- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Launcher Proban megoldható, hogy az app drawer átlátszó legyen?
Nagyon tetszik ez az app, főleg, hogy az alsó sorba is tudtam tenni ikonokat és animációknak hála sokkal gördülékenyebbnek tűnik a telefonom, csak az nem tetszik, hogy a drawer tök fekete.Van valami javaslatotok erre?
-
lzoli78
csendes tag
válasz
volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet? -
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
SGS-em van, felraktam a launcher pro programot. Sokkal jobb, gyorsabb lett a kezelhetőség mint TW-vel... Ennyit számitana egy jo "launch" program?
Viszont TW-vel widgetek között volt pár alapwidget(ha jol sejtem a samsungosok), amiket launcherrel nem tudok elövarázsolni. Be lehet ott is állitani öket? Pl. program monitor...
Illetve könyvejelzöim sincsennek meg, amiket TW nél (androidos alapböngészön) állitottam be.
ezeket külön kezeli a két home app? Át lehet vinni egyikröl a másikra?Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
-
lalakov
senior tag
A 3G Watchdog megfelelő a forgalom számlálására vagy tud valaki esetleg jobbat is ajánlani?
-
volvoguy
addikt
oldalnézetes FREE ugrálós játékot tudtok?
-
doc
nagyúr
Worms!!
-
MartOOn
addikt
hali! raging thunder2 és a motorbike gp app meg van valakinek fullban? csak privi! üdv!
-
syl5
őstag
-
Jarod1
veterán
hogy tudom a naptárat törölni? dupla bejegyzések vannak benne ezért kellene..
-
schmo07
tag
Sziasztok !
Köszi
De...
Jorte-t használokViszont annak nincs egynapos widgetje (csak heti, kétheti, havi) Legalábbis ha jól látom.
A Smooth jó lenne, már hogy a kinézete tetszik, csak épp nem a maiakat mutatja ez sem, hanem a következő 1-3 eseményt
Én olyat szeretnék - de lehet, hogy nincs - ami csak a maiakat mutatja ( hogy ne aggódjak feleslegesen, ne kelljen a dátumokat nézegetnem egy olyan napon, amikor épp nincs semmi dolgom)
-
kezman
őstag
-
schmo07
tag
Sziasztok!
Naptár widgetet keresek - már végigolvastam egy csomó leírást az appbrain-en, de nem találtam
Olyat szeretnék, amit homescreenre kitéve lehet látni a mai dátumot és a mai (és csakis a mai!) naptárbejegyzéseket. Szóval nem az elkövetkezendő eseményeket, hanem csak a mai napra vonatkozóakat.
Tudtok segíteni? -
volvoguy
addikt
Üdv. Olyan zenelejátszó érdekelne, amiben nem feltétlenül van EQ, csupáncsak szép a kezelőfelülete, netán a zene ritmusát egy kis grafikával vagy animációval adja vissza.
Tipp?
-
doc
nagyúr
válasz
atillaahun #5571 üzenetére
nezd meg az NDrive-ot, egesz korrekt adatbazisa van. mondjuk bosch-t es okmanyirodat nem talaltam miskolcon (utobbit valoszinuleg mashogy hivjak, pl. onkormanyzat vagy ilyesmi, nalunk egy 1000 fos faluban is ismeri a polgarmesteri hivatalt, igaz hogy az en udvaromba akarja rakni, pedig vagy 100m-rel arrebb van
)
tesco, kocsmak, ilyesmi van benne boven
20 EUR a teljes nyugat-europa terkep, a terkepek nagy resze par napig ingyen kiprobalhato (asszem a magyar pont nem, raadasul az onmagaban 20EUR, de ha kell akkor kell)
-
atillaahun
veterán
Na igen, gyorsan ki is vertem a fejemből.
Kérdeznék helyette egy sokkal értelmesebbet.Szerintetek melyik navigációs programnak van a legjobb adatbázisa hivatalokról/üzletekről/cégekről és hozzájuk tartozó elérhetőségekről?
Csak mert a MotoNav-ot tesztelgetem egy ideje, de egyszerűen kiábrándító mik hiányoznak belőle. Nem találta meg Miskolcon az Okmányirodát, Tesco-t (2 éve épült) Bosch-t (5+ éve épült!), meg még kitudja miket hagytak ki belőle, le is hajintottam.
Mit tegyek fel helyette?
Esetleg még az is szempont lenne, hogy jó Európa térkép legyen hozzá. -
Senhi
aktív tag
válasz
atillaahun #5569 üzenetére
Szerintem is a titkosításokon vérezne el a dolog. Most gyorsan megnéztem 3 ismerősöm telefonszámát és mind titkosított volt. Ilyen statisztika mellett már fejleszteni is felesleges lenne elkezdeni az appot
.
-
-
Senhi
aktív tag
válasz
atillaahun #5560 üzenetére
Ha annyira hozzáértő vagy akkor légyszíves írd le, hogy te hogyan képzeled el egy ilyen program működését.
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5561 üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg -
petipetya
nagyúr
Ennek hogyan is kellene működnie?
Nálam ezt csinálja:
- Le van kapcsolva a képernyő.
- Ráköldök egy emailt a telóra, ekkor felvillan az ikon, de 3 mozgás után el is tűnik.
- Benyomom a telefonon a bekapcsoló gombot, ekkor megjelenik az ikon.
- Megint benyomom a bekapcsoló gombot, elalszik a képernyő.
- Újra megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor a lock screen fogad, és sehogy sem lehet előcsalni ezt a noled-et.Szerintem ennek így kellene működnie:
- Le van kapcsolva a képernyő.
- Ráköldök egy emailt a telóra, ekkor magától be kellene jönnie a fekete képernyőnek és az ikonoknak.
- Benyomom a telefonon a bekapcsoló gombot, ekkor megjelenik a lock screen, de ha újra benyomom a gombot akkor vissza kellene jönnie a noled-nek.
Nem? -
atillaahun
veterán
válasz
MartOOn #5554 üzenetére
3 dologból is megbuktál. Segítőkészség, hozzáértés, szövegértés. Az első kettő nem szorul magyarázatra, a 3. pedig ha nem lenne világos; nem élő szám = a számon előfizető nem kapcsolható. Legközelebb mielőtt postolsz jobban gondold át mennyire tudsz építő jeleggel hozzászólni a témához.
-
zool1
őstag
Sziasztok!
Olyan lockscreen programot keresnék, ami kiírja, ha nem fogadott hívásom vs üzenetem van. Jelenleg lockbot prot használok, de szeretnék másra áttérni. A gyárit azt nem szeretem(galaxy s)!
thx
.
-
MartOOn
addikt
válasz
atillaahun #5553 üzenetére
mitakarol? tán menjen be telkönyvedbe, hivogasson fel mindenkit, hogy : Csókolom ez a szám még Petié vagy a Marisé? Lehet már rég nem a 3-4 éve elmentett haverodé, hanem már rég kiadták másnak... ezt is ellenőrizze le?
messze van még karácsony...
-
atillaahun
veterán
Üdv, nagyon elvetemült kérdésem lenne; létezik olyan program, ami belemászik a telefonkönyvembe és megmondja mely számok nem élnek már?
Gondolom hülyeség, de egy próbát megér.+ Egy egyszerűbb: ismer valaki jó kis lockscreen letiltó programot/beállítást a NoLock-on kívül? Az ugyanis rebootnál rajta hagyja.
-
masterful87
senior tag
1) Tegnap frissítettem az SGS-t gyári 2.2-es Froyora és most hogy feltelepítettem az Angry Birds-öt feltűnt hogy késik a hangja! Régebben teljesen jó volt, más nem tapasztalt hasonlót? Csak olyan 40 app van fent, semmit se gányoltam, se root, se lagfix.
2) Mielőtt újratelepítettem egyedül az appokban voltam biztos, hogy azokat betudom szerezni, hiszen ott a Market, na igen ám, de egyik kedvenc játékom már nincs benne! Vajon mi történhetett, hogy egy top program csak úgy eltűnt? A Find It: Family Guy-ról lenne szó, hiába kerestem sehol se elérhető már, és letölthető apk-t se találtam! Egy az egybe ezzel a játékkal egyezett meg, ugyanaz csinálta, ugyanaz a felület, csak ez még elérhető: Find it: the Simpsons Talán a jogvédők léptek a készítő tökeire? :S
3) És a végére még egy probléma: eddig nagy megelégedéssel használtam a Network Monitort párhuzamosan a 3G Watchdoggal, jó volt hogy a NM számolta a Wifit is! Most meg hogy újratelepítettem az appokat sehogy se akart elkezdeni számolni a Network Monitor, hiába restartoltam, telepítettem újra! Megnéztem még a futó programok között is ott volt, adatforgalmat mégse számolt! Valaki hasonló probléma?
-
deino
csendes tag
válasz
volvoguy #5546 üzenetére
Ha csak egy-egy (külföldi) szám kell, akkor szerintem a [Music Junk] jó választás. Esetleg még a Tunee Music, én ezeket próbáltam.
-
Istwan
tag
Nálam, ha csatlakoztatom a fülest, egyböl elindul a zene. Ha hosszan (1sec.) nyomom, akkor vált másik számot. Ha hosszan és egy rövid, akkor kikapcsolja. A 2x megnyomás nálam semmit nem csinál. Ha nálad az adott rom-nak van saját headset opcioja, azt lehet ki kell iktatni...vagy mi. Hogy csak hivás fogadáskor aktiválja a telót.
Én Pulse-n használom és nem állitottam semmit a progban. Passz. -
nagy04
csendes tag
Hali!
Az appbrain.com oldalról le lehet valahogyan tölteni a programok .apk fájlait? Csak mert nekem nincs mobilnetem és most wifi sincs a közelbe, ezért kéne hogy a gépről fel tudjam tenni a telóra.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Tudtok vmi jó kis zeneletöltő appot mondani? Ott a TubeMate, de hát videókat zenévé konvertálni nem a legjobb ha a hangminőséget is nézzük.
-
#TOTTI
őstag
Easytube - Szuperül működik, letölt pillanatok alatt MP4-be, és egy másodperc alatt konvertál MP3-ba YouTube-ról..
-
verser233
senior tag
Köszönöm Inarus és deino
-
kenny123
addikt
Cronos Froyo alatt hogyan lehet a notification bart átlátszóvá tenni? Légyszi valaki írja meg!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Én olyan programot vagy oldalt keresek, ahol lehet informálódni, hogy a napokban milyen új programok és játékok jelentek meg androidra. Az se baj, ha fizetős appokról ill. játékokról írnak, csak legyen valami olyan hely ahol ezeket az infókat be tudom szerezni.
-
deino
csendes tag
válasz
FlagellumDei #5506 üzenetére
Mert lehet, hogy automatikusan Charge only-n van. Beállítások menüben keresd meg az USB beállításokat, és nézd meg, hogy nincs-e beállítva véletlenül az, hogy USB csatlakozás esetén kérdés nélkül válasszon magának üzemmódot. Magyarul sajnos nem tudom, mi a menüpontok neve, bocsi.
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. SlideIT programot hogy tudnám hivatalosan megvenni? Marketről nem megy, ha jól tudom Mo.-n még nem elérhetőek a fizetős app.ok. A SlideIT hivatalos oldalán is marketre dobna.. Ha jól tudom Appbrainel megoldható, de nekem sehogy sem megy, hogy fizetős programokat vegyek.
Előre is köszönöm a a segitségeteket!
Üdv.
-
vendingo
veterán
Lehet hülye kérdés, de a titanium backup pro val, hogyan tudok mindent lementeni?
-
kezman
őstag
Üdv, van egy billentyűzár progi "Tap-Tap app " nagyon ügyes, rátapizol a widgetre és lezár, de sajna csak 2.2 -őn megy , ha tud valaki hasonlót spicára (2.1) meg köszönném,
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Van olyan fülhallgató + zenelejátszó program kombináció, ami tudja az iphonenál lévő fícsört, hogy egy nyomás pause, 2 nyomás ugrik a szám a következőre, 3 nyomás ugrik a szám vissza?
Sennheiser mm50ip-m van-> konkrétan ehhez kéne ha lehet -
wiggen123
senior tag
Egy jó free tárcsázó programot tudtok mondani? Smart dial legyen benne.
Dialer One-t próbáltam, de nem tetszik, hogy hívás után nem lép ki rendesen, mintha nem helyettesítené hanem az eredeti tárcsázó mellett futna -
viw
aktív tag
halli, légyszi ajánljatok valami remote desktop progit amivel a telefonon láthatom a PC-n történő eseményeket. tehát pont azt látom a telón mint a monitoron.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Call meter NG-hez szeretnék egy kis beállítási segítséget kérni!
A T-s Eco-hoz kellene belőni családbarát kedvezménnyel.Konkrétan:
Hívásdíj:
-Hálózaton belüli irányba (30-asok) 29 Ft/perc
-Hálózaton kívüli irányba (20-asok, 70-esek, vezetékesek) 39 Ft/perc
SMS:
Bármely időszakban belföldi irányba 29 Ft/db+Családbarát kedvezmény egy számra, és ugye az ingyenes ügyfélszolgálat.
Az addig oké, hogy a kivételekhez felveszem a családbarát kedvezményes számot, és az ügyfélszolgálat számát. Az is oké, hogy beállítom neki, hogy két tarifával számítson. De ha már a kivételek között szerepel a két ingyenes számom, akkor hogyan tudom beállítani azt, hogy a 30-asokat 29 ft-ért a 20-asokat, 70-eseket 39 ft-ért számolja?
-
MartOOn
addikt
válasz
petipetya #5495 üzenetére
"Ismer valaki olyan alkalmazást, amellyel bárhol-bármiből létre tudok hozni egy naptárbejegyzést?
Például hosszan bökök egy sms-re és készítek belőle egy naptárbejegyzést, vagy hosszan bökök egy tévéműsorra a tv24 alkalmazásban és abból is létrehozok egy emlékeztetőt a naptárba."ez engem is érdekelne. valaki tud rá app-ot?
thx előre is!
-
combrader
tag
Nem tud valaki egy olyan timer vagy számláló progit, amit be lehet úgy állítani, hogy pl. 10 percenként jelezzen? Úgy értem, hogy egy 40 perces tréninget beállítok, hogy vagy 0-tól vagy 40-től számoljon és 10 percenként jelezzen hanggal.
Ötlet?
-
Quarell
tag
A következő problémára keresek valamilyen megoldást…
Lezárt képernyőnél megoldható, hogy ne látszódjon a hálózati információ (szolgáltató neve), az óra és a dátum?
Egy olyan live wallpapert használok amibe bele van integrálva az óra és a dátum, így baromira zavaró és bénán is néz ki, hogy feloldás előtt rá van pakolva tök más karakterekkel és méretben tkp. ugyanaz az infó.
Köszönöm a segítséget!
-
r0by
addikt
válasz
Sick Boy #5509 üzenetére
Próbáld ki az Anysoft keyboard-ot, ha még nem tetted meg. Szerintem a legjobb.
-
Csoknyai
csendes tag
Valami olyan uninstaller-t keresek ami totál kitakarít, nem csak a programot, hanem az összes maradékát is.
-
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
Kérlek, ajánljatok nekem olyan virtuális billentyűzet programot, ami a hagyományos telefon billentyűzetét adja ki, nagy méretben (de kb, akkora területen, mint a QWERTY, nem kell full képernyős).
tehát egy 3 x 4 -es gombsor.
Az sem ártana, ha a magyar ékezetes betűket lehetne rajta előcsalogatni (pl. mint a Nokiákon), továbbléptetéssel.Kipróbáltam már vagy 10 féle billentyűzet programot, meg turkáltam a Marketen is, de semmi.
Előre is nagyon köszi!
-
-B-
senior tag
System Info-hoz hasonló widgetet keresnék csak minimalista stílusban.
Tud valaki ilyet? -
Istwan
tag
válasz
FlagellumDei #5498 üzenetére
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5501 üzenetére
Megcsináltad amit az előbb írtam? (Tudod, lehúzod az értesítési sávot, rákattintassz az USB-kapcsolódás felíratra, majd a Csatlakozás gombra.)
-
volvoguy
addikt
Zenelejátszó Androidra!!!
A PowerAMP-ot próbáltam, remek app, csak épp a licence-t nem sikerült érvényesítenem, tehát nem tudom használni. MixZing szerintetek mennyivel "visszamaradottabb"? Ugye abban is van EQ, ami nekem fontos, hogy növelni tudja az amúgy elég halk hangerőt.
Tudtok a Mixzing-en kívül más alternatívát?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest