- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Tedd fel ezt a marketből:
Home Switcher
-
schmo07
tag
válasz
molnarpeter #6289 üzenetére
Ő az idősebb, megfontoltabb korosztály tagja.
Idő kell neki hozzá, hogy felmérje, az újabb szoftverrel mit nyer -
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Ebbe a topic-ba ez az első hsz.-om.
Megvettem a aLauncher Pro Plus-t, már jó ideje használom. A kérdésem az lenne, hogy tudom ideiglenesen kikapcsolni, hogy az alap felület jöjjön elő. Ne kelljen uninstallálni ahhoz hogy az alap (Motorola Defy-s Moto-s) cuccot használjam pár percig.
Kösz előre is a válaszokért. -
Saccco
nagyúr
Látom meghonosítottam az ikon beillesztés...
Sokkal jobb így szerintem. -
matthew23
csendes tag
letöltöttem jó pár ien "megrázod a telót és lehalkul" appot. nekem a flip4silence jött be legjobban, van jó pár beálítási lehetőség, sztem elég jó
-
Saccco
nagyúr
Játék ajánló:
Button Football (Gombfoci) - Magyar játék a marketen - Androlib.blog.hu(#6277) schmo07:
Nem akar frissíteni
Pedig mennyivel jobb a 2.1+ . -
schmo07
tag
válasz
molnarpeter #6274 üzenetére
Molnarpeter,
HTC Hero (és a tulaj nem nagyon akar frissiteni, ezért irtam, hogy 1.5)Nagszi,
Bocs, később láttam, hogy ezt már javasolta valaki. Ezekszerint ez jól van nálad, nincs bepipálva? -
beci
őstag
Sziasztok.
Ezt a htc widget samsung spicara létezik? -
schmo07
tag
Sziasztok !
Tudtok olyan programot, amivel lehet skype-olni 1.5-ös androidon?
(Hivatalos skype app csak 2.1-től felfele müködik) -
qfm
őstag
Köszi a segítséget nektek, megpróbálom majd meggyőzni az előnyeiről.
Ha valaki mégis találna ilyen programot, akkor ne késlekedjen jelezni, bár gondolom akkor nem is létezik.
-
-
kenny123
addikt
Hm..
Hát nemtudom, tippelhetek? Facebook Zéróhoz kellene?
Maximum azt tudom javasolni, hogy beállítja kezdőoldalnak a weboldalt amit nézni akar, és miközben tiltani kellene mindent, az accounts&sync menüben kiszedi mindkettő mellől a pipát, aztán amikor hazaér és wifiről akar netelni, visszatolja.
De mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy valami nem termel így adatforgalmat, és eléggé macerás is..Szerk.:
Olvastam valami programról errefele, hogy csak lazán felrakod telóra, és azzal mindenféle mókolás nélkül meg lehet rootolni, persze azért előbb megkellene nézni a támogatott telók listáját, onnantól már gond nemigazán lehet. Talán valami instant root volt a neve, fene tudja már, de valaki biztosan elolvassa ezt a hozzászólást, és beírja. ()
-
qfm
őstag
válasz
kenny123 #6265 üzenetére
Nekem tökéletes lenne, de akinek kell, nem rootolt a telefonja, és nem hajlandó belepiszkálni a rendszerbe, a garancia miatt. Root nélkül nem megoldható a dolog? (tudom hogy van program ami elvileg vissza is tudja állítani ha azzal rootolod, de saját felelősségre nem szórakozok az ő telefonjával)
Köszi
-
kenny123
addikt
Szia!
DroidWall kell Neked WiFi-re mindent bepipálsz, 3g-re csak a browsert, és apply rules. Root kell hozzá, de nálam tökéletesen bevált.
-
qfm
őstag
Sziasztok,
kellene rá egy módszer, aminek a segítségével beállítható hogy a mobilinternetet semmi ne használhassa, csak a böngésző ha szándékosan elindítjuk. Egy program se frissíthessen, ne érhessék el a netet. Ha valaki tud ilyet, kérem írja le (fizetős népszerű, és ingyenes program is jó, csak tudja ezt)
Köszi.
-
Nagszi
csendes tag
Szia!
Az én telómon olyan van, hogy adatforgalom engedélyezése ill. letiltása. Ha letiltom, értelemszerűen nem tudok Netezni sem. MobilNetem van, engedélyezve van az adatforgalom és mégis lepauzálja a fájl menedzser letöltését marketről... Van esetleg még valami ami miatt nem enged letölteni? Tárhelyem is bőven van...passz -
Tomi_Sci
őstag
Rockplayernél milyen karakterkódolást válasszak, hogy működjön a feliratos .srt?
-
dim dim
tag
üdv fórum!
teljesen új vagyok android terén.
van egy androidos mobilom, és egy tonna kérdésem. főként szoftveres, de nem annyira apps, hanem inkább oprendszer.
mivel jobb fórumot is a ph-n nem leltem ennél, így itt kezdem.
1. és legfontosabb: most android 2.1 van a mobilon.
hogyan működik itt a frissítés-pl.2.3-ra? firmware upgrade flasheléssel vagy egyéb mód?2. az android is updateli magát mint a win update pl?
köszönöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
Istv@n
aktív tag
válasz
KaoszTom #6240 üzenetére
Van egy hungarian stock exchange nevű alkalmazás, de én sajna a marketen nem találom. Nézd meg, hátha neked látja, és ha nem , akkor feldobom valahová az apk-t! (Free a program egyébként, de van fizetős változata is, azon jobban (pontosabban) be lehet állítani a frissítési időközöket)
Van widget-je is, és grafikont is rajzol. -
Istv@n
aktív tag
Be lehet állítani, hogy mit csináljon, milyen időközönként, ha nem fogadott hívásod, naptári emlékeztetőd, sms-ed, vagy bár mi eseményed volt.
Tud ledet villogtatni, rezegni, hangot lejátszani. (A rezgésnél még a rezgés üteme is állítható...)
Én a Voda 845-ömön kezdtem használni, mert azon ugye nincs led, ami jelezzen, (2 percenként "csipog" plusz rezeg ha volt valami), de már a Legenden is fent van, mert hasznos...
-
Jadro
veterán
Hívóképekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a google címtárban beszerkesztek egy képet egy névhez mondjuk 300x300-as méretben, akkor miért lesz a telefonon pixeles? Illetve sejtem hogy jóval kisebb méretben dolgozza fel és a nyújtás miatt lesz rossz, de mi erre a megoldás? Ha a telefonon teszem fel a névhez ugyanazt a képet, akkor híváskor az jó lesz. Viszont én szeretném kényelmesen a google címtárban megoldani. Van erre megoldás, program vagy egyéb okosság? Az sem lenne baj ha a híváskor kirakott méret kicsit nagyobb lehetne.
-
KaoszTom
aktív tag
Olyan widgetet/programot tudtok amivel magyar részvényeket (Pl. OTP) lehet nyomon követni? Gyári Stock alkalmazás nem találja.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresnék,ami időközönként fényjelzéssel figyelmeztet arra,hogy volt egy nem fogadott hivásom,vagy sms-em.
Van ilyen? -
poweramp kezel minden egzotikus formátumot, többek között flac, ape, ogg, aac is megy neki. ezen felül gapless lejátszást tud minden formátummal, és ismeri a 24/96-os forrásanyagot is (hardveres támogatás esetén).
(#6232) Viper26 Nem lehet, hogy a forrásanyaggal van gond, pl 24/96-os és a Dézi DAC-ja nem kezeli?
Hónapok óta használom a powerampot 90%-ban flac-kel, és eddig mindent megevett.
-
szige
tag
Másnak is eltűnt marketről a RockPlayer lite?
-
Viper26
nagyúr
Srácok a PowerAMP-nak nem kéne gondot okozzon a flac formátum igaz?Mert nem akarja lejátszani...
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Beállítások-hangbeviteli beállítások-szövegfelolvasás, hangadatokat telepíted majd egy megfelelő olvasóprogrammal (nálam a moon reader az ász, megrázod és mondja) felolvastatod. Egyelőre magyarul nincs:-(
-
-B-
senior tag
-
Kerio
őstag
Létezik olyan program,ami felolvassa a beírt szöveget?
-
KuCu_155
tag
app2sd programot valaki feltudná tölteni valahova egyszerűen sehol nem találtam meg :S vagy valami linket , esetleg privátba megoldva.
előre is köszönöm ! -
Lasy
veterán
válasz
KuCu_155 #6222 üzenetére
szerintem ez változó.
De ha a kettőt egybelehetne tenni annak ösülnék a legjobban, ugyanis nem tudom megszokni a launcherpro méretezését, ebben az adw jobb mert ott mind a 4 irányba tudom nyújtani, míg a launcherpro-ban csak a jobb alsó sarokkal.MALK
psx emulator-ra keress a marketen, és ott megtalálod, ha minden igaz a psx dologból egy apkt konvertál, és azt tudod lejátszani.
(én legalábbis így tudom elképzelni)Godesz2
Nem kell foglalkozni vele, gyári alkalmazás.
Ha nagyon akarod törölni akkor rootexplorerrel megoldhatod, vagy titanium backuppal, de mind a kettőhöz kell a root jog.xxman
telefon tipús nélkül elég nehéz azt mondani, hogy tudok...
dobj egy püt, ha érdekel.johnny82
Köszike ez jól jött, már szedem is.joamilestoné
fancy widget 1.3 esetleg még... -
KuCu_155
tag
Milyen Home felület szerkesztőt használtok ? Gondolok itt pl : Laucher Pro, ADW ..
Kinek melyik jön be jobban ? -
MALK
tag
sziasztok,
láttam neten videókat hogy sima desire-on psx emulátort futtattnak és ps1 es játékokkal nyomják. PL Final Fantasy 7!!!nagyon érdekel ez a dolog valaki csinált már it hasonlót mert az segithetne hogy h áljak neki
pü-ben is várok helpet
előre is köszi -
Godesz2
csendes tag
Üdv!
Megjelent a telepített alkalmazások között egy olyan, hogy "Sdlog" és nem tudom se törölni, se módosítani, semmit sem. Valaki tud infót hogy ez mi lehet? Vagy esetleg megnéznétek, hogy van-e nektek ilyen?
teló: ZTE Blade, eredeti T-s 2.1.
köszi előre is -
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni nekem a proci húzásában? nem tudom h sérti-e ez a téma a topic szabályzatot ezért ha valaki segít dobjon egy PÜt. köszi
részleteket és is PÜbe adok -
l33tus
csendes tag
Szia! Ha wifin vagy csatlakozva és így is leállítja, akkor passz. Ha mobilneten vagy és úgy pauzálja le a letöltéseket, akkor valószínűleg bekapcsoltad a data saver opciót. Nekem más telefonom van, de valahol a settings/data manager/data saver/enable data saver környékén keresd a dolgot, és vedd ki a pipát az enable... mellől.
Remélem ez megoldja a gondodat!
-
zeorsdfd
senior tag
-
Kerio
őstag
Árfolyamfigyelő program létezik? Szeretném látni a napi CHF növekedését. Vagyis a HUF romlását
-
Istv@n
aktív tag
válasz
szőröscica #6210 üzenetére
Hello!
A beautifull widgetnek van egy ilyen funkciója. Be lehet állítani, hogy a képernyő bekapcsolásakor mutassa animáltan az aktuális időjárást.
-
MALK
tag
hello valami igazán jó videolejátszót keresek
ki mit használ mit ajánl?
-
szőröscica
addikt
Helo!
Van olyan animált időjárás widget, mint amilyen a htc-kben van?
Magyarul olyasmi kéne, ha esik az eső, az animált legyen (akár fullscreenben is, kitenném widgetlockerrel), stbstb.... -
viw
aktív tag
hi! van megoldás arra,h. a facebookos kontaktokat úgy lehessen gmailra szinkronozni,h. átvigye a facebook adatlap infókat is?! téhát arckönyvben kiírja magától vki,h.: szülinap, itt meg ott tanultam, stb. és ezek az infók a gmail kontakt mellett megjelenjenek.
képekhez, valaki korábban linkelte a Google Contact Sync és a SyncMyPix appokat. az első elvileg a születésnapokat átviszi.
-
Saccco
nagyúr
GO Launcher EX-ben lehet olyat. Csak húzz egymásra 2 ikont és máris mappába rendezi őket. Utána csak ráhúzod a következő ikont és az is bekerül a mappába.
- előzés -
-
-B-
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
kissandras20 #6203 üzenetére
A Contact Group Manager segítségével.
-
RaZroX
addikt
Üdv! Egy olyan programot keresek Android 2.1-re, ami a főmenüben lévő alkalmazásokat mappábka teszi vagy mappába tehetem én, ugyanis elég zavaró, hogy minden össze-vissza van. Valaki tud ilyesmit ?
-
vétó
aktív tag
válasz
kissandras20 #6197 üzenetére
marketből nem biztos, hogy le tudod tölteni, mert elvileg nem minden készülékkel kompatibilis.
de itt megtalálod(ja, market nekem sem mutatta, de más forrásból feltettem, és működik. Motorola Defy. Viszont iszonyat mód zabálj az akksit)
Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest