Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Nagszi
csendes tag
Szia!
Az én telómon olyan van, hogy adatforgalom engedélyezése ill. letiltása. Ha letiltom, értelemszerűen nem tudok Netezni sem. MobilNetem van, engedélyezve van az adatforgalom és mégis lepauzálja a fájl menedzser letöltését marketről... Van esetleg még valami ami miatt nem enged letölteni? Tárhelyem is bőven van...passz -
Nagszi
csendes tag
Sziasztok!
Naggyon kezdő vagyok androidos telókkal kapcsolatban, kérlek segítsetek! SonyE X10 mini Pro telóm van, az internet és mms beállításokon vagyok túl. Le akartam tölteni marketről az ASTRO file manager-t, de alighogy elkezdte tölteni kiírja, hogy Download paused... Kell előtte valamilyen beállítást csinálni? Előre is köszi

Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest