- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
ha jobb klikk tulajdonságot nyomok a mappán amibe a tile-ok vannak, akkor kétféle méret van. size és size on disk. a size a gépen és az sd kártyán is 43MB, a size on disk a gépen 120MB, a kártyán 665MB:S A gépen ntfs partíció van, a kártyán fat32. Nem értem. Neked megegyezik a gépen és a kártyán a méret? milyen fájlrendszert érdemes használni?
Mivel tudok ellenőrzést futtatni a kártyán?~200.000 tile-ról van szó, arra gondoltam még, hogy az index lehet ekkora különbség a különböző fájlrendszer miatt? szerintem mondjuk nem.
-
petipetya
nagyúr
Webes felületen:
- Belépsz a naptárhoz a https://www.google.com/calendar címen.
- Más naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.
- Vissza a naptárhoz gomb.
- Saját naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.Telón:
- Szinkronizálás részben a naptárhoz pipa be (ha alapból nincs ott).
- Naptárban opciók gomb / további beállítások / saját naptárak / időjáráshoz mindkét pipa betesz.
- Ha leszinkronizálta, akkor a szinkronizálás részben kiveheted a pipát a naptártól.ui.: Egyébként most hogy mondod, az időjárás nekem sem jelenik meg a telefonos naptárban, pedig eddig ott volt. Így már értem a problémádat...
-
-
kenny123
addikt
Hm..
Hát nemtudom, tippelhetek? Facebook Zéróhoz kellene?
Maximum azt tudom javasolni, hogy beállítja kezdőoldalnak a weboldalt amit nézni akar, és miközben tiltani kellene mindent, az accounts&sync menüben kiszedi mindkettő mellől a pipát, aztán amikor hazaér és wifiről akar netelni, visszatolja.
De mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy valami nem termel így adatforgalmat, és eléggé macerás is..Szerk.:
Olvastam valami programról errefele, hogy csak lazán felrakod telóra, és azzal mindenféle mókolás nélkül meg lehet rootolni, persze azért előbb megkellene nézni a támogatott telók listáját, onnantól már gond nemigazán lehet. Talán valami instant root volt a neve, fene tudja már, de valaki biztosan elolvassa ezt a hozzászólást, és beírja. ()
-
kenny123
addikt
Szia!
DroidWall kell Neked WiFi-re mindent bepipálsz, 3g-re csak a browsert, és apply rules. Root kell hozzá, de nálam tökéletesen bevált.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged