Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, a 754 MHz kevésnek bizonyult, amikor nyitva van egy faszbúk fül :-D
Kill faszbúk :-D
Minden újra jó :-) -
devast
addikt
válasz
_X10Dead_ #45682 üzenetére
Jelenleg az összehasonlítási alapom egy jiayu g3. Ha ugyanúgy működik a G4-ben is, akkor számomra az már navigálásra alkalmatlan. Persze, google maps-en nekem is megmutatja hol vagyok, viszonylag pontosan, de ha nekiállok mozogni, általában párhuzamos utcákra áttesz, bemegy a körforgalomba mikor én a bejáratnál megálltam, késik 3-5 sec-et, és még sorolhatnám. És kb ugyanezekről a problémákról írnak, már amennyire meg tudtam fejteni a google translate által lefordított oroszt
Újra mondom, örülök neki, hogy a tiedben tökéletesen működik. De sajnos az információ gyűjtésem alatt azt tapasztaltam, hogy nem az az általános. -
marci06p
csendes tag
Köszönöm az előbbi segítségeket, hasznosak voltak.
Eddig mindennel elégedett vagyok, csak a beépített gps nem talál műholdat sehogysem. Szedtem le mindenféle gps turbózót, meg többféle navigációt is, de semmi.
Olvastam már valamilyen barkácsolási technikát az iocean x7-hez, hogy az antenna képességeit feljavítsuk, de én azt nem igazán szeretném meglépni (egyrészt nem merném), inkább valami humánusabb dolgot nem tudna-e nekem valaki ajánlani?
Problémám: iOcean x7 elite, beépített gps nem talál jelet, nem tudja meghatározni a pozícióját. -
domerator
veterán
válasz
KurtCobain #45689 üzenetére
Koszi, tudom, de valami gondja van a romnak, mert csak ferde csikokat rogzit a screenshot progi (hang le es power nem is csinal semmit)
-
domerator
veterán
válasz
domerator #45506 üzenetére
Mai terheleses proba 745MHz-en (tobbet nem irok rola igerem):
A reszletek:
netezes kb. masfel ora wifin
zenehallgatas kb. 4 ora
kijelzo ebren 4 ora 22 perc, ebbol 1 ora 50 perc full fenyeron
navigalas 1 ora 42 perc a tilossal plusz 10 perc a maps-szal
fel ora beszelgetesmaradt 14%
szerintem nem rossz...
(elnezest a fekvo kepekert)
-
Totheground
addikt
Sziasztok
Apám szeretne egy két simes okosságot és (kártyafüggetlenül) max 30k-t szánna rá.
Ebben az árkategóriában mi számít jó vételnek? -
Yoda1984
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is q9000-m van, és lenne 1-2 kérdésem.
Kijelzőjével olyan hiba, hogy néha "elmosódik" használat közben???
Van rá friss rom ?
Köszi szépen. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
devast #45641 üzenetére
De. Pontosan azt jelenti.
A "sok" panasz meg azt, hogy aktívak a tulajok és/vagy érzékenyek erre a témára és/vagy van összehasonlítási alapjuk.
És persze az sem segít, hogy MTK-s telefonról beszélünk amit kínában raknak össze. Nem én vagyok a szerencsés, hanem az a szerencsétlen, akinél Lee úr egy kicsit el volt már fáradva.
Egy agyon hype-olt, alapvetően jól összelegózott telefonnál téma, ha a GPS nem hozza egy ZTE Blade szintjét, mivel a vevők elvárásai magasak. Egy olcsó fostalicskánál meg ennél komolyabb bajok viszik a prímet és/vagy nem veszika fáradságot a felhasználók, hogy telesírják vele a fórumokat.
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Mi van ha gyári visszaállítás után ugyan rebootol a telefon de nem törli le az adataim?(4.2.1) -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár 100 hsz.-ban szó volt egy eléggé best-buy telefonról a Haier W910-ről.Ár-érték arányban kiváló, de nem kevés az aksi kapacitása? Nekem annak tűnik. Mennyit bír ki erős használat mellett? Főleg a kijelző bekapcsolva töltött ideje érdekelne, az viszonylag jó összehasonlítási alap.Még azt szeretném kérdezni, hogy a wifi erőssége milyen? A hatótávra gondolok. Ha össze kellene vetni egy MT6589 mellé szerelt kommunikációs chippel, hogy teljesítene? (jobb vagy rosszabb?)
-
dime27
őstag
Sziasztok
C2 Platinumom van egy uj ROM-al marsapa rom és az otg funkció nem műxik nálam egy másik kolegának itt ph-n pedig megy ő azt mondja h próbáljam ki másmilyen kábellal de nekem csak ez az egy van idehaza jelenleg valamint az ainol tabletemre ha rádugom és egy pendrive csücsül rajta azt a tablet gond nélkül felismeri játszik rola mindent amig a telefonra ha ugyanigy rádugom az OTG kábellal azt irja ki h usb egység leválasztható vmiért tudna erre vki vmi okosságot irni?!
Előre is köszi!
Ha lehet inkább privibe mert ide nagyon sokan irnak!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gipsztigris #45675 üzenetére
Köszi az útbaigazítást, majd jövök még repetázni!
-
Crytek
nagyúr
Minőségellenőrzés lol ugyanaz a hokibot az összes kínai cucc ami mtk-s procival van szerelve.
Romokkal meg szarakodjon akinek 6 anyja van felesleges nem lesz tőle a telefon iphone 5. (Magyarán szarból nem lehet várat építeni)De mindenki azt veszi amit akar, az ő pénze ő döntése.
-
kosturica
őstag
Endomondo stb sport program kilométer számláló problémára: A system/build.prop-ban hozzá kell adni ezt a sort: dalvik.vm.execution-mode=int:fast
Természetesen saját felelősségre!! -
Ed3r_X_
nagyúr
HD-n még semmi gondja, a pont nem minden. HD-n simán elég a sima MT6589.
A kijelzőn a felbontást én észreveszem, de tökéletes a qHD is
Amúgy azt hiszem, valaki fogott ki kijelzőhibás A820-ast már itt, lutri az egészen addig, amíg meg nem jön. Addig lehet bármilyen minőség-ellenőrzés.
Többivel "riszpekt"
-
Dyingsoul
veterán
Na jó, csak egyetlen dolgot áruljatok el: Hogyan csatlakoztathatom a géphez a Thl w8s-t? mtk6589t van benne és már feltettem két drivert és bár a windows intézőben megjelent két újabb meghajtó, nem lehet elérni őket (kérem helyezze be a lemezt ) Ezt kellene megoldani, valamint mielőtt bármit csinálnék, szeretnék egy biztonsági mentést készíteni a telefonról. Ebben kérnék némi helpet.
Ezt meg ezt telepítettem eddig. -
fotosjani
aktív tag
válasz
UnConnecteD #45648 üzenetére
Itt a "w200" kuponnal 186$
#45655 tigri44 Letesztelem majd ha megérkezik, bár biztos lassabban fog érkezni mert HK Post-al jön.
-
Švejk
őstag
válasz
Crytek #45664 üzenetére
És a támogatás? Hány Cubot GT99 is van az országban?
Minőségellenőrzés? Hol is tart a Lenovo? A 4. legnagyobb gyártó. És a Cubot?
Custom romok? A Lenovóra van bőven...a Cubotra hány van?A Lenovo akksija lazán elmegy 1 napot, de 2 a reális. A kamera? Biztos megapixelekkel kell dobálózni?
Felbontás...igen, az nagyobb. De szerintem elég ppi huszárnak kell lenned, hogy ez valójában gondot jelentsen. Arról már nem is beszélve, hogy jóval visszaveti a teljesítményt is... -
Švejk
őstag
válasz
n.andras74 #45659 üzenetére
Lenovo A820.
-
n.andras74
aktív tag
150dodért mit rendeljek? paypallal fizetném...4,5 4mag..,GPS:-)
-
-
Dyingsoul
veterán
Megjött a W8S.
Hogy tudom megnézni, hogy ezek a majmok rootolták-e?
-
kisskerko
tag
válasz
nem tudom, hogy ez a kód jó-e hozzá, vagy csak a feketéhez, próbáld ki: 12eas
-
n.andras74
aktív tag
A760 vagy A630 nem értek hozzá csak kellene valami mert kezdi megadni magát a régi telom...
-
-
Gyuc
aktív tag
válasz
nem gyenge az aksi ekkora kijelzőhöz?
-
UnConnecteD
senior tag
EHHEZ van valakinek kuponja, hogy meg egy kicsit kevesebbe keruljon? pont erre vartam, vegre, feher!
-
robit1973
aktív tag
-
weinmaker
őstag
Holnap veszek én is egy a760-at. Sajnos a netes kártyámon nincs kavics, így csak holnap tudom megejteni, max bukok rajta 1-2 ezret.
-
KTU
addikt
válasz
Chaser #45639 üzenetére
Minideal garancia:
"Quality&warranty
we have special workers to check all products before sending,so that you can receive the product good,6month free repair serivce "Antelife:
"Free repair under 180-day warranty."Itt a hangyás boltba sincs semmi plusz költség, ami ki van írva annyit fizetsz.
Ha nem küldik, refund, és semmi plusz költsége nincs a visszatérítésnek,
mint pl.: merimobiles, be.opattak kb,: 2800Ft-al refundnál, pedig nem is volt készleten nekik. -
Chaser
legenda
Ott 6+6, antelifenál nem 3?
● Tmallbox: 1 év van postaköltség (4$), és PayPal díj (4%)
● Minideal: 6 + 6 hónap (második fél évben a teljes postaköltség (oda-vissza út) a vevőt terheli
● Antelife 3 hónapMindenesetre mininél 1x nem volt olyan hogy 2 napon belül valamit ne dobjanak postára.
-
Chaser
legenda
-
-
-
-
-
anonym1s
őstag
válasz
instantwater #45587 üzenetére
Olvastam valahol, hogy az uj 3.0 rommal megjavult a visszagomb problema.
-
-
valenc
tag
válasz
gipsztigris #45620 üzenetére
Tudom hogy gyengébb csak az is valamiért ki lett zárva...
Amúgy ez a lenovo a760 nagyon jó ajánlat. Én nemrég majdnem ennyiért vettem az a390-em -
fotosjani
aktív tag
válasz
tigri44 #45595 üzenetére
Szia tigri44 és #45617 weinmaker!
Én most néztem ki a Lenovo A760-ast amiben MSM8225Q soc van 1Gb RAM-mal.
Szerintem jobb vétel mint a ZTE V956.
Mai akcióban $105.59 de elfogadja a "lenovo" kupon kódot és így már csak $100.59 ami kb. 23eFt.
Szerintem berendelek egyet próbakép... nagyon kíváncsi lennék mit tud a GPS része. -
Mike81
senior tag
Köszi a gyors válaszokat. Itt aztán van aktív élet
A huawei G700-ról esetleg infó azzal valami baj?Bocsi hogy enyit kérdezek de ez a vonal nekem még nagyon új. De úgy látom a kínaiak is tudnak jó telókat csinálni
-
didros
senior tag
válasz
instantwater #45611 üzenetére
Miért fontos az, hogy melyik oldalon van a vissza gomb?
-
-
arfer
senior tag
válasz
zolizozo80 #45578 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, amikor rossz képernyővédő fólia volt felrakva gyárilag a telefonra, és az eltakarta a proximity sensor-t. Próbáld kikapcsolni a Call settings-ben a proximity sensor-t, és ha akkor látod a hívást, és le is tudod tenni, akkor ez a hiba. Vagy rossz a proximity sensor.
-
válasz
instantwater #45613 üzenetére
Dehát nem olcsó
185USD, ugyanaz, mint a Lenovo A820, csak batárabb és egy újabb proci (de ki tudja, hogy jobb-e - a 2-re végződő proci eddig nem a csúcsot jelentette) -
Valaki mondja már meg legyen szives mitől olyan olcsó a Lenovo A850
-
válasz
Mike81 #45610 üzenetére
TCL Idolt nézegettem egy időben én is, de veszett drága, bal oldalon van a vissza gombja, és ha jól emlékszem nem lehet bele microSDt tenni, és mintha az akkuja is beépített lenne, ráadásul energiazabáló FULLHD kijelzője van...
Most W200 am van, olcsó, nagy, gyors, egy napot kibír, kártya is mehet bele, és az akku is cserélhető, jobb oldalon van a visszagombja.
Én W200 at vennék, TCL irreálisan drága.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt, és a kínai 2 simes telefonok világában is
Örülök hogy van egy ilyen topik.
2 telefont néztem ki magamnak illetve a páromnak. Az egyik a THL w200 a másik pedig a TCL Idol X.
Olyan kérdésem lenne hogy van valakinek valamilyen tapasztalata van a 2 készüléket illetően. Illetve ár érték arányban mennyire jó választás eme két szépség
Lenne még egy kérdés ezeken a készülékeken van gorilla glas? Mert nem találok sehol leírást róla.A válaszokat előre is köszönöm.
-
valenc
tag
válasz
weinmaker #45603 üzenetére
itt egy telefon ez elvileg qualcomm chipes de a bolt nem megbízható.
-
Amúgy a kínaiaknak kemény matekjuk van ám.
Azt mondja, hogy
$5 1pcs
$10 2pcs
$15 3pcs
$20 4 pcs.
Hát igen, felénk is 4*5 az 20 -
-
doongoo
addikt
ZOPO ZP980 2GB/32GB
kérdezzetek bátran...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest