- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
csak 19"-es a monitor.... Sony hs94p. Így picit javult a ppi
(Legalább nem kell 200eFt-os VGA a meghajtáshoz
)
Ettől függetlenül baromságnak tartom a QHD felbontást, tv-n is.
Pont pénteken dolgoztam egy háznál (pénz nem számít...) és a tulaj vett a fiának egy UHD tv-t, nézzem meg milyen jó a képe.... épp a demó futott rajta.
Mondom szép, de akkor hangoljuk be a tv adásokat is.... Na ott esett le az álla, hogy milyen szarAmíg nincs rá se adás, se tartalom, ami lássuk be nem 1-2 éven belül lesz Magyarországon, addig felesleges pöcsnövelésnek tartom a dolgot.
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/080728_milyen_messzirol_nezzuk_a_tevet
Full HD felbontás esetén TV: 102 cm / 40 col 160 cm az ajánlott nézési távolság, most őszintén ki az aki 1,6m-ről nézi a 40"-os tv-t???? (127 cm / 50 col 198 cm)4GB memória? 2GB sem fogyott el soha a telóban, pedig szoktam rajta fórumozni, whatsup, massenger-ezni, Total Commander alatt samba és FTP-zni, torrent-ekre ránézek távolról.... Egy újabb mutogatnivaló, egyelőre kihasználatlan dolog, SZERINTEM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest