- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Agi70
aktív tag
válasz
PowerBuldog #4698 üzenetére
Szia. A fülesen nem kell semmit csinálni? Mert például a Motorola s9-en hosszan kellett nyomni a gombot amíg a zöld lámpa elé nem kezdett villogni, és amíg villogot addig kellett a telefonnal keresni.
-
PowerBuldog
veterán
Nem találtam jobb helyet, úgyhogy megkérdezem itt:
Bluetooth headset-et akarok párosítani a 2.2-es droiddal. Látja a készülék a fülest, rányomok, hogy csatlakozás, aztán kiírja, hogy nem tud csatlakozni. A fülesnek van egy gyári 0000-ás kódja, de a telefonon nem lehet kódot beírni. Mi lehet a gond?
Elnézést, ha nem ez a jó topic.
-
chros
őstag
Nem tud valaki egy jo pdf olvasot?
Kovetelmenyek:
- automatikusan megjegyzi hol tartottal
- bokkmark-okat allithasz be
- egyszeru navigalas (erintesre le-fel, uj-elozo oldal)
- night mod (fekete hatteren feher karakterek)
- text reflow-ban formazas is megmarad (esetleg kepek is)Az ezPDF reader 1.0.10.1 nagyon kozel van ehhez, csak a text reflow formazasai es kepei nincsenek ...
Koszi!
-
róland
veterán
A HTC Sense analóg óra és időjárás widgetjét hol lehet megszerezni? (Múltkor valahol a neten írtak róla, hogy különállóan is elérhető, de nem találom.)
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem tudom, használja-e valaki a Google Latitude-ot (le lehet kérdezni vele az ismerősök pozícióját, ha ők is engedélyezik). Namármost ez nálam napok óta nem működik, nem frissíti a pozíciómat. Mobilos net megy, be van kapcsolva a mobilos helymeghatározás (azaz a GPS nem, nem is kell neki), ennek ellenére nem frissíti a pozíciómat. Mi lehet a gond? Valaki nem tapasztalt hasonlót?
-
petipetya
nagyúr
-
Nova96
őstag
Üdv olyan videó lejátszó kéne hogy a feliratot felismeri.
És ha lehet ne keljen konvertálni. De az se baj ha kell. -
delbarta
senior tag
Ha még valaki nem tudna róla, megjelent a Vatera androidra: [link]
-
Kakumix
senior tag
-
kenny123
addikt
Bocsi a dupláért, a multiple wallpaper nevű programmal sikerült úgy megcsinálnom, ahogy szerettem volna. Azért köszönöm szépen!
-
kenny123
addikt
Hali!
Találtam frankó hátteret, ami megegyezik a hero kijelzőméretével, de amikor be akarom állítani háttérnek, saccra kb felét engedi kijelölni. Légyszi, valaki segítsen, köszi! -
asturel
őstag
Hogy lehet beallitani, hogy ha csak 2G-n logok es hivnak akkor ne szakadjon meg a mobilnet? (Jelezzen a hivo felnel foglaltat vagy valami..)
-
Kakumix
senior tag
válasz
akos727 #4668 üzenetére
Ha jól tudom Mac-hez is van vnc server. Talán az OS-be beépített is.
De én Mac-et csak 1x éve láttam egy IFABO nevű vásáron, de már akkor is ultragáz volt. Képzeld nem volt rajta DOS és hülye kis képek voltak rajta, azokra lehetett kattintgatni az egyszemű egérrel, fúj. Bezzeg a DOS-hoz már kétgombos egér volt akkoriban isszerk: Mintha régebben azt hallottam volna, hogy a VNC protokolját használja a MAC távoli elérést biztosító programja, de ez nem biztos
-
hamham
tag
hali
1.Vmi jó task manager kéne és egy jó navigációs.
2. Offline térképet honnan lehet leszedni a gyalogoshoz az is elég lenne nekem
3. Fájl kezelőbe így elsőre elég ami rajta van alpból, érdemes leszedni rá vmi jobbat, ha igen mit?
4. Végül vmi lejátszó kéne, h megnézzem milyen élmény nézni a kedvenc sorozataimat a telón.
Ja igen zte blade-em van eredeti rommal -
Nova96
őstag
Üdv hogyan lehet több asztal vagy hely az asztalon?
Hogy lehet beállítani hogy sd kártyára mentse a dolgokat? -
Kakumix
senior tag
válasz
akos727 #4657 üzenetére
Én a Wyse PocketCloud-ot használom, RDP-n és VNC-n lehet csatlakozni, így működik win-nel (ha van Remote Desktop - home verziókban nincs) és linux-szal is.
-
erikke17
őstag
Üdv, telefonom topicjába már kérdeztem ott aki használta szintúgy azt jelezte ami nekem van. Rise FM-et ha hallgatom TuneIn rádió programmal csatlakozik pufferel majd látom még hogy tölt aztán egyszer csak nem tölti tovább és megáll a zene majd 15-20mp múlva megint be pufferel és ezt csinálja. Ha valaki használja legyen olyan szíves megnézni hogy őneki megy e rendesen a Rise FM Tune In rádió programmal.
Köszönöm előre is. -
Nova96
őstag
Üdv 1hónapra van t-mobilos netem,és érdekelne melyik programokat szedjem le a netről.
És miért azt? -
akos727
senior tag
Van valami program arra, hogy a telefonunkról irányítsuk az otthoni számítógépünket?
Teamviewer képes erre? -
bikmakk
tag
Őőő, a letöltési oldalon nem írják, nekem meg ezek szerint szerencsém volt
Bár lehet, hogy a játék egyébként is igényli a nagyobb hardvert ami az újabb nagyképernyős telókkal együtt jár. De azért feketepont nekik, hogy nem valami szélesebb körben játszható játékot választottak...
-
bikmakk
tag
Ma éjfélig a Gameloft ingyen letölthetővé tette a Dungeon Hunter című játékot, ami letölthető innen. Elég kellemes kis RPG, érezhetően nem ingyenes kategória
(Már ha valaki szereti, ha kis képernyőn kell játszani nem tipikus mobil játékot - félreértés ne essék, az irányítása jó.) ~5MB a játék + 241MB-ot letölt még mellé, szóval célszerű wifit igénybe venni
Érdemes figyelni a twitterjüket, decemberben további ingyenes játékokat osztanak ki minden nap iPhonera vagy Androidra. (Ez az első Androidos, még nem maradtunk le semmiről.) -
Istwan
tag
Sziasztok!
Tud valaki webcam programot ami használhato MSN-nél?
Köszi! ... -
Nocsesz1
senior tag
Használ valaki Bluetooth-os kihangosítót kocsiban? Nekem mindig eldobja a kapcsolatot.Nincs valami program ami engedélyezni az állandó láthatóságot?
-
Zsankee
aktív tag
Tudna valaki esetleg ajanlani olyan alkalmazast,amivel lehet korlatozni a tobbi alkalmazas net illetve mobilnet hasznalatat, vagy netes profilt letrehozni? Ugyanis szeretnem mobilneten csak az ingyenes facebook lapot bongeszni,de kozben hiaba tiltom le a telefonbol,hogy a hatterben ne legyen mas adatkommunikacio, valamint szinkronizalas, vagy letoltes, se automatikus frissites, mindig general par kilobajt adatot
-
helixP
nagyúr
válasz
james008bond #4630 üzenetére
Valóban nincs widget-je, vagy csak én bénázom? Mert akkor nálam továbbra is a Jorte a nyerő
-
llaszlo
veterán
válasz
asturel #4633 üzenetére
Én teljesen automatizáltam a telefonom profiljait attól függően, hogy mikor hol tartózkodom.
Reggel ébresztés előtt beáll normál üzemmódra, aztán 8 előtt pár perccel lenémul, majd délután vissza áll normál módra, és este lefekvés előtt elnémul.
Profile Manager -
llaszlo
veterán
Speeddialer
Amúgy meg alap ki lehet rakni a kontaktokat az asztalra, és akkor választható, hogy SMS-t akarsz küldeni, hívni, vagy emailt küldeni stb. -
vallas
őstag
THNX Srácok!
Megpróbálom
-
Istv@n
aktív tag
Próbáld ki!
A widget-je 4*1-es, tehetsz rá egy grid-et, utoljára hívott számot, vagy fix számot.
Tök jó! Én mind a két telefonomon használom!Ugyan nem a számokat kell hosszan nyomni, csak a griden megérinteni a kontaktot, viszont hívás után beállítható, hogy lépjen ki automatikusan a kezdőképernyőre.
-
vallas
őstag
HI!
ZTE Bladre keresek olyan tárcsázó progit, amivel gyorshívásokat lehet úgy intézni, hogy hosszan megnyomom a kívánt számbillentyűt. találtam marketen speed dial progit, de csak olyat aminél szám+hívást is kell nyomni.
meg olyan widget is érdekelne, ami a hívás után a főképernyőre dobna vissza, nem a híváslistába.
előre is thnx!
-
asturel
őstag
Valaki tud olyan programot amiben megadhatom, hogy x - y ideig a telefon ne vibraljon, zeneljen (es itt nem csak a csengesre gondolok, hanem pl. gmail-re, stb appokra..)? Vagy nem hozhatok letre legalabb profilokat, amik kozott tudok valtogatni (hangero profilok, mindenfele app nelkul, lehetoleg a default vol+/- gombokkal)?
-
törölt tag
Olyan programot tudtok, vagy létezik egyáltalán, amiben előre beállítható, hogy mondjuk 12:50-kor kapcsolja be az adatforgalmat és 12:55-kor kapcsolja ki?
Nincs szükségem állandó online kapcsolatra, de egy 2-4 óránként frissülő nem lenne rossz. -
Dantes74
csendes tag
Köszönöm a fáradozásod.
Excange serverrel nem bírok. Szimpla sync-el nyomom.
Látom, hogy a puding próbája az evés lesz.
Veszek egy Galaxy tab-ot. Aztán lesz ami lesz. legrosszabb esetben filmecskéket nézegetek unalmas másodperceimben (max ennyi van).
Valóban köszi, h megpróbáltad. Rem sikerülni fog, -
róland
veterán
up
-
petipetya
nagyúr
A teamviewer-t nem látom a marketben. Valaki el tudná köldeni az apk-t?
-
helixP
nagyúr
válasz
james008bond #4616 üzenetére
Köszi a Tippet a Jorte zsír!
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Dantes74 #4619 üzenetére
Kipróbáltam az outlook sync dolgot.
Felvettem a névjegyzékbe egy felhasználót, a megjegyzésbe betettem egy 3 oldalas word dokumentumot egy az egyben (beillesztéssel persze...)
Szinkronizálás után minden info megjelent a Legenden! A sortörés néhol kicsit ugyan más lett, mert volt árlista rész is a dokumentumban, de nem törölt semmit.
exchange active sync-en keresztül van beállítva a fiók, a szerver exchange 2003sp1, a telefon pedig HTC Legend, Android 2.2-vel.Nem lehet, hogy valami beállítási probléma lehetett nálad?
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #4618 üzenetére
Itt van egy, most találtam én is. Nem csak arra jó, hogy a sebességet teszteld, hanem az állapotát is. USB-n keresztül működik. h2testw_1.4
-
Dantes74
csendes tag
válasz
james008bond #4617 üzenetére
Köszi a segítséget.
Jelenleg HD2-t nyomom wm6.5-el.
Ezen minden gond nélkül megy az outlook szinkron.
win baj, hogy naponta lefagy 3-4-szer. mindig a lehető legrosszabb pillanatban. reset. újraindít, stb.
Vártam a HD7-et a wm7-el. Megjött. beszaladtam megvenni. De az értékesítők ismerték már az elvárásaimat a kütyükkel szemben és finoman, barátian megjegyezték, hogy ez nem lesz az Én Op. rendszerem és felsoroltak jó pár hiányosságot.
Nosza hát mi a helyzet a android 2.2-vel 3 helyen nézettem meg a kérdéses sync problémát egyik helyről jött vissza érdemeges infó. NEM MŰKÖDIK.
Na patt helyzet. wm6.5 haldoklik. wm7 számomra nem hoz megváltást. Andrioddal a régi nóta.
valószínűleg maradok wm6.5.
Egyszer csak rájönnek androidéknál, hogy nem mindenki játszani akar, lövöldözni, vonalkódot olvasni, vásárlást nyilvántartani, hanem kezelni az infóit és telefonálni.Majd türelmesen várok.
Köszönettel Ed
-
james008bond
őstag
Keresem azt a HASZNÁLHATÓ progit, ami méri a telefonomban az sd kártya sebességét és reális értékeket ír ki.
-
james008bond
őstag
válasz
Dantes74 #4577 üzenetére
Sima Desiren megy a HDRom, kamerával együtt!!! ( magyar srác oldotta meg!!! ) Full magyar, nem mellékesen és használható a HTCSense felület is, extra szolgáltatásokkal.
Mindenképp Outlookkal akarod szinkronizálni? Mert google email fiókoddal nagyszerűen szinkronizálja a naptárad, a kontaktjaidat.
Hívás és sms szűrés, ingyen: SPC. A fizetős az mms-t is szűri, beállíthatsz egyes számokat, ismeretlenekre stb is tud szűrni. -
-B-
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
Érkezett most hozzám egy ugyan olyan Eken M001, mint ami a nyáron már volt. Kicsit megfeküdt, ROM csere közben kiesett a microSD az átalakítóból.
Újra lehet ezt valahogy éleszteni? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A launcherpro-t ha megveszem, akkor csak egy készüléken megy? Vettem egy másik készüléket, de a kódot nem fogadja el már azon.
-
Skynet258
veterán
-
Z0C!
őstag
Flip and Vibrate.
Próbálta valaki?
bejövő hívást esetén ha elforgatod csengés helyett vibrál@ csak a Hangos illetve a rezgőmódot használod?
akkor ez kell neked:
a gyári bill. zár-t cseréli.
ha elhúzod a csúszkát nem néma lesz a telefon hanem rezgő módra vált.
telepíted, majd a menüben megkeresed és Enabled-re állítod
-
volvoguy
addikt
Egy alkalmazással véletlenül ürítettem a Cache-t a Bladen. Vmi olyasmit írt ki, hogy All Cache data cleared.
Mit tettem pontosan, miket töröltem? Nem kellett volna?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest