- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Inarus
addikt
Ja basszus! Benéztem.
A legtöbb testreszabási funkció más launcher-ekben is benne van, de ahogy nézem, a legjobbakat (pl widget-átméretezés, szabadon bővíthető és scrollozható dokk, gridek számának meghatározása, stb...) összeszedték ebbe az xda-sok és még csak nem is eszik sokat. Én gyanítom a SlideScreen mellett megtartom ezt is. -
keeo
tag
udv!
melyik progit ajánlanátok, ha azt szeretném pontosan nyomon követni mikor mennyi percet telefonáltam el?!
koszi!
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5378 üzenetére
Köszi mindenkinek. Én általában ha kilépek egy alkalmazásból, akkorrögtönbe is zárom Task Killerrel.
Amúgy ha letörlöm a fenébe a Taskkillert, mennyivel lesz jobb az akkuidőm? Egyáltalán annyit számítana? Hiszen csak a háttérben fut....
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5390 üzenetére
sdcard/shootme mappabáan kéne lennie.
-
FlagellumDei
csendes tag
Root megvan.Hallani is a hangot mikor "lő".De nem menti el a képet.Legalábbis nem oda ahová kellene.Fogalmam sincs,hová teheti
.Egyszer sikerült videoból kimenteni képet,azt oda is tette ahová kell.De telóról nem csinált képet.Legalábbis nem oda mentette ahová írta.Aztán töröltem a képet a mappából,de azóta nem menti oda a képet.A hangot adja ahogy "lő" de nem találom sehol a képeket.Lehet letörlöm és újra rakom.Talán segít. -
Inarus
addikt
Valaki nem tud ilyesmi widgetet ingyenes változatban?
Minimal News Widget -
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei #5380 üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
-
madahun
csendes tag
nem,olyanra mint a thinkfree pdf reader(ha ahhoz adtok linket,az is jó)
-
madahun
csendes tag
az fbreader mért nem látja a pdf fájlaimat??vagy pdf-hez mit ajánlotok ami áttördeli??
-
zitback
csendes tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Az SD kártyám gyakran hibássá válik, csak olvasható lesz, és amikor a PC-hez csatlakoztatva megnézem, akkor óriási méretű(3-4Gb-os fájlok: az 1Gbos kártyámon), írásvédett, furcsa-olvashatatlan karakterű fájlokat találok rajta! Csak a kártya formázásával tudom törölni őket.
Új vagyok az android világban, és nem találok infót róla, hogy ez miért lehet!?? Tudtok valamit ilyesmiről?
Előre is kösziHTC Desire Z, gyári 2.2-vel
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok.Tudtok ajánlani valami olyan screenshot appot,ami a telefonról is csinál képet?Ez a ShootMe csak videoról rögzít képet.Köszi.
-
spanyoll
addikt
Tudtok mondani valami docklet programot? Olyasmi mit az Lpro-ban ami van, csak nem korlátos, hogy hány ikont lehet belerakni.
-
doc
nagyúr
válasz
volvoguy #5376 üzenetére
mitol fogyna el annyira? olyan program nincs (remelhetoleg) ami az osszes ramot felzabalna
ha meg a hatterben fut valami, azt kiloheti ha kell a memoria (a widgetek nem tartoznak ezek koze)
raadasul ha mar semmi mast nem lehet kiloni, csak a widgeteket, akkor az mar regen vesztett helyzet, le kell torolni a *csaba a memleakes vackot[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5375 üzenetére
Nade épp az a lényeg....hogyha elfogy a memória, akkor az Android rendszer kilővi az óra, időjárás és battery widgetjeimet is válogatás nélkül?
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Ha Android alatt egy albumot tartalmazó foldernél egy nem oda való képet jelenít meg a zenelejátszó app (mind a gyári, mind a Winamp), mint cover, azt hogyan lehetne korrigálni?
Telefon: Samsung Galaxy S, gyári Telenor-os 2.1 ROM.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5372 üzenetére
És ha kikapcsolom a Task Killert annaklesz vmi más pozitív hatása? Jobb akkuidő, vagy vmi más?
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5369 üzenetére
Nekem a Home képernyőn van egy Clock és egy Battery widget, amik ugye megjelennek az Android gyári feladatkezelőjében is. Ezeknek fontos, hogy állandóan fussanak a háttérben, hiszen csak ú
gy mutatják real-time a valós adatokat.Ha nem teszem ezeket Ignore listára, adott esetben az Android kilövi ezeket is ha kell neki a memória?
-
FlagellumDei
csendes tag
Egy költői kérdés: Hová az édes anyjába teszi a képet a ShootMe screen shot app? Azt írja,hogy az sd kártyára.Van is ott neki mappája,amit saját maga generált de a képet nem oda teszi.Kerestem már mindenhol de nem találom.
-
hodostamas
addikt
válasz
volvoguy #5368 üzenetére
Taskkillerről egy kis olvasmány.
De amúgy igen, felülbírálja, az mindig ki fogja lőni az ignore listán kívüli programokat.
Ha jól működik a telód, felesleges rá... -
volvoguy
addikt
Üdv. A Taskkiller prógikról szeretnék megtudni 1-2 dolgot.
ha telepítek egy iylet, az felülbírálja az Android gyári memóriakezelését?
Ara gondolok, hogy az Android a feleslegesnek ítélt programokat szépen kilövöldözgeti. De ha én feltelepítek egy TaskKiller-t, és abban 1-2 alkalmazást Ignore listára teszek, akkor azokat az Android rendszer sem bántja?
-
dadu7
tag
Sziasztok,
Létezik esetlek olyan lockscreen amire kitehetnék óra widgetet? HTC Legendet használok, teljesen ok nekem a sense, nem szeretném lecserélni más aluncher progira, ám a lockscreen az egyetlen ami nem jön be. Szeretnék egy másik lockscreent és erre lehetőség szerint kidobnám a TypoCLock widgetjét. [link]
előre is köszi!
-
Skynet258
veterán
Csak egy kis infó: ha a Marketen közvetlenül nem találtok valamit, akkor az appbrain-en keresztül sem fog menni, lévén, hogy nem saját szerveren tárolják az apk-kat, csak átirányítanak a megfelelő Market oldalra...
Csak gondoltam szólok, mert valamiért mindig az appbrain-t mondjátok ilyen helyzetekben, pedig ebben a szituációban semmit sem segít. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5362 üzenetére
Akkor gondolom régi Androidod van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5360 üzenetére
A főképernyőn hosszan nyomsz egy semleges felületre. Felugrik az ablak, ahol a widgeteket, háttereket lehet hozzáadni. Ott van a Live Wallpaper is, amibe ha belemész, ott tudsz válogatni.
-
FlagellumDei
csendes tag
Halihó!
Letöltöttem a Marketről egy élő háttérképet,de sehogy sem tudom beállítani a telón.Hogyan kéne véghez vinni a műveletet?Telepítettem is,rányomtam a használ gombra is,de semmi.Galaxy 3 telóm van.Kérlek segítsetek.Üdv. -
legiaap
félisten
A 9s-Weather (with clock) alkalmazásást le lehet valahonnan "simán" tölteni?
Ingyenes (így nincs szó warezról!), de nincs fenn a Marketen és a neten csak Barcode Scannerrel letölthető változatokat találtam, de a Scanner segítségével sem tudom letölteni, mert nem találja a Marketen.[ Szerkesztve ]
-
pepevfr
csendes tag
sziasztok,
van már arra valami megoldás hogy a skype ne csak a telo külső hangszóróját használja, mert nálam csak kihangosítón keresztül működik.
köszi a segítséget!
-
kezman
őstag
válasz
hodostamas #5349 üzenetére
Kösz, ki próbálom, ha nem lesz meg a másik , talán ez is megteszi, nagyon szépen köszönöm
-
kezman
őstag
Üdv, nem találom a " Mi megy a Tv-ben? " alkalmazást, valaki meg adná a címet vagy a apk-ját, nagyon meg köszönném,
-
kezman
őstag
A gmail fiókodba, a naptárba készítesz egy bejegyzést 25-re, bejelölöd az ismétlést havonta és már kész is, szinkronizálod és jelezni fog minden hónap 25-én annyi órakor amit meg adtál
Bocs látom közbe rá jöttél
[ Szerkesztve ]
-
Milan86
tag
Hello.
Olyan progi kellene nekem telefonra ami jelezne minden hónap 25. én. Valaki tud mondani rá valamit?
-
Saccco
nagyúr
App ajánlás:
Minimalistic Text
A kép is link - XDA
Nagyobb kép - ittIdő / Dátum / Időjárás / Akku információk.
[ Szerkesztve ]
-
matthew23
csendes tag
hali.
security alkalmazást, mint pl Lookout , érdemes e telepíteni ?
új androidos vok. de hamar rá lehet lelni hasznos app-okra... pl asszem lehet itt olvastam és letöltöttem az eFile appot, ami nekem sokkal jobban tetszik mint pl az Astro
-
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #5334 üzenetére
Igen az az.
Kár, hogy ennél nem működik.
Köszi. -
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #5332 üzenetére
Lehúztam teljesen, de nincs változás. Lehet azért, mert a Presets-ben nálam a Nexusish van kiválasztva, nem a Default?
-
legiaap
félisten
ADWLauncher EX-ben be lehet állítani valahogy, hogy a menü háttere mondjuk ne sima fekete legyen, hanem ua. mint a home háttere?
-
ERPY
őstag
válasz
Perillustris #5327 üzenetére
Töltsd fel a youtubra, linket meg küld a havernak.
Ha privát, akkor jelöld be, és akkor csak a jelszó használata mellett megnézhető, és a kereső nem dobja ki. -
Perillustris
senior tag
Sziasztok, 20-40 megás videófájlokat lehet valamelyik azonnali üzenetküldő programmal küldeni? Vagy egy FTP app, pl. ez a megoldás, és írjak a címzettnek, hogy töltse le a tárhelyemről?
A célom, hogy a telefonnal készített videót átküldjem. Sajnos a Gmail csak 5MB-ot enged,
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Androidra (Galaxy S) lehet valahogy régi telefonról sms-eket átmenteni? Lehetőleg úgy, hogy a bejövő és kimenő mappába is bekerüljenek. Fentebb írtatok sms-backup progikat, de engem olyan érdekelne ami vissza is állítja text vagy xml, esetleg med fájlból.
-
doc
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5313 üzenetére
par hete olvastam errol az approl, szoval igenis letezik... de hogy hol lattam illetve mi a neve, azt nem tudom
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
LauncherPro asztalkezelőt használok. Meg lehet valahogy oldani (akár a fizetős verzióban), hogy az asztal állandóan széltében legyen? Tehát állandóan fekvő asztalom legyen, az automatikus elforgatást meg kikapcsolnám.
-
noxon
őstag
Hello!
A Skype mindenkinél működik? Mert nekem csak sing in... sing in.... és semmi. -
Maxtreme
addikt
válasz
FlagellumDei #5313 üzenetére
Ilyet szerintem nem nagyon fogsz találni.
Meg a kivitelezés sem egyszerű. Gondolj bele. A rengeteg külső zaj hatására állandóan elkezdene csipogni a telefon.
Legegyszerűbb felhívni ha "elhagyod" -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam itt egy pár ezer hozzászólást,de nem találtam olyan appot ami igazából kellene nekem.Gyakran előperdül,hogy nem találom a telómat.Jól jönne egy olyan app(ha van ilyen),mint a kulcstartónál,hogy füttyentek egyet,vagy tapsolok és "ő" vissza csipog,így könnyen megtalálom,hová tettem le.Ha valaki tud ilyen alkalmazásról telefonra,az kérem árulja el nekem.Előre is köszönöm.Üdv: Riki -
Jabby
őstag
Olyan alkalmazást keresek ami kimondja magyarul a hívó nevét csengetés közben.
Eddig Spican a Voice Caller ID-t használtam ((TTS Service-el megtámogatva), de mióta frissítettem a készüléket Android 2.1-re azóta nem hajlandó magyarul megszólalni hiába állítom a TTS Service-ben magyarra a nyelvet -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig a következőben. Adw Launcher -t keresem, akinek megvan, és hajlandó valamelyik megosztóra feldobni, azt nagyon megköszönném.
Köszi
-
911swat
csendes tag
a napokban töltöttem le a Contact Group Manager és az aContacts nevű telefonkönyv progikat de nem tudom melyik a jobb és használhatóbb ui egyiket sem tudom használni.
pl. nem tudok a család csoportba névjegyzéket beírni. Tudja valaki h kell ezt megoldani?
-
Murderer69
őstag
Hy All
Létezik olyan app ami úgy néz ki mind a SE féle TimeScape illetve azt is tudja? Mert marhára csipáztam az X10-emen is -
darál0w
Jómunkásember
halo.
kellene nekem 2 app, vagy vmi megoldás 2 problémára...de nem tudom melyik a legjobb...
tehát. kellene nekem egy call recorder. illetve ezzel lehet e felvenni hangpostaüzenetet?
és a másik pedig...híváslistát kellene lementeni. van rá más megoldás a screen "lefotozásán" kívül?
-
petipetya
nagyúr
Ha már játék, akkor ezeket érdemes megbízható forrásból beszerezni: Monkey Jump 2, Sex Positions, President vs. Aliens, City Defense és Baseball Superstars 2010.
http://android.rook.hu/2011/01/01/ujabb-fereg-android-platformon/
Aktív témák
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával