- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Tud valaki olyan Póker appot Androidra amiben rendesen, valódi téttel is lehet játszani?
Játszom bő 1 hete a Zynga Pokeren, de elég szánalmas, hogy egy tournamentben az minimum első 5 kör abból áll ki, hogy a sok világtalan dobálja a flop előtt az all int.... -
viw
aktív tag
halli,
légyszíves ajánljatok olyan játékokat - mindegy milyen típusú - amiket párban (esetleg többen) lehet játszani, két (több) telefonon. tehát egymással játszunk csak épp mindenki a saját telóján. adatkapcsolat bt, wifi, de nem pont olyat keresek ahol a nagyvilággal vagyok online kapcsolatban, hanem inkább egy konkrét játékossal.
köszi, -
spanyoll
addikt
Tökre kib***ás, hogy sziPhone-hoz már van újabb ebuddy picit más felépítéssel, új smileykkal, nekünk pedig még nincs.
-
legiaap
félisten
Tudna valaki olyan zenelejátszót mondani, ami képes arra, hogy beépüljön az értesítési sávba, és amikor azt lehúzom, akkor anélkül, hogy belépnék a lejátszóba tudjak ott léptetni ill. megállítani.
Remélem érthető volt. -
Phami
tag
Még mindig nem értem a dolgok végére, de ha a divx xvid még mindig kérdés, tudom ajánlani az arcmedia nevű programot. Marketen free és viszi a divx xvid videókat. Miletone 2.1-es gyári ROmon perfektül fut
-
volvoguy
addikt
Üdv. Nem tudjátok, hogy a .thumbnails mappában található kis kép ikonok mire valók? Fontosak? an aki azt mondta töröljem őket, mert úgy gyorsabban betöltődnek a képek az Albumban.
-
doc
nagyúr
válasz
hodostamas #5289 üzenetére
a regiben is
-
rezme
tag
hy!
Valaki nem tudja hogy a gremote progit hogy kell beüzemelni?
mindent föltettem mindenhova de nem akarja a jót:S
üdv -
mexel
veterán
válasz
hodostamas #5286 üzenetére
Az elvileg jó, csak ha engedett a frissítés akkor azok aprogik és a többi is frissítgetheti magát szerintem. ( sok olyan is amit nem is használok esetleg. jó lenne ha legalább a frissítéseket egyénileg lehetne állítani. Mindenesetre ígéretes a dolog az android.
-
bunnyhu
senior tag
sziasztok, ma felmerült haverommal, hogy van-e olyan alkalmazás androidra, ami a fiwi analyzer-hez hasonlóan grafikusan mutatná realtime a GSM jelerősséget? nem nagyon leltem de lehet csak nem jól kerestem.
-
mexel
veterán
válasz
hodostamas #5271 üzenetére
Ez tutira így van? Ha szépen sunyítanak a háttérben és "csak" memót esznek az nem gond, én is úgy tudom, hogy amint a rendszer úgy érzi hogy kevés a memória akkor kilő valami folyamatot. na majd utánaolvasok a lelkivilágának az androidnak.
-
doc
nagyúr
válasz
Leonardo91 #5280 üzenetére
ennyi ido alatt siman megtalaltad volna, ha rakeresel az androidos weather widgetekre...
-
Leonardo91
őstag
Erről senki semmit
-
Balázs1621
senior tag
Nagyon jó app, használatával egyszerűen lehet betűtípust cserélni.
Csak rootolt telefonokon működik! -
Jabby
őstag
2.1 Androidhoz tudtok ajánlani battery státusz app-t ami pontosan jelzi az akku merültségét? Gyári csak nagyon tájékoztató jellegű.
-
Phami
tag
Sziasztok! Tegnaptól egy boldog tulajdonosa vagyok egy Motorola Milestone-nak
2.1-es andro és már rég olvasgatom a hsz-ket így utólag is köszönöm mindenkinek, mert sok hasznos cuccot találtam. Nem tudom, hogy az EQ-s lejátszó megoldódott-e még nem olvastam mindent végig, de tudom ajánlani a powerAMP-et. Odavágós br csak trial
Már első nap root és overclock szóval 850 MH-zen vígan fut a teló
Kérdés, hogy valaki próbált már psx emulátort a telón? és tudtok-e egyéb hasznos dolgokat ajánlani? Már sok jó ötletet láttam, de vevő vagyok az új dolgokra.
Jah és nem-e tudtok valami oldalt ahonnan normális 3D-s gameket tölthetek
Gondolom warez, de egy-két tippet. Quake 3-at sikerült szereznem, meg Fifa 10-et és NFS Shift-et. Ilyen kósza "legendákat" hallottam arról, hogy van egyébként NFS UG2 is, bár még nem találtam róla "hivatalos" infót. Amik szimpatikusak voltak azok a Gameloft HD játékai, de nem találtam free linket hozzá
Help me
-
zoli03
őstag
Létezik olyan program, ami kiírja, hogy hány fokos szögben áll a telefon a vízszinteshez képest?
-
Erika10
tag
Köszönöm mindenkinek, a sok segítséget.
Inkább az aksi kímélése miatt raktam, fel.
Miért van az, hogy az SD kártyán, lévő mozgó háttérképet ujjra és újra be kell állítani, minden egyes bekapcsolásnál. -
hodostamas
addikt
A programok többsége úgy van megírva, hogy ha háttérben vannak, nem nyúlnak a procihoz. RAM meg tökmindegy hogy szabad, vagy tele van, amennyiben szükség van több helyre lelövi a rendszer az inaktív alkalmazásokat.
Ennek előnye hogy a nemrég használt programok a memóriában vannak, használathoz nem kell elindítani őket. Ezáltal gyorsabb, gördülékenyebb a rendszer.Glatuis: Most kipróbáltam a madarat, elindítottam és leraktam háttérbe. A proci ugyan úgy vissza áll 85Mhz-re, és ~10%os kihasználtságra mint ahogy ált nálam lenni szokott. A programot indítva ugyan ott folytathatom ahol abbahagytam. (Samsung galaxy 3)
-
mexel
veterán
Nekem inkább az a bajom a háttérben futó alkalmazásokkal, hogy erőforrást igényelnek. Mint minden ilyen erőforrást igénylő alkalmazás proci és memória használattal is járnak, így az energiát is viszik, és egy ennyire kihegyezett készüléken mint egy pda, (akksi szinten) eléggé fontos lenne minél jobban kihasználni az akku idejét, ezért nem tetszik nekem teljesen, hogy egyszerre igen sok dolog fut a háttérben. Jobb ötletnek tartanám, ha minden proginál lenne kikapcsoló vagy kilépés gomb, és ezeket ténylegesen le lehetne állítani, nem csak eltüntetni a kijelzőről (ezek igen kisméretű progik a pc-khez képest de a pda procik majdnem olyan teljesítményűek mint egy nem túl régi pc, így nem lenne gond nulláról indítani az alkalmazásokat). Nem ártana olyan lehetőség sem mint a win-ekben, hogy megszabhatnám milyen alkalmazásoknak milyen tevékanységet engedek. ( pl automatikus indítások, és a háttérben végzett frissítések, stb - ezt próbálják talán utánozni a task killerek) Szerintem itt túlságosan szabad kezet kapnak a programok a garázdálkodásra. ( a mobilnet adatmannyiségéről, áráról és sebességéről nem is beszélve)
Én akkor tartanám profinak és teljesnek a rendszert, ha ezek meg lennének oldva, vagy legalábbis jócskán finomítva. Szerintem eléggé értelmetlen dolog, hogy belehallgatok egy zenébe akarva vagy akaratlanul, kilépek a lejátszóból és az még ott röhög a háttérben.) -
hurrikan
addikt
Ajánlom minden autózó Magyranak a Traffic Club alkalmazást.
Marketről ingyenes. -
legiaap
félisten
Van olyan ember, aki használja a MIUI Music lejátszót?
Ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy az miért van, hogy a linknél szereplő első képen
Az alsó fekete sor (ahol a szám címe, jelen esetben Wonderful Life) az nem a 4 db "ikon alatt van, hanem nálam belelóg az alsó kettőbe (Album és Playlist).
Spicát használok.
Talán nem erre a kijelzőre lett méretezve vagy mi? -
Leonardo91
őstag
Akkor továbbra is EZ a kérdés
-
911swat
csendes tag
válasz
Leonardo91 #5258 üzenetére
nekem is kell...
-
Leonardo91
őstag
Ez az időjárás widget engem is érdekelne. Nem tudjátok melyik ez?
-
hodostamas
addikt
Olyan battery widget/programot nem tudtok, ami nem a telefon %os kijelzésén alapul, hanem mondjuk egy általam beállított feszültség határok alapján mutatná hogy kb hány %-on van az akku? Pl 3.7-4.2V közötti érték alapján.
-
deino
csendes tag
Írtam úgy másfél hete kicsit hosszabban erről a "kell-e androidra task killer" témáról.
Kommentek között van pár hasznos észrevétel még, pl. a Watchdog Lite-ot ajánlják páran, ami csak a gebaszos appokat lövi ki.
-
kezman
őstag
Teljesen egyetértek Hooper-el, ez a rendszer annyira jól meg van írva hogy felesleges a task killer, nem lassul a rendszer bérmennyi task fut is, ha meg kevés a memória a rendszer bezárja a feleslegesen futó taskokat, ennyi, ez nem symbian,
-
Hooper
őstag
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Én úgy tudom h nem ajánlott semmi féle task killer használata az Android op rendszerben alapból benne lévőn kívül.
Nekem amíg fenn volt a killer többször volt kevés memóriám mint amióta hagyom az OSt dolgozni.
task killer nélkül alig megy le 100 alá.
Szvsz nem ajánlom androidra a task killereket, nézd meg milyen nélküle, és ha nem folyton 10-20mega körül karistol a rendszer akk ne rakj fel.
Fm rádio had menjen, a rendszer lelöví úgyis ha ugy érzi felesleges, addig viszont cserébe gyorsan betölt ha kellkenny123 ahogy nézem mindenképpen kell neki net..
-
r0by
addikt
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Szerintem igazából az nem fut, csak a memóriában van benne (mármint a rádió).
Azért, mert nem olyan rég használtad és az OS még csak suspendbe tette, mert nem kellett még annyi plussz erőforrás, hogy kitakarítsa a memóriából. Viszont a használati szokásodból talán tudja, hogy sokat hallgatod és ezért van még ott, ahol.
Kivéve, ha ezt az a bizonyos widget másképp akarja -
Nova91
tag
Sziasztok!
Találtam 1-2 olyan progit amit úgy hirdetnek hogy zárolja a lopott telefont illetve fel lehet kutatni a hol létét.
Használtok ti ilyesmit? Van valami tapasztalat?
Ezeket találtam: NetQin Anti-virus, WaveSecure Mobil Security, Lookout Mobile Security
Választ előre is köszönöm!
Gábor
-
kenny123
addikt
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Advanced Task Killerrel is be lehet állítani, hogy mit lőjön, mit ne.
Program megnyit, pipát berakod ahhoz amit ki akarsz lőni, amit meg nem értelemszerűen kiveszed. Nyomsz egy kill selected appsot, utána meg kirakod a widgetjét képernyőre, és onnantól ez az egész csak egy "gombnyomás". Én így használom, semmi gáz nincs vele.. -
Erika10
tag
Köszönöm, így használom.
Láttam progikat is rá, ami automatikusan, ki/bekapcsolja a repülő módot. De az nekem ebből a szempontból teljesen felesleges.
Közben felmerült még pár kérdésem, olyan task killer vagy Manager programot keresek, ami nem, akarja állandóan le tiltani a háttér képet meg egy csomó minden más, amit éppen használnék?
Tehát én tudom beállítani mit, tiltson ki.
Idáig Advanced Task Killer volt fent volt fent . de az nagyon nem jött be.
Most Task Manager van fenn. De ott meg nem tudom beállítani, hogy mit lőjön ki, automatikusan és mindent ki akar tiltani ez is.
Mit csináljak, hogy az Fm rádió nem induljon el állandóan, ha ki van rakva widgetnek?
Nem ír ki semmit, de folyamatosan fut a háttérben pedig nincs bedugva a füles. -
ABE
őstag
Kerestem, de nem találtam olyan menetrend programot, ami a Volánok menetrendjét ismerné, mint pl. a menetrendek.hu. Jól sejtem, hogy egyelőre tényleg nincs ilyen program?
A másik, amit szintén nem találok, az OTP netbankos alkalmazás. Olvastam, hogy állítólag iPhone-ra van, és tervezik Androidra is, de ezt sem találtam még.
-
Hooper
őstag
Végre megjelent Andriodra is a Mozi24 és a TV24 app a Sanomától
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Olyan rss olvasót keresek, aminek 4*4-es méretű widgetje van.
Pl ilyen:
(A HTC Legendemen gyárilag rajta van) -
theiron320
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5207 üzenetére
Nem tudom én egyszer találtam egy ilyen appot de sajnos már nem tudom mi a neve.
-
Saccco
nagyúr
Ki tudja linkelni a rockplayert?
market
És volt egy program , valamilyen notepad amit kezdő oldalra ki tudtam tenni valaki tud ilyet?
sok ilyen van market
És valami jó laucher ki tud?
LauncherPro, ADW
És valami olyan programot ami hangot teljesen lenémítja?
Sound manager
És olyan programot ami ha nincs bekapcsolva akkor is jelzi ha hívtak?
Ha telefon ki van kapcsolva akkor is jelzi, hogy hívtak? Az érdekes
[És ahol sok játék fen van olyan oldal?]
Ez warez.
-
Nova96
őstag
Ki tudja linkelni a rockplayert?
És volt egy program , valamilyen notepad amit kezdő oldalra ki tudtam tenni valaki tud ilyet?
És valami jó laucher ki tud?
És valami olyan programot ami hangot teljesen lenémítja?
És olyan programot ami ha nincs bekapcsolva akkor is jelzi ha hívtak?
[És ahol sok játék fen van olyan oldal?]
És bocs a sok off-t -
volvoguy
addikt
Üdv. Honnan tudom letölteni Androidra a Google Earth alkalmazást? Nincs fenn, vagyis nem találom Marketen.
-
bok92
addikt
Valaki erre esetleg tudna válaszolni?
-
Kinder
senior tag
válasz
ForRedGlory #5209 üzenetére
köszi, estére megnézem.
-
noxon
őstag
Hello!
Ezt az anysoft keyboardot hogy lehet beüzemelni? Fel van telelpítve és már átnéztem a beállításokat, de sehogy nem akarja leváltani a gyári bill-t. Fenntvan az alap program és a magyar cucc hozzá.
-
Inarus
addikt
Ezt láttátok már?
-
bok92
addikt
Sziasztok! Van valami hasonló alkalmazás mint az ADWNotifier, mert egyszerűen nem működik, és emígy meg elég hasznosnak tűnik.
Valamint használja valaki a Full Screen Caller ID nevű appot?Mert ott is problémáim vannak a beállításokat illetően. -
ForRedGlory
félisten
Ezt használd: Pulse News Reader
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Vadi új Androidos vagyok.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Hírolvasó / időjárás jelzőben hogyan lehet magyar híreket beállítani?
Elnézést kérek, ha már volt a kérdés és a válasz, de nem találtam meg.
köszönöm! -
Erika10
tag
Tud valaki olyan progit, hogy automatice időre ki a-és bekapcsoljon a telefon.
Az ébresztő miatt kellene HTC Desire HD készülékem van.
Azt hiszem itt olvastam, hogy van, de nem találom a hsz-ek között.Előre is köszi
-
doc
nagyúr
ugye fogalmad sincs hogy mirol beszelsz?
meghackelni? persze, fogsz egy 2 meteres parabolaantennat, es rairanyitod a legkozelebbi mobiltoronyra. az sem art, ha az antennaval egyutt a torony aljaba koltozolmegis mire szamitottal? hogy azt mondjuk 'igen, tedd fel az internetsuperspeed nevu appot, es hirtelen 100mbites savszelesseged lesz'?
nem azert lassu a neted, mert a csunyagonosz telefongyarto a csunyagonosz szolgaltatoval karoltve direkt lassit, hanem mert szar a lefedettseg nalad, ennyi...
Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest