Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
v.attis #48467 üzenetére
A saját telefonod topicjában biztosan segítenek.
-
helixP
nagyúr
Szerintetek a Témaválasztó app és a Touchscreen calibrator mért eszik adatforgalmat...? (majdnem annyit mint a k9 mail?)
-
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
Pulse Mini az alják alja
-
-
helixP
nagyúr
Melyik a leglightosabb, legkevésbé hardverigényes launcher, ha a Zeam-et nem számoljuk?
Előre is köszi! -
helixP
nagyúr
válasz
kalmancsaba #38045 üzenetére
-
helixP
nagyúr
Ja hogy konkrétan geocach-progi kell. Bocs. Talán még hasznos lehet így is
Az áthúzott részt nyugodtan olvasd el, simán használhatod, működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok, nem app jellegű kérdés, inkább szakmai,de az a topic aluszik. Szóval innentől off, de megköszönném a segítséget!
egy olyan kérdésem lenne, hogy nandroidos backupot állítanék vissza (amon recovery), viszont nem járok sok sikerrel.
A kártyán milyen könyvtárszerkezetben kellene lennie a tartalomnak?Jelenleg E:\nandroid\BDS-20120228...\3 image és egy m5 file.
Youtube-os videón láttam, hogy elég lenne a BDS-ses mappára rákattintanom a recovery-nél és automatikusan elkezdődne a backup. Nekem nem, hanem megkérdezi, hogy melyik file-t akarom megnyitni backup céljából (system, data, boot, vagy a nandroid) egyikkel sem indul el a backup.
Segítenétek? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz
atillaahun #28286 üzenetére
Kérem a szalonnasütőd koordinátáit
-
helixP
nagyúr
válasz
atillaahun #28283 üzenetére
Ez elég korrekt így, ezzel már csak annyi baj van, hogy nem enged egy bizonyos zoom-level alá menni (közelítésnél)...
Most néztem vissza, hogy valóban válaszoltál, csak anno szerkesztetted, amit gondolom már nem láttam, de akkor itt és most köszi
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nem tudjátok, melyik volt a Google maps utolsó olyan verziója, amiben még nem voltak 3D- épületek? Eléggé lassítja a telefonomat...
Köszi -
helixP
nagyúr
Vajon ki lehet kapcsolni a Maps-ben a 3d-épületek kirajzolását? Eléggé haldoklik tőle a Pulseminim.
Köszi
-
helixP
nagyúr
Hogyha egy nagyobb memóriakártyára váltok át, miként lehet megoldani, hogy azok az appok, amiket kártyára helyeztem, rajt legyenek az új kártya ext partícióján és fussanak is?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nem adom fel, harmadszor is megkérdezem:
Google-naptáramat szinkronizálnám a telefonnal, amikor ezt a hibaüzit kapom a status bar-ba Túl sok naptár törlés. Lehetőségem van elemek törlésére, törlés visszavonására és most nem, egyik után sem szinkronizál
Köszi a segítséget!
-
helixP
nagyúr
Tudnátok ebben segíteni?
Google-naptáramat szinkronizálnám a telefonnal, amikor ezt a hibaüzit kapom a status bar-ba Túl sok naptár törlés. Lehetőségem van elemek törlésére, törlés visszavonására és most nem, egyik után sem szinkronizálKöszönöm!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Google-naptáramat szinkronizálnám a telefonnal, amikor ezt a hibaüzit kapom a status bar-ba Túl sok naptár törlés. Lehetőségem van elemek törlésére, törlés visszavonására és most nem, egyik után sem szinkronizál
Mi az oka ennek?
Köszi -
helixP
nagyúr
Nálatok mennyit eszik a G-chat? Azt hiszem ő az, aki csúnyán zabálja az adatforgalmat.
Ehhez kapcsolódik:
2.1-re nincs olyan adatforgalom mérő, ami app-okra lebontva mérné a forgalmat...
(Persze rohadjon meg, akinek még 2.1-van)
-
helixP
nagyúr
válasz
Verhóó #19432 üzenetére
Astro playerben először be kell állítanod, hogy legyen lock screen. Hogy aktiváld a lock screent, a zsebedben nyomsz egy gombot (mindegy mi az, csak ébredjen fel rá a kijelző) majd hosszú hangerő nyomással megtörténik a számléptetés.
Próbáld ki, sikerülni fog.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Visszatérnék a kérdésemmel: van olyan adatforgalom mérő, amelyik tudja mutatni,hogy melyik app menyit eszik 2.1-alá?
Köszi
-
helixP
nagyúr
Melyik az az adatforgalom mérő, amelyik tudja mutatni,hogy melyik app menyi bitecskét eszik? valaminek elég jó az étvágya...
köszi előre is -
helixP
nagyúr
válasz
zsolt19900 #16751 üzenetére
beepee7: Persze, meg még büntetést is fizettetnek, mert uninstaltad
Nyilván újra tudod tenni[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok! go launcherben be van pipálva a k9 mail új levél kijeplzés. a baj az,h. ha kapok levelet, nem tűnik el az olvasatlan levél jelzése. mi teendő, hogy rendesen működjön? köszi
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Jorte a telón és egy Gmail naptár,amit használok. Mért van az, hogy csak a g-naptár "Saját naptárak"-ban szereplő dolgokat jelenít meg a Jorte, illetve a "Más naptárak"-ból, pedig csak 1-et mutat, pedig van 4.
Szerintetek mi lehet a gond? Köszi előre is(illetve Google+ -meghívót én is elfogadok, ha valakinek van felesleges
)
-
helixP
nagyúr
Szerintetek van arra mód, hogy a TimeScape-et ráhegesszem egy nem SE telefonra?
-
helixP
nagyúr
Kis lépés ez az androidnak, nagy lépés ez Magyarországnak
Egy hosszú lépést meg nekem.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
default. #9880 üzenetére
Mért akarsz mindent kikapcsolni?
Ha manual update van, akkor Te telepíted, amikor akarod, tehát nem fog zabálni adatot.
Az ignore azt jelenti, hogy maga a task killer ignore-olja, tehát figyelmen kívül hagyja a leállítandó folyamatok listájáról, ezért nem kapcsolja ki. -
helixP
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9157 üzenetére
Elég a felsoroltakhoz, meg még netezgetésre is.
Azért a 450 perces Tarr Béla filmet ne ezen nézd az indavideóról. -
helixP
nagyúr
Azt jól gondolom, hogy a Handcent SMS nem számolja több karakternek a magyar ékezetes magánhangzókat?
-
helixP
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb gyalogos navi androidra?
-
helixP
nagyúr
válasz
dokee78 #7062 üzenetére
Nem voltál még Market-en ?
Magyar alkalmazások gyűjtője. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Közvélemény kutatás-szinten: ki milyen böngészőt használ?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Pár napja megtalálta a SwipePad Beta- alkalmazást, most meg már nem. Más is így van vele?
-
helixP
nagyúr
válasz
zeorsdfd #6039 üzenetére
Azt keresem, de lehet h az pont hiányzik, de akkor ez az egyetlen feature, amit már láttam, itt meg nem.
(dehát: van külön calibration-je, be tudod állítani a magasságát, milyen sokáig nyomd a gombot a második funkciókhoz, kamera képet kapcsolhatsz mögé, nehogy elbotolj az utcán
, gesture-öket tudsz hozzárendelni, nagybetűvel kezdődjön, teljes témaszerkesztő... és még csak most kezdtem el berhelni
)
[ Szerkesztve ]
-
-
helixP
nagyúr
Az vajon mitől lehet, hogy mostanában azt csinálja a launcher pro, hogy olykor, ha kilépek egy alkalmazásból, kiürül a főképernyő, és több másodperc, mire visszapakolja a widgeteket, ikonokat a launcher.... Találkozott már valaki ilyennel?
-
helixP
nagyúr
Nem biztos, de mint ha Ő lenne a Ti emberetek.
-
helixP
nagyúr
válasz
Hadzsi Gábor #5478 üzenetére
Jaja én is Mediamána S-sen vagyok, csak ha az úriember nem számlás előfizető lenne, akkor ezek a megoldások. Még sosem értem az 500 MB végére
Amúgy az SMS 50
Nem tudtok olyan app-ról, amin be tudom állítani, hogy milyen alkalmazásban milyen keyboardot használjon? (SMS-nél nem használok magyar ékezeteket, viszont hozzászólásoknál, e-mail írásnál igen és ez két különböző billentyűzet.) Vagy ennyire lusta ne legyek már?
-
helixP
nagyúr
Az vajon miért van, hogy a k9 mail néha fogja magát és elfelejti a frissítést? Ezek után maximum az újrapakolás segít rajta?
Aktív témák
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar