Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
- 

KaoszTom aktív tag Sziasztok! Olyan progit keresek, amibe meg tudok adni koordinátákat, és mutatja az irányt. Ennél több funkcióra nem is lenne szükségem.  
- 

KaoszTom aktív tag Olyan widgetet/programot tudtok amivel magyar részvényeket (Pl. OTP) lehet nyomon követni? Gyári Stock alkalmazás nem találja. 
- 

KaoszTom aktív tag Igaz nekem nem gyári rom van fent, de a People menüben a menüt megnyitva van egy Company Directory menüpont ami működik is. (Gyári romon a Touchdown nevű progi is tudta ezt) Az Exchange-t belőve azonnal megkapom a leveleket, mellette megy a net is a böngészőben. Az "X" gomb régi Windows-os szokás, Android-ban ez sokkal profibban meg van oldva. Alapból nem tudod bezárni a programokat (de erre egy rakás progi van a Marketen), van egy min. memóriaszint ami után automatikusan elkezdi bezárni a legrégebben használt programokat. Így ezzel neked nem kell foglalkoznod, és az "X" vagyis bezáró funkcióra sincs szükséged. Rootolt telefonon ez a min. memóriaszint állítható, így tényleg teljesen fölösleges zárogatni. Istwan: Amikor azt írod, hogy a kapacitív kijelzőt nehezebb kezelni, azért tedd hozzá, hogy rajtad kívül erre más még nem panaszkodott.  
- 

- 

KaoszTom aktív tag válasz  ludsimon

üzenetére ludsimon

üzenetéreMy Tracks a neve, ingyenes, a Google saját programja. Rögzít offline is, csak akkor nem látszik a térkép. Behúzza az útvonalat, grafikonon mutatja a sebesség, magasság változásokat, és egy rakás statisztikát mutat. (átlagsebesség, max sebesség, min magasság, may magasság...) GPX/KML formátumba ment. 
- 

- 

KaoszTom aktív tag Nem kell hozzá internet, ha van látod a térképen a GoogleMaps-et, ha nincs, akkor csak húzza a csíkot, és ha lesz net, vagy gépre töltöd, akkor térképre rakja. 3 képernyő közül tudsz választani: 
 - az első a térkép, ahol rajzolja merre jársz,
 - a másodikon ezeket az infókat látod: Aktuális sebesség, össz. távolság, össz. idő, mozgási idő, magasság, min. magasság, max. magasság, max. sebesség, átlag sebesség...
 - a harmadik képernyőn pedig a szintkülönbség és sebesség van kirajzolva egy grafikonra. Ez elég látványos, amikor a magasság grafikon emelkedik, a sebesség úgy csökken, és fordítva. (bicajozásnál) 
- 

KaoszTom aktív tag Ugye ezt Te sem hiszed el, hogy működik? Létezik ilyen ébresztő, többek között a pulzust figyeli a csuklóra erősített karpereccel. A mozgásérzékelő nem fogja kitalálni, milyen fázisban vagy. Egyébként hogy gondoltad, zsebreteszed a telót lefekvéskor?  Reggelre szép színes lesz a kijelzője... Reggelre szép színes lesz a kijelzője...
- 

KaoszTom aktív tag Nekem G2-n ez a hívásrögzítő bevált: Ultimate Voice Recorder Hallani mindkét fél hangját. 
- 

KaoszTom aktív tag Rajtad kívül még más nem említette hátrányként a kapacitív kijelzőt, szóval ezzel az infóval azért óvatosan. Én 1-2 nap alatt megszoktam, hogy hogyan gépeljek ujjal egy ilyen kijelzőn. Egyszerűen csak magasabbról kell közelíteni a virtuális gombok felé. Az viszont, hogy a legfinomabb simogatásra is reagál a képernyő, az nagyon nagy feeling.  A programok bezárásához ragaszkodás, rossz WinMo. beidegződés. Az Android nyitva hagyja a leggyakrabban használt progikat, hogy gyorsabban induljanak, és ha kevés a memória, akkor a legrégebben használtakat elkezdi berázogatni. 
 RatSon fórumtársunk jóvoltából már program is létezik arra, hogy a kevés memória küszöbét személyre szabd.Egyébként WinMo-nál hiába tudtál mindent bezárni, olyan memóriafolyása volt, hogy 1-2 naponta újra kellet indítani a telót, mert 0 programfutás mellett is elfogyott a memo... Amit kihagytál előnyként, a sokkal szebb belső design, stabilitás... 
- 

KaoszTom aktív tag válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreÉn használtam win.Mo.-n iGO8-at, és most Androidon az iGO MyWay-t. Beállításban tényleg sokkal szerényebb, a design is más, de nem rosszabb szerintem. A tervezés és a használhatóság ugyanolyan jó, én meg vagyok vele elégedve. Egyébként a Sygic és NDrive sem rossz, sőt van még a CoPilot és Navigon is, szóval választék van bőven, mindegyiket kipróbálod, és amelyik tetszik, azt fogod használni. Szerk.: Egyébként én is WM-ról tértem át Androidra, 3 hónap használat után a korábbi 2 év WM rémálomnak tűnik.  
- 

KaoszTom aktív tag Nem azért hangos a beszédhang, hogy kihangosításként funkcionáljon, ugyanis a beszéd közben előhívható menüben ez a funkció bekapcsolható. Ha tettél fel olyan progit, ami felveszi a beszélgetéseket, akkor az minden hívásnál maxra rakja a hangerőt. Ha zavar, uninstalláld, és akkor megjegyzi az előző beszélgetésnél beállított hangerőt. 
- 

KaoszTom aktív tag Valaki találkozott már a Navitel teljes verziójával?  
- 

KaoszTom aktív tag Tudtok Androidra olyan widget-et (vagy sima progit) ami a magyar részvényárfolyamokat kiírja? Pl. az OTP-t. A gyári Stocks nem találja sajnos.  
- 

KaoszTom aktív tag A GoogleMaps-t csak arra használtam (a PC-s programban), hogy megkeressem Magyarországot. Utána átváltottam a Turistaterkep-re, (Map source) és úgy generáltam. Nincs szükség saját turistatérképre, tökéletes turistatérképet lehet generálni a TrekBuddy-hoz ha a map source-öt Turistaterkep (Hungary) -re állítod. 
- 

KaoszTom aktív tag Korábban leírtam, hogy konvertáltam turistatérképet TrekBuddy alá: link Volt, aki azt írta, neki nem sikerült. Nekem (G2-n) a leírás alapján tökéletesen működik és jól is használható. Egyszerre nem érdemes az egész országot legenerálni, több kisebb térképpel jobban jársz. (kb. 30km x 30km) 
- 

KaoszTom aktív tag Tegnap találtam két hasznos appot: Ad egy új beállítás menüpontot, amivel tovább finomhangolhatod a telót: Spare Parts Betűméret, animációk sebessége... Távolságmérő: Surveyor Első indításnál elmagyarázza, hogy mérj, ha azt betartod elég pontos tud lenni.  
- 

KaoszTom aktív tag válasz  tom956ster

üzenetére tom956ster

üzenetéreÉn beírtam, hogy Budapest, úgy nem jöttek felhők, aztán áttettem automatikus location-re, és mikor Bp-en voltam, akkor felismerte, hogy Bp. és jöttek a felhők. Nem igazán értem... 
- 

KaoszTom aktív tag válasz  Skynet258

üzenetére Skynet258

üzenetéreNekem a korábbi verziókkal sem jó. Viszont már tudom, hogy az a baj, nem mindig kapja meg a magyar városokra az aktuális időjárást. Ha pl. beírod Párizst, egyből előjön a nap/felhő... Utána visszaírva egy magyar várost, megint csak a hőfok van. Egyébként nekem tegnap nem működött Budapest, ma igen..  
- 

KaoszTom aktív tag válasz  vadászcsiga

üzenetére vadászcsiga

üzenetéreHa jól emlékszem nekem is írt hibát a készítéskor, de én bepipáltam valami olyasmit, hogy hiba esetén is folytassa. Ez azon az ablakon van, amikor már generálja. Utána a Hero-n szépen megnyílt. 
- 

KaoszTom aktív tag Sziasztok! Egy kis segítség ha Androiddal mennétek túrázni.  Magyarország teljes túratérképe elérhető Androidra, és a GPS megmondja hol vagy, ha eltévedsz az erdőben. Magyarország teljes túratérképe elérhető Androidra, és a GPS megmondja hol vagy, ha eltévedsz az erdőben. 
 1. Töltsd le telóra a TrekBuddy nevű progit: [link] Innen külön lehet letölteni az 1.5-ös vagy 1.6+ verziójú Androidhoz az apk-t.2. Töltsd le számítógépre a Mobile Atlas Creator 1.7-et. Telepíteni nem kell, csak kicsomagolni. [link] 3. Indítsd el a Mobile Atlas Creator 1.7-et, majd menj végig a pontokon: 
 - Állítsd a Map source-t Google Maps-re, majd a térképet navigáld Magyarország felé. (Egér jobb klikk + mozgatás)
 - Állítsd át a Map source-ot Turaterkep (Hungary)-re.
 - Bal egérgombot lenyomva jelöld ki a területet amit szeretnél a telóra tenni.
 - Zoom levels-nél pipáld be azokat a nagyítási értékeket amiket szeretnél. (Minél nagyobb szám, annál részletesebb)
 - Pipáld be a Recreate/adjust map tiles-t
 - Nyomd meg az Add selection-t
 - Válaszd ki a TrekBuddy untared atlas-t
 - Végül Create atlas4. Az elkészült mappát másold fel az SD kártyára. 5. Telepítsd és indítsd el a TrekBuddy-t, majd Menü/Load Atlas menüpontban a felmásolt mappát nyisd meg. HTC Hero (G2)-n teszteltem, tökéletesen működik. A gyorsabb kezelés érdekében a képernyő fel van osztva a menüpontoknak, attól függően hova böksz: [link] Jó kirándulást!  Köszönet a segítségért yadaysw-nak a turistautak.hu-ról. 
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Battlefield 6
- Asterix és Obelix visszatértek – megjelent a Mission Babylon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Android szebb, gyorsabb, jobb, felhasználóbarátabb, Marketen minden van hozzá, kompromisszumot semmiben nem kell kötnöd.
 Android szebb, gyorsabb, jobb, felhasználóbarátabb, Marketen minden van hozzá, kompromisszumot semmiben nem kell kötnöd.