etotalk amúgy már csak decemberre ígéri -
gg72
veterán
Aki rootolt már Tronsmart TS7 mobilt, írja már le legyen olyan szíves, hogy ez a módszer működik-e: [link]
-
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42275 üzenetére
Ezt nem értem, de mind1, amúgy nem mindegyik ajánlat jó... a 3,5-es pl. kifejezetten gyenge készülék, gondolom azért söprik ki a raktárból... de a linkelt 4 colos, tartalék telónak megteszi, vagy a víz, por és ütésálló 2,2 colos majdnem butatelefon, ami 5 km-ig walki-talki is, dual simmel...
-
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
Nagyon jó készülék.
A Minideal azt az ígéretet kapta, hogy egy hónap múlva kapnak a gyártótól, ezért rakták ki. (Azt viszont tudnod kell, amit mások is elmondtak itt, hogy ez a gyártó híres arról, hogy késsen a modelljeivel, ráadásul nem csak napokat, esetleg heteket, inkább hónapokat)
Ha sürgősen kell készülék, ne várj rá. Ha ráér év vége felé, akkor várhatsz rá.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
(Ajánlott
) Nagyon oké, de Itt főként azért nincs róla ajánlás, mert ez egy(1) SIM-es készülékként OFF. (Meg túlárazott kínai csúcsmárka)
A Jiayu S1 viszont talán tényleg a megjelöltek szerinti a paramétereiben, de ez a gyár késlekedni szokott a
piacradobással.Egyébként 5hüvelyk FHD egyenlő (a kalkulátor megmondja) 440,58 ppi .(Almásként hallottál talán a Retináról
, Nos az ppi-ben kifejezve 326)
-
andatti
senior tag
Cubot akciók a geekbuying-on, aug. 8-14-ig! KÓD: IHVWLCQT
Akik kis telefont keresnek, jó áron pl:
Cubot C7 3,5 Inch 67,99 $ !!
CUBOT GT72 4.0 Inch 68,99 $ !!!
Cubot GT72W 4.0 Inch 84,99 $
Vagy nagy telefon, pl:
Cubot A6589 5,8 Inch 189,99 $
és további 4,5-4,7 Inch-es ajánlatok a legelső linken. -
Fura, hogy presale állapotban van, miközben máshol már hetek óta kapni lehet, pl focalprice-on.
Nem ez az egyetlen 512MB RAM-mal és 4 magos procival szerelt készülék, ZTE is készít ilyet (V956), meg másokat is láttam mát MSM8225Q-va lés MTK6589-cel egyaránt.
Sokaknak elég az 512MB RAM is. -
-
scream
veterán
Jelenleg honnan érdemes venni illetve melyik készüléket $220-240 között?
Egyelőre a kiszemelt egy JIAYU G4 T-s procival, érdemesebb a T procit venni vagy sima + 3000 mAh akkuval?
-
Ájvé
veterán
válasz
AsusBoy #42260 üzenetére
5" 1080p, számold ki, de segítek, SGS4 is pont ilyen paraméterekkel rendelkezik (de közben megnéztem hivatalos oldalon a kedvedért, 441, szóval nagyítóval se találod már meg a pixeleket). Annyit írnak hivatalos oldalon, hogy augusztusban lesz.
Garancia időt az oldalon szokták feltüntetni, az ügyintézés már nehezebb, vissza kell küldeni ha valami probléma van, ez kicsit szívás, szóval ezért kell utána járni a készüléknek, hogy lehetőleg kisebb eséllyel legyen selejtes és olyan oldalon vásárolni, ahol vélhetően el is lehet ezt intézni. -
Ájvé
veterán
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
Ez talán jobb ár/érték arányban (ha lenne persze, mert még nincsen).
-
AsusBoy
senior tag
Ebben az árkategóriában ez jónak számít ? illetve ajánlanátok más készüléket vagy ez jó szerintetek ?
-
nyirzoz
aktív tag
Tronsmart TS7-nél a micro SIM foglalat az W+G vagy G+G vagy menüből állítható?
-
Zeki
nagyúr
Ez is érdekes árban:
http://www.buysku.com/wholesale/JXD-P200-MTK6589-Quad-core-512MB-4GB-Android-4-1-Dual-camera-GPS-5-0-inch-Capacitive-3G-Smartphone-Black.html?welcome=11150005 -
pezo00
tag
válasz
cappa72 #42243 üzenetére
Isten ments hogy kisérletezzek azt meghagyom a fiataloknak. THL Lenovo raiyu ezek közül kéne valami számomra ideális. Azt kifelejtettem hogy minél szebb kijelzője legyen a többi kritérium mellé. Holnap meg ha gépnél leszek megnézem a táblàzatot amit ajánlottàl. Köszi a segítséget.
-
-
akos727
senior tag
válasz
Orionk #42217 üzenetére
Szerintem tegyél fel egy task killert, és azzal magasabban tudod tartani a szabad ramot. Aminel mondjuk sokat szamit a multitask (pl. facebooknal, hogy mikor visszalépsz, az adott szemellyel valo beszelgetesben legyel és ne kelljen megint előkeresni) azt meg ignoráld vele.
-
Vater
csendes tag
Vettem a batorsagot es rendeltem egy uber-tepsi telefont a Pandatol - Haipai N7889, amint ideer es lesz idom beszamolok oromomrol es esetleges csalodasomrol is
-
pezo00
tag
Na tegnap òta folyamatosan olvasok vissza de még most sem tudom eldönteni hogy mt is vegyek. Azt már tudom hogy 4-4,7"-tól ne legyen nagyobb. Átlag felhasználás sok mobilnetezéssel. 1 de inkább 2 napos üzemidő. Abban kérnék segítséget hogy 150-250$ közt milyen készüléket érné meg vennem. Azt már leszürtem hogy a minideal a legjobb shop a vásárláshoz.
Előre is köszönöm e segítséget.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
AsusBoy #42172 üzenetére
"nagyon gördülékeny ,szép külsővel rendelkezik, jó a kamerája , proci,gpu illetve ram is legyen benne bőven de az ára az maradjon 100k alatt ha lehet
Tehát a játékok, alkalmazások jól fussanak vele. Erős Wifi legyen található benne, jól lehessen vele böngészni.
Kijelző méretét rátok bízom.Kijelző felbontása ha lehet nagyon szép legyen (fullhd)"Vegyél kínai shopból Xiaomit vagy Meizut. Nem fetétlenül full HD de Szerintem jó ppi-je van ezeknek,
de offtotyik mert egySIMesek..
-
GIJoe
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
palocz #42218 üzenetére
Itt van hozzá rom, programokat is innen szedd le, mindet és úgy próbáld meg.
-
válasz
maj-viktor #42234 üzenetére
Ha vígasztal, nekem sem volt az. És véletlenül ráböktem... aztán egy "világ nyílt meg előttem"
-
maj-viktor
őstag
válasz
cappa72 #42227 üzenetére
Na így már jónak is tűnik az eddigi zéró helyett már 3-4 műholdat lát az ablaknál, majd holnap kimászok vele, mostmár a sötétbe nem fogok bóklászni...
Mégegyszer köszi, else hiszem, hogy nem volt egyértelmű számomra, hogy GPS műholdra kell bökni és úgy kapom meg a EPO & A-GPS beállításokat...
-
DJGABI
addikt
válasz
RVR400 #42229 üzenetére
jajaja, így értem. azt nem tudtam hogy egyről beszélünk-e
legalább leszünk páran a fórumon szal lesz support .DD
Tracking témában: ez jónak tűnik, valszeg ugyanonnan veszi az adatokat mint a Maps, szóval jónak kellene lennie. [Google My Tracks]
-
RVR400
veterán
válasz
palocz #42215 üzenetére
Anno én is elszabtam valahogy a Z3-at, ugyanaz a DRAM FAILED üzenet volt. El kellett még jobban flesselni ezzel:
Root_DelChina_MP_mt89_v9_c05_pulid_jb2_20130321-160914_PC.zipValahonnan a needrom-romról töltöttem le, ezzel végigment, természetesen nem indult, de aztán fel tudtam rakni rá az eredetijét, ami előtte még hibával elszállt.
(#42219) Crytek: Az egy sima kettétolós microSD olvasó lesz.
-
válasz
maj-viktor #42226 üzenetére
bökj rá a gps-műholdak _szövegre_
-
vinibali
őstag
nem találtam hsz-t, de esetleg nincs valakinek kuponja vowney v5-höz?
privit (is) légysz, ha van
-
válasz
FalconKnight #42186 üzenetére
Egy napot kibír, többet nem kell várni tőle. Benchmarkot nincs időm futtatni
-
Crytek
nagyúr
Cubot GT99:
Wifije jó nem szakadozgat.
Beszélgetés közben eddig nem volt semmi anomália.
Telenoros mobilnet megy frankon.
Antutu 13xxxA gyári füles a 0.5. percben ment a szemétbe mert gagyi.
Annyi a gáz eddig vele hogy a hátlapja hihetetlen könnyen lejár (nem véletlen a tok hozzá ;-) )Geekbuying küldött valami ajándékot is mellé.A bátyám azt mondja nem tudja mi az ,de elmondása alapján sd kártyás mp3 lejátszónak képzelem.
Holnap már én is látom őket.Akit esetleg érdekel valami a Cubot GT 99-el kapcsolatban ,kérdezzen bátran!
Az alsó gombsor megvilágitásoa témához:
LG 2Xen első dolgom volt kikapcsolni ,mert csak eszi az akksit másra nem jó. ;-) -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Vásároltam 4 hete egy prestigio multiphone 4322es telefont, és android 4.1es Jelly Bean van rajta gyárilag.
Csak 4-5 hete vásároltam és tényleg nem telepítettem fel sok hülyeséget.
3-4 játékot, google mail fiókelérés, youtube alkalmazás, viber, mp3 és videolejátszó,
Még a Facebook alkalmazást sem telepítettem fel, hogy ne ellenőrizze folyamatosan a netet, hanem csak a böngészőből érem el.Szóval az a problémám, hogy kevés a memória, kiírja, hogy LOW MEMORY, a jobb felső sarokban és leállít mindig valamit.
Pl. legtöbbször Facebook on írok az ismerőseimnek és kiírja, hogy LOW MEMORY és leállítja a billentyűzetet. Ilyenkor nem tudom folytatni a gépelést és várom, hogy majd újra elindítsa a billentyűzet alkalmazást és újra gépelhessek.Viszont háttértár sok van szabad a gépemen, mert ebben a telóban egy 4 gigás héttértár van.
Tudnátok valamivel segíteni ?, esetleg egy tisztító alkalmazás jó lenne ?, amivel a cache-t kiüríti ?, vagy nem a cache-el van baj ?
Ja, meg bemegyek a futó alkalmazásokhoz és ott alig fut valami, de az 512 MB memóriából csak 10 MB a szabad mindig. PEdig, ha összeszámolnám a kimutatott alkalmazások foglalt memóriáját, akkor alig lenne az 512 ből csak 150 foglalt.
Tehát ezek szerint a háttérben futhat valami.
Légyszives segítsetek valamivel, ha tudtok. köszi
üdv.,
-
palocz
tag
Sziasztok ismét. Az lenne a kérdésem hogy mtk6589-es elflesselt mobilt fel lehet e éleszteni? A válaszokat előre is köszönöm.
-
spileraaa
senior tag
Lehet hulye kerdes de rendeles elot biztos ami biztos megkerdem
a Lenovo A660 telefonhoz erdemes rendelni vedofoliat ?vagy felesleges mivel utes es vizalo
-
andatti
senior tag
válasz
maj-viktor #42205 üzenetére
Csak az első hsz-t kellett volna elolvasnod, mert benne van, sok mással együtt, de idemásolom neked, linkek nélkül:
"A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
Nem biztos, hogy minden telefonon működik ez a megoldás, de egy próbát megér, kárt nem okoz.
Alternatív és egyben egyszerűbb megoldásként megpróbálhatjátok még a GPS Test vagy a GPS Status & Toolbox alkalmazásokat is, mindkét szoftver beállításaiban törölni kell az A-GPS adatokat, és internet kapcsolat esetén frissíteni azokat, netkapcsolat nélkül pedig a vevőegység szabad ég alatt "tiszta lappal" kezdi el keresni a műholdakat.
Ezek az applikációk viszont minden GPS vevővel ellátott Androidos telefonnal egyformán használhatók, nem csak az MTK chip-es készülékekhez nyújtanak megoldást." -
andatti
senior tag
"exif infóban benne van..."
Már csak azt kéne tudnom, hogy ez mit jelent... Aláírásodban nincs benne, mint másnak, az első hsz-ben levő excel táblázatban pedig nem vagy benne a G betűnél nem voltál legalábbis. Így ez nekem kínai volt.
MIndegy, jó a telód fotója, biztos más nem ez alapján választ... -
maj-viktor
őstag
GPS felélesztésre milyen módszerek vannak!?
(bocsi ha már volt) -
bigrock
addikt
válasz
bajaki #42199 üzenetére
Érdekes módon én is azt tapasztaltam, hogy makró módban szinte mindegyik kínai teló átlagon felül teljesít. Ahol elvéreznek, az főleg az erős napsütés kontra sötét téma (itt szinte mindegyik fotó "beég") ill. a gyengébb fényviszonyoknál a szoftver nagyon erősen mossa a képet a zajszűrés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs megállás akkuméretben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest