- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
-B-
senior tag
Egy olyan naptár widgetet keresek, ami a leginkább hasonlít a Launcher Pro Plus-ban lévőhöz.
-
kezman
őstag
Üdv, fent van spicán a Battery Indicator, egy ideje azt játssza hogy el tűnik a status barr-ól, kirakom és egy idő után megint eltűnik,valamit el szúrtam , mit lehet tenni, tanácsot kérek????
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #5895 üzenetére
Kétféle jegyzetelést használok:
1. Notification Notes Free a panelen, ha gyorsban fel kellene írni valamit.
2. Új esemény a naptárban, amely rezeg, villogtatja a led-et ls kiteszi magát a panelre is - ezt az időhöz kötött teendőkhöz. -
deino
csendes tag
Kongregate: egy market Flash alapú játékoknak, 300 ingyenes játék. Szerintem nagyon jó.
-
petipetya
nagyúr
Market kérdés:
Hogyan lehet kivenni valamit a my apps listájáról, hogy ne akarja frissíteni? A képen a docs to go-t szeretném onnan eltüntetni.
-
petipetya
nagyúr
Számlazárástól. Tegyük fel, hogy 13-án van a számlazárásod, akkor a mostani ciklus január 14. nulla órától tart egészen február 13. éjfélig. A lassítás pedig a számlazárás utáni nap nulla órától, vagyis 14-től nulla órától esik le. Az ingyenpercek és minden más, a csomagodban foglalt cuccos is így alakul.
-
kezman
őstag
Sziasztok, egy jó és nagyon egyszerű jegyzet programot keresek, ha valami fontos fel tudjam írni, ennyi, köszönöm
-
gpek
tag
Sziasztok!
Átnyálaztam a topicot, de nem találom a számomra megfelelő szoftot, lehet nincs?
Olyat keresnék ami egy telefonkönyv szerű app csak a felső részére fülek kerülnének amikben kategóriákat lehetne választani, pl: Cég, Család, Barátok
Tudtok ilyet?
-
xxman
senior tag
Üdv!
Pulsem van (nem mini ) szinte bolti állapot ,
valaki csere x8ra? -
VGR
tag
Igo-n kivül milyen navigációs program van ami fasza?!
-
denko
senior tag
akkor még 1 kérdés kicsit nem ide illő de..
vodánál mikortol meddig számolják az adatfotrgalmat? hónap első napjátol vagy előfizetés napjátol a 100mb/t t? illetve ingyenpercek is igy vannak ? vki tipp? vodánál nem kérdeztem meg.. -
-
denko
senior tag
Üdv Optimus felhasználók!
Most lettem tulajdonosa egy optimus gt 540nek előfizetéssel és lenne pár kérdésem ,mert még kezdő vagypok a témában:
1. telefonon 2.1 android van gyárilag amire nem számitottam ,ami nembaj de, van benne "maps" és "navigáció" a kérdésenmkövetkező ezekért használatáért felszmolják valami dijjat vagynem?
2.csomagban jár 100mb adatforgalom ugye ezt wifit nem szűmolja mert hülyesség lenne?!
3. van sims3 alkalmozás telepitve gyárilag alapbol, ami nem müködik kikapcsol a bootolásnál. ötlet?
4.mi ez a kis "H" bető 3g mellet? mert nemtaaláltam sehol leirásban
5.van olyan alkalmozás ami zabálja az adatforgalmat(internet) alapbol telefoninditásánál? és hogy tudom kinyomni , mrt pl hirfolyamat már kilöttem de vmi még mindig zabálja?
gps?!várom az okos válaszokat
jah még 1 kérdés:
ha ügyfélszolgálatot hivom akkoris beleszámolja havi /100 ingyen hivható percbe? -
kenguroo
tag
Valaki próbálta már a Gmote-ot összehozni linux (ubuntu)-n? Imádom ezt az apit, és az ubuntut is.
-
Istv@n
aktív tag
Hello!
Nekem működik a szervezet és a beosztás szinkronja is a telefonról a gmail címtárba és vissza is. Htc Legendem van 2.2-vel, ha ez számít.
A bejövő híváskor nem teszi ki ezeket az infokat, gondolom direkt. De most hogy felvetetted, nekem is jól jönne néha. Én is utánanézek valamilyen megoldásnak.Callrecorder ügyben szintén próbálkoztam, igazán jó megoldást nem találtam. Az allcall recorder nevű app ugyan fent van és ha nem szélviharban, vagy hangos helyen beszélek, lehet hallani a másik felet is. (bizonyos készülékeknél egyébként tökéletes a másik fél rögzítése is, az én telefonomat sajna kiakasztja)
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Hogy lehet a Kontaktoknál company (organization) taget a google-ra szinkronizálni?
Mert sajnos ez jelenleg oda-vissza nem működik, de kezdem azt hinni hogy ez a Google sara! A t****m tele van hogy nem tudom rendesen kezelni a kontaktjaimat..
Valaki esetleg szívott már ezzel, megoldást talált rá?
A másik dolog hogy valahigy a bejövő híváskor illene hogy kitegye a telefon a név mellet az egyéb tageket (pl organization) is de nem teszi, de legalább erre van megoldás mégha fizetős is!
Beteges hogy ilyen alap dolgokat nem tudnak a mai telefonok, egyébként 3GS-ről váltottam mert ott meg esélyem sincs ezeket megcsinálni. A másik rákfeném az a callrecorder téma de azt most hagyjuk..
Köszönöm
Desire HD-m van de szerinten ez általános Androidos kérdés... -
Saccco
nagyúr
válasz
NoMagix #5830 üzenetére
Csengőhangok, sms jelzések bővítése:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notifications <- asszem itt rontottad elfixedgear:
Gangstar Miami Vindication HD-t nézted már? Elég új.
vagy
GT Racing: Motor Academy HD
Real Football 2011 HD
Shrek Kart™ HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™HD
Ezek a viszonylag új gameloft címek. -
fixedgear
tag
Desktop Remote , próbáljátok ki marhajó
-
delbarta
senior tag
válasz
zeorsdfd #5852 üzenetére
Kösz, ezt még nem ismertem. Kipróbáltam, de nem győzött meg így elsőre. Ha hívnak, csak egyet csörög, de ott marad az előtérben felvehetem, elutasíthatom a hívást. Ha elutasítom, akkor kezd el tovább csörögni. Ha mégegyszer elutasítom, akkor szakítja meg a hívást. Még adok neki egy két napot, mert eddig nem találtam még egy korrektet sem. 3cxphone-t és a linpack-ot használtam, a többi rögtön kiesett a rostán. A 3cxphone-al az a bajom, hogy ha fut, nem lehet a media hangerejét állítani pl. a zene lejátszóban, csak a ring hangerőt. Ha kikapcsolom újra jó minden (kb. fél éves hiba ez, ott van a javítandók között a honlapjukon, de nem javítják). A linpack meg mostanában egyszer rendesen a fül részén szól, néha meg kihangosítva (htc-desire).
-
fixedgear
tag
Helló!
valaki nem tud infót hogy lesz-e
pl modern combat 2 : black pegasus hd androidra?
vagy a közeljövőben újabb gameloft hd játék?köszi.
-
zeorsdfd
senior tag
Működő, kipróbált sip telefonáló (wifin keresztül "ingyen" telefonálás).
-
Cyberbeni
addikt
[link] ezzel tudsz pakolni a lockscreenre widgeteket, olyat is ami jelzi, ha jött sms-ed, vagy volt nem fogadott hívásod, csak fizetős
vagy itt van egy ingyenes is: [link], ez csak a nem fogadott hívást, vagy olvasatlan sms-t mutatja
ha meg épp használod a mobilod, akkor csak észreveszed az sms-t/hívást -
volvoguy
addikt
válasz
kenny123 #5842 üzenetére
Én is nemrég csináltam hard resetet, először totyakodtam a Titanium backup Pro-val, majd a MyBackup-al, de hagytam őket a fenébe.
SMS-eket, és a Call Log-ot az SMS Backup + progival tudod elküldeni a Gmail-edre, majd ha kész a teló, onnan visszatölteni, hibátlanul működik.
A Kontaktokat pedig amúgy is eltárolja a Gmail. jah és anaptárat is.
A Kontaktokhoz rendelt képek meg ugye nyxílvánaz SD karin vannak, ha azokat nem bántod, megmaradnak, és eltárolja hogy melyik képhez ki volt rendelve.
Szóval SMS Backup+
-
Kombat
őstag
Tehát akkor annyi a lényeg, hogy Ti sem tudtok ilyen programot.
Azért köszönöm a majdnem segítséget!
-
doc
nagyúr
a home screen ugy nez ki, hogy van egy hatter (ami vagy statikus kep, vagy live wallpaper), azon ikonok es widgetek, fent notification area, alul a homescreen program kis ikonjai, ennyi
ezek kozul lehet valogatnide mar kb. ertem mit szeretnel. ha ugyanolyan mukodest akarsz, mint a butatelefonokon, akkor siman rakj ki egy widgetet a kepernyo kozepere, es akkor pont ugy fog mukodni: ha nincs uj uzenet/hivas akkor semmit nem ir ki, ha van akkor meg igen
ha azt akarod, hogy semmi ne legyen a kepernyon, akkor keress olyan widgetet, ami temazhato, vagy mar alapbol atlatszo hatteru
-
Kombat
őstag
Mondom: Home screen meg esetleg a készenléti képernyő.
Az lenne a lényeg, hogy feleslegesen ne foglaljon helyet a képernyőn semmilyen ikon/widget stb. csak ha van esemény akkor azt jelezze.
Ez mondjuk menne is alapból, csak ugye a notification area-s jelzés elég apró, jó lenne valami nagyobb.
Úgy mint a régebbi/alap telefonoknál, hogy pl. egész képernyőre kiírva, hogy "1 nem fogadott hívás"
-
doc
nagyúr
-
kenny123
addikt
Hali!
Szeretnék egy amolyan fullos hard resetet, esetleg valaki megtudná mondani, hogy úgy ahogy van, hogyan tudom lementeni google sync-el az
-smseket
-telefonkönyvet\képekkel, minden egyéb adattal együtt\
-és a naptárat?
Valamint ezt hogy állítom vissza, ha megvagyok?
Köszi -
doc
nagyúr
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene, ami kiírja a képernyőre, ha van nem fogadott hívás vagy olvasatlan üzenet.
Nem olyat keresek aminek ki kell rakni a widgetjét és azon jelzi. A lényeg pont az lenne, hogy widget nélkül.
Az összes alap teló tud ilyet én meg már winmo-ra sem találtam és most androidra se....
-
kenny123
addikt
válasz
NoMagix #5830 üzenetére
Ha nagyon nem jön össze sehogy, használd a Tone Picker nevű appot, azzal lőttem én is be..
-
kakaokamion
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy PowerAmp alkalmazásban csak egy zenét játszik le a telefon, ha a "next" gombra nyomok akkor olyan hibaüzenetet kapok, hogy "Too many failed files", vagy azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva sd kártya és mount-oljam fel. Playlist-et sem kezeli így de néha viszont működik (mint most is amikor meg akartam nézni a hibaüzeneteket). Amúgy a power amp "regisztrálva van", 2.1-es android T-mobile és galaxy 3. -
ak76
senior tag
Sziasztok,tud valaki olyan alkalmazásról amelyikkel a készülék fizikai billentyűit villogásra lehetne bírni elmulasztott hívás,esemény,sms,stb esetén?
LG GT540-es készülékem van,tehát elvileg lehetne rá ilyesmi.
Ha valaki ismer ilyet, megköszönném ha közölné velem! -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Miért nem tudok sms hangot beállítani a gyáriakon kívül?
így csináltam - Létrehozol egy könyvtárat az SD kártyán media néven, majd abban is olyat hogy audio, azon belül, notification, Ringtones, alarms..-A csengőhang működik ezzel a módszerrel.
Más,
navi programot hogyan kel telepíteni?
leszedtem egyet (Sygic 8.22) de nem működik.köszi a válaszokat!
-
petipetya
nagyúr
Hasonló paraméterekkel bír a SiMi Folder Widget.
-
petipetya
nagyúr
-
-B-
senior tag
Tudom, hogy lehet mappákat létrehozni, de én pont ilyenre gondoltam, mint a képen.
Azaz, hogy a mappán látszódnak a benne lévő appok ikonjai.
Egyébként, ha a desktopon lehet, az bőven elegendő (appdrawerben nem fontos).Gondoltam, hogy valaki ellövi ezt a "persze, van pl. a Go Launcherben" poént.
-
-B-
senior tag
Létezik olyan app organizer, mint ami a Go Launcher-ben van?
-
Saccco
nagyúr
Csak jelzem, nem tudom hányan figyeltek már fel rá.
Az Opera Mobile és Mini hozzáférései:Opera Mobile
"
* android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
* android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
* android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
* android.permission.CALL_PHONE <<-- csak jelzem, ne lepődjön meg senki...
* android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE
* android.permission.CHANGE_WIFI_STATE
* android.permission.INTERNET
* android.permission.WAKE_LOCK
* android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE"Opera Mini:
"
* android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
* android.permission.CALL_PHONE <<-- csak jelzem, ne lepődjön meg senki...
* android.permission.INTERNET
* android.permission.SET_PREFERRED_APPLICATIONS
* android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE"A kiemelt rész azt jelenti, hogy tárcsázhat számokat...
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Üdv!
Tudtok -e olyan szövegmegjelenítőt, olvasót (doc, pdf, vagy csak txt), ami fekete háttéren fehér vagy más színű betűkkel (is) meg tud jelentetni szöveget? Tehát negatívban, na. -
volvoguy
addikt
Üdv. Android platformra vírusírtó progi? Több is van a Marketen. Van értelmük?
töltök le fizetős, PRO verziós appokat oldalakról, és az Applanetet is használom...feltéve ha működik....
-
Maxtreme
addikt
Srácok Mondjatok már nekem plz valami használható szövegfelolvasó progit.
Erről a geolinx féle Speak nevű appról írják többen is hogy jó, de abból már az új csak 2.2 alatt müxik. (régebbit meg nem találok)
Svoxom meg magyar hangom már van. Csak szövegfelolvasó kéneKöszi előre is
-
volvoguy
addikt
válasz
RaveForce #5810 üzenetére
Nálam igen. Letöröltem a képeket az SD kártyámról, letöröltem a thumbnaileket, majd szépen mindent visszamásoltam a helyére. Megoldotta. Ez akkor szarakodik, ha vmi okból nem vagy hibásan készülnek el a kis bélyegképek, pl. amikor csak úgy lerántod a telefont a PC_ről leválasztás helyett.
-
The Bachelor
tag
Rockplayert használok videók megtekintésére. A probléma az hogy a időnként (elég gyakran) beszaggatnak a videók... Van hogy a kép megáll, de a hang megy tovább, és van hogy a hang fagy meg, de a kép megy tovább...
Példa videók adatai: width 656, height:352, bit rate 1354kbps
A videó lenne túl nagy felbontású? Vagy a lejátszóval van a gond? -
RaveForce
veterán
az mitől lehet h belépek a galériába és egyszerüen nem készülnek a bélyegképek? kivül a mappáknál is látszikh nincs minegyiknél kint csak. 1 v 2 v annyise, belépve a mappába pedig csak 1-2 jelenik meg többi marad szürke és nemis tölt felül az animáció...
másnál is előfordult ez? vmi megoldás erre? -
Kvazár
őstag
Sziasztok! Telenor indított egy android apps ötlet versenyt és most van a szavazás.
Gyertek szavazzatok!Étrend készítőt the best!
-
sagesz93
addikt
válasz
kissandras20 #5805 üzenetére
Launcher pro-ban vannak ilyen widgetek, nézd meg hátha van benne.
-
kissandras20
aktív tag
És nem tudtok olyan widgetet, mint ami a htc-ken szokott lenni sms kezelő?
-
kezman
őstag
válasz
kissandras20 #5798 üzenetére
Osztán miért mutatna Magyarországon délafrikai időt??????????????
Mindig a pontos időt mutatja, én már rég óta ezt használom. -
sagesz93
addikt
válasz
kissandras20 #5796 üzenetére
Hát ha kilövöd task killerrrel ne is várd hogy frissítse
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest