- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
jó és gyors európia időjárás progit keresek bladéra.
melyiket és honnan töltsem le?/magyar vagy német lenne jó...
köszi
-
noxon
őstag
Hello, 2.2-re hogy lehet rávarázsolni a flasht?
-
-
llaszlo
veterán
válasz
canniball #6690 üzenetére
Nálam működött rendesen. De most másik romom van abban meg alapból benne van.
Egyébként az Extended is egy felugró ablakot dob ha a notibarra teszi valaki. A widgetsoid viszont kapcsol is és egy felugró ablakot is kirak. Ami teljesen fölösleges.
A beállításoknál van ilyen, hogy notification vagy valami ilyen ott kirakja. -
volvoguy
addikt
Üdv. vannak ezek a battery life hosszabító appok, amikelvileg kitolják az akku töltöttségét. Hogyan? valóban használhatók? Melyik érdemes próbálni?
-
dim dim
tag
válasz
legiaap #6689 üzenetére
hát nekem androidos mobil van, és net akkor él, ha open wifi is van. vagyis, bőven előfordul hogy nincs.
ennyi erővel dictionary.com vagy hasonló webes szótárt is lehetne ajánlani: na az már valami tudásban.
a google fordítója az jobb: hát ha egyáltalán fordításnak lehet nevezni azt a hulladékot, amit a google művel. én nem nevezném annak.
igék összes alakja, szóeredet, rendhagyó tsz, fonetika, összetételek, vonzatok stb. stb. ezeknek híre-hamva sincs a translate-ben. igényes szótár ezek nélkül nem létezhet. az stdict ingyenes, és mindezt tudja! ezért kell sajna még mindig a WinMo-s mobil is.
de mindegy, maradjunk annyiban, hogy nincs net mindig, így a translate nem alternatíva.
-
canniball
nagyúr
válasz
legiaap #6687 üzenetére
Én sem találok ilyet, sőt amit l33tus írt itt az sem működik nálam, csak visszajelzésem van.
-
hecktor
aktív tag
melyik akkor a legjobb konyvolvaso ami pdf et is kezel?
masik kerdesem, mikor tudok fizetos cuccokat leszedni marketrol?
bongeszo nektek melyik jon be? alapbol ami rajta van nem rossz, de az opera 2 szer gyorsabb cserebe butabb. skyfiret hasznalok meg flash tartalmakra
tudom ajanlani mindenkinek: SPD TV ! m1, m2, hirtv, duna gyonyoruen megy rajta
-
dim dim
tag
üdv Fórum!
Keresek androidra free doc és xls viewert. vmi olyat, aminél nem egy év, mire egy sima doc-ot betölt (mindezt egy samsung i5800-on).
tud vki ilyet?
vmint: a jó öreg stdict kellene, de nagyon. van ez már androidra? A winmo-s telepítőt nem lehet életre kelteni android alatt?
vagy van más, free eng-hun dictionary hasonlóan hatalmas szókinccsel?köszönöm
-
lalakov
senior tag
Hallottatok már a TMC-s, ingyenes navigációról? Fut minden operációs rendszeren és nem áll meg az országhatárnál( ha egyszer a külföldi net ára megfizethető lesz, külföldön is lehet majd használni) Idővel működni fog és akkor napra készen a legpontosabb és legfrissebb térképpel fog rendelkezni. Ehhez felhasználókra van szükség, minél többre. Akinek van kedve játszani vele, katt a linkre
:
[Waze] -
l33tus
csendes tag
A home gomb hosszú megnyomásakor előjövő ablakban nem az aktuálisan futó alkalmazásokat látod, hanem a legutóbb elindított 6-ot. Ergó ezek közül már lehet egy se fut... ha meg appokat akarsz erővel bezárni, akkor használj task killert. Pl advanced task manager. Marketen megtalálod. De szerintem mielőtt elkezdenél gőzerővel task killerezni olvasd el a "tévhitek és *valami*, a task killer" című szerzeményt (nem emlékszem a címére
).
Remélem segítettem!
-
Gyb001
senior tag
valami olyan programot keresek amivel a home gomb hosszú megnyomásakor a bejövő ablakba be tudok tenni egy kill all gombot vagy valami hasonlót mint symbianon
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Telepíteném a Svox classic TTS-t Spicára (rootolt), de ahogy bemegyek a beállításokba kiválasztani a default engine-t, kifagy a teló. Mi lehet a gond?
-
l33tus
csendes tag
Vétó és többiek: Próbálta már bárki pdf megnyitásához a legkézenfekvőbb Adobe Readert? Vagy az túl egyszerű lenne?
Görgethető vagy lapozható, újratöredeli és lapozható, újratördelés után betűméret állítható, stb stb... Leveri a legtöbb ebook readert. Csak ez túl kézenfekvő, hogy bárki kipróbálja és persze viszonylag ritkán kerül elő a neve pdf-ekkel kapcsolatban, így természetes, hogy senkinek nem jut eszébe a neve...
-
Szólista
senior tag
válasz
-FreaK- #6671 üzenetére
Fancy widget van ingyenes és fizetős verzió is.
-
-FreaK-
veterán
Nem tudja valaki melyik az a beautiful widgets skin(már ha egyáltalán az) amit a mobilarénás tesztekben látni lehet? Az óra/időjárás skin érdekelne nagyon.
Erre gondolok: -
hargimalac
tag
Nincs a marketen??? Google Earth
-
Kinder
senior tag
válasz
hargimalac #6656 üzenetére
Nincs a marketen.
Nemhivatalosan meg nekem nem megy fel.
Jó, maps-om van, de jöhetne az earth isDe 2.1-re pl van a marketen.
-
siofok
őstag
sziasztok!Bnőmnek vette 1 htc wildfiret,és olyan egyszerű appot keresnék,amivel esetleg 1 ombnyomással lelehet tiltani a mobilnetet,majd ha akarja ujra aktiválhatja.(tulköltekezés elleni védelem,autó frissítések végett
)
-
Üdv,
Tudtok olyan hívásköltség számláló programot, ami a tarifákat aszerint különbözteti meg, hogy a kimenő hívás hálózaton belüli, vagy kívüli?
Call Meter NG-ben nem találtam ilyen lehetőséget, ott csak csúcsidő szerint választ a tarifák közül. -
válasz
legiaap #6650 üzenetére
Szerintem ez inkább a Widgetsoid lesz, az Extended Control-nál más a 3G ikonja. Egyébként egyiknél sem csinál mást a widget, mint a beállítások megfelelő menüpontját hívja meg, és ott lehet átállítani. Sajna a Widgetsoid időnként megbolondul, és erre az ikonra kattintva a Dialer-t hívja meg. Csak az újraindítás segít. Tapasztalt valaki ilyesmit?
-
denko
senior tag
sziasztok
Olyan software kéne:
olyan software re lenne szükségem ami felveszi a telefonhivást és menti SD re, ha lehetséges, ne legyen bonyolult , pár gombnyoműssal eltudjam érni ha hivnak akkor gonmbnyomással aktiválni tudnám tud esetleg ilyesmit?
van tapasztalata valakinek?
válom a válaszotokat
köszönöm
ja és 2.1 android van telon -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Nem jöttök ma este modern combat 2 multizni?
10 játékos, 5 pálya, 4 játékmód, szóval minden adott egy jó játékhoz.
Még van egy pár hely, jelentkezni itt vagy nálam privátban. -
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Android 2.2
Lefényképeztem a kisfiam, és gondoltam azon melegében megosztom facebookon.
Minden stimmelt is, aztán bal felül a notification baron ugye kirakta a facebook jelét, meg hogy feltöltés, de nem csinál semmit.
Kérdés: Hogyan tudom törölni onnan? Mert már mindent megnyomtam, de ilyen menürészt nem találok. ( már 2 órája ott van, és semmit sem tudok vele kezdeni, és természetesen fel sem töltötte. ) -
erikke17
őstag
Nálatok megy rendesen a Facebook for Android v1.5.1?? Mert hiába jelentkezem be nem látnak chaten végig kérdeztem vagy 20 embert de nem lát, tegnap még jó volt mi a fene lehet??
Az még csak hab a tortán ha telefonon tétlen az állapotod akkor nem ad róla értesítést se a chat részben nem mutatja ki hogy írt e valaki. Pls valaki adjon valami információt mert már megőrjít ez a facebook
-
legiaap
félisten
-
va$t!
csendes tag
Sziasztok!
A felső sorban lévő widgetnek leírna valaki a nevét (amivel wifit, 3g-t lehet kapcsolni ki/be)
Előre is köszi!
-
rumos14
nagyúr
urak, akinek a Sygic navi program használatában van gyakorlata, írna egy pü-t? kérdésem lenne. köszi.
-
chros
őstag
válasz
szigmat #6634 üzenetére
@szigmat,llaszlo,vétó:
llaszlonak igaza van: ezPDF Reader
Ez tud mindent pdf-ekkel, amit egy ebook olvaso ... Azota en mindent pdf-be convertalok!!!
pl: text reflow, night mode, speech (ez ujabb funkcio, egyenlore csak a pico engine-t tamogatja), megjegyzi hol tartottal konyvekkent ...(Nemregen kezdtek fejleszteni, kicsit neha buggos
)
-
erikke17
őstag
Sziasztok a legújabb facebook kliens ami van marketen egy hulladék nálatok is a chat része?? Idegesítő hibák:
1. Ha telefonon be vagyok jelentkezve majd bejelentkezem a gépen is majd el kezdek gépen chatelni akkor szépen adja a értesítéseket a telefonon is idegesítő....
2.Ha gépen ki vagyok jelentkezve de telefonon be és tétlen lessz az állapotom maajd ha valaki ír nem kapok meg az értesítést se a chat részben nem mutatja, de ha gépen bejelentkezem akkor ott látom.
3.Gépen ki vagyok jelentkezve telefonon be és azt mutatja nem vagyok bejelentkezve.Használhatatlan még a chat
Remélem mihamarabb jön egy update. Miért nem lehet olyan mint egy iPhone-n......
-
vétó
aktív tag
válasz
llaszlo #6638 üzenetére
gondolom nem használtál még e-book olvasót. sokkal használhatóbb, mint egy pdf reader. mert ez utóbbi egy sima doc fájlhoz hasonlóan görgethető, ezzel szemben az e-book olvasók könyvszerűen "viselkednek", azaz konkrétan lapozol bennük (így könnyebb olvasni), és automatikusan megjegyzik, hogy hol tartottál, amikor utoljára kiléptél az alkalmazásból.
szóval igen, van pdf olvasó, ingyen is, fizetős is (nekem pl DocumentsToGo fizetős van a telefonomon), de ha könyvet kell olvasni, akkor inkább egy erre kitalált e-book olvasó alkalmazást használok, még akkor is, ha ehhez konvertálni kell (ami a pc-n kb annyira fájó pont, mintha drag-drop-al nyitod meg a pdf olvasóban a pdf fájlt, mert a mobipockat pár másodperc alatt konvertálja át a teljes állományt a saját prc formátumába - amit akár ott helyben el is kezdhetsz olvasni).én igazából azt várom már, hogy mikor lesz mobipocket reader androidra is...
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Szeretnék a Blade-emen E-book-ot olvasni, de nem találtam megfelelő programot hozzá.
Kipróbáltam a FBReader-t, az iReader-t, de eggyikkel sem tudtam pdf-et olvasni.Esetleg másik formátumal kéne próbálkoznom?
Tudnátok ide vagy privátba linkelni olyan magyar nyelvű oldalt ahonnan Pl. txt, epub formátumú könyveket tölthetnék le? -
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
-
zeorsdfd
senior tag
Nem próbáltam, de sztem ez lesz a te appod
-
Zoly75
aktív tag
válasz
zeorsdfd #6622 üzenetére
A kérdés az lett volna, hogy futás közben melyik használ kevesebb operatív memóriát.
Az ASTRO process managere a Winamp-nál is olyan 18-20 MB-t ír a tiny is akörüli és a beépített zenelejátszó is.
Nekem kevés memóriával rendelkező telefonom van, így ha zenét hallgatok van neki 25MB szabad, és szerintem ez lassít a telefonon. -
l33tus
csendes tag
Mint defy tulaj, csak ajánlani tudom. Ehhez persze hozzátartozik, hogy első okostelefonom, tehát viszonylag tapasztalatlan vagyok. Az elvárásaid közül: Frontkamera nincs, de a kijelző szerintem hibátlan. Amoledes desire-el hasonlítottam már össze, és tényleg nincsenek meg az amoledre jellemző túltelített színek, de szerintem kifogástalan.
Rootolni 1 mozdulat, proci könnyen és biztonságosan húzható, tehát a minimum 800 mHz nagyon minimum
Nekem is gigahertzen ketyeg de van aki 1,3-on járatja gond nélkül.
ROMokat nem ismerem, nem foglalkoztam vele, de ha szolgáltatónál veszed, akkor úgynevezett félbluros telefont kapsz, ami gyorsabb mint a bluros, de persze hiányoznak belöle a blur adta lehetőségek a közösségi hálók könnyű kezelésére. Gyári ROMot könnyű cserélni, kinek mi kell... gyors legyen vagy legyenek facebookos widgetek, stb.
Ami szerintem a legnagyobb előnye, és az egyetlen indok amiért ennyi pénzt kiadtam telefonért, az az hogy strapatelefon. Nincs az a para, hogy véletlen kiesik a kezedből a telefon egy esős napon, és ha pont tócsába esik, akkor ugrott közel 100k.
Csak dícsérni, tudom, de a döntés a tied
-
rep3at
őstag
Érdeklődni szeretnék hogy tudtok-e olyan appot ajánlani amivel két telefon közti (wifi kapcsolaton keresztüli) ingyenes beszélgetés megoldható. A két telefon egy HTC Tattoo és egy SE X8.
Eddig kipróbáltam a Skype-ot és a Nimbuzzt, A Skype csak a 2.1+ op. rendszerekre elérhető, a Nimbuzz elindult mindkettőn, viszont a Tattoon nem hallatszott amit az X8on beszélek. Remélem nem megoldhatatlan a dolog, előre is köszönöm a segítséget!
-
deino
csendes tag
Kicsit off, de telefonvásárlás van a láthatáron, ehhez szeretném kérni a segítségeteket. Leginkább a Defy tulajokét, a blogomon le van írva részletesen a dilemma. Köszönöm szépen előre is, remélem nem voltam túlságosan off.
-
zeorsdfd
senior tag
Ha az a kérdés mekkora helyet foglal a program telepítés után a memóriában (a belső tárban) akkor lehet látni, hogy a tinyPlayer 100kb-ot a Poweramp 5,6 Mb-ot. Kb "ennyivel többet" is tud a Poweramp persze. Attól is függ, hogy mit játszasz le éppen..
De ha az a kérdés, hogy melyik használ több processzoridőt, akkor úgy tűnik a Poweramp nyer (azaz kevesebbet használ->kevésbé lassít be->kevésbé meríti az akkut). -
Zoly75
aktív tag
válasz
hodostamas #6571 üzenetére
Én is szeretnék egy olyan zene lejátszót, ami kevés memóriát használ, de úgy tűnik, hogy az általad talált tinyPlayer nem igazán használ kevesebb memóriát futás közben, mint a Winamp. Vagy én nézek valamit félre?
-
chros
őstag
En ezt hasznaltam egyszer ketszer Hero-n, s mukodott jol:
Ultimate Voice Recorder -
l33tus
csendes tag
rum-cajsz: llaszlo képén szerintem az alsó csíkot adja a Wigetsoid ami igazából csak ablakban nyitja meg a kapcsolókat, a felsőt meg a cyanogen amik tényleg kapcsolók, de nemtudom, hogy defyre rávarázsolható-e a cyanogen. Feltétlen érdekelne szintén defy tulajként
Motaba78: Sajnos ennyire nem egyszerű a dolog, és ezt inkább a telefonod fórumán kéne megérdeklődnöd.. Nekem defy-m van és az AllCallRecorder pl nem megy. A TotalRecall ellenben hibátlanul rögzíti a másik fél hangját, de az enyémből egy mukanás nem marad meg. Sokat végig próbálgattam már, de én még nem találtam működőt
Ha vannak pozítív tapasztalatok szerintem megoszthatná itt most mindenki, a kipróbáltan működő callrecorderek nevét és hozzá a tel típusát. Thx -
schmo07
tag
Sziasztok !
Ha használ valaki slideIT-ot (abból is 3.0-t), megnézné, hogy a röviditések müködnek-e? (tehát ha pl beirja angol nyelvnél, hogy AAK, akkor zölden megjelenik, és ha arra rákattint, akkor automatikusan azt irja be a program, hogy "asleep at keyboard") -
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőség lenne a hívások rögzítésére android rendszeren, előtte win mo rendszereket használtam, azon tökéletes volt a gyári megoldás, és elég sokat használtam az üzlet miatt, vezetés közben rögzítettem a paramétereket és elérhetőségeket stb.
ezt szeretném megoldani android rendszeren is, ha lehetséges.
ha mégsem lehet progival megoldani, akkor sajna meg kell válnom kell az android rendszertől.
pedig nem olyan rossz a galaxy s teló
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest