- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
válasz
atillaahun #18627 üzenetére
Hali!
Felraktam a Root Explorert, de nem találom benne, hogy kéne kicsomagolni a feldarabolt filmet. Tehát amikor egy mappában van a r01-r45 + a rar fájl és Total Commanderben a rar fájl átmásolom valahova, akkor megkérdezi, hogy "kicsomagolás az alkönyvtárakkal együtt", na az kéne nekem androidon.
Köszi!
-
Hali!
Olyan programot keresek, ami feldarabolt fájlokat kicsomagol.
Köszi!
-
Hát ez az, tudom, hogy látnia kéne. Amit linkeltél, az nem kompatibilis a készülékemmel (Defy). LauncherPro Plus saját widgetje is látja, smooth calebdar is látja, business calendar is, csak pont a Jorte nem, amit legjobban szeretnék.
(#10509) canniball : ezzel az a baj, hogy ha 2 névnap van adott napon, akkor is csak egyet jelez. Egyébként sem tetszik, de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
canniball #10504 üzenetére
Ott nem is látja csak a saját gmail fiókos naptáramat. Holott névnapok és ünnepnapok naptáram is van. Már újra is telepítettem, de semmi. nincs ötletem. volt, mikor működött, de egyszer leiratkoztam a névnapokról, azóta nem látja (persze miután vissza feliratkoztam).
-
Hali!
Jorte alkallmazást használom naptárnak. A google naptáromban be van állítva a magyar névnapok naptár is. Valamilyen oknál fogva a Jorte nem látja a névnap naptárat. Minden egyebet lát, csak azt nem. Más alkalmazás látja a névnap naptárat. Mi a fene lehet a gond? Jorte-t akarom használni, mert az tetszik.
Köszi!
-
válasz
CoolBoy323 #10010 üzenetére
Oké, majd ott kérdezek. Köszi!
-
válasz
CoolBoy323 #9996 üzenetére
Mondjuk wiki-ben csak ajánlott kliensek vannak felsorolva, nem kizárólagosan használandók. Próbáltad már ttorrentet, vagy valamelyiket? Miért nem lehet kiírni a nevét? Az még nem warez. Csak azért torrentezek, mert úgy gyorsabban lejön az egyébként is szabadon hozzáférhető, ingyenes adat...
-
Hali!
Mtorrent Pro klienst használok le/feltöltéshez, de az a gondom van vele, hogy valamiért lényegesen több adatot tölt le, mint az eredeti torrent, de még így sem fejezi be, mert állandóan azt írja ki, hogy "finishing". Valaki tapasztalt már ilyet?
(#9965) TheSilencer: powerAMP-ot próbáld ki!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
petipetya #7601 üzenetére
Köszi!
De akkor mi lehet a baj? Nekem miért nem megy? Ezt írja:"Can't establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Cistomer Care."
Sem wifin, sem mobilnettel nem megy. Teljesen tanácstalan vagyok. -
Hali!
Legyen szíves valaki próbáljon már meg az adatszinkronizációhoz 1 új google fiókot hozzáadni, mert nekem sem spicával, sem defyvel nem sikerül. Köszi! -
Hali!
Olyan facebook és twitter widgetet/widgeteket keresek, mint a launcher pro plus-nál a facebook és twitter widget.Köszi!
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- X360 Windows eredeti Microsoft adapter
- Dell 5070 MT i7 9700/16GB DDR4, Samsung 970 Evo Plus 500GB NVMe, nVIDIA 1650
- Western Digital WD Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA3 (WD5000AAKX) 100/100 Alig használt.
- Frissen pasztázott, pormentes, extra halk ASUS ROG Strix GTX 1050Ti 4GB (furmark tesztkép)
- Digitális Vércukor, koleszterin, triglicerid-mérő