- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS-re az SMSBackup+ -t tudom ajánlani. Lehet manuálisan szinkronizáltatni.
-
-
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó appot videófelvételek készítéséhez? A gyárinál kicsit okosabb kéne, az se baj, ha kicsit jobb minőséget tud produkálni. Készülék: ZTE Blade.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
krisztian112 #14050 üzenetére
Ha leszeded a magyar kiegészítőt (marketben megtalálod), akkor lehet választani a magyar és angol kiosztás között az Anysoft beállításaiban.
-
sgergi
veterán
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
sgergi
veterán
válasz
bicajoskema #13559 üzenetére
Titanium Backup. A fizetős verziója a market linkeket is lementi, így később is frissíthető az alkalmazás. Vagy Mybackup.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani".
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi
-
sgergi
veterán
válasz
kissandras20 #6701 üzenetére
-
sgergi
veterán
Neptun tanulmányi rendszert ki használ? Milyen böngészővel?
Amiket én próbáltam: Miren, gyári böngésző, Dolphin elszáll kommunikációs hibával. Operával be lehet jelentkezni, viszont a menü nem működik rendesen (régen az asztalival is gond volt, az mára megszűnt).Aki használ Neptunt az írja már meg, hogy melyik böngészővel megy normálisan.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
Cyberbeni #5686 üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei #5380 üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest