- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
bepken
veterán
feltételezem nem tudod letölteni Play-ről...feltételezem azért nem tudod letölteni Play-ről, mert nem ICS futkorászik a telefonodon...akkor miért is kell az apk?
(bocsi, hogy értetlenkedek)
fdisk! miért venné meg rögtön a fizetőset, ha van free verzió is???? Volume+ free .... ráadásul ezek gyári rommal nem is működnek (már ha az van a Kollégának), szóval akkor meg végképp pórul járna...
-
TRob1
veterán
Ki.
Képernyő beállítások/Képernyők áttűnési sebessége/Egyéni és ott a Ruganyosságot lehúzod nullára. (Ha erre gondolsz)
(#31503) nagyvixi:
Nem válaszoltál a #31482-re, de sebaj, itt is megkérdezem, mert furdal a kíváncsiság. Nem ismered véletlen frensys és idegenufo "kollégákat"?Nekik is pont hasonló gondjaik vannak az ugyanolyan Optimus telefonjukkal mint neked, és ugyanúgy "nem vesznek levegőt" a hsz-eikben, akármilyen hosszú is az, akkor is csak 1 mondat.
-
chab7
addikt
Na ebben pontosan leírják azt amit erről az akcióról gondoltam. És még csak nem is kávéztam a guglisokkal
Hát így kell a kecskét meghízlalni úgy hogy a káposzta is megmarad, sőt még örül is(A navigációs szoftver nevét magát nem értem minek cenzúrázni mikor az a mondat, hogy nincs androidra legálisan, hol warez? Warez - jelen esetben - tudtommal az mikor a szoftver illegális elérhetőségéről, annak beszerzési módjáról van szó, nem magáról a szoftverről. Vagy már arról sem szabad beszélni, hogy van amiről nem szabad beszélni? Ez így vicces
)
-
aggleány
addikt
Azért a két hónap után még ne nagyon veregesd a vállad, az még nagyon kevés. A barátnőm kb. 5 éve hagyta abba, és nemrég mondta, hogy amikor dohányzókat lát, néha nagyon odamehetnékje van. Amúgy gratulálok, biztosan nagy dolog lehet, ha valaki abba tudja hagyni.
jer1cho
Milyen az e-cigi? Láttam már másoknál, de elég viccesen néz ki.
domerator
Én is hallottam egy könyvről, állítólag nagyon jó. Az írót nem tudom, de az a címe, hogy "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű!" A hétköznapi pszichológia sorozatban jelent meg, amit én gyűjtök, de erre nem volt szükség.
-
domerator
veterán
(#21344) -B-:
(#21345) petipetya:
(#21347) SimonYana:
(#21349) DonMedve:
(#21350) jer1cho:
Uraim:... nagyon nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat... ezek legalább emberi hangon íródtak!
SimonYana: gratulálok és irigyellek!-B-: utánanézek a könyvnek.
petipetya, jer1cho: köszi a tippet, de nem szeretnék e-cigizni... ha sikerül, akkor ahogyan Yana, az árát is meg akarom spórolni!
Ezek szerint a marketes, androidos antibagós cuccokat még nem nagyon használta senki...
-
SimonYana
addikt
Én túl vagyok a 3. hónapon.
Igaz beteg voltam és az segített , de akkor elhatároztam , hogy ha már egy napot kibírtam cigi nélkül akkor mivel különbözik a többi nap?
Én csak 25 évig szívtam. Most úgy döntöttem inkább telefonra és a gépere költöm a cigi árát!
Csak akarat erő! Semmi már!
Ahogy mondják fejben dől el minden! -
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
Hasonló paraméterekkel bír a SiMi Folder Widget.
-
Inarus
addikt
LaucherPro-n és sem probáltam. Nekem Zeam Launcher-en működött.
-
zolmesz
aktív tag
Érdekes, mert nekem is ez van fent és rendesen mutatja a %-ot, egyesével, nemcsak 10%-onként. Viszont több fejlesztő is ugyanezt a nevet adta a programnak, szóval lehet, hogy Te egy olyat használsz, ami csak 10%-onként számol.
A Darshan Computing fejlesztő Battery Indicator progija jól számol, de nem az eredeti akku kijelzést mutatja %-osan, hanem a bal felső sarokba jelzi a töltöttséget. -
Hippo
aktív tag
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged