Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz Kornel #115682 üzenetére
Szia,
egy ismerősnek rendeltem, úton az Umi Rome. Dec. végén feladva, remélem 2 héten belül kezemben lesz. Pár percig ismerkedem majd vele, mielőtt átadom, akkor egy felületes véleményt tudok róla majd írni.
Én is most nézegetek magamnak, igaz nem sürgős. Szeretnék 5"-os, 3GB RAM-os, lehetőleg 8 magos, elől ujjlenyomat-olvasós telefont.
Amit most kinéztem: LEAGOO Elite 1, Bluboo Xtouch, LETV 1S.
LeTV ellen szól, hogy a B20 nagyon jó lenne, 5,5", ujjlenyomat-olvasó hátul van. Hardvere viszont erősebb.
Antutu pontja 56ezer, míg a többié 36 ezer, ezt mennyire venném észre használat közben? -
PanUser
tag
válasz Kornel #115684 üzenetére
UMI Rome: Ok, ha megjön írok.
Antutu, 2GB kérdésében egyet értünk, most G3S-em van, napi használatra még az is elmegy. De úgy gondoltam, ha veszek vmit, 2-3 évig megmarad...
Hát szerintem a "B" csoportba azért beférnének - főleg, ha már egy UMI is képben van.
Ráadásul kísérletező kedvemben vagyok. -
PanUser
tag
válasz Kornel #115684 üzenetére
Ez nem tűnik rossz ajánlatnak: UMI Apollo
Majdnem Umi Iron Pro, arról pedig inkább jókat írtak, $100+Áfa nem lenne rossz ár.
Én tudok várni addig - lehet máshol jobb is kijön akkorra.
5,5"-lal talán megbékélek, B20 valószínűleg lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kornel #115822 üzenetére
Nem tudom, hogy mire utaznak a gyártók. Én magasabb kategóriában nézelődök, de ott sem túl bő a választék, pedig sztem én eléggé kompromisszumképes vagyok. Tulképp a mostani telóm tökéletes lenne előlapi, kikapcsolt kijelzőnél oldó ujjlenyomat olvasóval, infrával, 720p/60fps videóval és esetleg dual aktívban. Cserébe nem zavar, ha tepsi, nem kell extra akkuidő, csúcskamera, antutuszédítő CPU/GPU, stb. Lesz...m, hogy néz ki és IP 1000 -es védelem se kell.
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
-
PanUser
tag
válasz Kornel #115826 üzenetére
Én is nézegettem a LeTV Le 1s-t (Tinydeal EU-n), nekem fontos lenne a B20, így végül nagy nehezen, de lebeszéltem magam róla.
A Honor 7 más kategória, mint a Rome. Árban is...
Én megvárom mi lesz az UMI Apollo/Touch-ból, nekem nem sürgős (abból legkorábban márciusban lehet kézben a telefon). -
janaman01
addikt
válasz Kornel #115880 üzenetére
http://m.gsmarena.com/lenovo_k4_note-7802.php
Itt meg másképp van....mindegy egy a lényeg az az állitás nem igaz hogy lenovo=4G b20.
Milestone 2 szerintem annyira nem brutál, hardver gyenguszabb mint az elődjében...max hozzáraktak egy kis ramot , nagyobb felbontással...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #115895 üzenetére
Amúgy egyetértek, ha a kamerát is eltalálták, akkor erre fogok én is váltani.
Szerk.: Már látom, kár érte, mármint a 2GB-ért, mert ezen az áron P1-et veszek inkább , kicsit elszúrták az árazást.
Amúgy elég megnézni a szlovák teliárat: [link]
Egyértelmű , hogy megint ott veszem meg, 75 ezerért... Ha van cég, akkor meg 208Euro... Ennyiért verhetetlen.
Gyere privátba
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kornel #115901 üzenetére
Áh ,akkor inkább egy Meizu M2 Note-to lőjj
Átmeneti időszakra is jobb, vagy vársz a Lenovora.
Nekem B kategóriás, biztos javul a minőség meg minden ,de akkor se vennék tartósra... Én ugye Lenovo buzeráns vagyok, nálam a P70-es 1 éves, és lehet lecserélem, de mondjuk épp most kezdtek el tartósan ROM-ok megjelenni, inkább a kijelző méret lett karcsú.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Kornel #115903 üzenetére
Nem "gagyi" , de nem is A brand kategória. Nyilván ez látszik abból is hogy milyen spec és mennyibe kerül. Nálam volt egy F5 sajnos nem tartós használatra. Így hosszútávú tapasztalataim nincsenek. Minőségre rendben volt. Igényes fémház jól összerakva. A kamera nagyon harmatos volt, a fingerprint jól működött és battery teszten sem teljesített rosszul. Nekem első blikkre tetszett, de a doogee még mindíg B brand, ahogy dulee mondja. Ha valaki a ~ 140-160$ os kategóriában keresgél és extra fícsörökre van ráizgulva , akkor jó vétel lehet.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Secretknight
aktív tag
válasz Kornel #115921 üzenetére
Maga az ulefone d vagy c..Be Touch-om nem volt, Paris ,Be Pro,meg még valami,nem emlékszem volt,nem volt velük gond ,sőt..a Paris kiemelkedően jó,párom használja.Kipróbálom a Power-t,majd meglátjuk.Mivel eléggé hektikus,bár szerintem szoftosan inkább,ezért azt mondom olvass utánna és döntsd el magad.Ha nem jelent volna meg a Power,már lenne Be Touch 3-am.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
-
-
tibcsi0407
félisten
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116291 üzenetére
Umi Iron Pro. Gyárilag rootolt, fém készülékház, stb. jóárasítva sztem mindent tud, ami elvárt.
Nem kell vadászgatni a romokat, melyik jó, melyikben nincs pálcika-tyúkláb-pálcika program. Mert ebben semmi felesleg, csak google play. A többi rád van bízva.[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116297 üzenetére
Háááát nem tudom ki emlegeti, de van a családban Umi Rome is, az ég világon semmi baj nincs vele. Hogy most amoled vagy ips, nem nagyon érdekel, hogy hívják, szép a kép és ennyi. Nem ragadnak a gombok, nem halk, nem hangos, van térerő, szobában látja a holdakat, nem recseg-ropog...
A Iron Pro-ra pedig ugyanez igaz hatványozottan. Szerintem. Nekem.[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Kornel #116300 üzenetére
Csak egy apró kiegészítés, minden telefon melegszik ami nagy teljeítményre képes és meg is van dolgoztatva! Ez a melegedési probléma kicsit túl van misztifikálva, persze van olyan SOC aminél valós problémát jelent, de még annál is felhasználó függő! A kollégámnak rendeltem egy Redmi Note 2-őt. Filmezik rajta, FB, Viber, Net nem tapasztal melegedést és abszolút elégadett az üzemidővel. Ami külömbség közte és köztünk, hogy nem geek! Csak szimplán használja a telefonjait.
Kiegészítés 2. :
Az S650 is melegedni fog, ha teszemazt 3D-s játékokkal hajtod, vagy pl. beragad egy app és közben Navi-zol vele!
Miben fog téged korlátozni a zárt bootloader? Illetve , ha mégis kell neked a TWRP mondjuk, honnan tudod, hogy nem-e lehet majd nyitni?[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116304 üzenetére
Bármi megakad, ami bugos és nincs optimalizálva. Nem feltétlen Ram és SOC függő.
De kinek a pap, kinek a paplan, nem vitatkozni írtam be, hanem segítő szándékkal korábbi kérdésedre.
Ha ennyire "otthon vagy a témában", Meg kell venni azt, ami neked személy szerint a legjobban bejövős. Van élet a prohardveren túl is, csak olvasni és keresni kell. Sok érdekes dolgot találni. Én is így tettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest