- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asturel
őstag
THL W100-nak van valami hatranya ZTE V970-nel szemben? Anyaghasznalat, stb..?
-
bigbuda
aktív tag
Nem tudom mi a fene történt, de a Tronsmart TS7 GPS-e megjavult, legalábbis 20km-es szakaszt Bp-n normálisan lenavigált, km/h is rendesen mutatta... Pedig korábban még műholdakat sem talált.
-
Saccco
nagyúr
Tudom, hogy korábban egyszer szerepelt.
De most figyeltem fel rá, hogy tudja a 900MHz-es 3G-t! Talán megérdemel egy képes említést. A kis tesója szerepelt a logout hasábjain is. (Faea F1- Olcsó Snapdragon)
- 5 inch 1080P FHD screen, 1920*1080 pixel display
- 1.5GHz MTK MT6589T quad-core processor
- 1GB RAM, 16GB ROM
- 13.0-megapixel rear camera, 5.0-megapixel front camera
- Support NFC, OTG, breathing light
- Android 4.2.1 OS -
greyslay
aktív tag
válasz
Keeperv85 #43783 üzenetére
Nem.
Leírom hogy csinálom hátha abban van a hiba.
Letöltöm a filet a (c) meghajtóra, kibontom 7zippel, ahol létrehoz egy stuff és egy r_rootkit mappát, valamint egy RunMe filet.
Nem megyek bele egyik mappába sem, hanem a gyökérben megnyitom a RunMe-t majd ott csinálom azt amit ír. -
Terentius
őstag
Cubot GT99 van valakinek?Mennyire jó?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43779 üzenetére
A ric fájl egy szöveges fájl, ami a Bin4ry-féle csomagban van... őőő... valahol. Ezért mondtam, hogy több verziója is van annak és pakolgatja ide-oda a srác.
Minden esetre a tartalma ez:
#!/system/bin/sh
while :
do
/system/bin/sleep 3600
doneEzt létrehozod, majd elmented egy ric nevű fájlba és oda rakod, ahol keresi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43775 üzenetére
Nem MTK6589T, hanem MT6589T...
"Az autoroottal is hasonló az eredmény ott pedig: FAILURE [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]"
Már telepítve van, amit fel akar tenni. Nyilván az adb-t használja. Kellene bele egy -r kapcsoló, akkor felülírja, ha létezik, akkor is.
A Bin4ry root-ból pedig létezik pár... Elvileg a gyökérkönyvtárában kéne legyen a ric fájl.
-
Zeki
nagyúr
Erről mi a vélemény?
Xiaocai X9 3G Smartphone MTK6589 Quad Core Android 4.2 RAM 1GB+ROM 4GB 4.5 Inch QHD Screen
167 USD -
greyslay
aktív tag
Úrja próbálom rootolni az MTK6589T -t , de a bynari féle rootnál azt írja hogy nem talál valami "ric" filet.
És egyszerűen nem sikerül a root.
Az autoroottal is hasonló az eredmény ott pedig: FAILURE [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]
[*] Rooting phone
[*] This may take few minutes.
[-] Failure.szval én feladtam. Új cwm-et meg nem akarok rá rakni csak a root miatt..
-
maj-viktor
őstag
-
domerator
veterán
válasz
würzburger #43766 üzenetére
Ez tényleg jó lett... én még nem is próbálgattam ilyen komolyan a kamerát, szinte csak melós fotókat csináltam vele... viszont azok jók lettek viszonylag.
-
tengo24
tag
válasz
CoolBoy323 #43768 üzenetére
Az nem szimpatikus.
-
würzburger
aktív tag
Myaudio Q508 makró képei gyári softtal fotózva...
Szerintem simán vállalható a minőség... -
tengo24
tag
Jelenleg a Jiayu G2 (105) és a Lenovo A660 (119) között gondolkodok.
Melyik a jobb vétel?
Barátnőmnek lenne, semmi extra használat.
Még a Lenovo A800 (109)-at is néztük, de az egy kicsit már nagyobbacska. -
gabor#
tag
lenovo s820 white - egész jól néz ki főleg ha esik még az ára - ajánlott?
-
andatti
senior tag
Nna, elolvastam a gyártói honlapon a hozzászólásokat, erről a iNew6000-es 6,5 colos telefonról...
Itt azt írták, hogy WCDMA-nál tudja a 2100 mellett az 1900-at is... vagy vodafone-hoz kellene a 900 megléte is?
Emellett IPS FHD kijelzős, gorilla glass-os, OTG-vel... emellett azt írta, hogy aug. 15-én volt neki fekete színben is raktáron... digitális iránytű van benne, de NFC nincs.hsz-ek alapján a gps itt is betegeskedik, 10 mérföldel odább rakta az egyik véleményezőt, de lehet ez orvosolható jobb programmal nem?
+a skype nem ment fel egy nőnek, meg a kindle app se... ???és itt van is fekete színben, az advanced 350$
A basic fekete pedig 270$Szóval feketében csak innen lehet rendelni és van külön postaköltség is.
és úgy küldik, hogy a vámon lehetőleg ne akadjon el...
-
zsek
csendes tag
Sziasztok!
Fly iq 441 telefonra szeretnék magyar nyelvet varázsolni,tudtok valamilyen megoldást ajánlani? -
gyulagy
tag
Sziasztok!
Duáal SIm-es telót keresek, P780-at néztem ki, de az oroszok eltántorítottak, ezért a huawei g700 vagy g710-et néztem ki. ha valakinek van valamelyik, kérem jelezze , mert nagy a csend hazánkban mindkettőről. -
b0bcat
addikt
válasz
zalman90 #43756 üzenetére
Nagyon jó készülék. Nekem csak három bajom volt vele: a böszme méret, a rossz oldalra tett vissza gomb és a kijelző. Az utóbbi - talán a képernyő technológia, vagy talán csak a fólia miatt - nekem "csíkosnak" látszott (láttam a pixelsorokat egymás mellett), pedig kisebb PPI-hez van szokva a szemem (de "sima TFT"-hez). Cserébe nagyon minőségi darab, és durva az üzemideje.
Érdekesség: az Aldi áruházakban minden eddigi kínai telefonomnak elment a térereje, ennek a ZTE-nek is, de a Huawei Y200-é kicsit sem. Nem értem.
-
andatti
senior tag
válasz
herc2003 #43757 üzenetére
jogos...
Colour: White
Bár más helyett kutakodtam, de engem is az ilyen tepsi telefonok érdekelnek, így gondoltam segítek... de úgy látszik nem jól néztem meg és megtévesztett a fekete szín...Mind1, én addig úgyse veszek, amíg nem megy 200 dollár alá az ára. Talán karácsonyra... Vagy húsvétra...
Ami a lényeg, hogy
1/16-osban 253$, 263$, 265$, 265,26$, 280$, 286$, 287,4$, 320$,
2/32-es pedig 298$, 301,66$, 309$, 330,3$, 340$,
Szóval elég nagy a szóródás...de, majd megírják a guruk, hogy honnan érdemes rendelni...
Bár fehérben szerintem férfinak nem való...
-
zalman90
őstag
Hello , erről vélemény ?
ZTE V967S
persze nem innen venném
kínából rendelve ~35.000 ft
amiért tartok tőle az a kijelző felbontása : 960 x 540 pixel , nem tudom 5 inch es kijelzőnél mennyire elég ez , vélemény ?
-
andatti
senior tag
válasz
McReay #43749 üzenetére
Ebből is van gyöngébb és erősebb verzió is, amit viszont nem írtál meg, hogy te melyiket akarod, esetleg nem fehérben, hanem feketében?
Az egyetlen fekete 265$ a gyöngébbik, 1/16-os...
Fehér 1/16-os legolcsóbb 253$ mixeshop
2/32-es ugyanott 298 $
Pandawill fehér 280$ 1/16-os
ttmalls 1/16-os 265,26$
2 gb-al 301,66$
minideal 1/16-os 320$
tmallbox 263 és 309$
dx 287,40 és 330,30 $
geekbuying 286 és 340$szóval előbb dönts, hogy milyen szín, melyik típus, nézz meg 3 boltot és kérdezd meg, hogy a 3 közül melyik a jobb... Vagy megéri e x webshop, mert ott a legolcsóbb, és belinkeled...
Nem dönthetünk helyetted, de neked kell leszűkíteni a listádat, ne mi csináljuk meg helyetted... -
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43752 üzenetére
Szerintem szervizet/szervizest keres lenovo készülékek javítására.
-
djnice
veterán
válasz
deminos #43593 üzenetére
Sajnálom, tegnap voltam vendégségben és az egyik ismerősnek nagyon megtetszett a No.1 S6, így meg is vette, szóval már nincs nálam a készülék. Amit eltudok mondani nagy vonalakban, hogy nagyon jól össze van rakva, 1:1 S4, a kijelzője is gyönyörű, a hangszórója és a mikrofonja hibátlan, az akksija egész napos nyomkodás után 43%-ra merült le. Szóval a kameráján kívül minden jó rajta, ajánlott kategória. Nincsenek már meg a képek és a videók amit a készülékkel készítettem, mert annyira rosszak, hogy letöröltem őket. Lényegében nem csak hogy vízfestmény hatású az egész kép, hanem nem is éles sehol, mintha nem tudna rendesen fókuszálni (a kijelzőn megnézve ez nem látszik, csak ha ránagyítok vagy PC-n).
-
alexw801
senior tag
Hello cappa72!
A V987-en az AROMA installer használata után (ez Bruno ROM-ja installálása során használatos) 2 db Kamera és 2 db Gallery app látszik. Ezek a rendszer részei, ezért nem tudom az egyiket törölni. Miként lehetne mégis törölni a felesleget?
Más: a GravityBox bejött, lehet ezt pl. V970-en is használni?
Ha van válasz, előre is köszönöm. -
ctibor
senior tag
válasz
megint én #43661 üzenetére
megint én @
Szia, jó a beszámolód a P780-ról, köszi! Egy kérdésem lenne: milyen anyagból van a telefon? A netes ismertetések nem egyértelműek, van, ahol alumíniumot említenek, máshol meg éppen azt írják, hogy a K900-al ellentétben ez sajnos plasztik.
Ez mintha a Te tesztedből sem derülne ki. Ha mégis, csak én voltam figyelmetlen, akkor bocsi.
-
andatti
senior tag
+1 geekbuying, bár ezek nekünk noname kategóriások...
Hottest items Super deal:
iOcean X7 Turbo $214.99
Ugoos UT1 $109.99
Pipo Max M9 $225.99
Cube U30GT2 $247.99
And a lot more:
Hurry now before the deal ends! -
andatti
senior tag
Hétvégi akció a geekbuying-on...
Tronsmart TS7 Glacier 4.7inch HD Screen 160 $ !!! 12,6 Mp kamerával! -
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #43733 üzenetére
Oke, de ez tobb mint 4 oranal jart amikor 78% szufla volt meg az akksiban, szoval 8 ora minimum meglett volna, de lehet 9 is
Amugy nem azert irtam mert futtatni akarom (nekem nem tetszik a kijelzoje), csak tegnap elegge lehuztam, es az igazsaghoz ez is hozzatartozik, ezert gondoltam beszamolok errol is. -
tolvaj!
őstag
-
domerator
veterán
válasz
BullZeye #43733 üzenetére
Aláírasomban szereplő myaudio q508 a 3200-as akksijával múlt hétvégén 7 óra 20 perces kijelzőidőt mutatott amikor bejelzett a 15% töltöttség... ebben főleg netezés és tube volt wifin.
(csináltam volna screenshotot csak valamiért nem működik, de legközelebb másik telóval lefotózom) -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
grizlisandor #43727 üzenetére
Úgy értem, hogy a hibás darabok mind Minidealről kerültek ki
Feltételezés, senmi több.
-
anonym1s
őstag
válasz
instantwater #43730 üzenetére
Mivel az akksi meg csak 78%-on van, elegge kimagaslo szerintem
Viszont a kijelzo akkor is elfogadhatatlan szamomra. -
válasz
anonym1s #43728 üzenetére
Hátőőőő, az a 4 óra olyan kiugró?
Van valami külsős screen brightness állító program?
A w200 király, de kicsit fényes sötétben...Ja igen w200.
Egy kis személyes:LG Optimus 2x nek kerestem az utódját, szóval csak kocka fekete tepsi jöhetett szóba.
O2X eladása után 2 hétig egy ZTE Bladet voltam kénytelen használni.
Hát külsőleg a kettő összegyúrása :-D
Fekete tepsi mint az O2X és van a szélén egy fém hatású csík mint a Bladen :-DA másik, hogy nagyon vékony így kis jóindulattal mondhatjuk, hogy egykezes használatra is alkalmas, ugyanakkor nagyon könnyű is, viszont nagyon csúszósra sikeredett a hátlap, így nem a méret miatt kétkezes, hanem a csúszás miatt kell kétkézzel fogni.
De ennyi baj legyen.
Lekopogom, minden oké vele, egyedül a gombvilágítás nagyon halovány, ráadásul kék. Sötétben halványan látszik, nappal érzésre kell nyomni. Majd javítják, vagy nem. Ennyi baj legyen.
$185 ért szerintem messze jobb vétel mint bármi más ebben az árkategóriában.
Ja igen, király 1500 mAh os eu töltőt adnak hozzá, nem egy 500ast mint a w100 hoz. Fejlődnek.Elegáns, jó kézbe venni, bár egy gumis hatású hátlapnak örülnék. A tok még csúszzósabb amit adtak hozzá. Majd lövök valami nillkint, vagy nem tudom...
-
-
wwhy
veterán
A ConCorde SmartPhone 5000 vajon melyik telóból lett kialakítva
-
tutis
őstag
Aki akar rendelni a tmallboxtól telefont, kérem keressen meg priviben,
-
HAIER W718-ról van valakinek tapasztalata?
-
maj-viktor
őstag
válasz
maximilian4 #43721 üzenetére
Elnézést csak az Excel táblázat (fórumtagok rendelései) és az elmúlt pár nap alapján próbáltam összeírni, melyek a "legnépszerűbbek"... De várok még "ötleteket"!
(Elsősorba olyan márkákról, melyek minőségileg "megfeleltek")
/szerk
Xiaomi - hozHuhh ez már valami prémium kategória... 250-400$-os kategória
Én inkább olyanokat keresek melyeknek vannak modelljeik 100-150 max. 200$-ig
-
maximilian4
addikt
válasz
maj-viktor #43720 üzenetére
Pont a legjobbat felejtetted ki. Xiaomi
-
maj-viktor
őstag
Melyik márka ajánlott!?
Az eddigi (pár nap) visszaolvasás alapján ezeket lelltem, van még valami esetleg!?
- Jiayu
- Lenovo
- THL
- ZTE -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #43718 üzenetére
A G3S nem jó?
-
Zeki
nagyúr
Akit nem érdekelnek a nagy telók, a 4*-os és relative erős fehér Jiayu G2S akciósan 151 USD áron elvihető.
-
scream
veterán
G4-ből érdemesebb a T-s procival szereltet venni, vagy elég bőven a "sima" is?
Csak mert a minideal-en csak a simával szereltből van raktáron, a T-sből nincsen, ha 3000 mAh-es akksival venném ... Vajon az 1850 mHh-es akksi nagyon vékony?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #43712 üzenetére
Nincs gond az eladóval, inkább hogy még 2 nap és 13óra van a licitből. Bármeddig mehet fel az ára.
Az ebay a kínai telók tekintetében drága. -
interstate76
addikt
válasz
UnConnecteD #43711 üzenetére
Ez nem eladási ár, hanem a licit aktuális állása.
Ja, és nincs túl sok értékelése az eladónak, a legmegbízhatóbbak 100, de minimum több 10e körül járnak.
-
UnConnecteD
senior tag
EBBEN hol a hiba? vajon miert ennyi az ara ?
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #43700 üzenetére
Haverom vett 35 ezerért egy S3-at,mert a pénz nagy részét munkában beszámították neki.Ott követte el a hibát,hogy nem adta el 100-ért a zsír új S3-at és vett volna helyette egy 40 ezres kínait
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43708 üzenetére
Akinek nem kell a legalább ~13 cm hosszú és ~7 cm széles teló, az le lesz tojva.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43704 üzenetére
Akkor a webshopokban aki kapja marja. Mert utána nincs.
Nagy hiba.
Tényleg nevetséges, hogy van iszonyat sok kínai gyártó, de ha 4"-os vagy kisebb telót akarsz, akkor csak a gagyi marad.
Kifutott a Lenovo P700i is, ami már csak drágán van ahol még van.
Már én sem tudom, hogy akkor 4"-osban mi az ami nem gagyi és rendesen kapható. És persze nem valami sok száz dolláros. -
gilfoyle
őstag
válasz
Azért is.
Meg azért mert jelenleg két telót hordok.
Meg azért mert ezek a kínai telók már bőven tudják azt amire nekem kell az okostelefon.
Meg szoktam cserélgetni is, kisebb lesz a bukó...
Meg ezt nyugodtan használom, nem azt nézem, h mikor karcolódik, stb... (szoktam vigyázni a cuccaimra)Összességében már nem látom értelmét a 100+k HUF-os "brand" telóknak... Max azért, h a kínaiak tudjanak honnan másolni
-
válasz
KurtCobain #43701 üzenetére
Najó, de ha már van neki S4?
Vagy kell a lóvé? -
KurtCobain
őstag
válasz
Talán pont azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest