- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Aktív témák
-
siofok
őstag
sziasztok!!Tudnátok ajánlani 1 skypehoz használható webcam progit?mert a droidcam eléggé szaggat.
-
T.Timi
csendes tag
Üdv! Olyan fotó progit keresek, amit nem a touchscreen-en kell elsütni, hanem gombra állítható. Köszi előre is!
-
l33tus
csendes tag
válasz
FlagellumDei #6897 üzenetére
Titanium backup
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A Casmate for root progi nincs fent a markete.Mi lenne helyette amvel kipucolhatnám a szemetet a telóról? -
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz
zeorsdfd #6893 üzenetére
Sajnos nem volt igazad
Dolphin Mini-nek 600kb volt a PH! főoldala, ez a Dolphin simának és a HD-nak jóval több, és a Skyfire-nek is. Utolsónak még megpróbáltam a Miren-t, de az is hasonló volt.Az Opera Mini-nek a PH! főoldala ~100kb volt.
Pedig tetszik a Dolphin, de így nem használhatom.
-
RAiN91
őstag
Opera mini helyett, mobilnet-re tudtok még valami takarékos böngészőt mondani? Nem tudom, a többinek milyen az adatforgalma, de az opera mini nekem elég 1 hónapra, 100MB-s netre. Van valami hasonló, "adattömörítéses" böngésző? Ha nincs, a többi mennyit fogyaszt? Pinch to zoom érdekelne, mert az opera ugye nem tudja
-
l33tus
csendes tag
válasz
FlagellumDei #6884 üzenetére
Esetleg talán egyszerűbb megoldás, és nem kell hozzá semmilyen progi:
SD kártyán létrehozol egy media mappát. Ebben pedig egy alarms, notifications, ringtones mappákat. Szó végi "s" fontos!
És az adott mappába berakod a kívánt csengőhangokat. Innentől a rendszer is látja ezeket mint hang és be lehet állítani gyárilag. Szerintem ez "tisztább". Nincs még egy program, nincs összeakadás, stb...
-
Z0C!
őstag
válasz
FlagellumDei #6884 üzenetére
RingoPro
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Azt a progit keresem,amivel be lehet állítani az mp3 sms jelzőhangot galaxy 3-on.Egyszer már volt nekem ilyen,csak szoft frissítés után elment,és a nevét elfelejtettem.Előre is köszi. -
vgergo
aktív tag
Sziasztok
A SetCPU program azt írja ki, hogy "root access not detected..". Mit tudok én ezzel kezdeni?
Terminal Emulator programot elindítva a su parancsra ezt kapom "Permission denied"
Normális dolog, hogy a saját telefonomon nem tudok root-ként bejelentkezni?Előre is köszi a segítséget!
üdv..vgergo
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz
gubacsino #6871 üzenetére
Ha jó flippert keresel, akkor itt van ez: Pinball Ride. Igaz, nem ingyenes.
-
barrasz
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ talán ha csak azokat a ládákat töltöd le a geocaching.hu-ról amik kereshetők akkor talán csak kimindottan a ládákat tölti le de ebbe nem vagyok bíztos.
Nekem ez a program csak végszükségre van mert egyébbként "rendes" gps-t használok,de szerintem is nagyon jó program. -
buszospeter
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a marketel kapcsolatban:
Ha asztali gépen keresgéltem benne és töltöttem appokat a my accountba akkor - eddig - ha ezután a telefonon léptem be a markerba akkor a my apps-ra kattintva láttam az addig odakerült appokat. Csak le kellett tölteni őket.
Most az a helyzet, hogy hiába pakolom tele asztali gépről a my account-ot, telefonról belépve nem látok ott semmit.
A telefon ZTE Blade gyári 2.1
Ha tudtok ebben segíteni megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
Végre egy tűrhető flipper
Pinball Deluxe -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy ha mindenféle konvertálás nélkül rádobok a telóra egy videót(ZTE Blade) milyen progit ajánlotok lejátszásra(kb 170-200mb-s videók lennének)?
Segítségeteket köszönöm! -
panizzi
aktív tag
gmail unread count-ot használ valaki?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Olyan ingyenes app.-ot tud-e valaki, amivel megoldható, hogy a "gyári" ki/bekapcs. gomb+screenlock-csúszka helyett a hangerő gomb+screenlock-csúszkával működjön a feloldás?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv. a Google naptárban lévő magyar névnapokat valahogy hozzá lehet rendelni a telefonkönyvhöz? Illetve ismerőseim névnapjainál jelezzen a telefon? Megoldható?
Ugyanezt szülinapokkal?
-
Balinov
titán
sracok, most hogy a Twitdroyd (es tarsai) bannolva lettek a Twitter altal ki milyen twitter klienst hasznal? gyari Twitter kliensen kivul, amit a marketen a feedbackelok erosen lehuztak.
-
legiaap
félisten
Létezik magyar IQ játék, ami ingyen ki is írja az eredményt?
-
viw
aktív tag
válasz
Face8814 #6838 üzenetére
tehát sms-ként akarod, a telón tárolni az sms-eket! problémádra sajnos én se tudok megoldást,de én a backup to gmail (fizetős) appot használom kb hasonló okból mint Te. sms backup+ ról váltottam erre. így a telefonon vannak az sms-ek csak épp emailban. alap telóm van és már pár száz sms-nél belassul...
-
barrasz
aktív tag
Szia!
Töltsd le a GEOBEAGLE programot majd a geocaching.hu oldalról a ládaleírásokat gpx formátumba és amikor elindítod a geobeagle programot akkor jelöld ki azt a mappát az sd-ről ahonnan beolvassa a ládaleírásokat és ha elindul a program akkor rögtön tudsz keresni is a ládák közt de maga a program rögtön a legközelebbi ládát mutatja.
Lehet hozzá a google mapszot is használni de ha csak az iránytű nézeted választod akkor is légvonalban mutatja az utat.
Hónapok óta használom és eddig nem volt csalódás. -
l33tus
csendes tag
Üdv!
Na most gondban vagyok... Gondoltam kipróbálom a geocaching-et. (eldugnak dolgokat a nagyvilágban és a koordináták alapján meg kell keresni)
Van egy koordinátám: 47.8098333°, 18.9541833°
Számítógépen mags.google.com, beírom. Lerak két jelet: egy piros, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valami, és szerinte erre gondoltam. Valamint egy zöld nyilat ami a ténylegesen beírt koordinátára mutat.
Telefonon maps-et megnyitom, beírom. (elvileg pont ugyanaz az alkalmazás, ugyanaz a felület) Erre csak egy jelet rak le, méghozzá a pirosat, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valamire mutat... Próbáljátok ki.
Sírva fakadok!
Talán megoldás lehet a problémámra egy másik maps típusú szoftver de megvallom őszintén én szeretem a maps-et és nem szeretném lecserélni. Hogy lehetne kikönyörögni a telefonos mapstől is, hogy hamár megadok neki egy kiba..ott koordinátát, akkor legyen olyan drága és ne bírálja felül a kérésemet egy másik alternatíva megadásával. "jó lesz annak a hülyének ez a másik hely is, biztos csak félrenézte"
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Üdv!
Olyan lockscreen programot keresnék, amely hívás után automatán visszazárja a képernyőt, és a telefon lezárt állapotában nem aktív a keresés és a homegomb. Magyarul arra nem old fel a képernyő, csak ha én akarom a képernyőn feloldani. A marketről már vagy 12 db letöltöttem, de egyiksem az igazi. Most jelenleg lockbot pro használok, amivel meg is vagyok elégedve kivéve hogy bejövő hívás után nem zárja le a képernyőt. Illetve van olyan funkciója ami lezárja, de közvetlen hívásfogadása után már zárja is le. Még beszélek de már a képernyő lockolva van. Valakinek valami ötlet?! A gyárit nem szeretném használni.
Thx
-
legiaap
félisten
Letöltöttem a Metro UI Pro v1.3.1.3 home felületet.
Kérdésem a következő lenne:
Lehet valahonnan szedni hozzá ilyen tile-okat, amik alkalmazkodnak a színhez is?
Úgy értem nem csak mondjuk kék színű tile-okat szeretnék találni, hanem, olyat, ami ha zöldre teszem a csempéket, akkor zöldek legyenek, ha kékre, akkor kékek, stb.[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz
gilfoyle #6837 üzenetére
SMS Backup + használom.
Ki is mentettem vele mindent, de fontos hogy a telón is tároljam őket (az most mind1 hogy miért). Ha visszarakom őket, ugyan ott vagyok mint most. Belassul, képtelenség normálisan üzenetet írni.
Viszont csináltam .txt fájlt amibe bemásoltam az üziket, de normális .txt fájl kezelő alkalmazást nem nagyon találtam. Ahogy a telefon megjeleníti az valami katasztrofális.
Szóval sajnos ez sem megoldás... -
Hippo
aktív tag
HD és avi (divx, xvid) filmeket milyen lejátszóval tudnék megnézni a Desire telómon?
-
Joshi
titán
Melyik a legjobb telefonkönyv progi? A Phonebookot próbáltam esetleg van ennél jobb?
Ja és egy magyar naptár progi is kellene amiben benne vannak a magyar névnapok és figyelmeztetőt is be lehet állítani. THX!
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Néztem hogy van egy jó pár alternatíva (utána is olvastam), de sehol nem írtak arról hogy ilyen mennyiség esetén mi az ami a legjobb megoldás lenne.
Amiket írtál, szinte mind hasonló elven működnek.
Olyan változat érdekelne, ahol nem kerül betöltésre az összes sms mikor egy újat akarok írni.
Magyarán a a régi, kijövő/bejöv üzenetek variáció lenne talán a legjobb.
Ilyen viszont nem tudom létezik e...... -
haverzozi
csendes tag
A nagysikerű Block Breaker DELUXE csajos-golyós lövős játékot keresném. Találtam vagy 100félét, de ezt a csajos verziót még sehol, valaki help?! x8ra menne.
-
Face8814
őstag
Hali!
Mivel több 1000 sms van a telefonomba, így a gyári sms kezelő brutálisan be van lassulva. Gyakran több mint 1 percbe kerül megnyitni az alkalmazást (gondolom az egy "beszélgetésben" lévő 4-5000 üzi betöltése miatt).
Van valami apps, ami javít ezen? Kicsit zavaró ha üzit akarok írni akkor "malmozhatok" percekig amíg végre kész vagyok a megírásával.
Mindenképpen akarom a telón is tárolni őket, így az üzenetek törlés kilőve.
Ha tudtok valami megoldást az előre is köszönöm. -
Agi70
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy programot, ami felolvassa a hívó fél nevét, mint a Nokia s60-asokon. Anno a Samsung S-re kipróbáltam egyet, de nem volt jó, és most nem találom. Ha valaki használ ilyet, vagy hallott róla, és emlékszik rá, ha megírná melyik progi az, azt nagyon megköszönném.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt téma, azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani egy jó videólejátszó appot, ami működhet HTC Tattoo-n (qvga felbontás, 1.6-os android) is, és akár sok formátumot is tud kezelni (pl flv, mp4 is) ?
Olvastam, hogy az Mplayernek van Androidos verziója,
szerintem majd teszek vele egy próbát mindenképp, mert pc-n (Linux alatt) nagyon sokáig Mplayert használtam, és meg voltam elégedve vele, viszont lehet várok vele addig még felkerül a Marketre, de nem tudom, hogy az Mplayeren kívűl milyen videólejátszó appok jöhetnének még szóba...
Előre is köszi szépen az infót!
-
TOZ
addikt
Frissult a Dialer One. Vegre lehet a vezetek nev elol a kapcsolatoknal, ahogy megszokuk a magyar nyelvben.
-
ku-cu
tag
Hello,
Nem tudja valaki hogy a CM6.1.1 -ben milyen power widgetet raktak? Hesze a legjobb volt amit eddig használtam, csak sajnos romot cseréltem...Ha nem, ki, milyen programot ajánlana erre a célra?
köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok,
Android ha mobilnetre csatlakozik, publikus ip-t kap (T-nél pl). Van vagy kell vmi minimális szintű tűzfal motyó az OS-ben ? (pl. iptables)
-
sgery
őstag
Tud valaki valami olyan progit, amivel usb kábel nélkül folyamatosan tud szinkronizálni a telefon az outlookkal? Gondolom a pc-re is kell egy progi, meg a telefonra. Már ha létezik ilyen
Vagy esetleg valami progi a pc-re, ami az outlookot szinkronizálja folyton a gmail accoun-tal?
-
Gyb001
senior tag
Hello mindenki már kerestem sok felé de nem találtam ilyen programot. Van egy zte blade telefonom.És vettem hozzá egy bluetooth mini keyboardot.De a quek en kivül nem tudok vele más játékot játszani létezik/tudtok valami olyan programot amivel be lehet állítani hogy a játékokban pl:nfs shift assisins creed ben lehessen használni Van rajta föl le jobra balra nyíl de az nem müködik(blue inpultot használok) lécc segítsetek
esetleg olyan is jó lenne hogy pl be lehessen álltani hogy amikor egy gombot megnyomok pl:"D" akkor a telefon ugy érzékelje jobbra döntöm az egész telefont(autós játék)
-
pChriss
tag
Sziasztok.
Kerdesem az lenne, h a Minimalistic text progival kilehet.e íratni wifinel az ssid.et , ha igen hogyan ? -
futár
senior tag
Üdv. mindenkinek!
HTC Magic Clone 1.5 Androidot vettem a lányomnak.
Sok jót olvastam róla, és az ára sem volt veszélyes.
Az egyetlen hiba az, amivel nem tudok mit kezdeni, hogy látja a WiFi
hálózatokat, be is azonosítja az SSID-t, de állandóan diszkonnektál.
Letöltöttem a WiFi Keep Alive progit, a Wefi Connect-et, de semmit nem javított a helyzeten.
Azt gondolom, hogy a Wifi config hibás, vagy passz.
Esetleg találkozott valaki hasonló problémával?
A pontos típus COOL A6161
Előre is köszi az ötleteket.
üdv. futár[ Szerkesztve ]
-
Paul14
tag
Hali!
Következő a problémám: Leakarom tölteni az Ibox iconpack-ot ami marketen nincs fent. Appbrain oldalán fentvan és ha mondjuk a QR olvasóval lefényképezem és behozza a linket megnyitom és bedob a marketbe és kiírja hogy nem találja. Ha email-t küldök és azt a linket nyitom meg akkor is a marketbe dob. Ez mért van?
Köszi!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Snoop-y #6768 üzenetére
Találtam Neked egy ilyet appot: Moxier Mail
(de nem tudom kipróbálni exchange szerver hiányában)Mondjuk nem tudom megér-e 20 dollárt egy ilyen alkalmazás....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...